Img 20170511 223141.jpeg
Blogi

Ihastuttava kukkapanta

Bongasin tämän ihanan kukkapannan Tigeristä ja miettikää, kolmella eurolla! Siellä oli mielestäni toinenkin panta, toisessa värissä mutta en enää muista sitä värisävyä, kun tämä punertava vei mielen mennessään. En yleensä tee Tigeristä mitään näin kivoja löytöjä, mutta kerrankin olin oikeaan aikaan tutkimassa kaupan tarjontaa.   

Tahdon nähdä kukkaispellon,
kuulla helinän kissankellon.
Tahdon löytää sateenkaaren,
omistaa kauniin satujen saaren.
Poutapilviä mulla on tyynyn alla
kuljeskelen huolitta maailmalla.
Kaikkea tätä on kesä!

Voin jo kuvitella jonkun kivan kesähetken, jolloin mulla on joku kiva mekko päällä ja nämä kukkaset keikkuu päässäni. Niitä hetkiä odotellessa. Onkos lukijoissa muita, jotka tykkää tällaisissa ”kukkaseppeleistä” pään päällä ilahduttamassa? 

32 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ne on ihania. Mä en oo koskaan oppinut tekee noita itse, en vaan osaa. Yrittänyt kyllä monet kerrat, mut en oo koskaan saanut kaunista aikaiseksi. Onnittelut siis tästä taidosta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sopiihan se, vaikka toki paremmin sitten mekkojen kanssa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oletpa nättinä kukkaseppelekuvassa! Juhannuksena kukat kutreille ja joku ihana kukkamekko ylle, tai mihin vain kesäjuhlille. No ehkä ei hautajaisiin eikä häihin mutta kaikkiin muihin tilaisuuksiin.
  Itse olen ostanut kangaskukkia, joihin on hiusklipsi kiinnitettynä, niitä on kesällä kiva laittaa erilaisten lettienmja kampausten somisteeksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, katsotaan josko kesällä tulisi joku kukkatyttökuva mekkojen kanssa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä pidän myös kukka koristeita hiuksissa, mutta vähän pienemmistä. Tuosta pannasta ehkä irrottaisin kukat erilleen ja kiinnittäisin pinneihin tai lenksuihin, joita käyttäisin yhtä kerrallaan. Mutta kaikkineek, kukkakoristeet on kauniita hiuksissa!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tämän päivän Hesarissa, uusin tutkimus Briteistä vahvistaa ettei tervettä lihavuutta ole olemassakaan. 🙁

 • Anja

  Anja

  Kaunis kukkapanta, kesällä saa hassutella kukkasilla, vaikkapa juhannuksena. Runo on myöskin ihana, oispa jo kesä (meillä on vielä kylmää täällä pohjoisemmassa). Joskus nuorempana tuli muutamia kukkaseppeleitö punottua ihan oikeista niityn kukista, harmi vain kun ne lakastuivat nopeasti, tuo sinun on kestävämpää sorttia 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Totta, olisi aika kiva juhannuksena. 🙂 Mä en koskaan oppinut tekemään itse noita pantoja. En aidoista kukista, enkä tekokukistakaan. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *