Myrsky2020 1.jpeg
Blogi

EI SIELLÄ KASTU – EIPÄ VISSIIN

Me käydään aina kyseisellä ”Palomöljä” laiturilla kun käydään tuolla meren rannalla, nimenomaan siis Mäntyluodossa. Tosin tämän laiturin alue on Uniluotoa. Tuossa penkeillä on tullut istuskeltua esimerkiksi viime syksynä ja ihasteltu tähtitaivasta. Aattelin tuossa hetkessä että mennään katsomaan laiturin nokasta miten aallot osuu ja ajattelin ettei siinä kastu kun ei viime myrskyssäkään kastuttu. 

Rohkeasti hän kävelee kohti laiturin nokkaa…

Ei siellä mitään kastu. Ei siellä viimeksikään kastunut.
Juu eipä vissiin.

Okei, kyllä mulle pieni epäilys iski kun näin että betoni oli vettä täynnä mutta en siltikään ajatellut kääntyä pois. 

Näissä kahdessa viimeisessä kuvassa näkyy hyvin kun vesi valuu pois ja mä seison siinä nauramassa. Tuo aalto ei edes ollut se pahin aalto. Se tuli sitten vasta kun pääsin autoon lämmittelemään. 

Totaalinen repeäminen. Hauskaa oli ja jäin ottamaan vielä parit aallot lisää (oikeasti en vaan ehtinyt reagoimaan niin nopeasti kun jo seuraavat tuli päin näköä) eikä mitään hätää. Tuosta ajeltiin suoraan kotiin jossa vaihdoin kuivat ylle ja otin lämmintä teetä. Voin suositella tämmöstä lapsellisen hauskaa repäsyä päivään, voin taata et piristää. Tosin on siinä pieni vilustumisen riski. 

2 kommenttia

 • Leena

  Leena

  Upee näköistä. Me käydään usein rannassa tsekkaamassa meren tilanne.
  On se vaan upeeta, kun aallot lyö rantaan. Pitää vaan pukeutua, ellei halua kastua. Monesti on vaan sellanen ex tempore meno sinne rantaan, ettei ole sopivaa vaatetusta huomannu laittaa.
  Hienon näköistä.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Meren äärellä on ihana käydä. Asuisin varmaan jos voisin. 🙂 Ja tuolla on tosi upeeta olla katsomassa (ei kastumassa) kun aallot oikeen lyö kiviin. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *