Stailaus1.jpeg
Blogi

Vaate-esittelyssä: Ystävän stailaamana

ASUKOKONAISUUS 1

Mekko / Lindex
Kengät / EeWas Shoes
Rannekoru / Kalevala Koru
Laukku / Furla

Videolla: 01:06

ASUKOKONAISUUS 2

Toppi / H&M+
Housut / Ellos
Neulostakki / Ellos
Kengät / KooKenkä
Kaulakoru / Nouseva Myrsky
Laukku / Louis Vuitton

Videolla: 01:48

ASUKOKONAISUUS 3

Pusero / Ratsula
Neulostakki / Ellos
Housut / Ellos
Kengät / KenkäPori
Kaulahuivi / Ratsula
Rannekoru / Ideakoru
Laukku / Furla

Videolla: 03:16

Ystäväni tosiaankin innostui stailaamaan mut kun kerroin että tällainen toivomus oli blogissa joskus esitetty. Ideana siis että ystävä stailaisi mut mun oman vaatekaapin sisällöllä ja asusteilla jotka minä sitten esittelen täällä blogissa.  Meikkausta emme tähän tehneet, vain asustailauksen. Ystäväni ei oman yksityisyytensä takia esiinny videolla. Mut itse tykkäsin todella paljon asuista, kaikista näistä.

Mut nyt olisi teidän vuoronne, nyt te saatte kertoa et mistä asusta te tykkäätte. Ps. En julkaise ”en tykkää”, ”kamala”, ”Ihana”, ”Tykkään” tyylisiä kommentteja vaikka mielipiteitähän nekin on mut nyt kaipaisin vähän enemmän sitä mielipidettä, että miksi et tykkää, miksi se on kamala, miksi ihana jne.

EDIT. Itse en siis nyt kommentoi teidän mielipiteisiinne asuista, mutta kiitän kuitenkin kaikkia mielipiteen antamisesta. Ainoa vaan, että ne meikkaus ja hiustenlaitto kommentit voisi jättää pois eli kertokaa vain oma mielipiteenne asuista ja varsinkin se lempparinne. Ei siis parannusehdotuksia yms. K I I T O S !

           

70 kommenttia

 • Anonyymi

  Kaikki hyviä 👌 2 ja 3 etekin todella hyviä , 10 + . Hiukset ja kevyt meikki kun olisi viellä ollut niin avot!

 • Rilla

  1. Suosikkini! Pirteä ja raikas. Tykkään raidoista.
  2. Tämäkin on hyvä. Siisti ja rento. Pitsipaita on erityisen nätti.
  3. Tästä en niin pidä, on vähän tylsä mustuudessaan, ja huivi on jotenkin tätimäinen.

 • Anonyymi

  Kolmas on paras! Siihen vielä toisenlaiset kengät, vaikkapa kirkkaanpunaiset, huivin tilalle punainen koru ja tukka kiinni.

 • Tiina

  Apua tuo raitamekko on ihana! Mä tarviin just tuon! Onko se milloin hankittu, onkohan toivoa löytää liikkeestä…?

  Kiitos piristävästä blogista, täällä yks 25 kg pudottanut ja 15-20 kg:sta vielä luopuva elämäntaparemontoija.

 • Anonyymi

  Höh, videolla sanot, ettei tarvi alkaa sen enempää analysoimaan, ja tekstissä sitten, että nimenomaan kaipaisit vähän enemmän sitä mielipidettä, miksi tykkää tai ei tykkää.

  No mutta kuitenkin: Viimeinen on paras, mutta tosiaan minäkin vaihtaisin kengät, on hassua, kun on noin raskas huivi ja keposet kengät. Huivin sitoisin eri tavalla.
  Toinenkin asu kiva, mutta villatakki saisi olla vähän pidempi.

 • Anonyymi

  Tyylikkäitä kokonaisuuksia, selkeitä muotoja ja turhaa värikylläisyyttä on vältetty hyvin. Jokainen asu on onnistunut ja sopii hyvin alkusyksyyn.

  En yllättynyt kun pidin parhaana viimeistä asua, joka tuo kasvosi hyvin esiin ja jättää yhtenäisen värin vuoksi vartalon hiueman vähemmälle huomiolle. Asu imartelee sinua ja sopii minkä huivin kanssa tahansa moniin eri tilaisuuksiin.

  Mielestäni huivin käyttö sinun kannattaisi opetella, sillä sitä kautta huivia vaihtamalla saisit helposti ja nopeasti vaihtelua asuihin.
  Yksi hyvä mustavalkoinen huivi ja lisäksi yksivärisiä ihan mielesi mukaan. Tosin viimeisin asu kestää hyvin värikkäätkin huivit, koska muu kokonaisuus on hillitty.

  Ainoa pienen miinuksen antaisin eka-asun liian pienelle laukulle, joka korostaa vartaloasi väärällä tavalla. Laukun väri on hyvä, mutta koko saisi olla suurempi. Kaulalle sopisi myös laukun värinen huivi tai iso koru.

  Yhteenvetona sanoisin, että yhdet parhaimmista asukokonaisuuksista oli nyt esillä koko blogihistorian ajalta. Ystäväsi on taitava stailaaja ja koska tuntee sinut osaa myös korostaa parhaita puoliasi. Mitäpä jos jatkossakin aina välillä kysyisit hänen ideoitaan 😉

 • Anonyymi

  Tykkäsin kaikista. Parasta mitä sinulla on nähty, vaikka onkin outoa nähdä sinut mustissa. Musta asu on kuitenkin aina tyylikäs ja käytännöllinen ja sitä voi piristää asusteilla, mutta harkitusti, less is more. Voisit hankkia pidemmän neuletakin syksyksi.

 • @follower 678463525789921

  Hei, nyt tää video valmistui, kiva. Kaikki asut on tosi kivoja ja tyylikkäitä, sopii Sinulle. 3. on mun suosikki, koska sen voisin laittaa jokaista yksityiskohtaa myöten myös itse päälle. Kakkonen on kanssa oikein kiva, mutta siihen laittaisin ihan perusmustat korkkarit tai ballerinat. Huomaa, että Sinun kaapista löytyy kivoja vaatteita ja asusteita, kun niitä vain yhdistelee vähän hillitymmin, niin toimii hyvin. Hyvää vkonloppua, aurinkoa luvassa! 😊

 • Anonyymi

  Minusta 2 paras. Tosin toppi olisi saanut olla pidempi, että peittää vatsan. Samoin villatakki olisi saanut olla hieman pitempi, koska pidempi olisi luonut hoikemman ja pidemmän linjan. 1 leventää sinua ja niin myös koko musta. Kivoja asuja kuitenkin.

 • Anonyymi

  3. asukokonaisuus on myös oma suosikkini, tasapainoinen perusasu. Kehtaa käyttää missä vaan ja kenkiä vaihtamalla sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Erilaisilla laukuilla ja huiveilla kokonaisuutta on lisäksi helppo halutessaan stailata värikkäämpään suuntaan.

  2. kokonaisuuskin on kiva, mutta tuo kaulakoru ei toimi tuon topin kanssa ollenkaan. Topin etumuksessa oleva "aukko" vie huomion kaulakorusta ja siksi korua kannattaa käyttää erilaisen yläosan kanssa.

  1 on ehkä jo liian monta kertaa nähty ja vähän blaa… Kiva mekko sinänsä ja hyvännäköinen laukku! Miltäköhän tuo kokonaisuus näyttäisi pinkkien kenkien kanssa?

  • Anonyymi

   Komppaan muuten, mutta kakkos asusta vaihtaisin laukun, koska se näyttää likaiselta valkoisen paidan kanssa 🙂

 • Anonyymi

  Sun kannattais kysyä useamminkin tuolta kaverilta neuvoa, todella tyylikkäät ja kivat kokonaisuudet, sanon samaa kuin muutama muukin, että parhaasta päästä, mitä on nähty! Kokonaisuus ratkaisee, nuo on sopivan tasapainoisia ja tyylikkäitä kaikki, ja on onnistuttu korostamaan hyviä puolia ja peittämään vähemmän imartelevia kohtia hyvin. Mutta edelleen, kunpa hiukset olisi leikattu siististi ja kaunis värjäys ja pieni taivutus, niin vautsi vau. Sulle sopisi superhyvin esim. Ruskea hitusen pidempi polkkatukka! Vaikka asu olisi miten bueno, niin ikävä kyllä epäsiistit hiukset vievät huomion.

 • Pellavasydämen Mervi

  Aijaijai, nää on niiiiin mun mieleen. Vaikka väriskaala onkin kapea, mutta niin kaunis. Sen ainoan väripilkun – pinkin pikkulaukun – vaihtaisin mustaksi tai valkeaksi, muttei ihan paha noinkaan. Alin on ihan paras asu sulla ikinä. Riippuva kaulakoru valkoisen pitsipuseron pääntielle ei mun mielestä natsaa, mutta asu sinällään on kiva. Nyt on sussa Pipsa TYYLIÄ. Noinniinku mun mielestä. Kaikki noi voisin pukea itsekin ylleni.

  Noissa olan yli heitettävissä laukuissa on yksi ongelma, olkahihnan pituus. Sulla, kuten itsellänikin, se jää liian lyhyeksi ja laukku siis keikkuu juuri ja juuri tissien alla sensijaan että olisi paljon parempi alempana lantion paikkeilla. Taas – mun mielestä.

 • Anonyymi

  Asu nro.2 on tosi hyvä! Nuorekas, erittäin kiva kaulakoru, asu hoikistaa ja tasapainottaa sinua. beige (?) laukku tuo mielenkiintoisuutta muuten mustavalkoiseen asuun viemättä siitä liikaa huomiota pois.

  Asu nro.2 on myös sinulle erittäin sopiva ja tasapainoinen.

  Asu nro.3 en kauheasti pidä. Koko musta kokonaisuus ehkä vähän pulskistaa ja paksun näköinen kaulaliina tiukasti kaulan ympärillä sandaalien kanssa on vähän hassu.

 • Anonyymi

  Näytät ihan uskomattoman hyvältä kaikissa näissä! Selkeästi ystävälläsi on hyvä silmä. Erityisesti pidän tuosta kolmannesta asusta. Tuo huivi on ihana piristys muuten tummaan asuun. Musta väri imartelee vartaloasi ja tuo esiin parhaimmat puolesi! Voisin pukea vastaavan asun itsellenikin!

 • Anonyymi

  Kiitos kaunis Pipsa! Saatoin olla se ensimmäisenä juttua toivonut, mutta eipä sillä väliä. 🙂 haluan kiittää suuresti toteutuksesta, olipa hauskaa että teit tämän! Kaikki asut ovat oikein kauniita, mutta etenkin kaksi jälkimmäistä toivat sinussa esille uudenlaisen Pipsan. Aikuisemman, mutta vain positiivisella tavalla. Kiitos ja jatka samaan malliin! 🙂

 • Anonyymi

  2 moderni ja tyylikäs, laukun vaihtaisin 3:n mustaan laukkuun. Ikäisesi oloinen asu.

 • Anonyymi

  Ystävän pitäis stailata sut joka päivä. Paljon paremmannäköisiä kuin aiemmat asukokonaisuudet. Sun kropalle sopii tummat leveälahkeiset housut paremmin kuin ne hameet, jotka pääasiassa leventää sua. Nyt näytät tosi hyvältä! 🙂

 • Anonyymi

  Aaah tykkään erityisesti nro.3 vaihtoehdosta! Niin tyylikäs ja tasapainoinen. Nro.1 taas on söpö ja pinkki laukku tuo raikasta kontrastia muulle vaatetukselle.

 • Anonyymi

  1. Jo niin nähty. Nätti mekko kyllä. 2. Ilman korua parempi kun kaula aukko itsessään näyttävä. 3. Paras! Eri kengät tosin vaihtasin, liian kesäiset.

 • Anonyymi

  1. Asukokonaisuus: Tyylikäs, mutta nähty.

  2. Asukokonaisuus: En tykkää, koska toppi liian lyhyt, mut ok, jos sua ei eturepun näkyminen haittaa. Eikä mielestäni asu kaipaa kaulakorua, riitelee vähän topin pääntien leikkauksen kanssa.
  3. Asukokonaisuus: Ihan ok, mutta tennarit sopisi paremmin tuohon asuun, ja ehkä jonkin muun värinen laukku.

  Ja olisihan se ollut kiva nähdä, mitä kevyt meikki ja pieni hiusten laitto olisi tuonut kuviin.

 • Sanna

  Asukokonaisuus 3 on suosikkini, olen mustan ystävä. Huivi on kiva, voisit käyttää useamminkin huivia.

 • Suffeli

  Eniten tykkään ykkösasusta sillä se on tyylikäs ja ladylike mutta nämä kaikki kolme ovat mun makuun tylsiä. Näistä saa varmasti stailaamalla hyviä kokonaisuuksia. Pelkästään vaatteiden valinta ja yhteensovittaminen ei ole vielä stailausta, siihen kuuluu ihan koko paketti (mun mielipide). Mikään näistä ei kuitenkaan ole huono vaan kaikki käyttökelpoisia.

 • Anonyymi

  Nättejä kaikki, tässä kommentit

  1. Mekko on kiva, mutta se leventää sinua vähän
  2. Paras mielestäni. Kaulakoru pois. Laukun ja kengät vaihtaisin.
  3. Hyvä, ehkä vähän tylsä

  Vaikka tuossa yllä kritisoin, niin kaksi viimeistä on parhaimpia. Mekko leventää sinua turhaan. Mutta kaikki ovat oikein hyviä!

 • Anonyymi

  Tykkään ihan jokaisesta! Selkeitä ja raikkaita asukokonaisuuksia ja tuovat hienosti esiin hoikentuneen olemuksesi. Selkeys on se avainsana.

 • Anonyymi

  Nro 3 on kiva, siihen sopisi myös joku värikäs kaulahuivi. Ja tuo Furlan musta laukku on IHANA. Mahtuisikohan sinne 13 tuuman kannettava? Paitsi että olen päättänyt, etten tarvitse uusia laukkuja vähään aikaan :). Kakkosasu on myös ihan kiva, eikä ensimmäisessäkään ole mitään vikaa (kaunis mekko), mutta se on niin tuttua sinua ja oli kiva nähdä välillä jotain muuta.

  -hss

 • Anonyymi

  Hyvät klassiset aikuisen nuoren naisen asut, joissa ei ole turhaa siperrystä! Hyvä postaus!

  Sen verran meikistä, vaikket halunnut siitä kommentoitavan, että mielestäni meikki ei aina tarkoita sitä, että kaikki mahdollinen ja mahdoton laitetaan.

  Esim. BB-voide, nypityt ja kosmetologin käsittelemät kulmat ja huulipuna/huulikiilto on riittävä. Kasvojen värin tasoitus on paikallaan, vaikkei varsinaista silmämeikkiä tehdä.

  Silmälasit jo vaikuttavat, ettei meikki kovin hyvin näkyisi. Sinun lasisi ovat kuitenkin sellaiset, että huolitellut kulmat olisivat ihan ok. Kulmiin panostaminen on myös tämän hetken kovin trendi, joten uskoisin sinun kiinnostuvan siitä.

  Samalla kun käyt kosmetologilla kasvohoidossa voit nypityttää ja värjäyttää kulmat. Helppo homma!

  • Anonyymi

   Komppaan anon 20.49 mielipiteitä. Stailaus olisi komea, jos sinulla olisi em. tavalla kevyt kasvomeikki, jota ei nyt niin toteutettuna juuri meikiksi voi sanoakaan.
   Samoin hiusten väri voisi olla lähempänä omaa ja skarppi leikkaus(edelleen sama lyhyt polkka) siihen niin mikä supermimmi olisitkaan!

  • Anonyymi

   Komppaan anon 20.49 mielipiteitä. Stailaus olisi komea, jos sinulla olisi em. tavalla kevyt kasvomeikki, jota ei nyt niin toteutettuna juuri meikiksi voi sanoakaan.
   Samoin hiusten väri voisi olla lähempänä omaa ja skarppi leikkaus(edelleen sama lyhyt polkka) siihen niin mikä supermimmi olisitkaan!

 • Anonyymi

  Siis tosi kivoja asuja kaikki! Mustavalkoinen toimii! Nro 3 on mun suosikki. Kaunis simppeli asu, jossa laukkukin pääsee oikeuksiinsa. Ja menee syksyllä eaim tennareilla. Iso peukku!

 • Anonyymi

  1. Olis kivempi isommalla laukulla varustettuna. Toi pieni laukku on vähän hassun näköinen noin muutenkin. Tuohon asuun voisi sopia punaiset kengätkin 😊 2. Muuten aika kiva asu, mutta ei kaulakorua ainakaan tuon topin kanssa. 3. Liian synkkä ja kuten itsekkin totesit hassu yhdistelmä raskas huivi ja kepeät kengät. Tähän asukokonaisuuteen toisin asusteilla väriä. Olipa kiva nähä tää stailauspostaus..voisit tehä näin vielä toistekkin, ehkäpä jonkun toisen kaverin kanssa. Tai vaihtoehtona otappa kaveri mukaan vaatekauppaan ja pyydät hänen stailaavan siellä sinut eri asukokonaisuuksilla 😊👍🏻

 • Anonyymi

  Nyt mä jotenkin ymmärrän kaiken blogissa nähdyn nillityksen värikkäistä kukkamekoista jne., kun kokomusta asu näyttää olevan näin suosittu ja tykätty. On tää vaan synkkä goottikansa, heh :D. Mun mielestä ykkönen ja kakkonen ovat kivoja, niissä on jotain persoonallista ja vähän väriä ja ilmettä. Kolmosesta en tykkää, siitä ei oikein edes erota eri vaatteita toisistaan. Mutta on toki turvallinen ja huomaamaton, sillä sulautuu hyvin massaan.

 • Anonyymi

  Hyviä kaikki kolme!
  Tavallisia, tavallisen ihmisen arkiasuja, jotka eivät turhanpäiten erotu massasta. Eivät ärsytä ketään. Ovat ajattomia ja pitkäikäisiä valintoja, koska niissä ei ole pyrkimystä olla "trendikäs".
  Pisteet ystävällesi!

  • Anonyymi

   Niin, pitäis olla vaan tavallinen ja erottumaton. Sitten olis hyvä. Semmoinen sopis suomalaiseen luterilaiseen kansanluonteeseen. Väritön, hajuton, mauton ja vaatimaton.

  • Anonyymi

   Niin…
   Pipsahan tässä nimenomaan haluaa olla tavallisen erottumaton; hän piti tosi paljon näistä kaikista kolmesta tavallistakin tavallisemmasta asukokonaisuudesta.

   Ja se oikeus hänelle suotakoon!
   Tämä on Pipsan blogi ja Pipsan mielipiteet muodostavat blogin rungon.
   Ei ole mitään pahaa siinä, että hän pitää asuista, jotka eivät erotu massasta.
   Eikä ole mitään pahaa siinä, että kannustaa Pipsaa pysymään omissa mielipiteissään (tässä tapauksessa siis siinä, että tavallinen on hyvä ja kiva).

   Ei ole kivaa, että Pipsaa tuolla tavalla mollataan värittömäksi, mauttomaksi ja vaatimattomaksi!

 • Anonyymi

  Jokainen asu on sinänsä onnistunut. Kiinnitin huomioni kuitenkin mittasuhteisiin, jotka kannattaisi ottaa huomioon.

  Esimerkiksi asun 1. liian pieni laukku, asun 2. liian pieni koru ja asun 3. liian kevyet kengät suhteessa paksuun huiviin.

  Asu 3. toimisi vaikkapa Balmuirin silkkihuivilla ja mustat osat voi vaihtaa halutessa siniseen miksei vaikka punaiseen tai mihin kukin haluaa. Asun juju ei ole musta väri vaan yhtenäinen väri. Olen aiemminkin sanonut, että samanvärinen toppi ja alaosa pidentää.

 • Sofia

  Ykkönen on aivan ihana, hihat + ylhäältä alas levenevä raita on todella imarteleva! Näytät -20 kg kevyemmältä. Kakkosasukin on oikein kiva, vähän samaa tyyliä kuin ykkönen mutta arkisempi. Kolmosesta en oikein piittaa, vaikka ei siinä mitään vikaakaan ole. On ehkä sun pirtsakkaan luonteeseen liian synkkä ja tylsä, mutta johonkin hillittyä pukeutumista vaativaan juttuun varmastikin aivan passeli. Mutta ykkönen! <3 <3 <3

 • Anonyymi

  Lukijat tuntuvat tykkäävän sellaisesta mihin itsellä on rohkeutta eli mustasta ja tylsästä, muodot peittävästä. Jos olette harmaata massaa, niin ei se tarkoita, että se on hyvännäköistä.

  1. Mekko on kiva ja pinkki laukku on mahtava väriläiskä. Laukku tosiaan on hiukan pieni. Kookkaalla vartalolla kaikki piperrykset on vähän pölöjä. Korutkin mieluummin isompia kuin pienempiä. Mieluummin hiukan isompi laukku, mutta ei mitään liian isoa kuitenkaan tuollaiseen mekkoon.
  2. On perussiisti ja tyls, mutta asiallinen. Sopii toimistoon. Laukku on ryhdittömän näköinen ja väärän sävyinen asuun. Kengät voisivat mieluummin olla mustat kuin valkoiset tai sitten vaikkapa kunnolla punaiset. Samalla laukku voisi olla joku näpsäkkä punainen. Toppi ei ole liian lyhyt, jos itseä ei haittaa. Jos jotain ulkopuolista maha haittaa, niin se haittaa sen topin allakin, joten.
  3. Kolmas asu on ankea, persoonaton, muodoton, kaiken hyvän peittävä. Musta sopii harvalle suomalaiselle. Kova väri, joka korostaa ihonvärivirheitä,kalpeutta,punoitusta. Musta vaatii meikkiä. Tämä siis koskee kaikkia mustiin pukeutujia. Kokomusta asu tekee vartalosta epämääräisen mustan massan ellei sitten ole hoikka ja linjakas ja asu vartalonmyötäinen.
  Kaulahuivi hävittää kaulan kokonaan. Pää näyttää alkavan suoraan hartioista.
  Laukku on tyylikäs ja sopisi hyvin kakkosasuunkin. Kengät eivät sovi noin raskaaseen asuun. Jalkaterät on vielä kesässä,kun muu vartalo menee jo loskaisessa marraskuussa.

  Sun tukka taittaa turhan paljon keltaiseen. Se korostaa kuvissa kasvojen punoitusta ja muutenkaan ei näytä hyvältä. Must tuntuu,että sun omaa väriä lähempänä oleva väri ois parempi. Sillai hiukan vaan kirkastais sitä omaa väriä.
  Mä tykkään sun omasta tyylistä paljon enemmän. Mieluummin väriä ja leikkisyyttä elämään. Musta kaapupukeutuminen sopii harvalle.

  • Anonyymi

   Hieno kommentti, jossa lyttäät kaikki muut kommentoijat. Jos ei ole samaa mieltä sun kanssa tykkää auttamatta vaan mustasta, tylsästä ja muodot peittävästä. Ok! Veikkaan noiden housuasujen saaneen eniten ääniä siksi, että ne on erilaisia mitä Pipsan päällä on totuttu näkemään ja sopii oikeasti Pipsalle tosi hyvin.

  • Anonyymi

   Minua jäi kiinnostamaan se seikka, että hyväksyit asut 1 ja 2(tosin tylsänä toimistoasuna) ja lähdit rakentamaan kielteisen kantasi lähinnä asun 3 pohjalta?

   Ethän voi tietää miten me muut kommentoijat pukeudumme, joten näin ollen yleistykset ovat jotenkin perusteettomia ja siten syövät pohjan pois mielipiteiltä.

   Ehkäpä kannattaa seuraavan kerran noudattaa Piian ohjetta, jossa hän pyysi perustelemaan mielipiteensä. Perustelut eivät ole tässä tapauksessa oletuksia muiden anojen pukeutumistyylistä, värien käytöstä je.

  • Anonyymi

   Jos sinulla on lukutaitoa, niin löydät varmasti kommentista myös perustelut sille miksi esim kolmonen ei ole hyvä asu. Kaulaliina tekee kaulattomaksi, musta kokonaisuus tekee epämääräiseksi möykyksi. Jne. Kyllä siellä ne perustelut on. Ja suomalaiset nyt on tylsiä pukeutujia eivätkä pidä joukosta erottuvista. Se ei ole mikään uutinen.

 • Anonyymi

  Tosi hyviä kaikki kolme! Ainoa mikä pistää silmään on ykkös asun pieni laukku, mikä näyttää hassulle mun silmään! Mut on tyylikkäitä kokonaisuuksia ja hyvin istuvia ja sopivan kokoisia vaatteita 🙂

 • Anonyymi

  Kolmosasua on moitittu tylsäksi, mutta tuohonhan saa väriä ja leikkisyyttä tosi helposti, kunhan pitää linjan selkeänä. Tässä asussa, oikeastaan kaikissa, huomio kiinnittyy ihmiseen, Pipsaan, eikä vaatteeseen tai vartalon epäkohtiin. Kyse on vähän niinkuin taulun kehystämisestä: ei ole tarkoitus että kiinnitetään huomiota kehykseen vaan taideteokseen. Hyvä pukeutuminen toimii samalla tavalla.

  Tuon huivin voisi sitoa niin, ettei se tuki kaulaa eikä roiku suoraan alaspäin. Toisenlaiset kengät myös.

  Rohkeutta, väriä ja kokoa asusteisiin ja tukka kuntoon ja kevyt meikki!

  • Anonyymi

   Samaa mieltä anon 12.15 kanssa.

   Asua 3 voisi stailata edelleen siten, että vaihtaisi jakun värin vaikka viininpunaiseen, harmaaseen tai esim beigeen mikseipä suklaanruskeaankin. Sitten lisäksi em. väriin soveltuvat kengät(mielellään korot) ja kevyt mutta iso huivi (ei bandanaa). Edelleen topin ja housujen yhtenäinen väri pituussuunnassa säilyisi.

   Laukku on niin upea ja oikean värinen asuun, joten sitä ei missään nimessä tule vaihtaa.

   Muuten oletko jo hankkinut syksyksi mustat nahkaiset nilkkurit? Ovat nyt muotikengät ja kaiken lisäksi monikäyttöiset sopivat niin housuasun kuin myös hameen kanssa.

   Kaiken kaikkiaan parhaat asut, jotka blogissa ovat olleet kuten niin moni muukin kommentoija on jo todennut.

   Sinulla on todella hyvä vaatevarasto, josta saa upeita kokonaisuuksia, kun vain osaa yhdistellä!

  • Anonyymi

   Juuri näin, tukkaan hyvä väri ja leikkaus syksyksi ja hyvin kevyt kasvojen virkistäminen ohuen ohuella väria tasoittavalla bbvoiteella. Kulmat ja huulet kaipaisivat myös väriä, joka soveltuu vaalealle henkilölle. ei siis mustia tai ylipäätään tummia kulmia. Huuliin aprikoosin värinen huulikiilto tai kevyt puna

 • Anonyymi

  Onko nuo asukokonaisuus yhden ballerinat siis EeWas shoes merkkiset vai ostettu sieltä? Minulla samanlaiset mutta niiden merkki SoWhat.

 • @follower 678463525789921

  Mun mielestä väri (musta) ei ole näissä the juttu, vaan yhdistelmät on kauniita ja levollisia. Tälläisiä voi tehdä millä tahansa värillä. Esim. vaaleanpunainen tai pinkki cashmereneule on aina mielettömän ihana, siihen yhdistettynä valkoista ja harmaata, tyylikäs, levollinen väripaletti. Eikä pelkästään värit, mutta kuosit. Jos on pörröinen neule, alle ei kannata laittaa pitsipaitaa ja kukkahametta kuudella rimpsulla, vaan mieluummin valita se asun huomionkiinnittäjä ja antaa sille se huomio. Silloin ihmiset yleensä tykkää, että on tyylikäs, koska kokonaisuus näyttää harmoniselta. Jos taas asussa ei ole yhtään huomionkiinnittäjää, niin se on tylsä.

  • Anonyymi

   Täysin samaa mieltä, kysymys ei ole suinkaan mustasta väristä, joka nyt sattui olemaan Piian asuissa 2 ja 3.

 • Anonyymi

  Minusta 2 paras, pitsipaita on naisellinen! Se tuo oman twistisä perusasuun. Hyvä!

 • Anonyymi

  Tosi kivat asut! Varsinkin tuo eka on ihana. 😍 Tummat vaatteet sopii myös tosi kivasti.

  Mä en sano tätä pahalla, mutta alkaisit panostaa myös hiuksiin ja kevyeen meikkiin (esim. peitepuikko, puuteri, ripsiväri, kulmakynä ja kiva sävy huulipunaa.) Tuollaiseen ei mene edes varttia kauempaa, mutta tekee ihmeitä koko habitukselle. Kauniistakin asuista menee aina hohtoa, jos pää on jätetty tuunaamatta. 😕

 • Anonyymi

  En mitenkään ihannoi mustaa väriä(kun joku sanoi että suomalainen ihannoi mustaa gootti tyyliä),mutta asut on kerrankin SOPIVAN KOKOISIA ! Ja heti luo tyylikkäämmään vaikutelman kun ei tursua joka saumasta .Sama sopisi esim koko valkoisena, kauniit pellava housut , siistillä jakulla.

 • Anonyymi

  Eka ehdottomasti paras, naisellinen ja tuo kurvit kauniisti esiin. Xl-kokoinenkin voi pukeutua vaakaraitaan, kun vaatteen leikkaus on hyvä. Tosi kaunis kertakaikkiaan. Keskimmäinen ok, vähän liian perus ehkä. Valkoinen toppi/paita kaunis, mutta housuista en tykkää, liian mummomaiset nuorelle ihmiselle. Toisenlaisiin housuihin yhdistetyttyinä olisi kivempi. Tiiän ettet tykkää farkuista (en itsekään), mutta tuon kanssa voisi kokeilla esim joustavia jegginssejä. Kolmas kokonaisuus mielestäni vähän tylsä, liian musta. Sulle sopii värikkäämmät. Vikan kuvan kengät kyl tosi kivat!

  Kiva idea kyllä tämä kaveristailaus 🙂

 • Anonyymi

  Heissan!

  Olipa kertakaikkiaan hyvä postaus ja kommenttien yksimielisyys oli myös hämmästyttävää. Pipsa sai nyt tosi hyvän kommentoinnin ja vinkit/ideat jatkoon asuvalintoihin.

  Parasta postauksessa oli se, että yksikään vaate ei tainnut olla uusi vaan asut oli koottu vaatekaapin kätköistä. Blogeissa on mielestäni parasta juuri hyvät yhdistelmät ja jännittävät asusteet ei uutuudet, koska nehän ovat muutoin helposti nähtävillä nettikauppojen sivuilla.

 • Anonyymi

  Muuten kaikki ihan ok, mutta tuo pinkki laukku on aivan törkeä eikä sovi minkään vaatteen kanssa mielestäni, sekä on myös liian lyhyt hihna sinulle. Isommat laukut tasapainottaa kokonaisuutta. Ja sinuna kyllä käyttäisinkin housu-asuja, sopii paljon paremmin, kuin nuo muhkeita kurveja nuolevat mekkoset. Mut tämä onkin vain minun mielipidee😊

 • Anonyymi

  Lindexillä on jegginssejä kokoon 54 saakka. Sieltähän Pipsa saisit farkuntyyppiset housut!

 • Anonyymi

  1. sellaisenaan jo hyvä.
  2. Erilainen laukku, koru pois koska topin pääntiessä on jo yksi juju. Molemmat liikaa.
  3. Huivi pois/toisenlainen, kengät erilaiset.

  Itse vaatteet tosi hyvät, mutta asustukseen pieniä muutoksia, oma mielipiteeni 🙂

  Ja videosta haluan kommentoida, että oli paljon kivempi kattoa tällasta lyhyttä ja ytimekästä 3 asua 6 minuuttiin-videota, kun jotkut asuvideot on kestänyt jopa vartinkin verran! Ei niitä jaksa katsoa, koska niissä on vielä mukana usein "turhaa" jorinaa. Ja toi oli kiva, että liikuit eri tavalla, kun normaalisti pönötät ja pyörähdyksetkin on jäykkiä, nyt oli hyvät pyörähdykset. Mutta yks juttu mikä häiritsee, on tuo käsien ylidramaattinen levittely! En puhu siis normaalista käsien heiluttamisesta puhumisen aikana, vaan tuosta mikä näkyy esim. ihan videon alussa, ja jokaisessa pyörähyksessä. En tiiä elehditkö oikeasti käsilläsi noin, mutta ainakin videolla näyttää tosi teennäiseltä ja vähän vaivaannuttavaltakin.

 • Anonyymi

  1 ja 3 ! Ihailen sinun rohkeuttasi. Pinkki olkalaukku on myös kiva, mutta vältä olan yli ristiin laittamista. Joo, tiedän, tiedän, itse kannan laukkuni aina ristissä – eikä se näytä kovin kivalta, vaikka on kätevää. 50plus täti, jonka olisi ottaa oppia elämäremonttiin.

 • Anonyymi

  Viimeinen asu on paras, näytät siinä tosi hyvältä! Huivin tilalle tosin laittaisin jonkin näyttävän kaulakorun (ehkä) ja sandaalejen tilalle ne mustat korkkarit mistä puhuitkin. Joku täällä myös sanoi että sulle sopisi ruskea skarpisti leikattu tukka ja olen aivan samaa mieltä, se korostaisi kasvojasi nätisti. Hiukset vaikuttavat ulkonäköön todella ratkaisevasti. Kiinnostaisi niin kovasti nähdä millainen megamimmi susta kuoriutuisi nätin kampauksen ja ehostuksen kera. Pohja (sinä) on jo valmiiksi hyvä, tuosta voisi rakentaa vaikka mitä. 🙂