20230715 181927
Blogi

YYTERIN KOIRARANNALLA

Lähettiin Hennan ja Bonan kanssa käymään Yyterin koirarannalla kun oli kaunis ja lämmin lauantai-ilta. Mikäs sen kivempaa puuhaa kuin polskia rantavedessä ja kuvailla.

Yyterin koiraranta sijaitsee Porissa Mäntyluodossa osoitteessa merisatamatie 13. Nimensä mukaisesti koiraranta, mutta siellä voi mennä myös hevosen kanssa.

Samalla ulkoilutin mun isointa linssiä (eli objektiivia) ja napsein kuvia ympäristöstä. Tähän tosin laitan vain Hennasta ja Bonasta otettuja kuvia. Tämä Olympuksen 40-150mm F/2.8 PRO objektiivi on sellainen mitä käytän aika vähän, niin oli kiva valita se nyt käyttöön. Olen myös harkinnut että hommaisin tähän kaksinkertaisen telejatkeen, mutta en ole pitänyt sen ostamisen kanssa kiirettä kun tätä linssiä tulee käytettyä niin vähän.

Oli todella kiva kuvailla Hennan ja Bonan menoa. Itsehän en ole juurikaan harjoituttanut hevoskuvausta, joten on aina kiva huomata että sai otettua hienoja kuvia. Kunnon tilannekuvia missä kaikki on luonnollista eikä poseerattuja.

Mulla ja Bonalla oli myös herkkä hetki. Hän tykkäsi kun rapsuttelin ja pusuttelin. Olen entinen heppatyttö, siis joskus teininä tuli harrastettua pienen hetken, mutta se loppui kun ei ollut varaa. Tykkään kun voin olla hevosen lähellä, silitellä, rapsutella ja pusutella. Se jo pelkästään on terapeuttista ja antaa omanlaista voimaa.

2 kommenttia

    • Piia Viena

      Piia Viena

      Niin, tuossahan tekstissäni olen täsmentänyt tämän asian eli linssi on sama kuin objektiivi. En pidä ketään yksinkertaisena, mutta kaikki eivät välttämättä tiedä näistä termeistä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *