Itsenaisyyspaiva2023 4
Blogi

ITSENÄISYYSPÄIVÄN KUVAUKSET

Itsenaisyyspaiva2023 2

Eilen juhlistettiin Suomen 106:tta itsenäisyyspäivää ja itse vietin sen osittain tallilla. Kävin nimittäin ottamassa hyvän ystäväni Hennan ja hänen hevosensa Bonan viralliset itsenäisyyspäivän kuvat. Saimme kauniin lumisen maiseman mikä oli todella ihanaa, sillä se tuo talven tunnelmaa. Lumi täällä etelämmässä Suomessa ei ole nykyisin itsestäänselvyys, varsinkaan itsenäisyyspäivänä.

Itsenaisyyspaiva2023 4

Talvella ei tule kovinkaan usein kuvattua, vaikka toki muutamat poikkeukset löytyy. Ja mahdolliset kuvaukset tarkastellaan talven sääolosuhteet huomioonottaen. Nyt olikin hyvin hauska kuvata näin lumisessa maisemassa ja -6 asteen pakkasessa. Onneksi saimme tuulettoman hetken, niin tarkenimme koko konkkaronkka oikein hyvin.

Itsenaisyyspaiva2023 3

Kun saavuimme tallille oli Henna jo hyvää vauhtia laittamassa Bonaa kuntoon, joten pääsimme nopeasti siirtymään paikkaan missä Henna halusi kuvauksen tapahtuvan. Bona on niin tottunut olemaan ja poseeraamaan kameran edessä, ettei hän yhtä lähellä hyörivää kuvaajaa hätkähdä. Kaiken kaikkiaan mukava kuvausreissu josta saimme paljon hienoja kuvia.

Itsenäisyyspäivänkuvausbohenna15

Itselläni oli kuvauksessa käytössä luottorunkoni eli Olympus OM-D E-M1 Mark II ja siinä kiinni saman valmistajan 12-100mm F4 PRO objektiivi. Kuvaan todella paljon tällä yhdistelmällä, tai sitten 45mm F1.2 PRO objektiivilla. Nyt katsoin että zoom-objektiivi oli parempi valinta, kun liikkumistila oli rajallinen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *