Zalando1.jpeg
Blogi

Vaate-esittelyssä: Zalandon mekot

 Ralph Lauren / 56 / Puuvillaa ja elastaania
Videolla: 01:11

Mekko on kivanvärinen, ehkä enemmän mua kuin tuo musta. Mekko on vain valitettavasti pieni koska rinnoista on vähän nafti ja sitten selkäpuolella niskaan jää kauhea lörpöttävä aukko eli mekko pitäisi kiikuttaa heti ompelijalle jos sen valitsisin. Kangas tuntuu kankealta koska on puuvillaa ja vaikka sivuilla puhutaan että joustavaa kangasta, niin mielestäni ei ole.
Tässä välissä esittelen Little Mistress merkkisen mekon joka ei valitettavasti mahtunut päälleni kuten jo tilatessani epäilin mutta halusin silti katsoa et josko kuiteskin mahtuisi. Tuo mekko on kooltaan 52 eikä juurikaan jousta. Rinnoissa on kupit mitä en ole koskaan aiemmin mekoissa törmännyt ja takana on pitkä vetoketju. Mekko on videolla kohdassa: 03:12

Ralph Lauren / 56 / Polyesteria ja elastaania
Videolla: 04:39

Tässä olisi se musta mekko jonka takia koko tilauksenkin sitten tein. Tämä on sellaista joustavaa mutta paksua trikoota. Mekon sivulla on kauniit rypytykset mutta en saanut niitä näkymään tuohon kuvaan. Tuo helma on kietaisutyyppinen, eli kuten tossa kuvassakin voi huomata tommosen kohdan helmassa niin se johtuu siitä että siellä on kietaisukohta ja sitten tuossa yläosassakin on kietaisukohta ja se tuottaa mulle hieman ongelmaa kun tissiliivien ruusuke yrittää sieltä kokoajan vapauteen.

Summa summarum: En tiedä kummasta mekosta tykkäisin. Värikäs Pipsa ottaisin tietenkin tuon värikkään mutku sen pitäis valita toi musta. Vaikiaa! Auttakaa mua!

Tässä vielä lopuksi video josta voi nähdä kuuluisan ”pyörähdyksen”
vaatteiden kanssa. Olen nämä nyt kuvannut päälläni sillä tavoin että
olen pitänyt mekkoja vain kerran päälläni eli kaikki kuvaukset ja
mielipiteiden muodostamiset on tehty tuon ekan sovituksen perusteella.

           

Ja jos haluatte, niin nyt voitte sitten kertoa mikä oli mielestäsi sopivin minulle. Perusteluitakin saa antaa jos innostuu antamaan, mutta mikään pakko ei kuitenkaan ole. Riittää että kerrotte oman suosikkinne mulle – tai inhokkinne. 

Ps. Pienenä huomautuksena ilmoitan etten aion julkaista yhtään
kommenttia joka liittyy meikkaukseen/itsensä ehostamiseen. Asia on
tullut mulle harvinaisen selväksi mutta eiköhän teillekin ole tullut se
selväksi oma kansani, jonka takia en jaksa käyttää aikaani ja energiaani
tämän saman levyn pyörittämiseen. Kerron tämän vain ettei kenenkään
tarvitse ihmetellä miksi kommentti jää julkaisematta, koska mä en vaan
enää jaksa tota levyä.

60 kommenttia

 • Unknown

  Unknown

  Kukkamekko istuu tosi hyvin ja sopii sulle värien ja kuvion ja mallin puolesta tosi kivasti. Musta olis kiva muutoin mutta tosiaan ehkä sen yhden koon liian iso. Inhokkia ei löytynyt, tykättyjä kaikki.

 • Elina S

  Elina S

  Mä tykkään tuosta ekasta ☺ Kivan värinen ja näyttää istuvan hyvin vaikka sanoitkin että vaatii korjaamista ☺

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olin ihan yllättynyt että käytät vielä kokoa 56, luulisi että 30kg pudotuksella olisi pudonnut jo pari vaatekokoa ja mahtunut tuo 52 Little Mistresskin päälle? Kun esim. 2012 postauksissa käytät koon 56 vaatteita, niin eikö oikeasti mitään muutosta ole tapahtunut?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä kaikissa vaatteissa tota kokoa käytä. Se Little Mistress mekko menisi varmaan päälle kun sain semmoset -5cm pois. 🙂 Et kyl sitä muutosta on tapahtunut vaikka se ei nyt jokaisen valmistajan vaatteilla ole heti pienemmässä koossa. Luultavasti näiden valmistajien kohdalla kokoni on ollut paljon isompi.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Toi musta on ihana, olisin tilannut itselleni, mutten ehtinyt, kun koot menivät niin nopsaan. hieno valinta sinulta. Pidä tämä ja pistä ne kellohelmaiset alkukesän mustat mekot myyntiin.

  Tää sopisi hyvin pidemmän laskeutuvan jakun kanssa.

  Joko olet ostanut mustat nilkkurit?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En ole ostanut kun kaapissa on kahdetkin kappaleet. 🙂 Niillä mennään. 🙂 Ps. Ne kellohelmaiset mekot on jo myyty, paitsi se missä on hopeisia juovia, tai raitoja. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  LBD on aina tarpeellinen, kuuluu hyvää vaatevarastoon, mikä sinullekin on parhaillaan muodostumassa. Hyvä kangas, huomasin videolla ettei etureput juurikaan näy.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Se kukkamekko lörpöttää niskasta siksi kun mekko on sulle keskivartalosta pieni. Ei siis laskeudu niin kuin kuuluu. Ei siinä siis ompelija auta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, tämän kuulin kans ja siitäpä syystä tuo värillinen lähtee palautukseen. Tosin on mulla yks toinenkin mekko joka lörpöttää samalla tavalla mut se ei taatusti ole pieni vaan ennemminkin iso. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Pipsan mekosta en tiedä, mutta ostin itse myös saman mekon aikaisemmin. Jouduin kuitenkin sen palauttamaan kun minunkin mekkoni (koko 36) lörpötti oudosti niskasta. Ja tosiaan oli myös aavistuksen liian iso. Eli olisi hauskaa tietää kenen vartalolle tuo mekko oikeasti sopii.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvä tietää että se tekee tuota kaikenkokoisissa, eli ei siinä mielessä tarvitsisikaan tilata pienempää kokoa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Värikäs mekko muuten kiva, mutta jos se on vähän liian pieni niin älä ota. Jää käyttämättä ja ompelijakaan ei välttämättä sitä onnistu suurentamaan niin etteikö vähän mekon malli kärsisi. Musta kietaisumekko on tosi tylsä! En ottais sitäkään.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sähän näytät normaalilla tuossa mustassa mekossa, kätkee hyvin liikakilot. Jakku ois hyvä sen kans.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Just näin! Musta mekko on taitavasti leikattu, sillä se istuu hyvin, eikä etureppu röllötä. Samoin polvet jää hyvin piiloon, sillä pituuskin on hyvä.

 • Elina

  Elina

  Pistit pahan, molemmat on hyviä.;) Musta on ehdottomasti mielestäni tyylikkäämpi kuin ne aiemmat, mitä joskus esittelit – jos muistan oikein niiden mallin. Toisaalta kukallinen kyllä istuu sinulle hyvin noin periaatteessa, ja se on nätti.

  Itse tekisin valintaa käyttötarkoituksen ja istuvuuden perusteella. Jos malli ei sovi omaan kroppaan niin mitä sitten suotta tuskailemaan, palautukseen vaan.:)

  Kun nyt tässä siivoilen komeroita (kellarista lähti jo aika paljon kamaa) niin tulee mieleen, että ainakin itse haluaisin hankkia vain sellaisia vaatteita, mitä oikeasti käytän. Ja jos jokin ei tunnu hyvältä päällä, sitä ei tule käytettyä.

  Musta mekko on ehkä monipuolisempi, kun sitä voi asusteilla muuttaa erilaiseksi, mutta näkisin sen jotenkin "virallisemman" tyylisenä. Tätä ei tarvitse käsittää väärin, kyllä se arkeenkin sopii, vähän kuin jakkupuku. Kukallinen on astetta rennompi. Toki sekin myös asusteilla mukailtavissa. Nämä nyt vain omia fiiliksiäni.:)

 • Sanna

  Sanna

  Musta mekko sopii paremmin! Tuo nätisti sun kurvit esille. Jälleen kerran peukutan sun säärille. Toimii! Oletko käynyt hieronnassa nyt säännöllisesti vai vaikuttaako loma? Mulla meinaa töissä jalat kerää hirveästi nestettä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No varmaan sit loma vaikka sen aikana en ookkaa ihan kunnolla nesteitä juonut. 🙂

 • Kissankello

  Kissankello

  Musta tosi tyylikäs, kannattaako kukkamekkoa enää ostaa syksyksi ja talveksi, kun hoikistut koko ajan. Ei tuo musta minusta ole iso.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tätä kans mietin, mut en mä tota kukallista luultavastikaan osta. Katsotaan sit ens kesänä. 😀 Ja kyl se musta on iso, sitä ei vaan huomaa hyvin videolta.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo kukkamekko on aivan ihana ja taas värit sopivat sulle kuin nyrkki silmään! Ja istuu hyvin!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Upea toi musta mekko sinun päällä.
  Vitsi miten se istuu hyvin, ei kiristä eikä makkarat tule esille.
  Pituuskin on sopiva.
  Korkkarit jalkaan ja kaunis jakku päälle.
  Vaaleanpunainen love-laukku sopisi sen kanssa hyvin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tää on muuten tosi, Love laukku toimisi mustan kanssa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei Pipsa,

  Meillä on todella monen mekon suhteen samanlainen maku ja minua kiinnostaisi tietää mikä on sun strategiset mitat, eli rinnanympärys vyötärö ja lantio niin pystyisin hahmottaa omiin mittoihin noita sovittamiasi kokoja.

  Kiitos 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heippa! Valitettavasti mä en kerro tänne julkisesti mun strategisia mittojani. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tota noin… niin mikset? Monelle ois hyötyä, kun tietäs sun mitat ja vois siten päätellä mikä itelle sopii, kun tilaa.

   Sullahan on miinusmerkkinen suunta vartalon mitoissa niin mitä se haittaa jos kerrot. Jokainen joka lukee sun blogia tietää, et kyseesä on elämäntavan muutos ja numerot pienenee.

   Nyt kun sä et kerro niin porukat luulee sun mittojen olevan liki kaksmetrii! Mitä ne ei varmasti oo!

   Mua harmittaa tällanen, kun moni ulkolainen bloggaaja antaa reilusti mitat, sillä mitä niitä nyt häpeileen.

   Sähän oot niin reipas tyyppi ja ennenkaikkee kovan itsetunnon omaava, etten nyt tajuu tätä???

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei ne mun mitat sitä kerro sopiiko joku vaate jollekin toiselle, kyllä se pitää ihan itse sovittaa. 🙂 Ja ei, ei oo kyse häpeemisestä vaan ihan siitä, ettei kukaan ulkopuolinen tee mun mitoillani mitään – paitsi tietenkin AV:n porukka. 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Vilkaisin ton bellabonnan mainoksen, sinulla oli upea puku siinä päällä! Muuten mikset ostanut sitä belladonnan musta-aniliili- bodyconmekkoa? Oli aivan ihana!
  Puhuit jotain, että on polyesteria, mutta niinhän monissa kalliissa merkeissäkin on. Bodycon-malli rypistyisi päällä muuten haitariksi, jos ei ole keinokuitua matkassa. Bodycon ei vaan toimi puuvillaisena tai pellavana.

  Näistä zalandon mekoista musta on ehdottomasti parempi. Tyylikkäin musta mekko, jonka olet blogissa esitellyt!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, sen mekon torppasin polyesterin takia mutta kieltämättä se on jäänyt vielä takaraivolle kummittelemaan. Se polyesteri ja hinta mietityttävät mutta mitä nyt olen tutkiskellut asiaa, niin kaikki juhlamekot tuntuu olevan tuosta ja sitten kun on olemassa sitä "parempaakin" polyesteria joka ei esimerkiksi hiosta.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Näinpä, itse olen ostanut 200 – 300 euron polyesterimekkoja, jotka ovat olleet täysin hiostamattomia, eivät rypisty matkalausussa ja helppo pestä. Todella hyviä niin työ- kuin juhlakäyttöön. Nykyjään suosin Ribkoffia, jonka mekot ovat pääasiassa keinokuitua spandexilla ja todella kauniita malliltaan.

   Olen huomannut, että kun satsaa yhteen hyvään niin se käy vuosia toisinkuin halpavaateketjujen vaatteet, jotka ovat pääsääntöisesti out ja kulahtaneita jo yhden sesongin jälkeen.

   Ompelija voi tarvittaessa pienentää kalliimman puvun, mikäli painon saa alaspäin (mikä minulla on todella harvinaista) 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä bongasin tänään uuden Ribkoffin, en ottanut koska se oli viel liian pieni. Ja isoimmat koot oli menneet. Mut toi on tosi, et tämän tyyppisistä mekoista ompelija pystyy helposti pienentämään. Ja kyllä noista Yoursinkin mekoista, mut ei ihan jokaisesta.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Musta istuu hyvin ja siihen on varmasti helppo yhdistä syksymmällä ja talvella neuletakkeja yms. Toki kauniin värinen on eka, mutta hiukan oudonmallinen selästä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sinikukkainen kellohelmaisena on taas kuin "kaljasaavinpeitto".Milloinkahan sä uskot, että kellohelmaiset leventää sua aivan mahottomasti?

  Musta on ihan sopiva, hyvä malli jne. Muttet sä kuitenkaan sitä ota! Haluut tietty taas kukallisen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Musta oli oikein nätti, eikä yhtään liian iso. Päinvastoin istui oikein hyvin. Se eka sininen tosin oli kyllä sulle pieni..joten pidä musta!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei Pipsa, ootko sä aina iloinen? Oikeesti siis? Yksinäänkin kun olet niin aina hyvällä tuulella? Ois ihanaa kun ois noin kiva elämä kun sulla! <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllä mullakin huonot päiväni on mut pääsääntöisesti oon iloinen. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ihan samaa olen miettinyt. Sinun iloisuutesi on niin kuplivaa! Olet varmasti onnellinen parisuhteessasi ja sinut elämäsi kanssa. Mikä on aivan mahtavaa!

   Olet selvästi tosi onnellinen myös laihtumisestasi, jonka myötä olet innostunut uusimaan vaatevarastosi. Näytätkin nyt niin paljon nuoremmalle kuin pari vuotta sitten. Laihtuminen pukee sinua erittäin hyvin! (ja vaatteetkin istuu päälle)

   Toivon sinulle ja miehellesi kaikkea parasta myös tulevaisuudessa.

   P.s.Liputan komealle mustalle mekolle!!!

 • @follower 678463525789921

  @follower 678463525789921

  Yhdyn sanoihisi "ihan mahtava RL:n musta mekko". Nimenomaan ja älä edes vaihda kokoa, koska tuo näyttää just sopivalta, kangas ja malli mukavalta. Helppo liikkua ja iisiä yhdistellä mihin vaan. 👍🏼😊

  Mullakin on ollut tänään sovituksessa 2uutta mustaa mekkoa, Marellan juhlamekko ja Nanson basicmekko ja joo, tykkäsin. Kokeilin Stylesnobin ja Unisan kiiltonahkaisten ballerinojen ja korkkareiden kanssa ja kyll se vaan toimii aina. 😊 Miksei nudetkin korkkarit ja laukutkin, mutta tämmöistä vaatekaapin perussettiä, mitä aina tarttee ja kestää vuosia.

 • @follower 678463525789921

  @follower 678463525789921

  Pipsa, mä sekoilen selkeesti tänään kommentoinnin kanssa. Kommentoin varmaan väärään postaukseen, mutta I H A N A RL-mekko, täydet pisteet, älä vaihda kuin rintaliivit. Toi on just sopivankokoinen, kun ei ole tiukka ja mukava liikkua sen kanssa, istua, kummarrella, kävellä portaita, ei vilku. Ihan superhyvä ostos, käy kaikkeen!!!! 👏🏻👏🏻👏🏻

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ensimmäinen vaatteistasi tuo "mustmekko" (musta) jota aloin kuolata itsellenikin sillä joka naisella pitäisi olla tuollainen vaatekaapissaan. Ajaton, tyylikäs ja hienostunut.
  Kumpikohan kannattaisi ottaa tuo 56 koko joka on nyt täydellinen vai kokoa pienempi johon kenties laihdut? Ei satasen mekkoa ehkä tekis mieli ruveta heti muotoilemaankaan vaikka näyttäisi siltä että sivusaumoista sisäänottamalla rempasta kyllä selviäisi. Tätini joutui aina isojen rintojensa vuoksi mallaamaan vaatteitaan, aina, rintaliivejäänkin. Mutta tuo oli kyllä hieno vaate ylläsi jopa sivustakin. Mitä jos pienempänä ei istuisikaan noi hyvin ja peittäisi röllöä? Ja voin kertoa, tulet tarvitsemaan mustaasi vuosien kuluessa… moneen otteeseen eikä se yksinomaan hautajaisvaate ole.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei kyllä millään ilveelläkään mekko näytä hyvältä sivulta päin, millä ihmeellä ihmiset voi nähdä sen noin,koska ylipainoa on ja se myös näkyy.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Nyt puhutaan siitä, mikä näyttää Pipsalla hyvältä. Makkarat on tosiasia, mutta jotkut vaatteet eivät tuo niitä merkittävästi esiin.

   Kokonaisvaikutelma mustassa oli tosi hyvä, mekon leikkaus erinomainen juuri Pipsalle eikä tarvitse niitä mustia legginssejä alle(peittää polvet) vaan sopii tyylikkäästi esim. mustien paksujen sukkahousujen kanssa.

   Joku mainitsikin jo Loven, joka sopii kuin nyrkki silmään tän mekon kanssa. Hieno laukku kohtaa upean mekon!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Satasen mekon, jonka malli on tämä, voi ompelija helposti pienentää. Turha yrittää tunkea itseään liian pieneen mekkoon, joka ei näytä hyvälle, sillä käyttöönhän ne vaatteet hankitaan. Inspiraatio/tavoitemekoksi riittää yksi, jonak uskoisin Pipsalla jo olevan runsaassa vaatekaapissaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ensimmäinen mekko on kaunein. Ei mustassakaan vikaa, on hiukan tylsä. Sinun "pikkumustan" ei ehkä tarvitse olla musta. Ei sovi jotenkin persoonaan tuo pelkkä mustuus. Eka on kiva ja taskut hauskat.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Musta mekko oli tosi nätti! Myös eka mekko oli kiva, pirteä. Ottaisin varmaan itse mustan, mutta jos tykkäät enemmän värikkäistä ja niitä tulee käytettyä niin ota mieluummin värikäs. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kylläpä oli kauniit mekot, kiva kukallinen kesäksi ja tyylikäa musta ympärivuotiseen käyttöön eri tavoin asustettuna. Olivatko molemmat RL:N?

 • Plussapallo

  Plussapallo

  Ihana tuo kukkamekko! Ja minä kun olen pelännyt aina kukka- ja muita kuviomekkoja siinä pelossa että ne aina visuaalisesti levittävät entisestään. Minusta noissa kuvissa tuo kukallinen kuitenkin näyttää paremmalta, jotenkin kohottaa ja pidentää.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *