Kudedesign Suvimekko1.jpg.jpeg
Blogi

Ihanan vadelmainen Suvi-mekko

Postauksen ihana Suvi-mekko saatu Kude Designilta

Kude Design on mulle tuttu merkki jo muutaman vuoden takaa ja kaapista löytyykin valmiiksi jo muutama heidän valmistama mekko. Hertta-mekko ruskan väreissä ja Iida-mekko kauniin mustikansinisenä. Ja nyt sain heiltä täydennyksenä tämän ihanan uutuusmekon – Suvi-mekon. Mulla on tästä väri vadelma ja koko 4XL. Heille on nyt muutamiin tuotteisiin tullut uutena kokona tuo 4XL, kuten esimerkiksi TEPA-mekkoon.

Tämän Suvi-mekon pituus on tähän mun 160cm pituuteen tuollainen midimittainen eli ei ihan maksipituus. Ihan sopiva silti kun jaloista jää vähän näkyviin. Mekosta löytyy mukavan syvät taskut!  Musta tää on tosi kiva, koska aika usein on tilanteita milloin kaipaisi taskuja minne saisi hetkellisesti heitettyä vaikka puhelimen, tai avaimet. Suvi-mekon materiaalina on käytetty 97% viskoosia, 3% elastaania ja tää on semmosta vähän paksumpaa kangasta. 

Tänään on ollut viileämpi päivä hetkeen aikaan, joten valitsin kaapista päälleni tämän Kude Designin Suvi-mekon. Se olikin jo hetken odotellut käyttöönottoa. Äitini kovin ihastui tähän mekkoon ja haluaisi sen itselleen. En yhtään ihmettele sillä onhan tää aikas ihana päällä. Toivon, että Kude Design tekisi joskus keveän ilmavan maksimekon.
Kuuntelen tässä samalla mun tämän hetkistä lemppariASMRvideota jonka on tehnyt Tony Bomboni kun kirjottelen tätä postausta. Nuo videot on aivan ihania rentouttamaan pitkän työpäivän jälkeen. Ette arvaakaan miten paljon odotan lomaa, joka itseasiassa jo kolkuttelee oveen. Olisi kiva lähteä jonnekin, ihan vaikka pariksi päiväksi. Pakkaisin mukaan vain lukemista ja pakolliset. Kännykkä toki pitää olla mukana, mutta voisin sammuttaa mobiilinetin siitä siksi aikaa. Ja vain olla! Se kuulostaisi kyllä kivalta. Totaalirentoutukselta! Joko siellä on kesälomafiilikset? Onko teillä suunnitelmia kesälomalle, totaalirentoutusta myös?

Tuntuu taas oudolta mutta kivalta kirjottaa tänne blogiin pitkästä aikaa. Pidin blogista hieman taukoa, kun piti keskittyä äidin auttamiseen. Tilanne on muuttunut hyvään suuntaan ja perjantain Porinoissa kuulettekin enemmän asiasta. Tuo tauko ei sillä tavoin näkynyt täällä kun olin järjestänyt asiat niin, että blogissa oli lähes kokoajan jotain päivitystä. Mutta asiat alkaa taas pikkuhiljaa normalisoitumaan ja pääsen kuvaamaan suunnittelemiani videoita sekä kirjottamaan miettimiäni aihepostauksia. Ollut ihan kamalaa kun ideoita on mutta ei oo vaan ehtinyt. Mä oon sitä mieltä, ettei somettajat, vaikuttajat, bloggaajat, tubettajat yms. ole koskaan tauolla/lomalla, vaan asioita miettii jatkuvasti jollakin tasolla. Ainakin itselläni käy näin. 
Vanhenin taas sunnuntaina yhdellä vuodella ja tänä kertaa sitä ei juhlistettu mitenkään. Ei yksinkertaisesti vaan ehtinyt. Jotain hemmottelua itselleni kuitenkin kaipaisin ja oonkin tässä etsinyt sellaista hierojaa joka hieroisi pelkästään jalanpohjat. Ja mieluusti vielä pitkän tovin. Nuo pohjat kun tuntuu nyt sellaisilta, että kaipaisivat vähän hemmottelua ja pelkässä jalkahoidossa oleva hierontahetki tuntuu niin harmillisen lyhyeltä. Jos siis tiedät jonkun Porissa olevan hierojan, joka tällaisia tekisi, niin paljasta mullekki! Mun jalkapohjat kiittää! 

12 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *