28 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pidätkö akryylistä materiaalina? Eikö Se sähköisty helposti ja nyppyynny->käyttökelvoton. Itse suosin aina villaa, puuvillaa, bambua tai silkkiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pidän, koska mä en pysty pitämään villaisia vaatteita. Ni toi akryyli on ollu tosi ihana korvike sille. En itse oo huomannu sähköistymistä eikä oo nyppyyntynyt jos yksinään pesee ja villaohjelmalla. Voi, suosisin itsekin varmaan noita jos olisi tarpeeksi kokoja. Noissa kun taitaa koot loppua jossain 48? Ellen nyt väärin oo tutkaillu.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  itse en kyllä todellakaan suosittelisi akryylineuletta pakkaskeleihin. Ensinnäkin se sähköistyy ihan järjettömästi ja toisekseen se ei todellakaan ole lämmin vaikka se noin sisätiloissa sellaiselta tuntuukin. Suosittelen vilpittömästi tutustumista materiaaleihin ja niiden ominaisuuksiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ööö… enhän mää tuota pakkaskeleillä meinaakkaan käyttää. Vaan siis ns. välikauden ajaksi. Eli syksyllä/keväällä. Kun vielä kunnon takki on liian lämmin, niin tuollainen neuletakki voisi ollakin passelimpi.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Voi hyvää päivää taas näitä ihmisten ongelmia. 😀 😀
   Eiköhän aikuinen ihminen osaa ja saa ihan itse päättää mitä materiaalia pistää päällensä?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Malli on kiva, mutta olen samaa mieltä akryylistä kuin parinedellistä vastaajaa. En ikinä osta akryyliä, enkä missään nimessä suosittele maksamaan siitä tuon vertaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mun on vähän pakkokin ostaa jotain akryylista koska ihoni ei siedä täyttä villaa, eikä edes sellaistakaan missä on villaa pienestikin. Jos siis on vain karkea. Mullahan on villasta tehty vaalea neuletakki mutta harvemmin pystyn käyttämään. Ainoastaan pitkähihaisen kanssa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Villaakin löytyy kyllä eri tavoin käsiteltyä ja erilaatuista. Oletko kokeillut esimerkiksi merinovillaa, siitä ei saa kutittavaa tekemälläkään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm… harvemmin olen tuota kyllä nähnyt vaatteissa. Tosin kyllä tuo tuttu on, äitini on tainnut tuollaisesta kutoa mulle villasukat ellen nyt ihan väärin muista.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nanson koot ovat isoja, sieltä löytynyt bambusilkkisekoitteita. Mallit tosin eivät ole niin kivoja kuin yoursin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mutta ne mallit… Joskus on nähnyt kivan mut sit niistä ei tehdä sitä isoa kokoa. 🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ainakin Nanson isoin koko eli 54-56 näyttäisi vastaavan Yoursilla kokoa 28 eli jonka itse olen mieltänyt suomikokona 56. Näyttäisi pitävän paikkansa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihana video! Nauroin ääneen noiden hypähtelyiden ja miehesi kommenttien kohdalla :D.
  Olet paras. Jatka samaan malliin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kyllähän sinä hypähtelit yhessä kohassa ja tarkoitti varmaan sitä miehen kommenttia lihavien isosta päästä kun huput on niin isoja?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä kyl vieläkään hypähtelyä nähny mut olkoo. 😉 Eikös se kommentti mennyt jotenkin niin että harvoin kenenkään lihavan pää on noin iso ku toi huppu. Ja oon ite kans kiinnittäny tuohon huomiota et hupuista tehdään aika isoja enkä ite oo nähnyt kenelläkään lihavalla oikeasti isoa päätä. Samanlainen on tuossa Onesiessa. Neuleliivin huppu ei taida olla noin iso.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No voi herranjestas! Sitähän mä just tarkoitin mitä tuo yksi vieras tuossa koittaa selittää, että hauska kommentti mieheltäsi, että vaatevalmistajat kai kuvittelee, että isojen naisten pää on myös iso, jos vaatteetkin on.

   Mulla on pikkuisen tullut semmoinen olo, että sä löydät jokaisesta kommentista jonkun piilovittuilevan tarkoituksen tai sitten olet yksinkertaisesti tosikko…tai sitten olet saanut niin paljon paskaa päällesi blogin kommenttiosiossa ja yleisillä keskustelupalstoilla, että kuvittelet että kaikilla on jotain sua vastaan tai kaikki haluaa vaan ilkkua sinua.

   Koita hyvä nainen uskoa, että on myös meitä jotka aidosti tykkäävät sinusta ja blogistasi ilman mitään taka-ajatuksia.

   Palatakseni vielä kissa-aiheeseen johon toisessa osassa kommentoin…Monessa videossa Siiri ainakin on ollut vapaana kun olet kuvannut, hypännyt vaikka kiipeilypuuhun…sinun pitää silloinkin kommentoida sitä jotenkin…Et taida itse kiinnittää siihen huomiota, mutta se katkaisee aina videon ja hyvin usein myös sinun ajatuksesi ja sitten tulee taas sekuntikaupalla öötä ja öötä että mihis mä jäinkään.

   Eli kun niin moni täällä on jo kommentoinut, että ei sinun tarvitse kiinnittää katteihin sen kummempaa huomiota kuvatessasi, ei ne meitä lukijoita häiritse.
   Vaatepostauksessakin kissat oli kylppärissä. Miten ne sieltä olisi päässyt sinun kamerasi rikkomaan? Silti koputelit oveen ja huhuilit kateille.

   Kiitos ja nam, oli pakko sanoa :)).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, se kommentti oli hauska ja ihan tosikin. Mikä on hassua että tosiaan, pään kuvitellaan olevan 5x isompi mutta kuitenkin joissain vaatteissa taas hihansuu jätetään niin kapeaksi että siihe mahtuu oikeastaan vain kapea-allinen. 🙂 Joissakin siis ei oteta huomioon asioita. 🙂

   Mutta joo, mää kyllä olen nykyisin aika karvat pystyssä kun vastailen koska en voi tietää millä mielellä joku kommentoi, varsinkin jos kirjoittaa Anonyymina. Valitan. Ja muistaakseni tässäkin oli paljon hyvin ala-arvoisia kommentteja joita luin ennenkuin vastailin. Niin joo, ei pitäisi vastata samantien mihinkään kommenttiin jos on just lukenut kasan "tapa itses läski" kommentteja.

   Kyllä mä tiedän että teitäkin ihania on jotka tykkää blogistani ja minusta. 🙂 Mut kuten ylempänä selvensin, niin joskus tilanteet eivät sovi yhteen.

   Kissataloudessa on erittäin vaikeaa olla huomioimatta kissoja. Varsinkin jos Siiri hyppää torniin, niin ei sitä voi olla huomioimatta. En ainakaan osaa vielä tehdä näin. Voin toki yrittää. Kissat ei kokoajan olleet siellä kylppärissä, totta kai mä nyt haluaisin että kissat voisi olla vapaasti kun kuvailen mutta tuli muutamaan otteeseen todettua ettei se onnistu. Kun Zillaa lähinnä kiinnostaa tuo jalusta ja se ihan oikeasti on yrittänyt hyppiä sen kimppuun. Siiri ei tätä useinkaan tee. Että ei ne kylppäristä tosiaan voisi kameraa rikkoa mutta jos siis vapaana, siksi pidänkin ne jossain huoneessa kun kuvaan. Tai se on vain pakko. Mutta joo, ens kerralla yritän olla huomiomatta kun kissat huutelee siellä oven toisella puolella. Mä vaan ajattelin että ne äänet kuuluu videolla ja jotenkin koin asiaksi selventääkin niitä. Ja kun tosiaan te näette vain nää onnistuneimmat otokset. Tuossa oli monia videoita jotka meni pilalle kun kissat oli vapaana ja pari kertaa silloinkin kun olivat kylppärissä (kaatoivat kiulun kiukaalle, kaatoivat pyykkitelineen ja ties mitä) Paremmin sitä pystyy keskittymään kun ei ole MITÄÄN tai KETÄÄN häiritsemässä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *