Ellosheina1
Blogi

VÄRIKKÄÄT MEKOT ELLOKSELTA

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa (Postaus sis. kaupallisia linkkejä)

Istuskelen tässä ulkona näpyttelemässä läppärillä ja katselen kun pikkuvarpunen hyppii puussa. Aurinko kurkistelee välillä pilvien lomasta. Pohdiskelen että lukeekohan kukaan enää blogeja, vai selaako kaikki Tiktokin pikavideoita? Kurkistin nopeasti yhden sivuston missä on listattuna blogeja ja sen mukaan kirjoittajia kyllä on. TOP10 lista oli muuttunut sitten viime näkemän ja suurinosa siellä olevista oli itselle tuntemattomia.

Mulla on ollut viime aikoina kauhea ikävä kirjoittaa blogia. Olen moneen otteeseen ollut kirjoittamassa, kuvatkin olin valikoinut, mutta sitten en saanutkaan sanan sanaa ruudulle. Sen tiedän, että kun bloggaajana olen aikoinaan aloittanut, niin ei sitä minusta pois saa. Harmittaa kun videot ovat syrjäyttäneet lukemisen, vaikka itsekin nykyisin katson enemmän videoita kuin luen blogeja. Pitäisi yrittää olla aktiivisempi kirjoittaja.

No mitäpä mulle sitten kuuluu. Lyhyesti vastattuna kuuluu hyvää, mutta mitä se sitten pitää sisällään niin ainakin sopivaa kesärytmiä minkä aikana on ehtinyt nauttimaan kesästä, ollut aktiivisempi somessa ja tehnyt kivoja kuvausreissuja. Olen myös käynyt pienillä päivän mittaisilla kesäreissuilla Turussa ja Tampereella. Jossain kohtaa en nimittäin tiennyt lähtisinkö ollenkaan edes näille minireissuille. Onneksi tänä kesänä extempore tekemiset ovat onnistuneet. Lisäksi olen tänä kesänä päässyt uimaan ihan kyllästymiseen asti, koska vedet lämpeni aikaisemmin.

Elämässä on toki ollut negatiivisiakin tapahtumia, mutta mistä en tietenkään halua jakaa kaikkea someen. Yksi asia mistä haluan taas sanoa on se, että olen huomannut somekiusaamisen raa’istuneen entisestään ja kyllä, olen saanut siitä osani. Asia harmittaa lähinnä siksi kun somen kautta pääsee seuraamaan vaikkapa taiteilijan tekemiä teoksia, tai jonkun tavallista päivää. Siksi mun mielestä some on kiva kun voi seurata erilaisia ihmisiä ja heidän elämäänsä. Tämä ei onnistuisi ilman somea. Niin harmittaa, että nämä tietyn mentaliteetin omaavat ihmiset haluavat lytätä toisia eikä vain skippaa kontenttia mikä ei heitä kiinnosta, vaikka eihän siinä taida olla kiinnostavuudesta kiinni.

Mä oon somekiusaamisesta puhunut monen monet kerrat eikä siitä voi puhua liikaa varsinkaan nyt kun meno on hurjistunut. Mä oon ollut somessa +12 vuotta ja oon kuullut kaikenlaista – myös itsestäni. Joskus niitä tykkää oikoa, mutta nykyisin jätän useinmiten ”todistelematta” taas yhtä valheellista juorua. Toivon vain että ihmiset osaavat suhtautua kuulemiinsa asioihin skeptisesti. Netissä kun voi väittää toisesta vaikka mitä. Nämä eivät koskaan ota vastuuta sanomisistaan, mutta vaativat herkästi muita vastuuseen. Siksi muistuttelenkin aina välillä ettei kaikkeen mitä netistä lukee kannata aivan täysin uskoa. Pieni ”mahtaakohan olla noin” skeptisyys on suositeltavaa.

Mä oon niin helposti värikkäiden mekkojen vietävissä. *nauraa* Mun huomio kiinnittyy heti värikkäisiin vaatteisiin kun nettikauppaa selailen. Mut jopa mä oon miettinyt, ettei mulle kaikki värit sovi. Aikoinaan meinaan ajattelin ettei violetti ja vihreä sopisi värinä mulle, mutta niin sitä on saanut huomata että kyllä ne sopii. Lisäksi tuo violetti mekko sopii niin kivasti yhteen olkihatun kanssa. Vihreässä mekossa on muuten pitkät hihat, mutta tykkään nostaa ne kyynärtaipeeseen (pysyy siinä hyvin kun hihansuissa on joustava resori) ja siltikin pituus on pitkä, mutta jää kivasti ranteen kohtaan.

Täältä voit katsoa paremman esittelyn mekoista

Mikä sun mielestä on paras mekko mulle?

Tässä suorat linkit vielä näihin vaatteisiin ja asusteisiin:

Violetti mekko

Sininen mekko

Vihreä mekko

Valkoiset tennarit

Olkihattu

Ja hei, jos oot miettimässä tilausta Ellokselta, niin käytä mun alekoodia PIPSA83JULY23. Saat tuolla -33% pois ostoskorin kalliimmasta tuotteesta tai -5% lisäalennus ale- ja kampanjatuotteiden hinnasta. Koodi voimassa 31.7. saakka ja sen voi käyttää kerran.

2 kommenttia

  • E

    E

    Ihana kun kirjoitit blogitekstin, oon kaivannut näitä. Itse oon enemmän lukijaihminen kuin videoiden katselija.

  • darja

    darja

    vihreä mekko sopii sulle todella hyvin. ja siihen käy valkoset tennarit ja olkihattukin. vihreä korostaa sun tukan ja ihon väriä kauniisti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *