24 kommenttia

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Ikävää ,että jouduit maistamaan noin pahanmakuisia tuotteita.En ole koskaan kuullut koko Ruby suklaasta.
    Makuasiat ovat vaikeita. Mikä olisi mieleinen tuote.

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      No välillä tulee maistettua pahanmakuisia ja totta, makuasiat ovat vaikeita. 😀

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      En mäkää oo ihan perillä mitä se on. Google varmasti auttaisi. 😀 Mut käsitin et joku uus keksitty suklaalajike.

  • ARJEN MURUSIANI

    ARJEN MURUSIANI

    Olen muutaman kerran katsellut tuota RUBY suklaata kaupoissa mutta vielä en ole tullut sitä ostaneeksi.

    Ihanaa kevättä Sinulle 🙂

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Oi Ja minusta ruby- suklaa on aivan ihanaa! Ei liian makeaa ja ihanan väristä! 😀 tuo jäätelö näytti tosi hyvältä, se on valkosuklaajäätelö ja ne vaaleanpunaiset raidat on vadelmakastiketta, ilmeisesti. Täytyy heti omana herkkupäivänä käydä hakemassa sellainen! 🙂

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Kiva kuulla vähän paremmin mitä on, itse kun en yhtään perehtynyt etukäteen. Jännä ettei se maistunut mitenkään vadelmaiselta, siis kun itse tykkään vadelmasta noin muuten, mutta kaikissa jäätelöissä tai karkeissa se ei toimi.

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Ilmeisesti ois pitänyt maistuu vadelmalta mut mä en kyllä muistanut siinä mitään makua, se maistu vaan tosi makelta. Ei yhtään hyvältä eikä sen takia innostanut enempää maistellakaan.

  • Anonyymi

    Anonyymi

    ❤️ Olen maistanut ruby-suklaata, mm. tuota KitKatia ja tykkäsin! ❤️
    Se on sillasta vähän kirpeän makuista, ihan kuin valkosuklaata johon on lisätty sokeroimatonta vadelmamehua tai jotain sinnepäin?

    -Leila

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Ai, mä en yhtään huomannut siinä mitään kirpeyttä, ainaostaan vaan sen kauhean makean maun joka ei innostanut jatkamaan maistelua. Ehkä se ois sitten myöhemmin tullut?

    • Anonyymi

      Anonyymi

      No mietin kyllä sitä "vadelman" makua, ei kai se ihan oikea kuvaus ollut, mutta kirpeä valkosuklaa tuli mulle mieleen.

      Joo ja jännää miten erilaisesti maut kokee, koska minusta tavallinen suklaa on mun suussa paljon makeampaa!

      -Leila

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Nyt kun muuten puhuit tosta kirpeydestä, ni mun mielestä siinä KitKatissa saatto olla jotain pientä, mut Magnumissa en sitä huomannut. Mut semmonen makea oli mistä en tykkää, vaikka joo, suklaakin on itsessään makeaa. Mut näin se on, makuasioita ja jokainen kokee eri tavalla.

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Joo, ei muakaan tää rubysuklaa nyt kyllä innostanut. Eikä kyl valkosuklaakaan. 🙂

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Minä en ole kuullutkaan rubysuklaasta aiemmin, olen ollut karkkilakossa uudesta vuodesta lähtien, niin ei ole tullut uutuuksia katsottua. Jäin miettimään, että mille se oikein loppujen lopuksi maistui? Mihin sitä voisi verrata? Miten se eroaa normisuklaasta?
    -M

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      Joo, kyllä näitä on vissii ollu jo reilun vuoden ajan kaupoissa mut nyt testasin kun pyydettiin. Muuten en olisi.

      En osaa sanoa miltä se maistui muulta kuin kamalanmakuiselta ja makealta. Ylempänä sanottin että vadelman ois pitänyt maistua, mut mä en ainakaan maistanut mitään tuonsorttista. Myöskin kun mies maistoi, niin sanoi ettei hänellä vadelma siitä tullut mieleen. Jos joskus päätät testata, ni kerro tuliko vadelma sullakin mieleen. 🙂 Et pitääkö mun nyt testata se uudelleen 😀

  • Anonyymi

    Anonyymi

    No ei ole sitten tullut katsottua suklaahyllyjä vielä pidempään aikaan kuin luulin. 😅
    -M

  • Anonyymi

    Anonyymi

    Hei, ruby-suklaasta olen lukenut aiemmin, mutten ole sitä (vielä) maistanut. Laatusuklaa.fi -sivuilta luin tällaisen infon kyseisestä suklaasta:

    "Ruby-suklaata saadaan patentin mukaan syntymään ihan mistä tahansa halvasta ja heikkolaatuisestakin kaakaosta pelkästään käsittelemällä fermentoimattomat kaakaopavut joko FOSFORIHAPOLLA tai situunahapolla ja etanolilla. Pavut muuttuvat käsittelyssä pinkiksi ja maistuvat lopputuloksenakin (suklaana) hieman hedelmäisiltä ja hapokkaalta.

    Callebaut ja monet Ruby-kaakaota tuotteissaan käyttävät markkinoivat Rubyä uutena kaakaolajina, mutta kyseessä on vain markkinointikikka, eikä uutta kaakaolajiketta ole olemassa. Kyse on vain teollisesta valmistusmenetelmästä."

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *