BonBon_Gina5.JPG.jpeg
Blogi

Esittelyssä – Excuse My BonBon (sis. alekoodin!)

Kaupallinen yhteistyö – Excuse My BonBon

Sain valita Excuse My BonBonilta kaksi mekkoa ja ihastuin totaalisesti tähän Gina-tunikamekkoon, koska keltainen ja tykästyin myös mekon malliin. Nuo hihat on ihanan erilaiset! Mulla on tästä isoin koko eli 52-54 ja se on lanteilta mulle vähän nafti, mutta ei häiritsevästi. Ja hei, tää ei oo helteisellä kelillä hiostava!
Gina-tunikamekon pituus on just sopiva, tai ainakin mun polvet tää peittää silleen nippanappa. Ei kyllä haittaa jos ne polvet sieltä vilkkuis. Nii, pituuttahan mulla on 160cm mut tietty leveyttäkin löytää joka vähän syö sitä pituutta. Ai niin, tässä on muuten syvät taskut! Se on pakko sanoa, sillä 
Mekon materiaali on 92% puuvilla ja 8% elastaani. Ja sen kyllä huomasi kun ekan kerran tunikamekkoa pääsin sivelemään. Kangas on tosi jämäkkää ja ompeleet tosi hienosti. Näkee että on laadukasta kangasta eikä mitään ”lirua”. 

Excuse My BonBon on kurvikkaiden naisten vaatekauppa ja heidän kokoskaalansa menee 40-54 välillä. Vaatteet ovat todella kauniita ja ne valmistetaan Suomessa tai Virossa ja vaatteissa käytetään materiaaleina pellavaa, puuvillaa, viskoosia. BonBonin vaatteet on tehty naisille jotka eivät pyytele anteeksi että ovat olemassa vaan nauttivat elämästä täysin rinnoin. Iso on yhtä ihana kuin pienikin ja meillä kaikilla on lupa pukeutua upeasti!
Excuse My BonBon tarjoaa teille ihanille seuraajille upean tarjouksen näistä kahdesta mekosta. Saatte siis -30% alennusta kun ostatte Heidi tai Gina mekon Excuse My BonBonin nettikaupasta. Alennuskoodi PIPSA19 on voimassa 26.7.-2.8. välisenä aikana. 

Toiseksi mekoksi valitsin tämän Heidi-mekon joka valmistetaan Suomessa! Olin tällaista lyhyempää raitamekkoa vähän etsiskellytkin. Mekon värit ovat tummansininen-valkoinen, ei siis mustaa vaikka läheisemmässäkin tutkailussa se vaikuttaa mustalta. Mulla on tästä isoin koko eli 52-54. Tykkään kun tässä on levenevä kellohelma. 
Mekon materiaali on 62% viskoosia, 35% polyamidia ja 3% elastaania. Ja tää on tuota Gina-tunikamekkoakin jämäkämpi, mut joustaa silti kivasti. Tämäkin mekko on helteellä miellyttävä pitää, vaikka on hihaa ja kangas on paksuhkoa. Samoin kangas on erittäin laadukasta! Heidi-mekko on hivenen pidempi kuin Gina-tunikamekko, mutta ero ei ole kovin suuri. 

Osaatteko muuten päätellä kumpi mekoista on suosikkini?

Voin hyvin lämpimästi suositella Excuse My BonBonia ja heidän vaatteitaan. Heiltä saa hyvin ystävällistä palvelua ja jos pähkäilet esim. minkä koon ottaa, niin heiltä saa apua sopivan valinnassa. Heillä on vaihto ja palautus ilmaista. 
Jos hinnat hirvittää, niin ajattele että nämä vaatteet eivät mene muutamassa pesussa huonoon kuntoon vaan kestävät. Tämän lisäksi tuet suomalaista yritystä sekä työtä Suomessa. 

27 kommenttia

 • Anonyymi

  Heidi-mekko on nätimpi sun päällä, koska sen helman leveyden johdosta jää vatsamakkarat piiloon. Aavistan kuitenkin,että keltainen on sun suosikki.

 • Anonyymi

  Minäkin arvaan, että keltainen on suosikkisi.

  Ja minunkin mielestäni raidallinen sopii sulle paremmin. Kaikki makkarat ei näy niin selvästi, ja raidallinen on nuorekkaampikin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itseasiassa raidallinen on suosikkini mutta tykkään toki keltaisestakin. 🙂

 • Anonyymi

  Raidallinen mekko sopii sinulle todella hyvin! Leikkaus ja pituus ovat juuri hyvät, jämäkkä kangas on ryhdikäs.

  Keltaista mekko on jotenkin outo… johtuu ehkä siitä, että on väärän kokoinen tai sitten leikkaus ei ole sinulle kovin hyvä 🤔

 • Anonyymi

  MInulla on tuo Heidi-mekko mustana ja on kyllä ihan hurjan ihana malliltaan ja materiaaliltaan. Asusteita vaihtamalla on mennyt juhlissa pikkumustana tai sitten neuletakin kanssa töissä. Olen tuota raidallista himoinnut, mutta en ole raaskinut ostaa. Nyt on ehkä pakko tarttua tähän :).

  Molemmat sopivat sinulle hyvin. Itse tykkään enemmän tuosta raidallisesta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Suosittelen. Nää on molemmat tosi ihania. 🙂

 • Anonyymi

  Ei kun anteeksi, olihan se tehty Suomessa, musta sama mekko ei ole.

  Tää raidallinen on kyllä kiva, keltaisen malli ei sovi ollenkaan.

 • Anonyymi

  Raidallinen ei ole niin pieni kuin keltainen, siksi se on parempi. Tosin molemmat saisivat olla muutamaa numeroa isompia.

 • Anonyymi

  Minusta tuo keltainen on paljon kivempi, ihana pirteä väri ja hauskat hihat. Raidallinen on sellainen tavallinen tylsä enemmän kotimekko.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Keltasessa on tosiaan hauskat hihat! Mut raidallinen on näistä se oma suosikkini. 🙂

 • Anonyymi

  Raidallinen mekko istuu paremmin sinulle. Keltainen taas on väärän mallineen kropallesi.

 • Anonyymi

  Raidallinen on parempi. Keltainen näyttää kiristävän joka puolelta ja tulee ryppyjä. Koko on väärä, siksi ei laskeude kauniisti.
  >Leena

 • Anonyymi

  Keltainen on aivan ihana, ei yhtään liian kireä. Kyllä mekko voi olla tyköistuva.

 • Anonyymi

  Raidallinen on aivan ihana ja sopii sulle. Mahtavia kuvia, näytät hyvältä ja pirteältä kuten aina!