ID_asua5.jpeg
Blogi

Huomaamattomat rintaliivit aurinkoisiin kevätkeleihin

Sain ihanaakin ihanammalta yhteistyökumppaniltani Lumingerielta uudet rintaliivit. Tällä kertaa ihonväriset. Lumingerie oli kuullut kun olin pohdiskellut mistäkö ihmeestä saisin kivat ihonväriset rintaliivit sillä moisia ei mun vaatekaapista löytynyt. Varsinkin kun eräs uusi mekko tulee tarvitsemaan alleen mieluusti tuollaiset ”huomaamattomat” rintaliivit.

Nämä ihonväriset rintaliivit ovat tietenkin Elomin Ritat – hunajabeiget (eli ihonväriset) väriltään.

Noita rintaliivejä kun hetken aikaa pyörittelin käsissäni ja mietin että miten esittelisin ne teille, niin siinä se sitten välähti että tietenkin esittelemällä miten mahtavan huomaamattomat ihonväriset rintaliivit oikeastaan ovatkaan. Eikö vain toimikin paremmin nuo ihonväriset? Vaikka pakko sanoa ettei nuo alemman kuvan punaiset Elomi Rita rintaliivitkään hassummilta näytä.

* ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ *

PERJANTAIYÖN CHAT
  21.3. klo 22-00

Kaikki TAAS paikalle!
Klikkaa itsesi TÄSTÄ chatin puolelle

* ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ *

Se on jälleen perjantai ja luulempa kun on ollut näin kaunis ilma, niin monikaan ei varmaan ole istuskellut kotona vaan nautiskellut näistä uusista lämmöistä. Itse ainakin nautiskelin, kun hyppäsin pyörän selkään ja poljin päämäärättömästi ympäri Länsi-Poria. Jos siis minäkin hullaannuin tästä ilmasta, niin ihan takuulla muutkin. Onneksi se takatalvi ei kauaa kestänyt.

Olen myöskin tässä käynyt kuvailemassa tuolla Meri-Porin alueella mihin nyt bussilla mukavasti on päässyt. Yhteen kuvausreissuun saa menemään järjettömästi aikaa mutta ei haittaa kun on termarissa lämmintä teetä/kaakaota mukana. Löytääköhän kukaan noista kuvista ”ufoa”? Nautin kyllä niin paljon noista kuvailuista. Pitäs kattoo jos saisin tuon miehen joku kerta innostumaan niin menen oikein Reposaareen kuvailemaan.

Ystäviin olen
törmännyt – yhden kanssa kävin lounastamassa yhtenä päivänä ja sitten
olen törmännyt bussissa pariinkin kaveriin, tänään just viimeksi. Oli
kyllä mukava tuolla tavalla pikaisestikin vaihtaa kuulumisia. Ja on se
hyvä että ystävillä on silmät auki kun tämä neiti se vaan näpyttelee
kännykkäänsä eikä oo tietonen ympäristöstään.

Tällä viikolla jäikin väliin äidin luona käyminen kun hän on kipeänä enkä todellakaan kaipaa mitään sairastelua. Sovittiinkin että soittelen joka päivä ja juttelen maratoonipuheluita. Tämä sopimus tuntui helpottavan äitiä, ettei tyystin yksikseen joudu olemaan. Melkein jo ehdotin että laitetaan skypet päälle ja pidetään linjaa auki.

Tiedättekö mistä tietää että kesä on tulossa? Siitä kun meidän pakastimeen ilmestyi mystisesti jäätelöpaketti. No ei vaan, ei se mitään mystisesti sinne tietenkään ilmestynyt vaan kävimme kaupassa ja se vaan mystisesti ilmestyi koriimme. Ihan totta!

Kuten ehkä tiedättekin niin mä tykkään maistella kaikkia uusia siideri- ja lonkeromakuja joten ei varmaankaan yllätä että nappasin kätösiini Olvin uuden Sambalonkeron kun sen kaupan hyllyllä huomasin. Tuota tölkkiä ei vaan voinut olla huomaamatta, sen verran kirkkaat värit. Mut hei, muistakaas tänään tulla höpöttelemään taas chattiin!

Käytiin hakemassa iso paketti joka sisälsi Pauligin kahveja jotka sain palkkioksi yhteistyöstä ja siinä kun kuvailtiin noita, niin huomattiin että Zillastahan kuoriutui aikamoinen mannekkiini – oikea kahvimannekiinikissa. Itsehän en siis kahvia juo mutta onneksi on mies joka juo.

39 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jos vertaa niitä punaisia Ritoja, niin kyllä ovat. 🙂 Vai että termostaateista oon puhunu, taas sekoillut. 🙂

 • Minna

  Kiitos suuresti mielen piristyksestä näin ankean työpaivän jälkeen (ilmapiiri pakkasen puolella).
  Upeat luontokuvat olet ottanut, ihastuin eritoten ylimpään norkkokuvaan –
  ja kahvikissa mannekiini sai jo suupielet repeämään.
  Minna

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että piristin sinua. 🙂 Luontokuvat on kyl parhaimpia. Toivottavasti saisi tuon miehen innostumaan joku viikonloppu mun kaa lähtee kuvailee. 🙂 Zilla on kyl niin sopiva mainoskissa 😉

 • Anonyymi

  Upean värinen tuo mekko. (Ja se on "mannekiini" eikä "mannekkiini"..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. No mää sitä tankkasin tossa et kumpi se nyt onkaan. Olin vaan et olkoo tuplakoolla. 🙂 Väärin meni. 😉

 • blandad.

  Kahvia nam! Kaunis ja ilmeikäs kissa tuo Zilla! Ihana tupsukorva 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Zilla on kyl oikee tupsukorvien tupsukorva ja kamala linssilude. 🙂

 • Anonyymi

  Kauniit nuo Ritat. Täytynee itsekin hommata nudet rintaliivit. Sinullahan on Elomilta myös Maggiet ja Valentinat. Kuinka korkealle kaarituet nousevat kainaloon Rita-mallissa verrattuna noihin kahteen muuhun Elomin malliin? Joku referenssi olisi kiva kuulla ennen tilaamista. Itselleni Maggien kaarituet painavat ihan älyttömästi, mutta Valentinat puolestaan ovat parhaimmat rintaliivit mitä olen omistanut. Toivottavasti niistä muuten tulee uusia värejä (vinkkinä Lumingerielle ;)).

  – ceaa

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ritat ei ole ainakaan yhtä korkealle nousevat kuin Maggiet, ne tosiaan nousee aika korkealle kainaloon. Melkein sanoisin että nää Ritat on vähän samat kuin Valentinat. Ehkä jonkun sentin korkeammat.

  • Linnea

   Minulla on sekä Maggiet että Ritat, ja minusta kummassakin kaaret nousevat yhtä korkealle, mutta Ritassa ne ovat vähän leveämmät. Tai niin nuo itselleni istuvat. Ritoissa olen pitänyt erityisesti tuosta, että ne saa selkäpuolelta X-mäisesti kiinni. Parempi tuki.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ritassa ei muuten nouse kaaret yhtä korkealle kuin Maggiessa. Katselin tuossa vanhoja kuvia ja sovittelin päällekin niin on Ritassa matalammalla. Mut mä en saa ilman apua noita Ritoja X-mäisesti kiinni. Ku ei kädet taivu, eikä tässä oo kyse lihavuudesta koska en oo niitä saanu sillonkaan taipumaan kun oon ollut muksu.

  • Anonyymi

   Kiitos Pipsa ja Linnea! Taidan laittaa Ritat kokeiluun, kun eivät ole kaarituiltaan ihan samanlaiset kuin Maggiet.

   – ceaa

  • Mervi

   Valentina-malli tuolla nimellä ei jatku, mutta syksyllä on tulossa samalla leikkauksella uusi liivimalli nimeltään Lexi, toimitus on elo-syyskuun vaihteessa. – Mervi / Lumingerie

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oijoi… Mä kävin vähän kurkkimassa ja näytti kivoilta. Tuleekohan sulle tuota mallityyliä vai joku muu?

 • Anonyymi

  Oli kiva chatti tänään! 🙂 Harmi etten ehtiny olla koko aikaa.
  Mun mielestä rintsikoiden näkyminen ei läheskää aina haittaa, kunhan ne on asuun sopivan väriset. Joissai tilanteis kyllä tarvii ehdottomasti huomaamattomat rintsikkaviritelmät ja mun mielestä noi ihonväriset näyttää kuvas ainaki ihan hyviltä. Huomasin hiljan myös H&Mllä tämmöset läpinäkyvät vaihto-olkaimet http://www.hm.com/fi/product/12337?article=12337-A&variant=000
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä kun katselin tuota kuvaa kauempaa en huomannu koko olkaimia. 🙂 Harmillista ettei noita läpinäkyviä olkaimia taida olla noissa ison koon rintaliiveissä, ainakaan nähnyt.

  • Anonyymi

   Nii mut siis tos paketis on pelkät olkaimet et ne saa vaihtaa mihin tahansa missä on irrotettavat olkaimet. 🙂
   T. Virpi

  • Anonyymi

   "Läpinäkyvät" olkaimet on kamalin asia mitä kukaan on rintaliiviteollisuuteen keksinyt. Ne ei ole edes läpinäkyvät vaan RUMAT!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nii eli mieluummin ihonväriset kuin läpinäkyvät? Jos siis oletetaan ettei ole mahdollista käyttää olkaimettomia.

  • Anonyymi

   Mielummin sitten mustat tai jotkut värikkäät colour pop meiningillä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin no, makuasia et mistä tykkää. 🙂

 • Anonyymi

  Teidän asuinalueeltahan ei ole Yyteriin kuin kymmenisen kilometriä viivasuoraa pyörätietä ilman kumpua tai kukkulaa, lähtekää pyöräretkelle sinne kuvailemaan, siinä jo kaloreitakin palaa ja kunto kasvaa. 🙂

  terveisin keväästä syksyyn 35 km päivittäin työmatkapyöräilevä, eipähän tarvitse enää miettiä mitään muuta liikuntaa sen jälkeen;)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, eihän meiltä ole mikään iso matka mutta pyörän kanssa en tuota kolmijalkaa lähde kyllä viemään. Jos ilman kolmijalkaa kuvailisin niin sittenhän tuo ei ole matka eikä mikkää. 🙂 Ja upeasti pyörilet, onko tuo siis menopaluuna, ilmeisesti kun päivittäin tuon saat. Kauanko aikaa menee kun pyöräilet tuon 35km?

  • Anonyymi

   Kiitos, se on koko päivän saldo. 🙂 Tunnin verran menee suuntaansa, mulla on ihan loistava ja kevyesti rullaava pyörä eikä onneksi kuin pari loivaa mäkeä mullakaan! Rakastan pyöräilyä, samoin niveleni jotka eivät kestä juoksua tms., peppu on kovilla mutta mulla on kahdet pyöräilyhousut päällekkäin goretexien alla niin johan pehmentää! 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvä määrä kyllä. Eipähän tartte miettiä et mitäs sitä illalla urheilis 😉 Miten talvisin sitten, hommaatko pyörään nastat vai?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Asiaa pitää harkita sitten joskus. 🙂

 • Anonyymi

  Zilla on kyllä kaunein näkemäni kissa… tuo väritys, piirteet ja viikset <3 Siirikin superihana kissa… sellainen pantterimaisempi 😀

  Ihanan keväisiä kuvia!

  Itse yritin pitkään pärjätä teellä, mutta "sorruin" kahviin…. nyt olen sitä mieltä, että kahvi on yksi elämän suurista pienistä nautinnoista <3 En jättäisi enää pois! Terveelliseksikin on viimeaikoina väitetty.

  – Tilda

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Zilla on kyl nätti mut niin on Siirikin. 🙂 Siirillä varmaan toi väritys tekee tuon pantterimaisuuden. 🙂 Aidalla kun se on joskus liikuskellut niin tulee ihan minipantteri mieleen. 🙂

   Mie en oo viel sortunut kahviin vaikka niitä nyt sainkin. 🙂 Lahjoitellut eteenpäin. 🙂

 • Anonyymi

  Tuo mekko on tosi hyvä sun päällä! Paras mielestäni mekoistasi 🙂

 • Anonyymi

  Kiva fiilis. Vinkki : kiristä mekon olkaimet niskan taakse v-mallisesti, ylävartalo kevenee ja muodot korostuu

 • Anonyymi

  Tuon mekon olkaimet kuuluisi asetella tuohon rintaliiviolkainten päälle, jolloin kaula-aukko jäisi väljäksi vesiputousmaiseksi 🙂 Älä turhaan vedä noita olkaimia tuonne kauas olkapäille!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eipä ne siinä oikein juurikaan pysy kun ovat melkoisen pitkät. Täytyy miettiä vielä tuota fiksailua vaikka eipä mua tuokaan loppujenlopuksi haittaa vaikka väärin meneekin. 🙂 Että en mä itse noita olkaimia vedä, ne menee ihan itellää.

 • Anonyymi

  Hei. Olen aivan uusi lukija. Löysin tänne vauva-palstalta. Kissasi (?) on ihana, mahtavat viikset.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tervetuloa vain. 🙂 Juu, on Zilla mun kissani ja hänellä on mahtavat viikset. 🙂