Id Piia Viena 03 .jpeg
Blogi

5v. synttäripostaus – Mieleenpainuvimmat postaukset

Kuva: Harri Joensuu

LEHDISSÄ
Tämän viiden vuoden aikana olen ollut muutaman kerran lehdessä, ensin Kodin Kuvalehdessä ja sitten Iltalehden puolella. Enkä usko että ne kerrat noihin jäävät, ei kaksi ilman kolmatta. Kertaakaan en ole näitä kertoja katunut vaikka hieman väärää infoakin on noiden takia levinnyt nettiin mutta siitäkin huolimatta ovat olleet kokemuksina aivan mahtavia.

Lehdessä! -postaus
Iltalehdessä! -postaus

KISSAT
Se hetki kun me saimme sen ensimmäisen mustan karvapallon kotiimme ja ennen niin hiljainen koti sai uusia ääniä. Siirin jälkeen laumamme on kasvanut vielä kolmella muullakin kissalla: Sillalla, Sevillä ja Sulolla. Enää ei ole koti hiljainen. Ps. Maine Coon’s Are like Potatochips, You Can’t Have Just One!

ELÄMÄNTAPAREMONTTI
Mä niin aikoinaan vannoin, etten toisi tähän lifestyleblogiin mitään laihdutukseen liittymään mutta jouduin pyörtämään sanani kun aloitin Indiedaysin&Lidlin kampanjan, joka myöhemmin jatkui minun ja Ringan yhteisenä yhteistyönä. Vuoden elämäntaparemontti poiki -29,3kg sulatettua läskiä. Ja meno jatkuu..NORJA
Se viikko kun lähdettiin miehen kanssa Norjaan, ja ajattiin sen viikon aikana 2000km. Ylitsekin jos lasketaan laivamatka mukaan. Matkan tarkoituksena oli mennä ihastelemaan Geirangeria ja se me tosiaankin saavutettiin. Lisäksi oli jännittävää kun kukaan ei tiennyt missä sillä hetkellä olin – tämä ihan turvallisuuden takia. Älä koskaan kerro nettiin tarkkaa ajankohtaa kun olet lomalla, tämä kaikille muistutuksena!MUUTTUMISLEIKKI
Pääsin kerran Hiusstudio Feather Look kutsumana muuttumisleikkiin jonka jälkeen en meinannut itseäni tunnistaa. Sain siis uuden hiustyylin ja -värin, perusmeikin, kulmakarvat fiksattiin ja ripsipidennyksetkin jäin. Harmi vaan että mä ite sössein ne melko nopeasti kun herkät simmut niistä pillastui. Mutta ihanaa oli ja tykkään vieläkin tuosta hiusväristä.

KUMMIPOIKA
Se kun lapsuudenaikainen paras ystäväni (joka on paras ystäväni edelleenkin) sai esikoispoikansa ja mie pääsin kummitätiksi. Jeeij! Muistan vain vieläkin sen kuumuuden jonka pikkumies tarjosi. Ihan kohta tämä pikkumies täyttää 3v.GOSSIP + SOKOS + MORE TO LOVE
Kun MTL tiedusteli bloginsa kautta kiinnostuneita stailattavaksi&mannekkiiniksi Sokokselle kun Gossipin tuotemerkki tuli sinne, niin minähän se innokkaasti tarjosin itseäni malliksi. Ja pääsin! Tosin minne on kadonnut Gossip, ei ole kaupoilla tullut vastaan?

HELSINGIN REISSU
Kun maalaistyttö Helsinkiin pääsi ja ystävän tapasi. Oli kyllä ihan paras reissu ja irtiotto muutenkin arjesta. Ostin mun ensimmäisen Nanson, sekä merkkilaukun. Sekä vietin ihan parhaan päivän ystävän seurassa, tutkien osan Suomenlinnasta. Jatko-osaa odotellessa.

Tämän lisäksi mulla on vinopino muitakin yhtä ihania muistoja mutta ajattelin teitä, koska ette varmaan jaksa miljoonaa ihanaa postausta lukea ja saatte myös itsekin kertoa oman postauksen joka on mieleenne jäänyt tältä viiden vuoden ajalta, mutta tässä nämä minun muutamat mieleeni jääneet postaukset.

Mikä postaus on jäänyt SINUN mieleesi?

10 kommenttia

 • Tiina-Kaisa

  Tiina-Kaisa

  Maalaistyttö Helsingissä, johtuu varmaan siitä, että itse asun Helsingissä 😊 Ja sitten tietysti kissat ❤❤❤

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Muhun upposi tuo Helsingin matka! Ihanaa kun postaat näin usein. Tämä on mun lempiblogi. Ollut jo kauan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Norjan reissusta pidin, koska olit hienosti kuvaillut. Asun itse täällä vuonojen mutkassa, joten kiinnosti lukea sinun kokemuksistasi täällä meillä 🙂
  Onnea 5-vuotiaalle blogillesi <3

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hesan matka, olit niin innoissasi, että rupesin itse miettimään kuinka pienestäkin pitäisi iloita. Hiukset övat kauniisti leikkausta ja väriä myöten tuossa muuttumisleikissä sopivat hyvin sinulle ja övat siistit.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen löytänyt blogisi vasta hiljattain ja jäänyt koukkuun 😉 En osaa siten valita mieleenpainuvinta kirjoitusta, mutta ihailen positiivista elämänasennettasi ! Vaikka joudut ottamaan toisinaan ikävää kommenttia vastaan, niin jaksat jatkaa kirjoittelua ja vielä vastatakin näille….Kaikkea hyvää VärikäsPipsa ! 😀

 • PlusMimmi

  PlusMimmi

  Tuo päivä Sokoksella Gossipin parissa oli kyllä kiva. 🙂 Täytyypä käydä katsomassa myykö Sokos vielä Gossippia. Prismoissa olen minäkin nähnyt.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *