Blogi

Tämän hetken lempparibiisit – TOP 5

1. Vesala – Ei pystyny hengittää

” Oli mullakin tunteet,

oli mullakin sydän
Eooo
Ja se päättyy nyt tähän,
oli mullakin voimaa,
vaan vähän
Mä en oo näkymätön,
mä oon hengissä vielä ”
2. Alan Walker – Faced (Chives Violin Cover)
3. Nikke Ankara – Perjantai 13.

” Vaikka menis kaikki päin helvettiin,
laulan silti laa la la la la laa laa. ”

4. Alan Walker – Alone
5. HesaÄijä – KeskiHesa

” Yks päivä kanaali varrest heräsin ja totesin, et Rauma ei riitä, ei riitä

Ny nokka kohti hesalaa, mä sanon vaa se o kaik tai ei mittää ”

33 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen lukenut blogiasi 5 vuotta ja kehotuksestasi osallistunut joihinkin vauva-palstan keskusteluihin, puhunut siellä muiden lukijoidesi kanssa asioista, joista sinä et anna täällä puhua. Olen osallistunut keskusteluihin, joissa on mietitty kuntoremppaasi mahdollisesti hidastavia tekijöitä ja olen pohtinut siellä joidenkin mekkojesi istuvuutta. En ole lähettänyt vauva-palstalle ainuttakaan viestiä, jossa olisin kutsunut sinua haukkumasanoilla enkä ole kirjoittanut sinne ainuttakaan yksityisyyttäsi loukkaavaa viestiä, vaan olen kirjoitellut niiden tietojen pohjalta joita olet itse blogissa jakanut.
  Nyt kuitenkin vauva-palstalle on majoittunut joku sinua fanaattisesti puolustava, joka pitää kaikkea keskustelemista sinuun viitaten kiusaamisena.
  Hän on saanut poistatettua 4 päivän aikana vauva-palstalta useammankin keskustelualoituksen blogiasi koskien. Näin ollen totean, että kun sinun jakamistasi asioista ei saa keskustella julkisesti, ilmeisesti blogiasikaan ei saa lukea ettei vaan ajatuksia heräisi.
  Vauva-palstalla on useaan otteeseen todettu, että sinä olet kehottanut lukijoita keskustelemaan siellä ja patistanut sinne. Tämä ei fanillesi riitä.
  Voit kiittää innokasta faniasi siitä, että tämän blogin lukeminen loppui nyt minun osaltani tähän. Kiitokset vuosia jatkuneesta "suhteesta", olen käynyt täällä useita kertoja viikossa, mutta nyt on aika sitten lopettaa lukeminen fanaattisen fanisi toiminnan johdosta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ikävä kuulla että keskustelupaikkanne on poistettu. Muistathan että tuo on tämän toisen henkilön mielipide asiasta. Minä en voi mitään näille asiolle. Koemme asiat niin eri tavalla. Olet tervetullut keskustelemaan tänne blogin puolelle. Jos et halua niin kiitos kuitenkin lukemisesta ja näistä…hmm.. vuosista? Mukavaa kevään odotusta!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Erityisen fiksusti vastattu 🙂 Otit kantaa, mutta et lähtenyt selittämään tai ihmettelemään. Tuohan oli vain yksi mielipide ja itse bloggaajana en jäisi kaipaamaan vauva-palstan keskustelijoita. Mun mielestä se on outoa, että täällä käydään lukemassa ja muualle viedään keskustelut.
   -Emmi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Keskustelut tuolla ovat johtuneet ilmeisesti siitä kun olen joutunut jättämään julkaisematta kommentteja jotka olen kokenut asiattomiksi. Niin ovat sitten keskustelleet siellä. Asia ei haittaa mua kunhan pysyvät totuudessa eivätkä keksi omia tarinoita. Toivotan keskustelun tervetulleeksi tänne jos voivat ilmaista eriävät mielipiteet asiallisesti.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Suurimmaksi osaksi siellä pahamaineisessa paskaämpärissä joka vauvapalstanakin tunnetaan, on käyty ihan asiallista keskustelua. Toki aina joukkoon mahtuu hatereita ja trollejakin, mutta heidän kommentit ylläpito yleensä poistaa aika vikkelään. Viime aikoina sinne palstalle on tosiaan pesiytynyt porukkaa, jotka näkevät kaiken keskustelun kiusaamisena, ja kilvan ilmiantavat jokaisen keskustelunavauksen. Tätä tapahtuu siellä muissakin bloggaaja-keskusteluissa, Pipsa ei ole ainoa.
   Ethän Pipsa pahoita mieltäsi siitä, että blogistasi keskustellaan vauvapalstalla. Se on keskustelupalstojen idea, että samassa paikassa voi keskustella monista eri aiheista. Jos jotkut lukijat haluavat keskustella keskenään sinun blogisi sisällöstä mieluummin vauvapalstalla kuin täällä blogin kommenteissa, niin se ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä että se keskustelu olisi haukkumista tai vääristelyä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En minä pahoita mieltäni jos musta kirjoitetaan jossain keskustelupalstalla, kunhan muistetaan tuo yksi asia mitä ylempänä jo kirjoitin. Ja keskustelu olisi suotavaa täällä jos sen vain pystyy ja haluaa ilmaista kuten olen toivonutkin, eli asiallisesti.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Valtaosalta AV:n Pipsa-keskustelut pohjautuvat blogista luettuihin asioihin ja siellä oleviin kuviin. Keskustelu pysyy pääosin ihan asiallisena, lukuunottamatta muutamia ääliöitä. Todennäköisesti ne ovat juuri niitä samoja kommentoijia joiden kommentit olet täällä jättänyt julkaisematta. Kritiikki ei ole synonyymi kettuilulle, asioista joista on tehnyt tietoisesti julkisia, pitää mielestäni myös pystyä keskustelemaan. Juoruilu ja asioiden keksiminen sekä silkka haukkuminen ei ole keskustelua. Värikynää varmasti toisinaan sielläkin käytetään mutta kukapa ei näin tekisi 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mun on vaikea ottaa kantaa keskustelun ilmapiiriin tuolla AV:lla koska en siellä itse käy. Tiedän vain niistä muutamista joista mulle kerrotaan sähköpostitse tai facessa. Blogiin tulee myös asiattomia kommentteja joista pystyy päättelemään että mitä on keskusteltu tuolla AV:lla.

   Olen itse silti sitä mieltä että jotkut käyttävät kritiikkiä ilkeilylle. Sitten on myös se, että noiden kahden raja on välillä vähän häilyvä enkä aina itse kaikkea edes huomaa koska yritän kuitenkin uskoa ihmisten hyvyyteenkin.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Siis ihanko oikeasti joku ilmoittaa sulle facessa tai sähköpostiin mitä av:lla kulloinkin puhutaan?? Miksi ihmeessä? Minä kun olen ymmärtänyt, ettei sua kiinnosta ne asiat tippaakaan ja olet erikseen ohjeistanut viemään sinne kaikki ne keskustelut ja mielipiteet, joista et tahdo täällä blogissasi keskustella.

   Mikähän motiivi näillä "pahan ilman linnuilla" oikein on juoruamiseensa ja siihen, etteivät kunnioita sun toivettasi? Puhdas ilkeily? Haluavat vain pahoittaa sinun mielen? Kuluttaa sun energiaa täysin turhiin asioihin?

   Itse en ainakaan kokisi ystävän teoksi tuollaista kuonan levittämistä, erityisesti jos olisin halunnut siivota bloginkin sellaisesta. Hehän ovat ihan yhtä pahoja, jos eivät jopa pahempia, kuin ne törkeästi kettuilevat kriitikot!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä mulle ilmoitetaan asioista, ja olen kiitollinen niistä ilmoituksista missä tämä AV:lla kirjottelija menee ylitse ja näistä mulle kerrottaan. Jos nyt sanoisin vaikka esimerkiksi sen että minä tapoin Sillan. Tai jotain muita valheita tjs. Vaikka moni varmasti ne käsittää valheiksi mutta en silti pidä tuollaisista ja haluan tietää tuon tyyppisistä jutuista. Muuten keskustelu AV:lla ei kiinnosta. Kaikki ovat aina tervetulleita keskustelmaan blogiin mutta jos ei pysty asioitansa blogiin kirjoittamaan miten olen ne toivonut, niin sitten hän voi mennä kirjoittamaan ne AV:lle.

   En ajattele heitä pahanilmanlintuina jotka mulle kertovat asioista. Hyvä kun seuraavat keskustelua ja kertovat niin pysyn jollakin tavalla selvillä, niin ettei mun tarvitse käydä siellä. 🙂

   Meidän täytyy myös muistaa että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Jotkut ilmeisesti kokevat keskustelun AV:lla asiattomana. Se pitää vain hyväksyä ettei kaikki ole samaa mieltä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Nyt en ihan ymmärrä. Et julkaise tiettyjä ilkeitä kommentteja blogissa, vaan pyydät että niistä keskusteltaisi mieluummin vauvalla jossa et itse käy. Mutta kuitenkin haluat että sinulle raportoidaan vauvalla käydyistä keskusteluista? Mikset sitten samantien päästä niitä kommentteja blogiin ja kommentoi niihin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Selitin ilmeisesti huonosti. En kaipaa kaikista keskusteluista mtn raporttia. Ainoastaan niistä pahimmista. Mua ei esim kiinnosta jos joku kertoo mielipiteen ulkomuodostani jne. Lähinnä tällaiset vakavammat kiinnostaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ah, selvä. Mä ymmärsin siis väärin tuon "hyvä kun seuraavat keskustelua ja kertovat niin pysyn jollakin tavalla selvillä, niin ettei mun tarvitse käydä siellä", jotenkin luulin että tarkoitat että haluat olla selvillä kaikista vauvapalstan keskusteluista. Pahoittelut!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei se mitään. Hyvä kun pyysit täsmennystä. En siis tosiaankaan kaipaa kaikista mitään raporttia, vain niistä todella, todella asiattomista. Luulen että ymmärrät millaisia tarkoitan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Vesalaa lukuunottamatta olikin minulle tuntemattomia nämä muut artistit ja kipaleet. Tai Nikke Ankarasta olen kuullut, mutta biisit eivät ole tuttuja 🙂 mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia,kiitos Pipsa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että löytyi uusia tuttavuuksia. Löytyikö näistä joku miellyttäväkin kappale?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan ekana on sanottava ettei kannata oikeastikaan uskoa kaikkea mitä netissä, mitä ilmeisemmin nyt siellä AV:lla, kirjoitellaan. *huokaus*

   Olen sihteeriharjottelijana Porin kaupunginsairaalassa. Valmistun terveydenhuollon sihteeriksi. Olen kyllä tehnyt siivoojan töitä, mutta en koskaan harjottelijana vaan aina ollut työsuhteessa. Tällä hetkellä siivoojan työt on tauolla.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Moi Pipsa! Toisin kuin tuo aiempi kommentoija sanoo, keskusteluketju vauva-palstalla ei ole asiallinen, eikä vähimmässäkään määrin hyväntuulinen, kannustava saati sellaista keskustelukulttuuria ruokkivaa, jota toivoisin esimerkiksi omalta lapseltani. Onhan siellä välissä asiallistakin pohdintaa, mutta paljon sinulle naureskelua, jokaisen tekemäsi asian ruotimista ja kritisointia.

  Sanot, että toivot ihmisten, jotka eivät pysty asialliseen kommentointiin, menevän av:lle, jiten voit kuvitella , millaiset ihmiset sinne päätyvät.

  Edellinen ketju lukittiin, kun siellä pyöri sinun miehesi nimi. Sinun miehelläsi on siellä muuten lempinimi makuri. Sinullakin on paljon epäimartelevia lempinimiä. Se paikka on sellaista piilokettuilua ja ivaa täynnä, ja keskustelijat puolustavat kaikkea sananvapaudella ja sillä että sinä olet pyytänyt heitä keskustelemaan sinusta siellä. Ketju saa minut voimaan pahoin ihan jo senkin takia, että ylipäätään ihmisiä saa nykyään ivata loputtomiin netin uumenissa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moikka moi!
   Tuo on varmaan sitä miten jokainen meistä asiat kokee. Tämä aiempi ei sitä kokenut pahaksi. Itse en osaa sanoa keskusteluiden sävyistä mitään mutta varmasti sieltä löytyy molempia. Ja kyllä, osaan kuvitella millaisia ihmisiä siellä on jos eivät kykene keskustelemaan asioista täällä kanssani. Harmillista, mutta ei voi mitään.

   En tiedä oliko lukitsemisella mitään kannattavuutta, parempi jos olisivat poistaneet vain ne asiattomat viestit. Pyydänkin tässä, että niissä keskusteluissa pysyttäisi sitten vain minussa ja jätttäisivät mieheni, perheeni ja muut ylimääräiset henkilöt pois ketkä eivät blogissakaan esiinny. Musta se oli asiallista ja fiksuakin. Musta saa keskustella niin paljon kun mieli tekee, haukkuakin jos se helpottaa, mutta pyydän jättämäät ulkopuoliset henkilöt pois näistä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olet Pipsa vastannut tosi fiksusti tämän postauksen kommentteihin! Ja näin kirjoitetaan myös AV:lla. Vauva-palstalla on joitain trolleja, ilmeisesti osin samoja kuin ylilaudalla, ja heidän ykköstehtävänsä on ilmeisesti vain tuottaa pahaa mieltä muille. Varmaan samat kommentoivat blogeihinkin kaikkea p*skaa. Suuri osa keskustelijoista on kuitenkin ihan fiksuja, ja teitä blogisteja käsitellään vähän samoin kuin jonkun tosi tv -ohjelman osallistujia. Eli tiedostetaan, että olette oikeita ihmisiä tunteinenne, mutta kuitenkin sillä lailla framilla, että teistä tykätään keskustella ja teitä arvostella. Ja usein teitä myös kehutaan, ei se ole pelkkää kettuilua tms. Ihan ystävällismielisesti halusin tuoda tätä esiin, vaikka en olekaan blogisi lukija, hengaan vain AV:lla, koska olen elämätön olmi. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En voi valitettavasti tähän isommin todeta mitään koska en seuraa noita netin keskustelusivustoja. Mutta varmasti sieltä löytyy heitä asiallisiakin keskustelijoita, ja niitä asiattomiakin. Siellä missä on hyvää, on aina myös pahaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pipsa, toivottavasti ymmärrät, että me jotka puolustamme sinua av:lla, emme taistele vain sinun puolestasi vaan yhtä kaikki kaikkea kiusaamista vastaan. Minusta se, että sanot, että sinusta saa keskustella mitä tahansa, antaa trolleille ja kiusaajille syyn jatkaa toimintaansa hyvillä mielin, ei vaan sinun kiusaamistasi vaan kaikkien muidenkin. Toivoisin sinulta jämäkämpää otetta tähän. Että tuomitsisit kiusaamisen ylipäätään. Nettikulttuuri on mennyt tosi ikävään suuntaan ja on yhä enemmän ok suoltaa sinne kaikkea paskaa muista ihmisistä. Sitä ei voiteta taistelutta. Kiusaaminen voi johtaa kauheisiin lopputuloksiin. Sinä olet selvästi vahva, mutta kaikki ei ole. Ajattele vaikka Risumiestä, Teri Niittiä ja kaikkia koulukiusaamisen takia itsemurhan tehneitä nuoria. Viha- ja inhopuhe pitäisi saada loppumaan, eikä auta asiaa, jos tunnettu blogisti hyväksyy itseensä kohdistuvan paskan.

  Av:lla sinusta puhutaan myös kauniisti ja asiallisesti. Liikaa on kuitenkin pahaa ja ilkeää mukana.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos puolustamisesta, mutta en mä sitä mielestäni sillä tavalla tarvitse. Kiusaaminen toki on ikävää ja sen asian puolesta kyllä kampanjoin. Keskustelua itsestäni sen silti kiellä, olenhan sanonut ettei se häiritse jos siellä nyt keskustellaan musta. Enkä usko että ihan kaikki siellä ovat ikäviä, tai kiusaamiseksi laskettavissa. Itse tosin olen huomannut että kiusaamista ei saa ihmisistä pois. Se tuntuu kuuluvan meidän luontoomme. Ja epäilen myös että näitä opitaan jo kotioloissa. Selvennykseksi vielä, en hyväksy itseeni kohdistuvaa paskan puhumista, en todellakaan. Mutta sitten on myös se, että me jokainen koemme asiat eri tavalla. Se minkä sinä koet kiusaamiseksi, ei musta välttämättä ole.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Anon 11.13 kommentissa oli paljon asiaa. Nettikäytös on mennyt yhä karmeammaksi ja sitä vastaan on mielestäni taisteltava yhdessä. Itse ajattelen aina sitä millaiseen maailmaan haluamme lapsiemme kasvavan. Pipsa pärjää kiusaajiensa kanssa hienosti enkä koe että hän siinä apua niinkään tarvitsee. Mutta kyllä ilkeämielinen kommentoiminen on tuomittava johdonmukaisesti, se on viesti jonka haluaisin yleisesti lähetettävän.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miksi Pipsa yhä toimit niin, että jos joku kommentoi mielestäsi "väärin", annat muiden kommentoijien hyökätä kommentoijan kimppuun etkä puutu siihen? Miksi hyväksyt sen, että kommentoijat kiusaavat toisia kommentoijia? Sinua kohtaan pitää kommentoida asiallisesti, mutta toisille kommentoijille ei? Jätät myös sellaisia kommentteja julkaisematta, joilla on kokonaisuuden kannalta vaikutusta, satun tietämään mitä olet jättänyt tietystä välistä pois. Tämä tuntuu olevan sinulla ikävä tapa ja tästä on vauva-palstalla paljon keskusteltu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Yritin tuossa katsoa missä olen tällaisia päästänyt läpi mutta en löytänyt oman tutkani mukaan mitään asiattomuuksia muiden kommenteissa. Voit varmaan sanoa mitä kommentointia tarkalleenottaen tarkoitat tällä? Ja kyllä, jätän julkaisematta jos koen että viestissä on asiattomuuksia. Yritän kyllä miettiä asiaa kommentin jättänkin näkökulmasta. En nyt tiedä tarkalleen mitä kommenttia tarkoitat, mutta aika usein joudun jättämään julkaisematta kommentin joka on aluksi ihan OK, mutta loppuun on täytynyt kirjoittaa jotakin asiatonta.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Usutat lukijoita muiden kimppuun kommenttiosoiossa kun olet päästänyt jonkun sellaisen kommentin läpi, joka ei ns. sovi sinun pirtaasi. Itse et siihen reagoi, mutta hyväksyt kaikki sellaiset kommentit muilta, jotka lyttäävät sitä edellistä kommentoijaa. Näin olet tehnyt monta kertaa blogihistoriasi aikana ja tästä tosiaan on puhuttu palstalla. Minä lähetin eilen blogiisi kommentin, joka täydensi aiempaa kommenttiani. Et julkaissut sitä, vaikka siinä ei ollut mitään julkaisukelvotonta. Julkaisit kuitenkin samaan aiheeseen liittyen monta kommenttia, jotka lyttäsivät alkuperäistä kommenttiani.
   Tämä koetaan tosiaan useammankin lukijan puolelta sellaisena, että sinä hyväksyt muiden kiusaamisen kunhan se toimii sinun eduksesi eikä kohdistu suoraan sinuun. Ja tämä on tosi huono juttu, antaa huonon kuvan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En usuta ketään kenenkään kimppuun, olen vain yrittänyt antaa jokaisen kertoa mielipiteensä. Olen toki yrittänyt tähän kiinnittää paremmin huomiota ettei ketään nimiteltäisi. Tätä tapahtui kyllä aiemmin. Ja tuo on todella vaikeaa yrittää miettiä että mitkä on sellaisia kommentteja että ovat OK. Siksi yritänkin mennä miten itse koen ne.

   En osaa sanoa tarkemmin koska en kommenttiasi nyt muista, mutta siinä on täytynyt olla jotakin jonka olen itse kokenut asiattomaksi ja jättänyt siksi julkaisematta. Näissä kannattaa olla nyt tarkkana, koska mä en näe sun eleitä, äänenpainojasi yms. Jos oot epävarma että onko kommenttisi asiaton vai ei, niin kannattaa lukea se itselleen ääneen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pipsa, olisit voinut itse mainita, että olet kutsunut blogissasi miestäsi nimellä "makuri". Kommentoija nyt kuvittelee, että se on jostain tyhjästä tempaistu nimitys.
  Kommentoija myös valehtelee siinä, että siellä olisi ollut miehesi nimi. Kukaan ei sinne ole miehesi nimeä laittanut, mutta tottahan on se, että vinkkejä seuraamalla nimi on löydettävissä. Se, että kuvittelee itse olevansa kovinkin varovainen paljastamiensa asioiden suhteen, ei aina mene niin. Lukijoilla on joskus hyvä muisti ja asioita osataan yhdistää toisiinsa.En tykkää siitä, että tänne tulee joku esittämään sinulle muunneltua totuutta Vauva-palstan keskusteluista. Epäimartelevia lempinimiä sinulle ei ole annettu, vaan on käytetty termejä Bibs ja Pipsukka. Lisäksi on tehty anagrammeja "nimestäsi" PipSa.
  Toinen asia onkin sitten se, että miksi sinä Pipsa väheksyt palstalla käyviä blogin lukijoita ja sanot, että voit kuvitella millaisia ihmisiä siellä käy. Jossain keskustelussa oli gallup, jonka mukaan suurin osa ihmisistä on löytänyt blogisi nimenomaan Vauva-palstan kautta. Ymmärrätkö, että blogisi suosio kasvoi, kun joku linkkasi rintsikkakuvasi Vauva-palstalle, ja niitä tultiin ihmettelemään. Se, että sinusta keskustellaan koko ajan Vauva-palstalla, on sinulle ilmainen mainos ja tuo sinulle lukijoita päivittäin. Ilmeisesti et ole itse tiedostanut mihin lisääntynyt liikenne blogissasi osittain perustuu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, en mä muista miksi kaikeksi olen miestänyt kutsunut mutta makuri kuulostaa ihan sopivalta koska hän tykkää makeasta. 🙂

   Minä olen nähnyt kuvankaappauksen, en muista tarkkaa aikaa, mieheni nimen levittämisestä AV:lla. Eli kyllä tällaista on ollut. Nykyhetkestä mulla ei ole tietoa. Mutta jospa sellaiset nyt jätettäisi ihan oikeasti pois koska en ole mieheni nimeä tässä blogissa kertonut. Vaikka joku sen tietääkin, niin voisivat ystävällisesti jättää sen silti pois.

   Itseasiassa Vauva-palsta ei ollut se josta blogini suosio kasvoi, ei yksistään eikä noiden rintsikkakuvien takia. Se tapahtui jo ennen tätä. 🙂 Mutta totta puhut kun sanot että se on ilmaista mainosta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *