P1011676%2B%25281%2529.jpeg
Blogi

Viikon Kuvalehdessä – Bloggaaja Piia Viena: Ole oma itsesi

Kuten jo tiedättekin, kävin viime viikolla haastattelussa – tarkemmin täsmennettynä lehtihaastattelussa Viikon Kuvalehti
nimiseen nettilehteen. Tavattiin siis Virpin (toimittaja) kanssa
Petra’s Cafen edessä mutta koska siellä oli porukkaa ja hälinää, niin
päädyttiinkin Chouette kahvilan ulkoterassille tekemään haastattelun.
Virpi tarjosi siinä samalla syötävää ja juotavaa joka olikin mun
lounaani siltä päivältä – otin kasvispiirakka palan sekä vaniljalatten.
En ole kumpaakaan koskaan maistanut joten oli kiva todeta että olivat
oikein hyviä. Lisäksi otin lasillisen jotain veriappelsiini limpparia.
Itse haastattelu meni oikein rennosti, itse en osaa enää edes jännittää
näitä tilanteita. Lopuksi otettiin vielä kuvat ja nämä mustavalkoiset on
omat lempparini – varsinkin tuo missä ollaan Mairen kanssa. 

Jos siis kiinnostaa lukaista tuo lehtijuttu musta, niin tästä klikkaamalla pääset suoraan haastatteluun —> Bloggaaja Piia Viena: Ole oma itsesi <—

Kuvat: Virpi Piippo

78 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En muista sitä enää, joku ylellä ollut keskusteluohjelma mut nimeä en muista. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jännitti liikaa ja sitten tuli myös aikatauluongelma.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jaa'a, empäs tiiä miksi on lähtenyt.

  • Anonyymi

   Ootko käynyt lääkärissä asian takia? Naisten hiustenlähtö on itse asiassa aika yleistä ja sitä voidaan hoitaa. Kokemusta on.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon mä yhdelle yleislääkärille puhunut silleen ohimennen kun muun asian takia kävin, ei oo siis tutkittu sen tarkemmin kun asia ei silleen itseäni vaivaa. Mut sillon lääkäri meinasi että laihdutukseni takia ois vitamiinipuutos mutta kun nyt oon niitä vitamiineja sun muita ottanut, niin eipä se tuosta tuuheammaksi oo muuttunut. 🙂 Lähden tutkimaan jos se tuosta vielä ohenee.

  • Anonyymi

   Ihmisille tulee muutenkin sellaisia kausia jolloin lähtee enemmän hiuksia. Hiuspohja "uusiutuu" noin 7-10 vuoden välein – tällöin siis iso osa hiuksista lähtee ja tuntuu että kaljuuntuu. se kyllä tasaantuu ja tilalle kasvaa sitten uutta hiusta. Eikä kaikki hiukset tietenkään kerralla lähde.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No täytyy toivoa että on siitä. Just sain kaverilta linkin missä sanottiin että liiallinen A-vitamiinin saanti (porkkanan rouskutus!!) saattaa harventaa hiuksia. Ku otan kuitenkni vitamiinitabletinkin.

  • Anonyymi

   Porkkanoissahan ei suoranaisesti ole A-vitamiinia vaan betakaroteenia (joka on vain A-vitamiinin esiaste, josta elimistö tarvittaessa muodostaa A-vitamiinia).

   Monivitamiinilisät on terveellistä/monipuolista ruokavaliota noudattaville suhteellisen turhia. D-vitamiinia yli suositusten, niin sillä pärjää jo pitkälle (normaali aikuinen). Itse otan myös omega-3-kapseleita.

   Hiusten kuntoa voi yrittää parantaa biotiini-ravintolisillä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, niinhän ne on turhia mutta ajattelin että jos jotakin en saa niin sillä lisällä sit varmasti saan + jotain ehkä liikaakin. Mä oon syönyt tota biotiiani jo varmaan yli puoli vuotta enkä oo nähnyt muuta parannusta kuin että hiukset ja kynnet kasvaa nopeammin. 🙂

  • Anonyymi

   Voi hurja tuota ylhäältä päin otettua kuvaa hiuksistasi! Eikö biotiini tosiaankaan tehoa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ilmeisesti ei, ei ainakaan tuuheutta ole tullut mutta pituutta kylläkin. 🙂

  • Pellavasydämen Mervi

   Laihdutusleikatuilta lähtee lähes kaikilta hiuksia. Itseltäni myös. Toki se menee ohi, koska meille syötetään paljon kaikkea vitamiineja ym. Luulen että Pipsankin hiusten harvenemiseen voi syynä olla laihdutus, joka on kuitenkin suht pienessä ajassa vienyt paljon kiloja. Toivottavasti alkavat uudelleen kasvaa. Muistan miten kauhealta tuntui, kun päälaki alkoi paistaa läpi. Ei se omalle kohdalle niin kiva olekaan.

 • Anonyymi

  Hyvässä hengessä kirjoitettu juttu, tykkäsin. Mun lempparikuva oli se toiseksi viimeinen mustavalkoinen kuva, jossa istut tuolissa: olet rennon ja söpön näköinen siinä 🙂 T: Annie

 • Anonyymi

  Kivasti toteutettu haastattelu. Milloin muuten blogiin tulee näitä vastauspostauksia aikaisemmin esitettyihin kysymyksiin, osaatko sanoa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä oon nyt vasta ekan osan kysymyksiin vastaamassa, mut en osaa sanoa millon saan sen postauksen blogiin.

 • Anonyymi

  Moi! Itse en hirveästi pitänyt haastattelusta, koska se keskittyin minusta liian vähän tähän blogiin ja enemmän negatiivisiin lukijoihin. Etkös ole itse sanonut ettet halua antaa negatiivisille jutuille (mihin tämänkin kommentin voi luokitella :D) niin paljon huomiota.
  Olisin halunnut lukea enemmän juttua sinusta ja vaikka kissoista. Mutta joo, kaikkia ei voi miellyttää ja kuvat olivat ainakin hyviä.
  Kivaa syksyä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moi! Harmi ettet tykännyt, mut kenties joskus tulee enemmän juttua musta ja vaikkapa kissoista. 🙂 Se on totta ettei negatiivisille jutuille ole hyvä antaa juurikaan huomiota mutta joskus niistäkin pitää keskustella, eikä vain vaieta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä tykkään kans noista mv-kuvista. Pitää ehkä itsekki alkaa ottamaan.

 • @follower 678463525789921

  Ihan kiva juttu, mutta Sä osaat ottaa kyllä itse parempia kuvia (kuin ammattivalokuvaaja?😉)!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No empä nyt tiedä osaanko ottaa parempia kuvia, ainakaan naamakuvia. 🙂

 • Anonyymi

  Tuossa haastattelussa ei ollut mitään uutta,samat asiat oli siinä esim.Siljan ja sun jutussa.Mun mielestäni olisi voinut vähän enemmän panostaa pukeutumiseen ja ulkonäköön (ei itsesi,ethän sä välitä)vaan lukijoitten vuoksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ehkä sun pitää tulla haastattelemaan mut ja tehdä parempi juttu. 🙂 No mutta jos mä panostasin noihin niin sitten mä en olisi enää oma itseni, mä olisin teidän sätkynukkenne. 🙂 Tosiasia on että mä tykkään olla tämmönen, jos joku lukija ei siitä tykkää niin saa aivan vapaasti hakea sellaisen blogin joka täyttää nämä kriteerit. Musta on typerää alkaa vaatimaan että pitäisi tehdä noin ja näin, että sitten miellyttäisi toisia. Vinkit on eri asia mutta suoranainen vaatiminen on typerää. Tuskin säkään meikkaisit itsesi pellen näköiseksi jos joku toinen niin vaatii. Ei, sä meikkaat itsesi sellaiseksi mikä miellyttää sinua. Sitä paitsi jos mä tekisin kaiken niinkuin te lukijat haluatte, niin mähän vaihtaisin hiustenväriäkin kerran kuukaudessa. 😀 Lukijana voit itse päättää luetko vai etkö. Jos tämä ei ole sopiva, niin taatusti löydät blogin joka on – meitä blogjinpitäjiä kun on moooonia. 🙂

  • Anonyymi

   Omasta ulkonäöstä huolehtiminen ei Pipsa tee sinusta kenenkään sätkynukkea? Ja missä on vaadittu sua meikkaamaan?

   Onko sulla vaan joku ihme periaate, ettet tee mitään mitä sulle ehdotetaan, vaikka haluaisitkin pohjimmiltasi? Kuitenkin aina välillä sua on blogissa näkynyt meikattuna ja olet jopa jossain (blogin sivupalkissa?) profiilikuvana pitänyt kuvaa jossa olet meikattuna ja tukka kuosissa, niin tuskin sulla hirveesti mitään sitä vastaankaan on? Muutakuin että ei voi kun lukijat on ehdottanu!!!

   Jotenkin vaan vaikea ymmärtää, miksi nuorehko ihminen haluaa kulkea homssuisen ja ikäistään 15v vanhemman näköisenä pisin kaupunkia, vaikka minimaalisella vaivannäöllä saisi ihmeitä aikaan. Jos välillä alkaisit hieman ehostaa itseäsi, niin se voisi jopa miellyttää sinua itseäsi 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No just tossa ylemmässä kommentissahan sanottiin et pitäisi huolehtia ulkonäöstä (eli meikata) lukijoiden vuoksi. Miksi pitäisi jos kerran olen itse fine näinkin? Voin olla jonkun mielestä homssuinen mut mitä sitten? En mä ala toisen mieliks muuttumaan. 🙂 Ja kuten sanoin jo monetta kertaa, et jos tämmöstä bloginpitäjää ei halua katsoa, niin älä katso. 🙂 Miten vaikeata tuota on ymmärtää? Kerro!

   Jos mä sanon etten halua meikata niin mä haluankin? Okei. 😀 Ainoa mitä saatan välillä tehdä on BB-voide ja huulikiilto mut en mä ees laske noita sillä tavoin meikkaukseksi. Ehostukseksi joo, mut niitäkin äärimmäisen harvoin. Ja tossa profiilikuvassa (isommassa ja pienemmässä) ei oo kummassakaan meikkiä, hiukset on joo nätisti koska hei, kampaajalla mut voin mä siihen laittaa pörröpäänkin jos se sitten on parempi. 😀

   Mä en vaan ymmärrä miksi te jotkut suututte niin santeristi siitä että mä en välitä meikkauksesta enkä aio tehdä kuten haluatte. 😀 Et nyt saa tästä asiasta keskustelu loppua, mä en vaan jaksa käyttää aikaani tämän saman asian vänkäykseen. Voitte ihmettellä ihan kaikessa rauhassa tätä asiaa mut jättäkää se täältä pois. Jooko? Pliis! Mä oon niin äärimmäisen kyllästynyt tämän levyn pyöritykseen.

  • Anonyymi

   Kuka on suuttunut? Mulle on aivan sama minkä näköisenä kuljet, vaikka sanonkin että ihmettelen mikset halua laittaa itseäsi ollenkaan? En myöskään käskeny sua vaihtamaan mitään kuvaa minnekään, ihme marttyyrivaihteen vedit päälle. Eli en ainakaan minä suutu sinun meikkaamattomuudestasi (niinkuin en kenenkään muunkaan) mutta toi sun ehdottomuus asian suhteen on musta kummallista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eikai ketään ole suuttunut mut siltä se vaan oikeasti kuulostaa kun tekstiä lukee, et suututaan kun mä en vaan oo kiinnostunut meikkauksesta ja laittautumisesta siinä määrin kuin mun toivotaan olevan. Nämä on vain miten itse toki koen tekstit miten luen. Siks nää on aina niin paljon hankalampaa kuin kuulla se toisen suusta, livenä.

   Ei, et pyytänyt kuvan vaihtoa mut itse totesin että voin vaihtaa kuvan sellaiseen missä ei oo hiukset laitettuna jos se sitten toimii paremmin tämän ehdottomuuteni takia. 😀

   No antaa tämän ehdottomuuden olla kummallista. Varmaan joku sun asioista voi olla mulla kummallista. Et oikeasti nyt, ettikää semmonen blogi joka miellyttää silmää jos kerran tää ei miellytä. Mä en tiiä enää mitä muuta voin sanoa. Mä oon meikkaukset kokeillut ja todennut et ei, ei oo mun juttuni. Ja oon kokeillut sen moneen otteeseen, nuoremana, toisen meikkaamana, itse meikkaamana. Ni joka kerta oon ollut vaan tyytyväinen kun oon saanut putsata ne meikit pois.

  • Anonyymi

   No ok, miksi sitä ei vois vähän ehostaa edes spessutilanteita varten? Niinku niihin häihin, missä olit muutama vuosi sitten. Eikä välttämättä edes niinkään paljoa tartteis itseään laittaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm… olen mielestäni sanonut että juhliin ehostan itseäni mutta en silloinkaan sen enempää kuin BB-voide ja huulikiilto. 🙂 Niissä häissä olin tosiaan meikattuna mut sen meikin oli tehnyt ihana kampaajani joka osaa meikkauksen. 🙂 Ite en sais niin upeaa aikaiseksi. Kyllähän mä arkenakin saatan innostua laittamaan mut ne laitot on kuitenkin harvoja.

  • Anonyymi

   No huhhuh mitä tekstiä.. Eiköhän se ole jokaisen oma asia meikkaako vai ei ja miksi meikata jos ei halua? Et sinäkään varmaan ottaisi silikoneja jos joku alkaisi sitä vaatia? Viimeksi yläasteella olen törmännyt tällaiseen vänkäämiseen massasta poikkeamisen takia ja ei ole ikävä niitä aikoja. Taidat anonyymi olla epävarma itsestäsi kun pitää tuollatavalla vieläkin puuttua toisten henkilökohtaisiin asioihin?

  • Anonyymi

   Kyllä se pukeutuminen ja hiusten laittaminen on toisten huomioonottamista, ei sätkynukkena olemista. Tapakasvatukseen kuuluu myös muiden huomioiminen. Ei pikkutyttöjen prinsessaleikitkään ole mitään "rumat ne vaatteilla koreilee" -juttuja, vaan siinä opetellaan uusia taitoja.

 • Elina

  Mielenkiintoinen juttu.:) Stalkkeri on todella hurja tapaus! Jäin miettimään noita bloggareille antamiasi ohjeita, varmasti hyvä listaus. Oma blogini on varsin pienen piirin juttu, ja olen kyllä yrittänyt varjella yksityisyyttäni netissä ylipäänsä, mutta mistä sitä tietää, mitä tulevaisuudessa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Stalkkeri oli kyllä semmonen et oksat pois. Se oli oikeasti järkyttävää. Ohjeet perustuu omaan kokemukseen. 🙂 Yksityisyyttä kannattaa varjella. Itsekin tein alkuaikoina sen virheen et kirjottelin vähän avoimemmin mikä on kostautunut jälkikäteen. Sillon alottelevana ei osannut ajatella sitä tosi hurjaa puolta bloggauksesta, varsinkni kun ei siitä kukaan oikein kirjottanutkaan.

 • Anonyymi

  Tosiaan, jutussa ei tullut mitään uutta esille. Samojen juttujen kierrätystä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, kyllä siellä varmaan jollekin oli uutta. 🙂

 • http://tuijankortteilua.blogspot.com

  Minusta taas oli mielenkiintoinen juttu. Kiva nähdä vähän kuvia kotikaupungistani.

 • Elisa

  Mukava juttu ja olet kyllä rohkea bloggaaja. Hienoa, että olet oma itsesi joka tilanteessa! Porinat on pop!

 • gunagolu

  Hyvin kirjoitettu juttu ja suunnattu varmaan enemmän sellaisille lukijoille, joille blogisi ei ole vielä tuttu 🙂

 • Anonyymi

  Kiva jos juttu miellytti itseäsi ja vastasi kertomuksiasi. Kuvavalinnat olivat noita mv-kuvia lukuunottamatta melko…erikoiset. Vai oliko esim. tuon "puolikalju" -kuvan tarkoitus myös osoittaa sitä oman tiensä kulkemista ja rohkeutta? Kuten yllä mainittiin, niin hiustenlähtöä voi hoitaa, mutta mikäli tilanne on sinulle paksuhiuksisuutta parempi, niin mikäs siinä sitten.

  Aiemmin olet kertonut rankoista kiusaamiskokemuksistasi, oliko tämä ensimmäinen kerta kun avauduit olleesi myös itse kiusaaja? Mistä moinen avoimuus?
  Kerroit myös tästä taannoisesta hurjasta stalkkerista ja hänen vainostaan, jota poliisit ilmeisesti eivät lähteneet tutkimaan. Onko kyse eri stalkkerista kuin siitä, jonka aiemmin kerroit pyytäneen anteeksi yhteydenottosi jälkeen (kun olit selvittänyt henkilöllisyyden ensin)?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä juttu oli itseäni miellyttävä. 🙂 Joo, ei mua haittaa olla ohuempihiuksinen – sitä teiniajan leijonanharjaa en halua takaisin. 🙂

   Kyllä mä oon tuosta sanonut että olen kuulunut kiusaajaporukkaan, eli ollut kiusaaja vaikkakin tahtomattani. Kuten jutussakin sanoin, niin porukassa ei voi oikein olla eri mieltä. 🙁 Itse en koskaan sanonut mitään pahaa sanaa, seisoin vain ryhmässä. 🙁

   Kyse on eri stalkkerista, enkä nyt enää oikein tiedä kuka tuo anteeksipyytäjä oli koska multa on pyydetty aika montakin kertaa anteeksi. Mut on eri kuin tämä vanhalla asunnolla ihan livenä häiriköinyt.

  • Anonyymi

   Oletko muuten itse pyytänyt anteeksi niiltä, jotka ovat olleet sen kiusaajaporukan, johon itse kuuluit, kohteita?

   Ovatko kiusaajasi pyytäneet puolestaan sinulta anteeksi?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä olen aikuisemmalla iällä pyytänyt anteeksi ja siinä tulikin keskusteltua miten tämä kiusattu ei edes ajatellut mua kiusaajana vaikka ryhmään kuuluinkin. Mut pyytelinkin nimenomaan anteeksi sitä, etten tehnyt asialle mitään. Seisoin vain hiljaa. Ei multa ole kukaan livenä kiusannut pyytänyt anteeksi.

 • Anonyymi

  Sen verran, että oliko niin, että olit ensin kiusaajaporukassa ja sitten kiusattu? Yleensähän se menee toisinpäin, eli kiusatusta tulee kiusaaja?

  Voisitko hieman avata asiaa enemmän?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mua kyllä kiusattiin samaan aikaan poikien osalta kun tätä kiusaajaporukan kiusaamista tapahtui.

 • Anonyymi

  Mielestäni juttu oli oikein positiivinen ja sillä oli tärkeä sanoma: jokaisen pitäisi uskaltaa olla oma itsensä 🙂 Itselleni siinä oli myös uusia juttuja, sillä olen ihan vähän aikaa sitten törmännyt blogiisi.

  Ihmettelen kyllä aivan erittäin suuresti negatiivisia kommentoijia! 😀 Näitä "olisit nyt tehnyt niin ja näin ja noin ja tekisit nyt näin" – toi "edes lukijoiden takia" oli ihan paras 😀 😀 😀 Oikeasti, miten aikuiset ihmiset voivat käyttää ainoaa elämäänsä sen miettimiseen, miten jonkun muun, mitä luultavimmin tuntemattoman ihmisen pitäisi täysin merkityksettömissä asioissa toimia?? 😀 Mä luulen, että monia vain ärsyttää kun joku ei nykyiseen länsimaiseen kauneusihanteeseen sopiva on ihan avoimesti ok sen kanssa mitä on. Ollaan joka tuutissa niin totuttu siihen, että pitäisi aina pyrkiä johonkin… Milloin sulla on liikaa meikkiä kuin jollain wt-h*oralla, milloin taas näytät homssulta kun sulla ei ole tarpeeksi meikkiä – ja sitten vielä kehdataan mennä pisin kaupunkia, mitä se sitten ikinä onkaan. Eikö näillä ihmisillä ole sisältöä elämässään?!? 😀

  heh, tällainen avautuminen, mutta jonkinaikaa blogisi kommenttiboksia lukeneena olen vain yllättynyt näistä meiningeistä sillä pysyttäydyn enimmäkseen pois somen pimeiltä nurkilta. Tsemppii! Ja te (ehkä omasta mielestänne ihan hyvääkin tarkoittavat?) negailijat, mitä jos keksisitte jotain kivaa ja mielekästä tekemistä itsellenne niin ei tarvitsisi olla anonyymina haukkumassa sellaista asiaa kuin ulkonäkö? 🙂 Pus nega-anoille!

  • Anonyymi

   Miten ihmeessä tämä kommentti pääsi läpi? Asiallinen sisältö, mutta mielestäni on erittäin vastenmielistä kutsua ketään wt-h****ksi, mikä oikeuttaisi kommentin sensuroinnin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kommentissa ei ollut muuta vikaa kuin tosiaan tuo wt-h**raksi kutsuminen joten yritetään välttää näitä, jookos? Eli ei enää mitään nimittelyä suuntaan eikä toiseen.

  • Anonyymi

   niin siis tosiaan tarkoitin, että ihmisiä aina kritisoidaan todella lujaa tekipä niin tai näin… Yritin kritisoida näitä kaikesta valittajia mutta ilmeisesti tulin sitten väärinymmäretyksi… -_-

   t. kommentin jättänyt ano

  • Anonyymi

   Ja siis selvennyksenä edelliseen: en missään nimessä hyväksy sitä, että ketään kutsutaan noin vastenmielisesti mitä itse sanoin, vaan yritin tuoda esille sitä, että AINA joku ilkeilee. Toivottavasti tämä korjasi mahdolliset väärinymmärrykset. En tajunnut, että kommenttini voitaisiin ymmärtää haukkumisena.

 • Sanna

  Ei vaan taas jaksa ymmärtää mikä sun meikkaamattomassa naamassa ja taipuisissa hiuksissa on niin kamalaa. Huoh.. Tsemppiä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Kyllä mä sen ymmärrän että jollekin sellaiselle jolle meikkaus on jokapäiväistä, niin ei välttämättä voi ymmärtää miksi mulle on OK olla ilmankin. Alan vain olemaan kyllästynyt tähän samaan levyyn, että miksi sitä pitää aina tietyin väliajoin alkaa pyörittämään kun mun mielipiteeni ei asiasta ole muuttunut eikä se valitettavasti tällaisella tavalla tule koskaan muuttumaankaan. 🙂

 • Anonyymi

  Tuo stalkkeri kuulostaa kyllä todella hurjalta! Joku ei ilmeisesti ymmärtänyt, että vaikka kirjoitat julkista blogia, niin silti myös sinulla on oikeus yksityisyyteen. Onneksi pääsit eroon!

  Tuota en oikein ymmärrä, kun monien lukijoiden mielestä tuntuu olevan maailmanloppu ettet meikkaa. On paljon ihmisiä, jotka eivät esim uskonsa takia meikkaa, mutta heidän annetaan kyllä olla rauhassa. On ok ehdottaa, että pieni ehostus vaikka toisi silmiä paremmin esiin jne, mutta kauhean suuri numero on tästä asiasta tehty.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyllä hurjaa ja ainoa tosi ikävä puoli bloggaamisessa. Kaikki ei käsitä sitä yksityisyyttä vaan ollaan että kun julkisesti kirjoittaa, niin saa mennä tekemään vaikka mitä pikkumukavaa toisen kotipihalle. No enmä varmaankaan ois päässyt siitä stalkkerista eroon jos olisin kuvannut samalla tavalla kotia ja sen ympäristöä. Tämä on se syy miksi en kodin ulkopuolella ja sen läheisyydessä juurikaan kuvaa. Mä en kaipaa että mun rauhaani häiritään.

   No, joskus se ihan nätistikin ilmaistu että olisi kiva ehostaa voi mennä siihen että sitten miljoona muutakin tulee sanomaan et joo joo, pitää ehostaa et olet sitten paljon miellyttävämmän näköinen jne. Eli yksi viaton kommentti voi aloittaa sen päiväisen ongelman. Siksi oon esim. joutunut muutamia ihan OK kommenttejakn jättämään julkaisematta koska tiedostan jo hyvissä ajoin mikä aiheuttaa ongelmia. Valitettavaa mut joskus on oltava näin.

 • Anonyymi

  15.11.2013 postauksessasi on joku lehtijuttu jossa kerrot, että sinua kiusattiin, ja söit suruusi, siinä ei ollut mitään asian toisesta puolesta. …. ai ai
  puhu aina totta, kokonaan totta sitä kaunistelematta ja mitään pois jättämättä, tai sitten ole hiljaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi voi kun sie et tiedä kunnolla asioita mut ei se mitään, minäpä selvennän siulle niin sun ei tartte viedä mua saunan taakse. Että tässä mitään kaunistelemalla ja poisjättämättä miten asiat on. Ettet nyt sekoita kun kahdessa lehtijutussa on puhuttu molemmista tapauksista, et se ehkä on sekoittanut.

   Mua on kiusattu peruskoulussa, silloin en tunnesyönyt. Liikuin yläasteella kiusaajaporukassa mutta itse en silti sanonut kiusatulle pahasti, mutta en tehnyt kiusaamisen parantamiseksi silti mitään joten olen yhtälailla syyllinen. Menin kauppikseen jossa kiusaaminen pahentui ja se laukaisi tunnesyömisen.

   Ihmettelen miten nämä silti tulee "uutena" koska olen näistä kyllä puhunut blogissakin. Kiusaajana ja kiusattuna olosta.

  • Anonyymi

   Onpas anonyymi 23.8. 12.46 nyt terävähampainen..

   Ainakin minusta tuntuu ikävän komentavalta "puhu aina totta – – ole hiljaa" -ilmaukset, koska silloin anonyymi ihan oikeasti käskee. Ehkei anonyymin kannattaisi aikaansa tuhlata aikuisen ihmisen käskettämiseen, vaikka olemmekin blogin keskustelemassa. Poliisi ja verottaja käskevät, ja silloin tottelen minäkin.

   Lisäksi olisi todella maailman kahdeksas ihme, jos yhteen haastatteluun saisi oikeasti upotettua kaikki elämän varrelta keräntyneet erilaiset, eriaikaiset ja erimittaiset kokemukset.. Minusta haastattelussa oli keskitytty toimittajan valitsemiin aiheisiin ja tilanteisiin, joista Pipsa tuntui kertovan aidosti omasta näkökulmastaan.

   Jos voisin esittää Pipsa toivomuksen, olisin vakkarilukijana iloinen, jos täällä olisi vähempi määrä näitä aika ilkeällä sävyllä kirjoittavia anonyymeja. Nytkin taitaa olla kymmenkunta anonyymia vinoilemassa ja neuvomassa.. Minusta sulla on todella kiva blogi, mutta useasti keskusteluihin tulee näitä pahaa mieltä ja ilkeilyä tavoittelevia, ja silloin laskee omakin fiilis, vaikka pitäisi vain pystyä ohittamaan tällainen. Nostan kyllä sulle hattua, kun jaksat aina ystävällisesti vastata ankeammillekin keskustelijoille!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sitä sopii kysyä toimittajilta itseltään. Itellä ainakin jäi kirjaimerkkeihin, että käyn lueskelemassa aina välillä. 🙂

 • Anonyymi

  Oli kyllä kivasti tehty artikkeli! 🙂 Tuo nettilehti oli minulle uusi tuttavuus ja tuntui mielenkiintoiselta lehdeltä ihan yleiselläkin tasolla. Tykkäsin! 🙂 *peukku*