Kuu.jpeg
Blogi

Weekend

Olin koko viikonlopun yksikseni, tai no en nyt tyystin yksikseni ja sainhan mä tuon komeamman puoliskoni ehtoisella aina takaisin. Pitäisi varmaankin ottaa Siirin vihjauksesta vaarin kun tämä on alkanut änkeämään yöllä sänkyyn nukkumaan – kumpikaan meistä ei siitä pahastu sillä lisälämpö on aina tervetullutta. Mutta todellakin, ehkä pitäisi kääntää tuon yhden laitteen asetukset talvisäädölle vaikka ei täällä sisällä nyt vielä niin vilpoista ole kuin talvella mutta kokoajan suunta on sinne. Aijai, kohta pääsemme lämmittämään takkaa!

No mutta vaikka yksin olinkin niin tekeminen ei loppunut – sain kirjoitella kirjeitä, laulaa sydämen pohjasta saakka (miten terapeuttista!) ja sitten siivosin kuin viimeistä päivää – samalla purin pientä kiukkustressiäni pois. Olenhan varmasti kertonut miten tykkään purkaa kiukkua, olenhan? Ihan taatusti olen eli siivoamalla, nyt kunnen voi enää tiskata – tai ainahan sitä voi mutta pääsen helpommalla kun änkeen likaiset lautaset, haarukat ja mukit koneeseen ja annan koneen tehdä sen kiukkusumuttelun. Joten mä siis siivoan ja laulan sen oman kiukkuni pois. Tai en mä nyt enää edes tiedä olinko varsinaisesti kiukkuinen mutta jotain olotilaa piti purkaa pois itsestään ja sen jälkeen oli niin ihanan puhdistautunut mieli. Ja sydän.

Ihastelin tänään tuota meidän terassia, nyt kun se on kokonaan kunnossa eli työkoneet on palautettu ja jämälaudat viety pois. I-H-A-N-A! Istuskelinkin tuossa miehen tekemällä penkillä (näkyy tuossa kuvassa osittain) ja lueskelin uutta kirjaa jonka sain työkaverilta lainaksi. Vähän tuossa varjosassa tuli vilpoinen niin piti hakea sisältä punainen viltti päälle. Täytyykin ottaa ilo irti terassista ennenkuin talvi saapuu. 

Pitihän sitä nyt vähän huvitellakin

Olen myöskin ihastunut täysillä tuohon hääjuhlamekkooni – olen tuota sovitellut päälleni varmaan kymmenen kertaa viikonlopun aikana. Peilaillut peilin edessä ja jep, olen korviani myöten rakastunut. Ja kun kommenttiboxin puolella oli keskustelua tuosta hääkampauksen laitosta, niin iki-ihana yhteistyökumppanini Feather Lookin Anniina otti muhun yhteyttä että joskos mulle laitettas hieno hääkampaus, meikki ja siistittäs vielä kulmatkin – Vautsi vau! Kyllä kiitos! (Sehän oli FL:n Anniina joka mut viimeks nappas muodonmuutokseen)

Moni olikin kysynyt kuvaa jossa näkyisi koko asu ja se on kyllä tulossa, mutta sitten vasta kun asu on kokonaisuudessaan valmis. Eli luultavammin saatte kuvaa vasta itse juhlien jälkeen mutta saatte kuitenkin.

Meidän pikkusesta on kehittynyt aikamoinen peto, jos kyseessä on vaan liharuoka. Ennen kuin annan Siirille sen ruuan, annan sen haistella mitä on saamassa mutta mitäpä tekeekään meidän pikkuneiti – nappasee pussin kulmaan kiinni ja alottaa hullunkiilto silmissä sen päiväiset vetämiset ja MURISEE kun ei saakkaan. Irrottaa kyllä kun leuasta rapsuttaa. Mutta tuo tilanne on siis mitä huvittavin koska ei se noihin teollisiin, vaikkakin laadukkaisiin, ruokiin ole tuolla tavalla koskaan tehnyt eikä aiemmin lihoihinkaan mutta nyt viikon sisällä. Neiti myöskin aloittaa ”mä kuolen nälkään” huutamiset tuntia ennen ruoka-aikaa. Siiri on ottanut tuon miehen työtuolin itselleen, sinne se tykkää mennä torkkumaan jos olen täällä työhuoneessa – tosin sitten kun mieskin on paikalla, niin Siirillä on oma tuoli johon sitten menee. 

Siiri on myöskin kasvanut – painaa tällä hetkellä 3,9kg joka punnittiin muuten eläinlääkärillä tänään. Kuten olen maininnutkin, niin Siirillä on ollut omituista löysämahaisuutta eikä sille vieläkään mitään kunnollista syytä löytynyt mutta on nyt sitten 10pvän antibioottikuurilla + Promax tahnaa saa lisäksi mutta tuo tahnan sisältö on niin ihanan makuista vissiinkin että se pitää tuubista oikein nuolla. Onneksi meillä ei tuo antibiootin anto ole läheskään niin hankalaa kuin siinä ”miten annan kissalle lääkkeen” vitsissä. Neiti oli ollut erittäin nätisti lääkärissä. Iih! Korvat ja hampaat puhtaat sekä löysäilystä huolimatta hyväkuntoinen nuori tyttö ja turkki kiiltävä sekä hyvässä kunnossa. Nyt toivotaan että lääke alkaa parantamaan tuota masua vaikka ei se kyllä ruokahalua ole huonontanut, päinvastoin – ruoka-annoksia on pitänyt nostattaa.

6 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voi kun oli kiva löytää sun blogisi. olet ihanan pirteä ja hyväntuulisen oloinen ihminen : )
  Tuo mekko on kuin tehty sinulle.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voih, olen niiin onnellinen sun puolesta, että pääset ammattilaiselle tukan laittoon ja meikkiin. NYT juhlalookistasi tulee täydellinen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mieki oon onnellinen! Kaikki järjestyi niin ihanasti. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *