Zalandovaatteet2.jpeg
Blogi

Zalandon Mekot

Kangas todella ohutta, pelkäsin että teen reiän näiden petolinnunkynsieni kanssa. Hintaan nähden en voi suositella. Polyesteri 95% ja elastaani 5%. Hinta 64,95€. Muuten tuo kuviointi on raikkaan erilainen ja harmittaakin ettei se ollut laadullisesti parempi + kokoa isompi. Mekko videolla 00:01.
Todella paksua kangasta, ei mene mitkään kynnet helpolla läpitse. Itselleni tuo koko 54 oli yläosan takia liian iso, en tykkää noin löysästä. Viskoosi 72%, polyesteri 25%, elastaani 3%. Hinta 47,95€. Olen epävarma tuosta väristä, onko se liian tunkkainen. Materiaalin puolesta voin suositella, on hintansa väärti. Mekko videolla 01:59.
Kangas on jämäkkää ja paksua, miellyttävän tuntuinen päällä. Polyesteri 95% ja elastaani 5%. Materiaalin takia hieman mietin onko mitään järkeä maksaa 164,95€ summaa. Muuten aivan ihastuttava mekko, mutta hinnan takia vähän jarruttelen + se että kokoajan tässä kavennutaan niin harmittaisi tosi paljon kun tuon hintainen mekko käviskin isoksi. Mekko videolla 03:56.
Tämmöset mekot pistin jokunen aika sitten tilaukseen Zalandolta ja ne
tulivat eilen, tottakai niihin tutustuin jo eilen mutta paremmin vasta
tänään. Yksi selkeä ei sieltä tuli, sekä yksi mekkoihastuskin. Saas nähä
mihin mä päädyn ja mitä tekin olette mieltä – nyt saatte siis vapaasti
kertoa mielipiteenne mekoista. Luulenkin arvaavani kaikkien yhteisen
inhokin. Perustelkaa toki että miksi ei tai kyllä. Helpottaa
ymmärtämisen kanssa paremmin kuin pelkkä ”kamala, ei sovi”.
Kerro siis yks minkä jättäisit mulle, perusteluineen. Nyt on sana vapaa!

          

80 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo toka on liian säkkimäinen sulle ja peittää muodot. Ja pituuskin huono. Kolmonen kiva, sopiva malli vartalollesi mutta on kyllä kallis. Mutta tuo eka, oikeassa koossa se olis minusta ihan paras sulle: malli ja väri vaan toimii 🙂 Toisaalta, tuot mieleeni Marilynin joten en voi olla kuvittelematta sinua valkoisessa hulmuhelmamekossa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se tosiaan on vähän säkkimäinen, ja en kans tykkää pituudesta – joko lyhyempi tai sit tosta pidempi. 🙂 Muuten tykkään mallista jos se ois sopivamman kokoinen. 🙂 Ja se musta helmahärpäke pois. 🙂 Hahhaa, vai että Marilyn – varo vaa iskostat muhun vielä ajatuksen! 😉

 • Pellavasydämen Mervi

  Pellavasydämen Mervi

  Sehän ei ole sun vika, että noi on hirveitä, joten eieiei mikään noista. Ensimmäinen on ihan hirveä, toinen on tunkkainen ja näyttää siltä, että sitä on pidennetty.Malliltaan ja kooltaan se kyllä näyttää kohtuulliselta. Kolmas on kuosiltaan rouvamainen ja tulee liian lähelle kaulaa ja on myös liian myötäinen. Nyt alan ymmärtää, miksi olet aina käyttänyt NIITÄ mekkoja – juu, ne oikeasti sopii sulle parhaiten. Oletko koskaan käyttänyt vartaloa muokkaavia alusasuja. Suosittelen. Niillä saisit hivenen "etureppua" hallintaan eikä näy kaikki löllyminen. (En keksi kauniimpaa sanaa) Jos pitäisi yksi valita, se olisi tuo viimeinen, mutta ei sekään ole hintansa väärtti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, en mä näiden kanssa itsekään ihan täysin hihku – tai no Ralph Laurenin mekon kanssa sellaista pientä kyllä oli ja oot muuten oikeassa, se kaula-aukko on tosi ikävä. Oon tottunut avarampaan. En ole koskaan käyttänyt noita muokkaavia, testannut kyllä mutta todennut et ahdistaa liikaa joten ei, en käytä. Sillä tosiaan saisi eturepun löllymistä tasoitettua mutta ei se normaalisti mulla tuolla tavalla käyttäyty kuin tuon ekan mekon kanssa. Onneksi! Mut olemassaoloa ei voi peittää kuin tarpeeks leveähelmaisilla mekoilla. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  itse palauttaisin kaikki mekot. viimeinen mekko näyttää parhaimmalta päälläsi, mutta niinkuin kirjoitit, on aika tyyris varsinkin kun kavennut vielä ja mekko ei tunnetusti kavennu mukana. tuolla rahalla saat vielä jotain parempaa itsellesi 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se tosiaan on, tyyris ja siksi mietin sitä. Ja kuten joku tuossa sanoi, Mervi ilmeisestikin, että kaula-aukko menee liian liki kaulaa. En ole jotenkin tottunut sellaiseen. Totta, saan jotain parempaa itselleni ja nimenoman tuolla rahalla. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen sitä mieltä, ettei mikään noista istu oikein hyvin paitsi keskimmäinen, joka on minusta tosi hyvän kokoinen, eikä ollenkaan liian suuri, mutta ei sulle ihan optimaalinen väriltään ja siinä on outo helmaratkaisu "jatkopaloineen". Kaikki pois vaan on minun mielipiteeni.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Keskimmäinen tosiaan istuu ihan OK, mutta se on silti yläosastaan mulle iso. En tykkää noin löysästä yläosasta. Ja se helman jatkopala on kyl outo, mä luulin et se ois jotenkin kivempi mut livenä ei oikeen innosta. Ja mekon pituus on huono, luulin että ilmoitettu 100cm ois johonkin polveen mut tää tulee kyl reippaasti yli. 115cm on mun arvioni. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Asiasta poikkeava kommentti, mutta ekan kerran sun videon näin ja pakko sanoa että oot kyllä ihastuttava persoona, tuolla asenteella ja mielellä luulis pääsevän elämässä pitkälle ja hoikistumaan.
  Kaikkea hyvää sulle laihduttamisen suhteen ja muun elämän kanssa!!:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oi kiiitooos <3 Kyllähän tässä jo tosi hyvä spurtti ollaan tuolle hoikistumiselle saatu, että eiköhän se tästä kun nyt salillekin Ringa mut sai. Ni mikä tahansa on mahollista. 🙂 Tuon salille menemisen jälkeen. 🙂 Kaikkea mukavaa siulle kans!

 • @follower 678463525789921

  @follower 678463525789921

  Jokeri, RL-mekko yksivärisenä!😊 Se on oikeankokoinen, mutta tuo kukkakuosi näyttää kotelomekkomallissa tätimäiseltä; mikä tahansa yksivärinen kävisi. Siihen voisi yhdistää nahkatakin ja tennarit tai siistimmässä menossa neule- tai jakkutakin ja korkeakantaiset kengät.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oletko katsonut Zalandon Dorothy Perkins Curve malliston läpi? Minusta siellä oli kivoja asuja, kun äsken vilkaisin sen läpi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen katsonut, sielläkin on muutama kiva mekko joita mieluusti sovittelisin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eka aivan järkyttävä, näyttää ihan liaan pieneltä eikä muutenkaan ole hyvä malli sun kokoiselle. Ei vaan näytä kauniilta kun joka puolelta tursuaa eikä kovin mukavaltakaan näytä.
  Toinen on outo säkki ja pituus outo.
  Kolmonen on noista paras, muttei sekään mitään wou-fiilistä saa aikaan. Ja jos harkitsetkin palauttamista, niin palauta. Tuon hintainen mekko sais olam sitten joka puolin täydellinen eikä epäröidä (silloin se ei sitä selvästi ole?)
  Muutenkin sulla on noita mekkoja niiiin paljon, että jättäisin ostamatta kaikki "ihan kivat" tai "kiva mutta…" -yksilöt.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Puhut vähän mutta asiaa. Totta siis että pitäisi ottaa sellainen josta ei epäröi hetkeäkään ja ehkäpä tuota neuvoa kuuntelen. Nukun vielä yön yli ennenkuin teen päätökseni. 🙂 Ja jos totta turistaan, niin vaatekaapissani olisi paikka oikeastaan yhdelle mustalle mekolle.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Suosittelen Pipsa, että luet Marie Kondon kirjoittaman Konmari kirjan. Se kirja auttaa tunnistamaan mistä vaatteista/tavaroista oikeasti tykkää. Sen vain tietää heti, kun vaatetta koskee, että onko se juuri se oma juttu, vai "ihan kiva, ehkä tätä joskus käytän". Tämän kirjan kautta itse olen saanut paljon iloa ja minun ei ole tarvinut yhdenkään ostopäätöksen kohdalla nukkua yön yli. Lukaise kirja tai seuraa facebookissa Konmari Suomi ryhmää. Ryhmästäkin saa jo ideaa itsensä kuunteluun.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kolmonen on paras. Kaula-aukko kuitenki liian pieni. Kalliskin se on. Palauttaisin kyllä kaikki. Varmaan löydät paremmin sopivia ja edullisempia. Oli kiva nähdä mekkoesittely

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No pitää vielä yön yli nukkua ja tehdä huomenna päätös. Mukavaa että tykkäsit esittelystä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo Laurenin mekko sopii kyllä malliltaan sinulle tosi hyvin! Enkä itsesiassa tuota kukkakuosiakaan vierasta, ei kuitenkaan ole mikään ikkunaverho-kuvio. Mutta hinta on yllä aika kova…toisaalta saattaisin itse jopa sortua :).

  Ensimmäinen mekko olisi oikean kokoisena ihan ok ja tuo keskimmäinen on liian tantta ja väärän mittainen sinulle.

  Nettishoppailu on ihan hauskaa silloin kun voi rauhassa palautella hutiostoksia, siihen Zalando on kätevä.

  Oletko muuten katsonut MissWindy-shopin mekot? Sieltä löytyy myös isoja kokoja (tosin harmillisesti ovat nopeasti lopussa) ja mekot ovat laadultaan olleet ihan hyviä.

  Aurinkoisia kevätpäivä!
  -hss

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, en mäkään kukkakuosia vierata mutta jotenkin tuo kaula-aukko (nyt kun oikein avautu silmät tälle) ja sitten se hinta. Tosin voisin sen kyllä maksaa mutta jotenkin epäröin. Senpä takia voisi olla viisaampi palauttaa, ja toivoa että se tulis alennukseen jossain vaihees. 😉 Sit vois napata! Nettishoppailu on kyllä hauskaa, tääkin on kipeänä tehty shoppailu. 😀 Olen mä tuota MissWindya katsonut mut jotenkin aattelen et ei ne mulle mee, pitäs vissii kokeilla?

 • @follower 678463525789921

  @follower 678463525789921

  Miksei! 👍🏼👍🏼👍🏼 älä ainakaan osta mitään, mitä epäilet; ne jää aina vaatekaappiin pitämättömiksi.

  Sitten ihan eri tyylinen, mutta mulla on Pia's designin Butterfly mekko kahdessa eri värissä, 100% pellavaa ja ei hörhelöitä. Se on mekko, jota itse tykkää pitää legginsien kanssa (en yleensä käytä leggareita mekkojen kanssa, vaan tavallisia sukkiksia). Eli on monikäyttöinen ja helppo. Menee toki myös sukkahousujen kanssa ja menee talvella tai kesällä. Hinta oli tuon RL:n luokkaa, mutta tosiaan pellavaa eli ihan hintansa väärtiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, en osta jos hiemankin epäröin ja se voisikin olla viisaampaa että palautan nuo takaisin, mutta jätän RL:n ehkä myöhemmin pinoon. 🙂 Mä katoin tota Pia's Designin mekkoa mut oon kans epävarma että A. meneekö mun päälle ja B. näkyykö olkaimet. No kokeilemallahan se selviäisi. 🙂

 • @follower 678463525789921

  @follower 678463525789921

  Ryhdyin googlaamaan tuosta Butterflysta isoja kokoja, niin huomasin, että sitä on näköjään monta mallia, mutta omani ovat suoralla helpolla ja pitkillä hihoilla, ei röyhelöitä ja samanlaista löytyy aina 2XL asti ja varmaan isompiakin, mutta tuo myös väljä malli eli voi valita normaali kokoa pienemmän.

 • Suffeli

  Suffeli

  Sinulle sopii tuo Ralph Laurenin mekko ja se menisi sulle kyllä pidemmän aikaa vaikka laihdutkin. Itseasiassa kaikki kolme ovat sun tyylisiä mutta tuo "tunkkainen" on kovin talvinen ja huonosti istuu kainaloista ja eka on sun kropalle toistaiseksi vielä liian haasteellinen mutta sitten tulevaisuudessa!

  Kiva että olet pysytellyt näissä naisellisemmissa malleissa:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, kyllähän se varmaan menisi jonkin aikaakin vaikka laihtuu. Mut se hinta… jos se olisi halvempi, niin ehkä sitten ottaisin sen miettimättä enempiä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kolmonen on ainut ok mun silmään, mutta tuolla hinnalla menee tosiaan hukkaan kun kutistut siitä ohi. Eli rohkeasti vaan pois kaikki.=)

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mä pistin kaikki pois. Mut RL:n mekko jää kyllä sellaiseen katseluun, et jos jossain vaihees viel ostaa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  ykkönen ois hyvän näköinen isommassakoossa. 2. liian tätimäinen. outo jatkopala tuo musta ja muutenkin liian outo väri sulle ei sopisi. 3. parhaiten näistä sopii. hyvät värit. kaula-aukko ehkä tulee vähän liian ylös. aika hintava.
  jos oisin sinä niin en ottaisi mitään näistä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä kuuntelin teitä, enkä loppujenlopuksi ottanutkaan. Ykköstä en ottaisi vaikka ois isompi koko koska se kangas – en mä maksaisi tuollaisesta kankaasta tehdystä mekosta 65e.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiitos kun esittelit mekot. Mielestäni kolmas on paras, mutta ei siinä ole mitään, miksi maksaisin siitä niin paljon. Samanlaisia saa varmasti paljon halvemmalla.
  Noista Pia`s mekoista voin kokemuksesta sanoa, että tuo lyhyt hiha ei todellakaan sovi yhtään leveille käsivarsille, eikä pitkät hihat taas edes mahdu. Suurin koko on sitä paitsi XXL joka vastaa kokoa 44 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oli kiva esitellä ne, mutta olet oikeassa – en mä ottanut näistä mitään. RL jää kyllä korvan taakse, et jos vaikka alella sais sen joskus. 🙂 Hyvä tietää että Pia's mekot on tuollaisia, niin ehkä eivät ole mulle sopivia.

 • Marja

  Marja

  Vikan kukallisen pitäisin jos hinta vaan sopii… Olen kokeillut Pias Design mekkoja eikä ne ainakaan mulle sovi. Hiha-aukot tosi isot ja kun mulla on tätä mahaa, niin siinä se pömpöttää ja muualta kangas vaan roikkuu… Mulle ei sovi mutta muille voi hyvin sopia 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvä tietää, mutta tosiaan sovittamallahan se kans selviäisi että sopisiko vai ei. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Viimeisin Ralph Laurenin mekko on upea! Sopisi hienosti tummansinisten sukkahousujen ja tumman lyhyen (miksei pidemmänkin) jakun kanssa. Uskoisin, että laadukasta mekkoa on helppo pienentää tarvittaessa. Vaihtoehtona on tietysti mainitsemasi/linkittämäsi musta Laurenin mekko, joka olisi taatusti hyvä. Hihaton musta mekko on ihan perusvaatekaapin kulmakivi, josta erilailla asustamalla saa useita kokonaisuuksia.
  Ottaisin kuitenkin nyt jo tilaamasi laadukkaan Laurenin. Mustan mekon voit hankkia sitten myöhemmin ja saat sen varmasti edullisemminkin kuin nyt Zalandolta.

  terveisin Manna

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itseasiassa mä pistin RL:n pois, koska jotenkin toivon että se tulisi alennusmyyntiin tässä viimestään kesällä (???) ja saisin sen silloin halvemmalla. 🙂 En jotenkin ole kyllä valmis maksamaan tuota summaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Viimeinen mekko on hieno. Olet kaventunut ihan uskomattoman paljon, huomaa tuosta kàànnòksestà et ole enàà niin isokaan.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Sit herää kysymys, että kuinka suuria vaatteita on pitänyt hankkia aikaisemmin, kun nyt on menossa 54/56 ja on kuitenkin -30kg..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No nuo kokomerkinnät on kyllä kieltämättä huvittavia mutta sanoisin että se varmaankin riippuu valmistajasta. Parhaiten mä osaankin sanoa Yoursin vaatteiden mukaan että kokoni on kyllä pienentynyt koska käytän nykyään heidän vaatteissaan 22-24 kokoja, kun silloin +30kg käytin 26-28 kokoja. Ja siten voidaan myös huomata, että nämä ovat plusmallistoa jotka ovat aina vähän isompia. Eli suomikoossa mun koko on ollut isoimmillaan se 56 (farkkuja kun joskus sovittelin huvin vuoksi nin 58). Ainakin tuota kokoa mun kaikki Lindexin ja KappAhlin vaatteet oli – ne muutamat mitä siis omistin. 😀 Tämän paremmin en osaa avata tätä kokopolitiikkaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kokoajan mä tässä vanhenen, enkä kyllä oo koskaan nähnyt tuollaisen näköistä juhlamekkoa kenelläkään 50v. 🙂 Ajattelisin että tuo on ikäiseni mekko. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Näistä mekoista mikään ei valitettavasti ole sinun oloisia ja sinulle istuvia. Laita kaikki palautukseen ja tee vaikka uusi tilaus ja sovittamalla varmasti löydät mieleisen ja hyvin istuvan mekon 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä tein näin, eli pistin palautukseen. Taidan nyt keskittyä sen täydellisen mustan mekon etsintään. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä jos etsisit aiemmin ehdotetun mustan mekon ja siihen konjakin/ toffeen värisen nykyaikaisen nahkatakin ja kengät? Jakku ehkä tätimäinen vähän.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia neuvoista, mutta jos nahkatakin ostan niin se on musta. Siitä en tingi, koska sen täytyy sopia myös muiden vaatteiden kanssa. 🙂

 • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Ei mikään noista! eka liian pieni, toinen tunkkainen ja jotenkin mummomainen. Viimeeinen on kaunis kangas, mutta malli ei imartele

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei mikään noista. Mikään noista ei toimi. Eka ei toimisi edes isommassa koossa, malli on kapea, eikä istuvuus parane kokoa kasvattamalla. Sama keskimmäisen ja viimeisen kanssa. Istuvuus ei parane. Pitkän salitreenauksen jälkeen kropan malli alkaa muokkautua ja vaatteiden istuvuus paranee. 1 ja 3 ovat solakan malleja. 2 on itseasiassa karsea säkki.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ehdottomasti tuo viimeinen Ralph Lauren, pidä se! Sopii monenlaiseen menoon ja kokonaisuutta on helppo muutella vaikkapa yhdistämällä mekko tummaan tai vaaleaan yläosaan, villatakkiin, nahkatakkiin tms.
  RL on ainoa tyylikäs ja hyvinistuva mekko noista kolmesta, näkee taas miten laatu usein maksaa vähän enemmän. Kunhan kapenet ja laihdut, voit käydä kaventamassa mekkoa tutulla ompelijalla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä pistin valitettavasti RL:n takaisin, mut jätin sen korvan taakse et jos sen saisi alennusmyynnistä halvemmalla ni sitten voisin ostaa. 🙂 Tai en tiedä ostaisinko ihan tuota samaa, vaan yhden toisen. 🙂

 • Elina

  Elina

  Kiva kuulla näkemyksiäsi noista mekoista!:) Itseänikin on välillä mietityttänyt kankaiden laatu – onko vaate hintansa väärti? Tosin en ole juuri nyt tilaamassa mitään, kun ei ole rahaa.

  Olen hyvin samaa mieltä kanssasi noista kaikista kolmesta, eli ei sen ihmeempiä perusteluita kuin mitä jo itse sanoit.;) Eka on liian pieni ja toisen värimaailma ei oikein nappaa. Ralph Laurenin mekko näyttää sinulla todella kivalta. Kuten toiset ovat sanoneet, voihan sitä aina tarpeen mukaan kavennuttaa. Omasta mielestäni se vaikuttaa kivan kesäiseltä, vaikka tietty voihan kukkakuosia pitää milloin vain.:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mä oon alkanut tota kattomaan että miltä sen vaatteen kangas tuntuu. Mä en esim. inhoa polyesteria koska sitä on monenlaatuista – niinku tässäkin huomattiin. Ykkösen laatu ihan kamalaa kuraa, mutta kolmosen todella paksua ja miellyttävää mut en silti maksais 165e. Nih! 😀 Et jos nää ois kaikki samalla hintatasolla, ni RL lähtis heti. Tosin jos mietin RL:n ja Yoursin mekkoja, ni ovat kyl niiden hintavien Yoursin mekkojen kans aika samalla tasolla.

   Joo, RL:n mekkoa pystyy kyl kavennuttamaan mut mä pistin sen nyt pois. Mut pistän korvan taakse ja seuraan josko se tulis joskus aleen. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Wauuuuuu! Minun mielestäni kaikki kolme istuvat hyvin (kakkonenkaan ei ole yhtään liian suuri), mutta sinuna ottaisin ensimmäisen. Se on malliltaan sellainen, jota hait vähän aikaa sitten: pudotetut kilot näkyvät. Nuo kaksi muuta peittävät hoikentuneen vartalosi eli menevät vähän hukkaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Valitettavasti en ota näistä nyt mitään, ja kaikista vähiten ekaa. Se kangaslaatu on vaan niin huonoa, etten suostu maksamaan siitä 65e. Semmosen voisin ottaa missä yläosa ois tuolla tavalla nuoleva mut lantiolta sit vähän levenis koska se on se ongelma-alueeni. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Näistä ei mielestäni oikein mikään käy sinulle. Jos pakko olisi, niin tuo viimeinen, eli musta mekko, olisi passelin näistä kolmesta. Mutta jo väriensäkin puolesta ovat huono valinta. Sinulle sopivat sellaiset heleät ja kirkkaat värit, joita useimmissa mekoissasi on.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai siis niinku semmoset värit sopii mitä esim. mun pinkissä tropiikkimekossa on? No joo, en voi kieltääkään. 🙂 Mut tosiaan, pistin kaikki takas. Nyt keskitytään täydellisen mustan metsästykseen. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei! Kiva kun näytät mekot joka laidalta ja kerrot niiden materiaalit ym, tulee kunnon kuva jokaisesta 🙂 Ensimmäisen kuosi oli mielestäni raikas mutta isona alana en pitänyt (esim. Pelkkä toppi, huivi tms toimisi paremmin), myös koko näytti liian pieneltä kuten itsekin totesit. Toinen mekko oli mielestäni kovin mummomainen ja vähän tunkkaisen / raskaan värinen. Kolmonen oli i-ha-na! Kuosi, väri, istuvuus, malli.. Tyylikäs, mutta rento, ajattoman näköinen. Todella kaunis ja sopii sulle hyvin! On kyllä hintava mutta jos on laadukas (ja merkkituote) niin voisko olla jälleenmyyntiarvoa..? Olen aika uusi lukija mutta tykkään kovasti siitä miten luontevasti olet itsesi etkä (toivottavasti) anna ilkkujoiden päästä ihon alle. Mukavaa kevään jatkoa! – Ai

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hei ihan muuten totta, toi eka mekko ois kyl aika kiva toppina. Mä voin oikein kuvitella sen sellaiseksi. 🙂 Tai pienellä muokkauksella kiva mekkokin – siis mä muuttasin sitä helmaa leveemmäks. 🙂 Ai mikä oma lehmä ojassa. 😉
   No mä en usko että kukaan haluaisi maksaa edes puolta tuosta RL:n mekosta – jos siis aatellaan etten ole edes käyttänyt mekkoa ja yrittäsin myydä 70-80e summalla. Käytettyjen mekkojen hinta on siinä 30-40€ rajalla. Riippuen mekon alkuperäishinnasta. Ja käyttöasteesta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eka ei sovi malliltaan ja ohut materiaali ei myöskään anna yhtään armoa makkaroille. Toka on synkkä körttisäkki eikä sellainen käy eloisalle naiselle 🙂 Kolmonen on ihan kiva, mutta ei sen enempää ja kalliskin mokoma. Löydät kivempiakin, joten palautukseen kaikki sanoisin ma! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hahaha, körttisäkki. 😀 Joo, kaikki lähti palautukseen. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ensimmäinen on liian pieni, toinen on kamalan värinen ja kolmannessa on hinta-laatusuhde päin sanonko mitä ja pelkästä merkistä ei ole järkeä maksaa.. Eli itse palauttaisin kaikki

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mun mielestä kolmas on tosi hyvä ja jotenkin hirmu tyylikäs (olematta silti lainkaan tätimäinen!) Normaalista poikkeava kaula-aukko tuo vielä kivasti vaihtelua. Pitäisin kolmosen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, en mäkään sitä täysin huonona näe, paitsi hinnan takia. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo kolmas on todella kivan näköinen sun päällä! Itse en kuitenkaan sitä ottaisi juuri hinnan takia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, enkä ottanut mut pistin korvan taakse et jos sen sais joskus kivaan alehintaan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mahtavaa että tykkäät/ pystyt pitämään mekkoja. Itse olen kokoa 44/46 mutta en voi kuvitellakaan mekkoa kun tärkeimpiin juhliin. Reidet hankaa yhteen että on ihan mahdoton olla mekossa.
  Kai se on sit ero jokaisella mikä vaate on hyvä päällä.
  Viiminen mekko oli minustakin paras ja itse en yhtään tykkää avoimista kaula-aukoista.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Vika oli noista paras, mutta ei kuitenkaan pitämisen arvoinen.

  Pakko kuitenkin sanoa, että tuon ekan mekon kanssa näkyy tosi hyvin se miten paljon olet laihtunut.
  Sulla on kunnon tiimalasi vartalo :)ja kurvit kohdillaan. Tuosta, ku vielä muutamakymmentä kiloa tippuu paino niin wau!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *