Palmiina10.jpeg
Blogi

Palmiinan Kesä-Alma

Kaupallinen yhteistyö, Palmiina

Siitä on melkein 2kk aikaa kun esittelin teille Palmiinan ja ihastuttavan Kesä-Alma mekon. Tästä mekosta on tullut yksi tämän kesän lemppareistani eli todella usein olen napannut vaatekaapista KesäAlman päälleni, koska tämä vain yksinkertaisesti on niin mukava päällä. 
Moni teistä kyseli että kutistuiko KesäAlma pesusta tai haalistuiko väri, niin nyt voin ilokseni vastata näihin kysymyksiin. KesäAlman väri ei ole haalistunut yhtään, mutta käytinkin pesussa Ariel Sensitive Colour pesuainetta joka on hellävarainen värillisille vaatteille. KesäAlman pituudesta lähti ainoastaan yksi sentti ja rinnanympäryksestä ei yhtään. Muita mittoja en tässä tarkastellut. Pesuohjelmana hellävarainen 40-asteen pesu ja kuivaus henkarissa (en siis käyttänyt kuivuria). 

2kk käytön jälkeen en voi kuin suositella mekkoa ja jos tuo olka-helman pituus on omaan mieleen liian lyhyt, niin +15cm lisäpituus onnistuu samaan hintaan. Mikäli tällainen pinkki väri ei innosta, niin Palmiinalta kannattaa tiedustella mitä värivaihtoehtoja on sillä hetkellä saatavilla eli mekon saa myös muissa väreissä. 
Palmiinan vaatteet löytyy Weecosin nettikaupasta ja vielä olisi muuten alekoodikin voimassa, jolla saa -15% alennuksen. Alennuskoodi on Extraale15 ja se on voimassa 26.7. asti

11 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Palmiinan vaatteet ovat kyllä tosi kivoja, kiitos kun tutustutit niihin! Yritän tässä arpoa, ostaisinko hupsarin, vai pitkähihaisen mekon syksyksi. Mieluusti maksan kotimaisesta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä kans tota hupsaria olen katsonut kun sen saisi omilla mitoilla, eikä mulla oo tuonlaista. Ja kyllähän sitä tosiaan maksaa kotimaisesta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Harmi että punaisesta L koko vaan tarjolla. Musta on niin tylsä väri ettei kiinnosta vaikka kokoja löytyykin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kannattaa laittaa Palmiinalle viestiä, koska isommatkin koot kyllä onnistuu. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *