Palmiinahupsari2.jpeg
Blogi

PALMIINA HUPSARI

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – PALMIINA

Palmiina on yhden naisen pyörittämä vaatemerkki Sysmästä ja sen takana hääräilevä Tuija on aina tykännyt vaatteiden suunnittelusta ja siitä se oman mallistokin on pikkuhiljaa muotoontunut. Palmiina suosii pääosin kotimaisia, isompien tehtaiden ylimääräkankaita, joista Tuija iha ite valmistaa jokaisen vaatteen ja ne tehdään pääosin vasta tilauksesta. Näin vähennetään turhia hyllyihin jääneitä ylimääräisiä vaatteita. Jos valmisvaatteen mitat eivät ole sopivat, niin vaate voidaan tehdä myös mittatilaustyönä asiakkaan omilla mitoilla. Palmiinasta löytyy peruskoot XS-4XL.

Tällä hetkellä Palmiinalta on tullut uutuutena pellavavaatteet jotka löydät Weecosin puolelta

Valitsin itselleni Palmiina Hupsarin joka ei ole ihan perinteinen huppari. Hupsariin nimittäin on hupun sijaan tehty korkea kaulus, jonka saa hyvin suojaamaan kaulaa tai sen voi vaan antaa olla rennosti. Hupsari on valmistettu kotimaisesta collegekankaasta. Kangas on mukavan paksua ja ihanan lämpöinen sekä pehmeä. Itse tarkenin tämän kanssa tosi hyvin kun oli aurinkoinen +5 asteen keli ja samalla huomasin että Hupsaria voi käyttää myös takkina, sillä sen alle mahtui hyvin paksu neuletunika.  
Itselläni on mittatilaustyönä teetetty Hupsari sillä halusin helman leveyteen pikkuisen lisää ja näin Hupsarista tuli aivan täydellinen. Jos olisin ottanut Hupsarin valmiina, olisin valinnut kooksi 4XL. Hupsarissa on myös ihanan iso kengurutasku minne saa talteen tavaraa vaikka kuinka paljon tai kädet lämpimään. Kunnon pussukka!
Hupsari on ollut todella ihana vaate pitää. Itse olen käyttänyt tätä toistaiseksi kotona ja mikäs sen mukavampaa kuin käpertyä omaan Hupsariin ja nauttia kuppi kuumaa teetä. Tämä soveltuu käytettävksi toki muutenkin kuin vain kotona, vaikka metsissä rymyilyyn tai töihin. Oon itse käyttänyt Hupsaria lähinnä noiden kompressiolegginssien kanssa, mutta toimii tää muidenkin housujen kanssa.

Jos Palmiinan ihanat laadukkaat vaatteet kiinnostavat ja tykkäät tukea suomalaista pienyrittäjää sekä suomalaista työtä, niin koodilla CURVES saat -15% alennuksen loppusummasta tilatessasi Weecosin kautta ja tämä koodi on voimassa 1.5.2020 asti. 

11 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vaikea sanoa mitä kokoa tää hupsarini vastaa kun on mittatilaus. Pituuteen ei ole koskettu joten pitäisi olla samanpituinen kuin normimalli, mut pituudenkin saa mittatilauksella siihen minkä haluaa – lyhyemmän tai pidemmän.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oikein mukavan näköinen hupsari, tykkäisin mustasta! On vaan mun kukkarolle liian kallis!

  -Leila

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No kuule, sillai minäkin ajattelen! Ja niin mä tilaisuuden tullen teenkin, joskus omilla rahoillani ja joskus "toisten" rahoilla, esimerkiksi juuri pyysin perheeltä synttärilahjaksi (kesällä) sitä kelta-oranssia Piia- mekkoa! 🧡😁💛

   -Leila

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *