Netflix3.jpeg
Blogi

VIIMEAJAN NETFLIX SUOSIKIT

Tässä kun kotosalla ollaan on monista suoratoistopalveluista ollut iloa. Itselläni on ollut esimerkiksi Netflix jo monia vuosia ja sieltä löytää useinmiten katsottavaa. Halusinkin nyt listata teille Netflixin valikoimasta muutamia elokuvia että tv-sarjoja joita voisin suositella katsottavaksi. TV-sarjat ovat siitä hyvä, kun niissä on monta jaksoa, niin ne kestävät kauemmin ja se on hyvä kun itse tykkään seurata jotain samalla kun kirjoittelen. Kumpia itse suosit – elokuvia vai sarjoja? 

ELOKUVAT

1. Meet Joe Black
Miljönääri kohtaa miehen joka kertoo olevan itse Kuolema. Kuolema jää Miljönäärin seuraan tutustumaan ja samalla ihastuu tämän tyttäreen. 

2. Liikkuva linna
Hatuntekijä Sophie kohtaa kaunottaria hurmaajan Hauru-velhon ja joutuu Turhamaisuuden velhon kateuden kohteeksi joka kiroaa Sophien vanhaksi mummoksi. Sophie joutuu jättämään vanhan elämänsä ja päätyy taloudenhoitajaksi Haurun Liikkuvaan linnaan. 

3. Terminaali
Viktor joka tulee Yhdystysvaloihin, mutta sotatilan takia ei pääsekään sinne eikä takaisin omaan maahansa. Viktor elää lentokentällä ja ystävystyy siellä olevien työntekijöiden kanssa, eikä kaikenlaisilta kommelluksilta voi välttyä. Pääseekö Viktor koskaan Yhdysvaltoihin tai takaisin kotiin?

4. Just go with It
Adam Sandlerin esittämä hahmo seurustelee itseään huomattavasti nuoremman opettajan kanssa ja joutuu pyytämään avustajansa (Aniston) leikkimään tulevaa ex-vaimoaan tarkoitella peitellä valhe naimisissaolosta. Lopulta koko jengi lähtee matkalle Havaijille ja kaikenlaista sattuu. 
5. Shrek elokuvat
6. Muumio trilogia + jatko-osat
Kaikissa näissä Muumio elokuvissa menee tarina niin, että muumio herää tai herätetään eloon ja tämä alkaa riehumaan ja arkeologi Rick O’Connel lähtee pelamaan maailmaa tältä muumiolta ja tämän kätyreiltä. 

7. To all the boys I’ve loved before
Lara on kirjoittanut kirjeen jokaiselle pojalle jota hän on aikoinaan rakastanut ja nyt kirjeet on postitettu eikä kenenkään pitänyt tietää! 

TV-SARJAT: 

1. Sabrina
Sabrina on 16-vuotias puoliksi ihminen ja puoliksi noita. Hänet halutaan Yön kirkon jäseneksi ja hän yrittää kieltäytyä siitä. Miten käy, se selviää ensimmäisen kauden aikana. Sabrinasta on olemassa kolme tuotantokautta. 
2. Outlander
Claire Randall on sairaanhoitaja ja elää vuonna 1945. Löytäessään mystisen kivipiirin hän löytääkin itsensä yhtäkkiä pari sataa vuotta menneisyydestä vuodesta 1743. Siellä hän huomaa olevansa keskellä punatakkien ja ylämaalaisten tappelua. Miten Claren käy, pääseekö hän koskaan takaisin omaan aikakauteensa?
3. Lucifer
Lucifer lähtee pois helvetistä toimiakseen maassa klubinomistajana ja myöhemmin poliisin konsulttina. Yhdessä Chloe Deckerin kanssa Lucifer etsii rikollisia saadakseen rankaista rikollisia heidän pahoista teoistaan. Kuolematon Lucifer ei pelkää ammutuksi tulemista kunnes huomaakin vuotavansa verta. Mutkia matkaan tuo myös Luciferin veljet.  
4. Altered Carbon
Sarjan tarina sijoittuu tulevaisuuteen missä varakkailla ihmisillä on mahdollista siirtää tietoisuus kehosta toiseen eli olla lähes kuolematon. Kloonit ovat mahdollisia ja oman tietoisuuden voi varmuuskopioida. Ekassa kaudessa tarjan päähenkilö Kovacs on kapinallinen sotilas joka herätetään toiseen kehoon kuin hänen omaansa tutkimaan rikkaan miehen kuolemaa. Sarjan toisessa kaudessa päästään lähes alkuun ja taas Kovacs on eri kehossa. Tällä kaudella myös selviää miten ihmisten tietoisuuden pystyi tallentamaan mutta sillä oli kova hintakin. Hinta joka selviää kauden aikana.

5. Gossip Girl
Sarja seuraa teini-ikäistä ystäväjoukkoa varakkaassa Upper-East-Sidessa. Juonittelua ja vaikka mitä. Kuka teki mitä ja kenen kanssa. Kuka on Gossip Girl joka paljastelee ystäväjoukon mehukkaita salaisuuksia.  
6. Anna, A lopussa
Anna pohjautuu L.M Montgomeryn kuuluisaan Anna-kirjasarjaan. Anna on nuori orpotyttö joka otetaan Cuthbertien perheeseen ja hän pääsee koulun kautta tutustumaan samanikäisiin nuoriin. Annalla on hyvin eloisa ja hänellä on hyvä mielikuvitus. Sarjassa kuullaankin hyviä lausahduksia. Sarja seuraa Annan matkaa, läpi vastoinkäymisten. Ehdoton suositus tälle!
7.Noituri
Noiturissa seurataan Geraldin, Yenneferin ja Cirin tarinaa. Täältä voit kurkata vähän tarkemman kertomuksen sarjasta
Suosittele yhtä elokuvaa ja TV-sarjaa sun suosikeista!

10 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Gossip Girlin, Joe Blackin, Sherkit ja Liikkuvan linnan olen katsonut. Annaa aloitin, mutta pidän enemmän kirjoista, joten jäi kesken.

  Netflixistä olen viimeksi katsonut You-sarjan ja Blacklist-sarjaa sekä viimeisimpänä Tiger King. Elokuvista juurikin Liikkuva linna taisi olla viimeisin.
  -M

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joko tuosta Blacklistista on selvinnyt se isä? Katseln siis joskus sitä ensimmäistä kautta mut sitten lopahti into.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Elokuvista Jeanne Dielman, sarjoista Loistava ystäväni.
  Myös Andrei Zvjagintsevin elokuvat on hyviä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kurkkasin trailerin ja vaikutti kiinnostavalta, täytyy siis pistää kokeiluun. 🙂

 • Hermit Hummingbird

  Hermit Hummingbird

  Oletko katsonut Orphan Blackiä? Se on sarja. Tuli noiden tykkäämiesi perusteella sellainen fiilis että voisit tykätä siitä! 🙂 Kun katsoo pari ekaa jaksoa niin on koukussa 😀

  Entäs onko sarja Under the dome tuttu?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, oon katsonut tuon Orphan Blackin. Under the Domea oon hetken yrittänyt katsoa, mut en oikein päässyt siihen sisälle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *