36 kommenttia

 • Anonyymi

  Kuinka lyhyt sä oikeen oot? Katoin vaan, että toi ovenkahva on tossa korkeudella ja eikös se ole jotain metrin tai vähän päälle?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ihan 160cm oon. Kyllä toi kahva taitaa vähä ylempänä olla ku metrissä.

 • Clementine

  Hyvää joulua pipsa! 🙂 Mä tykkään enemmän punasen kanssa, mut kyl toi sininenki on iha hyvä, ehkä tosiaan vaikuttaa ku sua on tottunu näkee enemmä punasissa nii mieltää sen sit "sun väriks"=)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, se voi olla. Mut oon mie täsä tota sinistäkin sillä silmällä kattellu et jos löytys kiva malli. 🙂

 • Anonyymi

  Kyllähän se oikeesti on niin että melko vaikeaa on isompikokoisen naisen löytää vaatteita Suomesta. Tai tokihan jotain löytyy mutta ei varmastikaan kovinkaan paljoa eli kyllähän se on varmasti yksi syy miksi tilaat muualta. Suurimmaksi osaksi koot loppuu johonkin kokoon 52. Olen itsekin iso ja vaikeaa on löytää kauniita vaatteita Suomesta ja olen kuitenkin sinua pienempi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Edelleenkään tuo ei ole syy miksi tilaan ulkomailta vaatteeni, etteikö siis Suomesta löytyisi. Kyllähän Suomesta noita vaatteita löytyy mutta kuten itsekin ilmaisit – ei vaan niin nättejä. Suomessa myydään myöskin aika vähän noita mekkoja, mistä itse tykkään. Jotain peruspaitoja ja sen sellaisia löydän ihan Suomestakin. Ja kyllä Suomen myymälöistä löytyy ihan 56 kokoon saakka ja Suomalaisista nettikaupoista muistaakseni jopa 62 kokoon saakka. Asia on tietenkin sitten siinä eri, onko ne vaatteet just sitä makua ja tyyliä mistä itse tykkää. 🙂

  • Anonyymi

   Kyllä Suomessa on noita mekkoja joita käytät (siis samantyyppisiä) mutta koot ei riitä. Zizzillä on ja Elloksen pluskoot. Nettikauppojakin on mutta koot ei aina riitä. Esim. Jillsin mekoista suurin koko on tiukka.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No huh huh, kyllä mulle koot riittää suurimmassa osassa kauppoja. Mikä pakkomielle teille joillekin on tullut tästäkin? 🙂 Ottakaahan nyt ihan vaan rauhassa.

 • Anonyymi

  Nyt on luvattu niin ihanan lauhoja ilmoja, joten tuollaiset pitkähihaiset paidat on juuri omiaan talvitakin alla – jopa ilman mitään neulelisiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis enhän mää sitä neuleliiviä takin alla edes käyttäisi vaan tuollaisenaan. 🙂 Ja täällä on ollut niin lauhaa muutenkin että ihan mekon kanssa oon menny. Siis toki nyt takki päällä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en tosiaan talvella, enkö mä videolla sanonut että välikaudeksi? Siis syksyllä ja keväällä. 🙂

 • Anonyymi

  Ihanaa Pipsa, että jaksat olla oma pirteä itsesi ja rohkeasti juuri sellainen kuin olet! 🙂 Ja upeita nuo paidatkin, mitä olet löytänyt! Hyvää Joulua sinnekin päin 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Paidat on kyllä kivoja, vähän erilaisia mitä normaalisti käytän mutta just tuohon liiviin oon ajatellu ne yhdistää. 🙂

 • Anonyymi

  Molemmat värit oli hyvät, en osaa sanoa suosikkia. Tosi hyvät paidat kyl just ton neuletakin kans. 🙂
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, siis tolle liiville mää just nää ostinkin. Ku ei mulla taida olla oikein muitakin kun se tummanpunainen ja violetti joita pysty käyttää, ni halusin jotain vähän värikkäämpää. Ja sen sinisenkin! 🙂

 • Anonyymi

  Olen kokoa 50 ja hankala on löytää vaatteita. etenkään housuja ja takkeja. Voisitko tehdä postauksen suomalaisista liikkeistä ja nettikaupoista, joissa on näin isoja kokoja?

  • Anonyymi

   Olen aivan samaa mieltä. Olen kokoa 48-50 ja toki siis löydän vaatteita Suomesta mutta ei se kyllä ihan helppoa ole. En halua pukeutua makkarankuoreen mutta en myöskään säkkiin. Eli postaus suomalaisista liikkeistä joista saa vaatteita isossa koossa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä nyt tiedä teenkö postausta mutta kyllähän noita liikkeitä löytyy vinopino. Heitän tähän nyt muutaman koska en tiedä teidän vaatetyyliä niin voi mennä aikalailla mäkeenkin nämä vinkkaukset.

   Ellos, Netanttila, Jills, Cellbes, Klingel, Bubbleroom, Zalando, Castaluna, Majlen, Isosisko… Sitten on iso kasa kauppoja joilla myymälät mutta en niitä ala listaamaan vaan kannattaa tässä käyttää googlen hakua.

   Sitten löysin tällaisen listauksen: http://www.elle.fi/uutiset/xl-kokoista-muotia

  • Anonyymi

   Harmi, ettet voi tehä postausta. Olisi ollut mielenkiintoista luettavaa postaus jossa luettelet liikkeitä ja kerrot mielipiteitäsi ja kokemuksiasi. Tärkeä ja mielenkiintoinen meile muille isompia kokoja käyttäville. Etenkin liikkeet kiinnostaisi koska nettishoppailu ei ole minun juttuni, toisin kuin kaupoilla pyöriminen. 🙂 Usein kyllä joutuu netistä tilata, juurikin esimerkiksi ellokselta, koska en löydä istuvia takkeja. Kiva, jos jollekin ylipainoiselle kuitenkin on helppoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se on lähinnä siksi, etten nyt niin monesta kaupasta tilaile joten ei ainakaan kokemuksia ole jakaa kuin joistain. Toki voisin tehdä listan että tuollaisia on mutta kun siitäkin voi jäädä iso kasa liikkeitä myös pimentoonkin koska en varmastikaan tiedä kaikkia. Mut melko hyvin noita löytyy kun googleen vain pistää hakua.

 • Anonyymi

  Voipi olla pakkomielle tuo kokoasia, mutta eiköhän totuus kuitenkin ole se että ison naisen on vaikeampi löytää Suomesta vaatteita kuin normaalipainoisen. Kaikki nuo luettelemasi liikkeet ovat toki isojen naisten liikkeitä mutta et juurikaan heidän vaatteita käytä, olkoon syy sitten mikä hyvänsä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se on vähän makuasia, jos tykkään tuollaisista vaatteista mitä Suomessa on tarjolla, niin eihän sitten ole vaikea löytää vaatteita. Mutta jos on makumieltymyksen kanssa kuten minä, niin sitten on vaikeampi. Ja mähän oon tämän jo useasti tehnyt selväksi, että mä en löydä Suomesta vaatteita koska ne eivät ole mun mieleen. Nytkin piti oikein mennä katsomaan mitä löytyy, niin mustaa mustaa mustaa ja vielä kerran MUSTAA. Joka on värinä sellainen etten juurikaan omista ja tykkää. Sitte on tietenkin vielä vaatteiden muoto, säkkiin mä en suostu pukeutumaan. Gossipilta oon joskus löytänyt kivoja mekkoja mutta voi luoja miten siellä on menty päin honkia sen muotoilun suhteen. Mekko joka ois ollu siis kiva henkarilla, olikin kuin säkki mulla yllä eikä edes auttanut pienemmän koon ottaminen. Sitten kun rohkaistuin ostamaan ulkomailta, niin oon löytänyt paljon sopivampia vaatteita. Ja värikkäitä! 🙂 No sehän ei tietenkään ole minulta pois jos nyt joku random lukija ajattelee etten siksi osta suomikaupoista koska ne koot ei mene mulle. Itse tiedän kyllä paremmin. 🙂

  • Anonyymi

   Minusta sun vaatetyyli on aika basic-kamaa. Ihan samanlaisia tunikoita ja mekkoja on suomikaupat pullollaan. Ettei vaan ois ennakkoluuloja ja mielikuvat jääneet johonkin 90-luvulle jumiin? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Njoo'o, onhan se aika basic mutta ei tällaisia tunikoita/mekkoja todellakaan ole suomen XL-kokoja myyvät kaupat täynnä tai sitten oon kulkenu laput silmillä.

 • Anonyymi

  Ostatko koskaan Seppälästä, Lindexiltä tai KappAhlista vaatteita? Noissahan on myös ne plus-osastot ja värikkäitä kyllä olen siellä nähnyt.

  • Clementine

   Ostihan pipsa kesällä kaks värikästä pitkää toppia just noista liikkeistä, ja sit sen yhen toisenki topin missä oli mustaa, valkosta ja kirjavaa väriä 😛

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ostan kyllä, mutta lähinnä jotain aika peruspaitoja vain.

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Mä oon kyllä pitkälti samaa mieltä tuosta Suomen kauppojen plus-vaatevalikoimasta. Sen jälkeen, kun olen päässyt ulkomailta tilaamisen "makuun", ei paluuta ketjukauppojen plusvaatteisiin tyytymisee enää ole. :S Toki kun joskus löydän kivan vaatteen vaikkapa Lindexistä tai Seppälästä, ostan sen, etenkin jos se on alessa. Mutta kyllä paljon kivempaa on shoppailla vaikkapa New Lookilta tai Asoksen plusmallistosta, kun TIETÄÄ, että mallit, leikkaukset ja yksityiskohdat ovat paljon kiinnostavampia ja hinnat silti kohtuullisia!
  Mä en kans oikein ymmärrä, miksi Suomen kauppojen plusvaatteet on lähinnä housuja ja paitoja, kun mun mielestä mekot ja esim. polvipituiset hameet näyttää ehkäpä parhaalta isompien naisten päällä. No, kotimaan kaupoista esim. Kappahlista tosiaan saa hameitakin ja sieltä olen monta itselleni ostanutkin, mutta monista muista kaupoista tosi niukasti pluskoossa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näin on. 🙂 Ja kun mun makuni on nyt tuota mekkopuolta niin ei Suomesta löydy. Siis onhan noita hameitakin joskus myynnissä mutta MUSTANA. Mut jos mä kaipaan just jotain peruspaitaa yms. niin jostain noista kaupoista sitten löytyy. 🙂