Asu_4.7._1.jpeg
Blogi

Tiistaisen sadepäivän asu

Tänään uhmattiin luvattua vesisadetta ja tietenkin ilman sontikkaa, koska tänään oli sellainen tunne etten ole tehty sokerista. On silti tilanteita jolloin on hyvä sanoa tekosyyksi sen, että sulaa jos menee sadekelillä ulos. Harmillista vain, ettei tähän saderintamaan tullut yhtäkään ukkosta, en ymmärrä miten se aina kiertää tästä yli? Jos ette tienneet, tykkään ukkosesta – en sitä silleen pelkää, mutta kunnioitan kuitenkin. 

Valitsin pienen pohtimisen jälkeen päälleni tämän H&M:sta ostamani raitapaidan, siis toisen niistä. Löysin nimittäin kaksi raitapaitaa – toinen on ohuemmasta kankaasta tehty, kun taas tämä on paksummasta ja lisäksi tässä on pidemmät hihat. Loistovalinta siis vilpoiseen sadepäivään! Ja tuo Baggun kierrätyspussi on aivan loistava – sinne mahtuu ihan ääretön määrä tavaraa, mutta sen saa myös niin pieneksi, että mahtuu hienosti tuonne Furla Metropolikseen. Laukku ja pussi toivat asuun kivan väripläjäykseen. 

Paita – H&M+

Collegehousut – Zalando Essentials Curvy

Loaferit – KooKenkä

Laukku – Furla

Rannekoru – Korusuunnittelu HennaK

Kierrätyskassi Baggu – Katoko

17 kommenttia

 • Anonyymi

  Tykkään aina kovasti sun näistä vähän sporttisimmista vaatteista, osaat pukeutua rennon tyylikkäästi, ei mitään tekstihuppareita ym nuorisomuotia. Näistä sun asuista saan ideoita itselleni. Tosi kiva asukokonaisuus tämäkin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Kiva kuulla että tykkäsit. 🙂

 • Anonyymi

  Tää toimii niin hyvin ja kassit myös. Furlakin voisi olla värikkääämpi melkein

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No vois, enemmän mätsiä tuon pussukan kans. Löytyy kyl siinäkin värissä laukku. 😀

 • Ninni

  Toi pures lähti tilaukseen tänään. Raita on aina ajankohtainen ja sillä saa fressattua asua kun asua 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä aavistelin et tarkoitit sitä. 🙂 Raita on kyl yllättävän kivaa. Mulla on niitä jo 4 (puseroa) ja 1 mekko jos oikein muistan. 😀