Vappuasu1.jpeg
Blogi

Vaatedilemma – Minkä valitsen vappuasukseni?

Meille on nyt vappuna luvassa paljon tohinaa kun kaverit tulee katsomaan meidän uutta kotia, eli voisi melkein sanoa että kyseessä olisi tuparit mutta ei ihan kuitenkaan. Vappupäivänä pitäisi myös ehtiä jossain vaiheessa käymään vappumarkkinoilla. Tässä on siis vaikka mitä kaikkea tekemistä kun pitää paikat siivota läpi ja muutenkin siistiä, sekä tuon jälkeen miettiä että mitäs sitä tarjoilisi.

Munkkeja olemme miettineet että tekisimmekö ja jos päädymme tekemään niin pitäisi tehdä niin pieni annos että kaikki olisi vain vieraita varten. Minä kun en saa munkkeja syödä vaikka tuskinpa yhdestä mitään haittaa olisi, mutta mieluummin jätän ottamatta sitä yhtäkään. Mie vaan pupellan porkkanaa.

Vappuna on myöskin tarkoitus korkata Dom Perignon shamppanjapullo – juhlia meidän omaa kotia, rauhaa ja yleisestikin ihanaa elämää. Olen jo henkisesti varautunut ensi viikon puntarihetkeenkin etten sitten pety kun vaaka ei palkitsekaan. Alkoholilla kun kuulemma on tapana sekoittaa tuota laihdutusta. Tuo pullohan piti alunperin korkata jo uutenavuotena mutta koska olimme kipeitä niin se jäi ja emmekä vuosipäivänäkään saaneet pulloa korkatuksi, kun ajateltiin vasta-alkanutta laihdutusta ja ettei sitä viitsisi pilata kun oli niin hienosti alkanut. Eli jo toisen kerran emme saaneet pulloa korkatuksi. Taisi jo silloin naurahtaa että mikähän on kun ei saada. No nyt olen ajatellut sen olleen kohtaloa – se kun tiesi että me tulemme löytämään ihanan talon ja sitten harmittaisi kun ei olisi kunnon shampanjaa sen juhlistamiselle.

Ja sitten mulla on kaikenlisäksi vielä paha vaatedilemma kun en osaa päättää minkä näistä kolmesta asusta laittaisin päälleni, koska ne ovat kaikki ihanat ja sopivat tuon vappuhatun kanssa yksiin. Hattu tulee jäämään vapunkin jälkeen käyttöön ja tarkoitus on katsella, löytyisikö jostain samankaltaista mutta vähän laadukkaampana. 

Kenkien kanssa olen vähän kahden vaiheilla – pirtsakanväriset Vansit on ihanat mutta mustat ballerinat käytännöllisemmät värinsä puolesta. Tosin mun mielestä nuo Vansit sopi ihan täydellisesti nimenomaan noiden kahden asunon kanssa – jos tuon mustan mekon kanssa olisi ollut mustat bllerinat, olisi tuo kokonaisuus ollut melko synkkä.

 1. Asukokonaisuus 
Mekko – Yours
Neulostakki – Yours
Legginssit – Yours
Ballerinat – KooKenkä
Hattu – Anttila

 2. & 3. Asukokonaisuus 
Mekko – Yours
Neulostakki – Yours
Legginssit – Yours
Vans kengät – Second Hand
Hattu – Anttila

Mille asulle annat äänesi?
Mitäs mieltä hatusta, toimiiko?

41 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ehdottomasti numero 2! On sen verran pirtsakka yhdistelmä, ja tuo hattu on kuin piste iin päällä! 🙂

  Hauskaa Vappua!

 • Marjukka

  Marjukka

  Annan ääneni asulle nro 3 – mutta ilman hattua. Itse en tykkää tuosta hatusta, se on jotenkin vähäsen liian pieni, tai jotain.

 • Nadja Mäkinen

  Nadja Mäkinen

  Hei, kannatan viimeistä asukokonaisuutta 🙂 Sopivasti tyyliä ja väriä, sopii hyvin sinulle 🙂 Ja hauskaa vappua 😀

  <3 : Nadja/Napsahduksia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hattu nyt on hirveintä, mitä olen eläissäni nähnyt, mutta kakkonen on paras asu ja sen kanssa tuo hattukin toimii parhaiten. Onko se muovia??!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Taidan olla ainoa joka diggailee 1. vaihtoehdosta:D. Toinen on hieman levoton kirjavalla kuosilla.. Ykköstä vois piristää jollain korulla. Voi kokeilla vaikka Nousevan Myrskyn koruja jos sulla vielä löytyy esim. rannekoru. Tai kaulaan se kirsikka (?)-koru joka on näkynyt joskus blogissa..
  -neiti+minitiikeri

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Korut olisi piristäneet mutta itse halusin jättää korut pois. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Asu nro 3 on mielestäni paras ja hattu toimii näin vappuna! Oikein hauskaa wappua ja onnea uuteen kotiin. T. Riitta

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ebaysta esimerkiksi löytyy paljon samanlaisia hattuja kun hakee hakusanoilla "fedora pink". 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minustakin ykkönen pukee sinua parhaiten: on raikas ja keväinen. Tuon hatun tosin itse jättäisin pois, mutta kaipa se vappuna pitää hattu olla päässä :).

  Kuplivaa vappujuhlaa!

  -hss

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Anteeksi….ovat kaikki aika kauheita, ainakin tuon järkyttävän hatunkuvatuksen kanssa!!!! :O

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nro 3 on mielestäni paras. Tuo hattu lienee ihan vappuhattu? Siihen tarkoitukseen sopii mutta muutoin ei kyllä mielestäni. Se näyttää aivan liian pieneltä ja jotenkin koomiselta… Sori mutta näin sen vaan näen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tykkään eniten tokasta, värikkyys ja kukat sopivat vappuun, ja lisäksi mekon värit sopivat neuletakkiin ja hattuun. 🙂 Toi vaaleansininen/turkoosi mekko on myös kivan keväisen värinen, mutta en jotenkin tykkää tuollaisen hempeän värin ja mustan yhdistelmästä.

 • TanjaP

  TanjaP

  2 ilman hattua ja 3 hatun kanssa.
  Hattu kun omaan silmään näyttää hieman liian pieneltä

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kakkosta äänestän , ehdotan kuitenkin että laittaisit mustat balleriinat jotka sulla kuvassa 1 . Hattu on ehdoton 🙂 rakastan hattuja

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ehdottaisin että kaivat ne sukkahousut kaapista niin vaikka minkä näistä asuista valitsetkit niin tulee paljon kevyempi asu. Ehköhän tuo mekko-legginssi yhdistelmä ala olemaan jo nähtynä ja itsetunto antaa myöden sukkisten käytölle? Ja hattu jää ehdottomasti pois, se ei vaan sovi sulle…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tässä tapauksessa sukkahousut ei oikein sopineet – jos olisi ollut pelkästään juhlat, niin sitten sukkikset mutta tässä tapauksessa piti käyttää ihan jegginssejä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kakkoselle ääni täältäkin!

  Täytyy sanoa yksi toinenkin asia, mikä on yleensä aina ensifiilis, kun tulen kurkkaamaan blogiasi. Olet äärettömän positiivinen ihminen! Ehkä positiivisin, jonka tiedän, ainakin näin blogin perusteella. Välittyy, että olet tyytyväinen elämääsi, etkä ajattele painonpudotustakaan "sitku" -elämänä.

  Itse olen jo viisikymppinen ja vieläkin sitku -vaiheessa eli elämä on aina ollut jonkun asian odottelua (painon putoamista, kivempaa asuntoa, työpaikkaa, mitä milloinkin..) ja huomaan, että elämä on oikeastaan mennyt ohi :(.

  Ihailen positiivisuuttasi ja sitä, ettet anna esim. painon rajoittaa tekemisiäsi. Olen kade! (mutta en sillä tavalla, ettenkö sinulle onnea soisi, haluaisin itsekin vain omata noin positiivisen elämänasenteen).

  Hyvää alkavaa kevättä teille ja onnea uudesta kodista!

  – Maisemahaaveilija

 • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

  PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

  Kiitoksia kaikille jotka kerroitte oman mielipiteenne, valitsin vappuasukseni nro kakkosen. Tosin muutoksiakin tuli, eli housuina toimi jegginssit koska legginssit oli vielä turhan vilposet kun ulkonakin tuli oltua ja pihaakin muljattua.

  Hattu tosiaankin on vappuhatuksi tarkoitettu mutta suattaapi olla että tulette näkemään sitä joskus muulloinkin. Hattu ei myöskään ole liian pieni, en vain ole iskenyt sitä kunnolla päähän kiinni – tai ei se ainakaan tunnu tai itselle näytä pieneltä. 🙂

  Siinä olitte kyllä totta, että keskimmäinen asu sopi loistavasti vapun juhlintaan. Väriensä puolesta siis. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *