Blog11.jpeg
Blogi

Vauvamasukuvaukset!

Käytiin viime perjantai-iltana kuvailemassa Siljaa ja söpöä vauvamasua. Pyysin miestäni ottamaan vähän tilannekuvia, kun niitä on toivottu. Ottamistani kuvista tuli todella ihania ja Silja on niin kaunis tuon vauvamasun kanssa. Oon iloinen että sain toimia kuvaajana tässä ihanassa kuvauksessa.  

Otimme kuvia myös vedessä ja pitihän se kuvaajankin siellä käväistä. Sympatiatukea antamassa! Oli muuten kivan lämmintä vettä tuossa kohdassa ja vaikka ei kuvasta saakkaan selvää, niin kengät oli tässäkin jalassa. Itselläni päällä taas tämä Palmiinalta saatu KesäAlma-mekko, mahtaako tää olla kesän suosikki? Hyvä oli pulahtaa tuon verran veteen, se nimittäin vilvoitti oloa kun elohopea näytti 27 astetta, mutta talviturkkia ei ole vielä heitetty pois. 

Kuvausten jälkeen poikettiin The Merry Monkiin syömään ja hieman normaalista poiketen otin alkupalaksi Coleslawia, jonka jaoin mieheni kanssa puoliksi. En yleensä ota alkupalaa, koska itse pääannos on jo melkoinen enkä siitä syönytkään kuin puolet. Kyseinen Classic Burger annos ei petä! Tavoistani poiketen otin tuollaista Samuel Smith Organic Apricot Fruit Beer olutta, koska tätä oltiin mulle suositeltu niin monena kertana ja nyt sitä sitten maistoin. En ole oluen ystävä, mutta tämä oli ”ihan jees”. Maistui ihan pehmeältä oluelta ja kuulinkin että jokin toinen maku olisi ollut ei niin olutmainen. Kyllä se tuossa ruuan kyytipoikana ja kauniina aurinkoisena päivänä menetteli. Ja nyt kun kesä on todella alkanut, niin tuolla The Merry Monkissa oli enemmän porukkaakin, mutta siihen saattoi myös vaikuttaa illan esiintyjäkin. Eino Grön nimittäin tuli sinne esiintymään. Multa meni ensimmäinen Einon näkeminen totaalisen ohi, mutta kun olimme jo lähdössä pois, nini silloin minäkin näin hänet. Äitini on hänet musiikkiaan useasti kuunnellut, joten olen siinä sivussa myöskin kuullut Einon kappaleita. Nyt en tietenkään niitä osaa nimetä.   

Reposaareen pesiytyneillä Valkoposkihanhilla oli pieniä harmaita ”palloja” seuranaan. Onneksi mukana oli zoomiputki, niin pystyin nappaamaan linnuista kuvat ilman että häiritsin. Melkoisen kesyiltä silti vaikuttivat, kun eivät silleen olleet moksiskaan läsnäolostamme. Kauempana merellä liikkui selkeä ”nuorisoporukka”, tai näin Siljan kanssa haluttiin ajatella. Nautittiinkin porukalla jälkkäriksi jätskit, mitkä haettiin kiskasta mikä sijaitsi Merry Monkin vieressä. Siinä sitten katseltiin kun hanhet oli porukassa ja veneilijöitä meni vähän väliä ohi. Oli kyllä todella mukava ilta tuolla Reposaaressa ja mikäpäs siinä kun hyvällä porukalla oltiin. 

Lopuksi piipahdimme mieheni kanssa Kallossa ja vaikka otin ne perinteiset maisemakuvat, niin halusin kuvata vähän muutakin ei niin perinteistä, joten nappasin tällaisen kukkakuvan. Lopulta mies omi kameran ja paineli omiin kuvaushommiin. Oli ihana seisoskella paikoillaan ja nauttia tuosta hetkestä. Ja olipa muutama muukin sinne tullut samoissa ajatuksissa; nauttimaan kauniista kelistä ja maisemista. Mun sielu lepää näissä maisemissa. Jos joku siellä piipahtaa Porin suunnalla, niin suosittelen käymään täällä Kallossa!

8 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miksi menit kengät jalassa veteen ja menitkö sen jälkeen märillä kengillä ravintolaan?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kengät jalassa on parempi pito eikä jalat uppoo hiekkaan niin helposti jos olisi paljain jaloin + siellä oli ilmoitus mahdollisista lasinsiruista. Mulla oli vaihtokengät mukana, joten en mennyt kuvauskengillä ravintolaan. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Oletko ajatellut hankkia uimakengät, koska sinähän olet vesipeto, joka ui paljon luonnonvesissä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en, mutta ajattelisin niiden olevan kengät joita voi uidessa pitää. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *