Keskiviikonasu1.jpeg
Blogi

Harmaa ja pinkki ne yhteen soppii, huomenna laitetaan pussauskoppiin

Nenänpäänsä grillannut tässä morjesta vaan! Huomasin tosiaan näitä kuvia muokatessani, että onpas tuo nenänpää ottanut pikkuisen aurinkoa. Johtuu siis tuosta sunnuntaillisesta reissusta, enkä mä edes ensin uskonut sitä kun mies asiasta sanoi. Olen tässä tänään editoinut tuota reissua ja voi hitsit miten hauskaa mulla oli siitä päätellen. Olen tässä nyt yrittänyt saada videota tehtyä, mutta jostain syystä Windowsin elokuvatyökalu ei suostu toimimaan tässä koneessa. Nyt onkin kova kiire etsiä joku hyvä ilmainen ohjelma, vaikka ainahan voisi ostaa jonkun. No se voi hyvin tulla vielä eteen. Yritän tästä saada mahdollisimman pian videota blogin puolelle, että pääsette mun mukana reissuun. Mulla olisi sitten huomenna se tuomionpäivä, pakko vähän tuoda draaman tuntua tähän, vaikka uskon kaiken olevan läpihuutojuttu. Multa kysyttiinkin että joko jännittää, mutta ei vielä ainakaan tunnu missään, vaikka yleensä jännitän tällaisia.  
Mä muuten aloitan tämän postauksen julkaisun jälkeen pienen blogitauon, jonka pituudesta en nyt vielä tiedä, mutta ainakin sunnuntaihin saakka. Tauon aikana tulee muutama ajoitettu postaus. Kommentit julkaisen kerran päivässä, mutta vastailen sitä mukaan kun ehdin. Jotkut varmaan aattelee, että mimmonen blogitauko tämmöinen on, niin tämä on tällainen munlaiseni. Voisihan sitä tehdä niin, ettei ajottaisi mitään, mutta koska tykkään ilahduttaa teitä postauksillani, niin ajattelin tämän olevan hyvä. Pelko silti pois, tällainen tauko rentouttaa mua yhtälailla kuin täysin hiljainenkin blogi. Tauko tulee kyllä ihan hyvään kohtaan, kun tuntuu että kiire vaan lisääntyy kun loppua kohden päästään. 

Meillä oli eilen kissojen harjaus- ja pesupäivä. Se vaan tarkoittaa mulle sitä, etten ehjin nahoin tule tilanteesta pääsemään. Nytkin Sevi vetäisi ihanat vekit etureppuun ja toiseen rintaan. Yllättävää silti, ettei niistä ole mitään haittaa eli ei kirvele tai satu. Sevi on vähän tuollainen ettei oikein osaa arvostaa meidän siistimishetkeä. Onneksi nyt on pehmoinen ja puhtaalta tuoksuva tytteli. Sulo on onneksi helpoin käsiteltävä, niin hänen kanssaan tuo meni jouhevasti. Pirpanaa emme ole vielä pesseet ja musta tuntuu ettei häntä edes tarvitse pestä, kun on lyhytkarvainen. Pirpanaa lähinnä harjailen karstaharjan kanssa. Mielenkiinnosta olisi joskus hauska nähdä, mimmoinen pumpulitytteli sieltä tulisi kun pesisi läpi.

V.punainen takki – HM+ / Neulosmekko – Tokmanni / Legginssit – Ellos
Laukku – Mulberry / Tennarit – Pier One

Vihdoinkin ja viimein sain laitettua päälleni tämän asukokonaisuuden. Odottelin nimittäin aika kauan tämän kanssa, kun en millään löytänyt mieluisia tennareita. Kuinkas sitten ollekaan, Zalandolta bongasin nämä Pier One merkkiset kangastennarit. Nuo nauhat tosin pitää asetella uudelleen, koska eivät ole tasamittaiset – tämän huomaa kun sitoo nauhat rusetille. En vain ehtinyt tekemään tuota, kun piti hetinmiten saada päässä ollut asukokonaisuuden kokeiluun. Takki ja tennarit eivät toki aivan 100% mätsää väriensä puolesta, vaan enemmänkin tennarit toimivat mun Furla Metropoliksen kanssa, mutta ei haittaa mitenkään.

Nyt ollaan taas vaaleanpunaisessa värikaudessa, vaikka eipä tuo sininen ole mihinkään hävinnyt. En sitä heti ajatellut että kyseessä on tämän hetken muotiväri, vaan asia selkeni muutamia blogeja ja lehtien sivuja katsomalla. Itse en noita pukeutumisiani ajattele jonkun muodin sanelun mukaan, vaikka pakostihan johonkin sen hetkiseen muotivaatteeseen pukeutuu jos kaupasta jotain ostaa. Esimerkiksi tämä vaaleanpunainen väri. Onko lukijoissa heitä, ketkä ovat innostuneet vaaleanpunaisesta väristä?

36 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä haikailin yhtenä keväänä vaaleanpunaista takkia ja kun sitten kokeilin sellaista kaupassa, niin näytin ihan possulta. Takki jäi kauppaan!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No höh, mutta me olemme itsemme pahimpia kriitikkoja. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näkemättä en voi tietenkään sanoa asiaan enempää, mutta itse me parhaiten tiedämme jos jokin asia ei sovi. Tosin suosittelisin sinulle, että puhuttelisit itseäsi nätimmin. 🙂 En nimittäin usko, että näytit possulta. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eli itse parhaiten tiedämme, sopiiko vai ei. Todellaakaan vaaleanpunainen väri ei sopinut. Olen itseäni kohtaan rehellinen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näinhän se on, mutta pyytäisin, että puhuttelisit silti itseäsi nätimmin. 🙂 Vaikka niin, että vaaleanpunainen väri ei vain sopinut sinulle. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eikö mekot mahdu enää päälle kun nyt toukokuun puolessa välissä vedät venyviä villavaatteita ylles?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olet varmaan sama joka kysyi tätä tuossa toisessakin postauksessa. Vastaan saman, että kyllä mahtuu, nyt on vaan ollut tuo ilma sellaista ettei oikein tiedä tarkeneeko vai eikö. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Enhän minä pahinta olettanut, mutta sinun ja toisen kysymyset olivat vain niin samankaltaiset, että ihan samaksi voisi luulla. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Paljonko niitä kiloja oli tullut takaisin? Vai teetkö sen elämäntaparemppa-postauksen vielä jossakin vaiheessa? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jokunen kilo, sen tarkempaa en aio tänne kommentteihin paljastaa. 🙂 Saatte jännitellä. 🙂 En tiedä remppapostauksesta vielä mitään. En ole ajatellut koko asiaa nyt hetkeen aikaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Moi Pipsa. Tämä on oikein kivan näköinen asu.Ja en tiedä valehtelevatko mun vanhat silmäni,mutta näyttää siltä että olisit vähän hoikistunut.Vai onko tuo mekko sellainen,että se hoikentaa.Sun blogia on kiva seurata ja se piristää mun päivää mukavasti.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mistä johtuu tylsät viimeaikaiset asut? Vaikka on kylmä toukokuu niin voisihan sitä piristää kivalla pukeutumisella.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En nyt tiedä onko nämä tylsiä. Tummia kyllä, mutta iha kivoja silti. Toukokuu on ollut kylmä ja lämpimät vaatteeni pakkaa kyllä olemaan tummempia väreiltään. 🙂 Mut eiköhän tästä kohta taas piristytä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihmettelen sitä kun jotkut sanovat etret käytä.mekkoja..no kuinka moni näistä itse laittaa kesämekon päälle tai muuta kesävaatetta kun ulkona in kuitenkin ollut viileä sää???

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on totta, nyt on ollut viileä kevät joten ei ole tullut mieleenkään mennä tuohon aikaan mekoissa. Nyt toki, kun ilmat on lämmenneet. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olet hoikistunut silmin nähden! Hyvä! Ja mitä tulee vaaleanpunaiseen, minulla on käsilaukku, takki ja huivi vaaleanpunaisina. Tykkään. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tykkään mekosta, on varmaan juuri sopiva tähän kevääseen kun lunta ja räntää tulee ovista ja ikkunoista.
  Vaaleanpunainen on IHANA väri. Itse olen yrittänyt löytää kesäksi jotain t-paitoja, mutta tähän mennessä vaan harmaata ja mustaa. Vaaleanpunainen H&M bomber takki käväisi sovituksessa mutta materiaali oli liian kasarisilkkiä.
  Olen tässä vähän aikaa pohtinut että voisitko tehdä postausta aiheesta, painonpudotuksen vaikutus rintaliivien kokoon/istuvuuteen? En tiedä miten sulla käynyt, mutta itsellä on kuppikoko kasvanut ja ympärys pienentynyt niin vaikea löytää istuvia liivejä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voisihan siitä varmasti tehdä, paitsi ettei mulla ole isommin kirjoitettavaa koska rintaliivieni koko ei ole dramaattisesti muuttunut. -40kg tiputuksessa kokoni on muuttunut ainoastaan vähän. Aiemmin käytin 95J ja nyt se on 90HH, jos oikein muistan nämä mitoitukset.

 • Unknown

  Unknown

  Kyllä, pinkkiin olen ihastunu, ollu jo vuoden verran 🙂 Ja nimenomaan pinkkiin, en vaaleenpunaseen. Toi asu on kyllä tosi kiva, ja tennarit täydentää kyllä asun hienosti 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Asu on ihan kiva, mutta tennareiden värisävy ei mielestäni soinnu tuohon takin väriin. En tarkoita, että värin
  tarvitsi olla täysin sama, mutta jotenkin nuo kaksi eri punaista
  riitelevät keskenään. Esim. valkoiset kengät olisivat raikkaammat ja selkeämmät tähän asuun 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miten tarkenit talvella ns. kesävaatteissa, kun nyt kesän korvilla vedät villa-asuja päälle?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En tiedä. Oon tuota samaa kans naureskellut et mikä siinä onkin. Tosin nyt on ollut toukokuun alku hyvin viileä, ettei missään mekoissa ole voinut edes ajatella mennä. Tosin nyt se toivon mukaan pysyy lämpöisenä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oletko ikinä kokeillut puolihametta? Polviin asti tai vähän lyhyempi? Kiva paita ja istuvat legginsit pariksi. Pinkit kengät. Vois olla kivan näköinen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *