ElomiEnergise1.jpeg
Blogi

Urheiluliivit jotka tukevat M-kuppikokoon saakka!

Kaupallinen yhteistyö, Lumingerie

Mulla on ollut vaikeuksia löytää hyviä urheiluliivejä. Siis oikeasti hyviä. Sellaisia urheiluliivejä, jotka satunnaisesti pomppiessakin pitävät rinnat suht paikoillaan ettei tarvitsisi murehtia saako mustan silmän vai ei. Etsintää hankaloittaa isot rintani, sillä kovin montaa mallia en löytänyt missä on riittävästi kokoja. Onneksi on Lumingerie jossa on iso valikoima erilaisia rintaliivejä ja täältä minäkin löydän sopivia rintaliivejä.    

Mulla on aiemmin ollut käytössä Enell -merkkiset urheiluliivit joihin olen ollut hyvin tyytyväinen ja näitä löytyy myös Lumingerielta. Tällä kertaa pääsin testaamaan Lumingerielle tullutta ihan uutta urheiluliivimallia, nimittäin Elomi Energise merkkisiä. Elomi on mulle tuttu merkki, koska heidän kaarituetut rintaliivit ovat mun lemppareita ja kaapista löytyykin yhdet jos toisetkin tämän merkin rintaliiveistä. Siksi olinkin erityisen innoissani kun kuulin, että tältä samaiselta merkiltä löytyy myös urheiluliivit ja vielä isossa koossa, M-kuppikokoon saakka!

Urheiluliivit estävät rintoja pomppimasta liikaa ja aiheuttamasta kipua. Isot hyppivät rinnat nimittäin sattuvat. Itselläni ainakin sattuu jos yritän ilman liivejä hyppiä ja siinä tulee väkisinkin nostettua kädet tukemaan rintoja. Sen takia hyvät tukevat urheiluliivit ovat hyvä olla käytössä. Urheiluliivejä voi käyttää myös muulloinkin kuin urheillessa. Itsekin käytän urheiluliivejä arjessa, koska ne on mukavat ja varsinkin kuvauskeikoilla. 

Mitä olen mieltä Elomin Energise urheiluliiveistä nyt, kun olen käyttänyt niitä kolmena päivänä.
Ensinnäkin tykkään siitä, että rintani jäävät tavallisen näköisiksi eivätkä litisty rintakehää vasten. Huom! Tuo litistyminen ei ole epämiellyttävää eikä se ole huono asia, koska rinnat pysyy siinä tuettuina. Pidin silti tästä, että rintani asettuivat normaalilla tavalla ja pysyivät pyöreähköinä, mutta olivat kuitenkin hyvin tuetut.
Kolmen päivän jälkeen 0 mustaa silmää. Se on hyvä! Mä teen aina mun urheiluliiveille pompputestin eli kuinka paljon rinta liikahtaa kun pompin. Näissäkin toki rinta liikahtaa, mutta ei niin pahasti että saisi pelätä musta silmää. Tämähän on toki vitsi, eivätkä mustat silmät ole mahdollisia, ellei sinulla ole alla erittäin, er i t t ä i n huonosti tukevaa liiviä. Ja ainoa joka omassa testissä liikahti, oli vatsani. Tukevuus on siis hyvä asia rinnoille, kun harrastetaan liikuntaa, varsinkin pomppivaa sellaista, mutta toki muutenkin. 

Kaiken kaikkiaan tykkäsin todella paljon. Kuppikoko on sopiva ja ympärys riittävän napakka. Välillä noiden liivien olemassaolon unohtikin, kun istuivat niin hyvin. Näiden kolmen päivän testauksen perusteella voin suositella. 

Näitä Elomi Energise urheiluliivejä saa Lumingeriesta ja tästä on saatavilla koot 90-100/D-M. Itselläni on näistä koko 90M ja se tuntuu just sopivalta. Ympärysmitta on just sopivan napakka. Näissä Energise urheiluliiveissä on koosta riippuen joko 3 tai 4 hakasta ja esimerkiksi omissani on neljä hakasta ja oon aina tykännyt jos rintaliiveissä on tuo määrä hakasia. Näistä liiveistä löytyy myös J-koukku, jolla saat halutessasi olkaimet takaa yhteen.   
Jos rintaliivien tilaus arvelluttaa netin kautta, niin voin monen vuoden kokemuksella sanoa, että Lumingerielta saa loistavaa apua. Jos mietit mikä olisi sopiva rintaliivien koko, niin Lumingerielta autetaan tässä ja he todellakin osaa hommansa. Vuosia sitten kun tutustuin heidän nettikauppaansa, enkä tiennyt mikä oma kokoni oikein on, niin sain heiltä tähän apua. Silloin myös selvisi, että olin vuosia käyttänyt vääränkokoisia rintaliivejä. 
Jos tuntuu ettei heti löydy sopivaa kokoa, niin Lumingerien tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Rohkeasti vain sovittelemaan! Itsellänikin kävi ensimmäisellä kerralla niin, ettei sopivaa heti löytynyt, mutta siinä ei tarvinnut kuin etsiä sopiva ympärys ja siihen passeli kuppikoko. Toisella kertaa tuli sopivankokoiset rintaliivit. 

12 kommenttia

 • Linnea

  Hei mä suosittelin sulle noita liivejä jo vuonna kivi ja keppi, mulla on ollut niitä vuosien mittaan ainakin kymmenet 🙂 Tosi hyvät on käytössä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eikä? Mulla on mennyt niin ohi tämmönen. Mut on kyl tosi hyvät käytössä, tykkään kans!

 • Anonyymi

  Herttileeri sentään jos saa mustan silmän hypätessään, tai sinun tapauksessasi molempiin silmiin. Pääkallon kokoisten rintojen kyseessä ollessa se toki saattaa olla mahdollista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hahahha, ei nyt sentään. Kuten postauksessakin lukee, niin vitsihän tämä. 🙂

 • Ruuti

  Voi kun sä näytät fressiltä ja sporttiselta näissä kuvissa. Kiitos kirjoittamastasi arviosta! 🙂

 • Anonyymi

  Tosi hyvännäköiset liivit! Kiitos hyvästä arvostelusta. Isolle ja pienemmällekin povelle voi olla tosi hankala löytää itselle sopivia ja tukevia liivejä.