Viimeajanvaatteita2020 1.jpeg
Blogi

VIIME AJAN ASUT

Nyt kun ollaan oltu suurimmaksi osaksi kotosalla, niin on vaatevalintakin ollut sen mukaista. Päälleni on valikoitunut jo useaan otteeseen tämä rento Palmiinan Hupsari, koska se on vaan yksinkertaisen mukava päällä ja isoon kengurutaskuun saa halutessaan puoli omaisuuttakin mukaan. Ja näinä päivinä kun lämpötila on +12 niin hupsari on ihanteellinen päällä eikä esimerkiksi takkia välttämättä tarvita. Itse en ainakaan ole tarvinnut. Saatoin myös äsken ostaa Hupsaria kahdessa lisävärissä ja samalla tukea suomalaista pienyrittäjää. 

Nyt mätsää mekko villasukkien kanssa. Mekko on jo muutama vuotta takaperin Yoursilta ostettu mutta vielä tänäkin päivänä se jaksaa ilahduttaa. Mekon ainut vika on tuo todella avoin rintamus, mutta urheiluliivien kanssa se haittaa ja normaaliliivien kanssa sinne voi alle heittää pitsitopin, kuten olen tässäkin tehnyt. Toppi on myös Yoursista ostettu. Olen miettinyt mekon pientä fiksaustakin, josko ompelijalla laitattaisin tuohon mustan kangaspalasen taikka jotain pitsiä. 

Kainon uusi Ikiliki-mekko oli ostettava kun huomasin uuden kevätmalliston tulleen. Tää väri on mulle kustomoitu eli suoraan valmiina sitä ei heidän nettikaupastaan löydy. Pidän tuosta että vaatteita voidaan räätälöidä tarpeen vaatiessa eli voidaan muuttaa kaula-aukon muotoa, leventää helmaa tai vaikka lisätä hieman pituutta. Tämän Ikiliki-mekon mittoihin ei ole tehty mitään muutoksia. Mä käytän Kainon mekoissa useinmiten sitä isointa kokoa. Käytiin rannalla kuvaamassa tämä ja voin sanoa ettei todellakaan ollut lämmin. Merituuli on vielä petollisen kylmää, mutta saatiin hyviä kuvia ja muutama vähän taiteellisempikin. 

Vappupäivän.. tai oikeammin illan asua. Ulkona oli todella harmaata ja sadettakin oltiin luvattu, joten halusin piristää omaa ja muiden mieltä joten puin päälleni tämän iloisenvärisen Pioni+-merkin Iida-mekon ja siihen vielä mätsäävät tennarit. Ja vaikka sadetta oltiinkin luvattu, niin sillä hetkellä piti olla reilu tauko, mutta kuinkas ollakaan! Sääherra päättikin että nyt päästän muutamat saderykäsyt alas ja juuri silloin kun napattiin noita asukuvia. Saimme otettua tämän kunnollisen kuvan jonka jälkeen alkoi satamaan. Tallessa on myös kuva jossa oon juuri saanut ekat pisarat niskaani.

Tässä pieni bonuskuva rannalla kuvaamisesta ja miten hauskaa tuo peilin kanssa leikkiminen oli. Näin poikkeusaikana on tullut kuvattua yhdet jos toisetkin kuvat sekä mentyä omissa taidoissa eteenpäin. Kuvaamisten kanssa on aina hauskaa, kun ajantaju menee tyystin kun keskittyy vain kuvaamiseen ja varsinkin rannalta löytää vaikka mitä kuvattavaa. 

18 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo Iida-mekko on kyllä ihana. Mun lemppari sun esittelemistä vaatteista. Sopii sulle tosi hyvin ja on ihanan aurinkoinen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sinulla Pipsa on paljon vaatteita ja aina ostat lisää. Ihmettelen miten sun rahasi riittävät aina uuden vaatteen ostamiseen.
  Enhän tiedä tulojasi eikä ne mulle kuulukaan tietenkään. Näin jo vanhempana tätinä, kun itsellä ei ole ollut niin hirveästi nuorempana vaatteita, ajattelen, miten ehdit kaikkia edes pitämäänkään, kun hommaat jo uutta.
  Ihan kivoja monet vaatteesi ovat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, ehdin oikein hyvin käyttämään vaatteitani. 🙂 Joka päivä vaan eri vaate päälle. Toki nyt poikkeusaikana se on jäänyt ja oon tykännyt käyttää vain tiettyjä rentoja vaatteita.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nuo keltaiset mekot on musta parhaat ja sopii sulle hyvin 😊 Sellainen postaus ois kiva, jossa esittelet arjessa käyttämiäsi vaatteita ja kerrot myös mitkä vaatteet (ja mistä syystä) ovat jääneet pienemmälle käytölle/kokonaan käyttämättä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihana valo tuossa peilikuvassa! Olisiko jo muuten keväisemmän blogibannerin aika? 🙂 Nimimerkillä inhoan talvea, lunta ja jäätä 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Kyllä se kesäinen banneri sieltä tulee jahka luonto tuosta vielä vähän herää. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Palmiinan Hupsari on ihana, samoin Kainon Ikiliki-mekko! 💙 Keltainen väri sopii sulle hyvin.

  Mä olen ostellut (netistä) nyt koronakaranteenin aikana paljon urheiluvaatteita. Ja vähän muitakin… 😉

  -Elina-

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. Onko sulla suositella hyviä nettikauppoja mistä noita urheiluvaatteita saa? Niitä kun silloin tällöin kysellään eikä itellä oo kovin suurta tietämystä niistä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Aivan ihanat ja raikkaan väriset mekot 😊. Itsekkin tykkäisin ja sinulle sopii hyvin.
  -Marianne

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo alin kuva on UPEA! Olet todella kehittynyt aivan mielettömän paljon kuvaamisessa. Jokin taiteellinen silmä ilmiselvästi löytyy. Ihanaa, että olet löytänyt tuollaisen jutun jonka kautta ilmaista itseäsi 🙂 Itsekin haluaisin kuvata, esim. tuolla Yyterissä käydessä vain näkee niin fantastisia kohtia, joista haluaisi saada tallennettua sen mitä omat silmät näkee… Mutta teknisesti en vain osaa :/ Miten sä pääsit alkuun kuvaamisessa? Opettelitko kaiken täysin itse vai saitko jostain oppia?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitän. Mä oon vaan pikkuhiljaa oppinut kuvaamaan, ei se siis kädenkäänteessä tapahtunut. Itse opetellut videoita katsomalla ja siis ihan vaan opettelemalla. Jos tykkäät, niin mennään joskus yhdessä Yyteriin kuvaamaan?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *