Asu_joskus1.jpeg
Blogi

Maanantai – lämpimän viikon alku

Uusi viikkokin sitten starttasi, akut tuli ladattua tuossa viikonlopun aikana. Viikonloppuna huomasin myös ettei uusi vuorokausirytmi antanut mun valvoa kuten ennen. En asiasta napise mutta tulee kyllä ikävä näitä mun aamuyöhön kukkumisia. Tänään oli lyhyt päivä harjottelussa joten kävin äitiä moikkaamassa ja samalla harjoteltiin muutamat puhelimen käyttöharjotukset. Äiti kun hommasi kosketusnäytöllisen älypuhelimen, niin on tässä pitänyt häntä vähän neuvoa mutta aika hyvin oppi meni perille.
Kävin samalla kaupungilla ollessani viemässä ompelijalle sen uuden mekon ja siinä hetken keskusteltuamme päätin teettää siitä hameen. Lisäksi ompelija ehdotti että hameosan poimuja voisi samalla ottaa pois eli helmaa kavennettaisi hitusen verran. Reilun kuukauden verran tässä pitää nyt odotella, mutta eipä tuo haittaa koska säät ei vielä ole sellaisia että hameen kanssa voisi olla. Tässä myös mietiskelen että jos tuosta mekkohameesta tulee kiva, niin saatan tehdä saman muokkauksen vaaleampaankin hameeseen. 

Sitten piti piipahtaa Nissenillä kun huomasin että kehykset osui taas poskiin, kun oikein kunnolla hymyilin. Tämä mielestäni katsottiin jo aiemmin kuntoon mutta olisiko sitten tapahtunut jotain löystymistä tai vastaavaa, että piti nyt sitten fiksailla. Ja kun tässä on viime aikoina ollut montakin syytä hymyyn. Oon huomannut että mulla on ongelma; nostan silmälaseja välillä liian korkealle kun ne pitäisi yrittää laittaa (suurinpiirtein) keskelle nenänvartta.

Ihan päivän viimeiseksi puuhaksi jäi Puuvillassa käyminen. Hain siellä Glitteristä muutamat pompulat että saisin harjottelussa hiukset sidottua kiinni ja kun kotona olevat pampulat on yllättäen kadonneet (miksiköhän?). Kävin vielä Siljaakin moikkaamassa kun hän oli aikaisemmin päivällä kysynyt josko ehtisin piipahtamaan. Oli se kyllä hyvä että kävin koska me keksittiin taas hauskaa ideaa blogeihimme ja sain samalla suullisen kutsun Siljan 30-vuotissynttäreille.

Nämä maanantait on selvästi tällaisia asioiden hoitopäiviä kun viime viikosta huomasin että olin perjantaina harjottelussa jo aika väsähtänyt. Olen selvästi vanha kun olen pirteä alkuviikosta ja väsynyt loppuviikosta. Mä kyllä rakastan tuota mun miestäni kun hän muutti oman arkirytminsä mun rytmiin, ihan pyytämättä. Tänään on mennyt hieman pyllylleen ruokailujen suhteen eli multa jää iltapala välistä pois koska tultiin kotiin vasta niin myöhään. Tässä ei ole enää kuin tunti aikaa ennenkuin pitää raahautua sänkyyn joten syön illallisen ja se oli siinä. Nämä eivät ole toivottavia.

Kummitytön ristiäiset lähenee ja miettiin tuossa miehen kanssa, että voitaisi samalla reissulla käydä syömässä lounas jossain Tampereen suunnalla. Olemme miettineet jotain kiinalaista, thaimaalaista tai vastaavaa paikkaa, kun käymme kuitenkin harvemmihn ulkona syömässä, niin olisi kiva jos se olisi jotain vähän erikoisempaa. Olisin tosi kiitollinen jos joku teistä voisi suositella hyvää ruokapaikkaa Tampereella, jotakin tuollaista mitä ylempänä mainitsin. Kohta pitääkin alkaa miettimään prinsessan kummilahjaa – sellaista katselinkin jo tänään Siljan avustamana. Tykästyin kovasti v.punaisista helmistä tehtyyn koruun, jonka vissiin saa isommaksi kaulakoruksi sitten kun tyttö kasvaa. Myös se perinteinen kummilusikka on mietteissä.  
Mä niin odotan parempia ilmoja, kaipaan nimittäin pyöräilemään. Kunnolliset nastat löydettyäni on kyllä kävelylenkitkin olleet kivoja, mutta ei silti täysin samanlaista viipottamista kuin ei-liukkaalla tienpinnalla mennessä. Oon tässä miettinyt että olisi upeaa yrittää tehdä kesän aikana joku pidempi pyöräilylenkki. Sitten olen huomannut että kun kevät on alkanut lähenemään, niin monissa paikoissa on alettu puhumaan Bomber takeista, olen niitä katsellut jo viime syksynä mutta en ole kyseisille takeille lämmennyt. Nyt pohdin että pitäisikö ottaa niskasta kiinni ja edes sovittaa jossain tällaista takkia, jos vaikka tykkäisin. Mielipiteenne bomber takeista? Enkä tarkoita itselläni vaan ihan yleisestikin.  

94 kommenttia

 • Anonyymi

  Onpa kiva asu. Tuo väri sopii sulle hyvin.
  En tykkää bombertakeista. Mun takin kuuluu lämmittää myös takapuolta 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mäkään en osaa sanoa tykkäänkö mutta onko lämmityksellä väliä kun eikös tuo ole kevät/kesätakki? Ajatuksenani siis etteä eihän sillon tarvi lämmitystä kun aurinko lämmittää. <3

  • Anonyymi

   Ahaa, ok, mä ajattelin siis sellaista talvitakkimaisempaa versiota, kun en muista koskaan nähneeni muunlaista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Okei, mä taas oon aatellut että nää on jotain kevättakkeja. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On ne mukava piristys, harmi kun ei aina voi ottaa. 🙂

 • Anonyymi

  Miksi mietit bomber takkia,se on lyhyt mallinen,sivulta päin se olisi sulla hurjannäköinen,Jaa miksikö,takapuoli korostuisi entisestään. Etkö sä äsken hankkinut sen biker takin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mietin koska se on ollut esillä niin monessa paikassa. Uteliaisuus herää että pitäisikö kokeilla. En siis ole ostamassa, vaan sitä kokeilua lähinnä miettisin. 🙂 Ja juu, hankin juur hattaratakin: 🙂

 • Anonyymi

  Thai&Laos Näsilinnankadulla on thaimaalaisen ruoan suosikkini.

  Kiva postaus. Kyllä uskon että olet väsynyt harjoittelusta koska joutuuhan siellä kuitenkin keskittymään koko ajan ihan eri tavalla kuin muuten. Mukavaa viikkoa! Ja olipa muuten hieno kuva ulkona 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos suosituksesta, pitää kirjata näitä vähän ylös ja katsoa sitten miehen kanssa että mihin mennään. 🙂

   Joo, kyllä siellä väsyy kun kokoajan tulee uutta tietoa ja muutenkin on keskittyneempi. 🙂

  • Elina

   Sama, juttu.x) Olen varmaan syntynyt väärään aikaan bomber-trendin kannalta, ts. liian kauan sitten.

   Toisaalta kyllä ne kukalliset ja muut kuosilliset näyttää ihan hauskoilta.:) Itse en silti sellaistakaan valitsisi omaan vaatevarastoon.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en ees osaa viel sanoa tykkäänkö vai enkö. Uteliaisuus vaan nostaa päätään kun niin monessa paikassa niistä puhutaan. 😀

 • Anonyymi

  Mielestäni parasta thaimaalaista saa Tampereella Thai&Laos:sta. Ravintoloita on kaksi, käyn itse aina Suvantokadun ravintolassa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos suosituksesta, pikaisella vilkaisulla vaikuttaa kiinnostavalta. 🙂

 • Anonyymi

  Tammelan torin laidalla olevaa malesialaista ravintolaa (Borneo) suosittelen lämmöllä!

  • Anonyymi

   Ompelija tekee työtä käskettyä eli semmosen minkä asiakas haluaa. Eikö vain Pipsa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En osaa noihin silleen sanoa, mutta olihan se rinnan alla oleva rypytys vähän ehkä liiallinen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ne samat jotka ostin tuossa joku aika sitten. Ne on kunnolliset. Icebugit varmaan viel paremmat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Riippuu tilanteesta, mutta kun viipotan niin se on aika reipasta menoa. 🙂

 • AEKH

  Itse tykkään bomberista kyllä, omistan itse vasta yhden todella ohuen. Kyl suosittelen ainakin sovittamaan sellaista! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ne on siis ohuita takkeja? Joo, tota sovittamista mietinkin että pitäisi käydä edes katsomassa ja kokeilemassa. 🙂

  • Anonyymi

   Bombereita on talviversiosta ohuempiin. Itse en myöskään tähän muotiin lämpene, olen myös syntynyt -79.

 • Anonyymi

  Kymmenen pientä merkkilaukkua 😀

  Kävi kymmenen pientä merkkilaukkua crossbodynä pöytähän,
  vaan yksi, kun kammunaan tukehtui, on jäljellä yhdeksän.
  Vietti yhdeksän pientä merkkilaukkua illan niin rattoisan,
  vaan aamustipa avaa vain vetskansa kahdeksan.
  Lähti kahdeksan pientä merkkilaukkua samoillen vuoristometsään,
  yksi kun sille tielle jäi, joukko väheni seitsemään.
  Ja seitsemän pientä merkkilaukkua kalanlihaa vuoli,
  nyt kuusi on enää jäljellä, kun yksi heistä kuoli.
  Sai kuusi pientä merkkilaukkua Iivrosääriltä voiteen harmaan,
  vaan yhtä pisti mehiläinen, jäi jäljelle viisi varmaan.
  Kun viisi pientä merkkilaukkua huomiota halaa,
  niin yksi silloin FB:ssä myytiin, vain neljä heistä palaa.
  On neljä pientä merkkilaukkua Munakarille lähtenyt,
  syö yhden affen punainen, on heitä kolme nyt.
  Käy kolme pientä merkkilaukkua nyt Masaliisan teitä,
  kun yhden makuri kahmaisee, on kaksi enää heitä.
  On kaksi pientä merkkilaukkua rannalla vieretyksin.
  Kun toisen hikivesi korventaa, on toinen ypöyksin
  Vaan yksi pieni merkkilaukku ei kestänyt yksinään,
  hän hukutti itsensä smoothieen, ei jäljellä yhtäkään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eikä? 😀 Onpas hauskasti osattu riimitellä.

  • Anonyymi

   Tää on Agatha Cristien kirjasta "Joista yksikään ei selviytynyt" 😀

  • Anonyymi

   Eikä yksikään pelastunut. Ai saamari että kiehuttaa kun tullaan pätemään (halusit oletettavasti näpäyttää Pipsaa kun luulit, ettei hän varmaan tiedä runon "alkuperää") ja sitten menee päteminen ihan penkin alle.

   Runon kirjoittajalle: taitaa olla vähän liikaa vapaa-aikaa kun jaksaa tuollaisen vääntää selkeästi pilkkaamistarkoituksessa.

 • Anonyymi

  Mulla on viha-rakkaus -suhde bombereihin. Inhoan topattuja natsipusakoita, mutta ohuemmat ovat oikeastaan aika ihania, varsinkin, jos niissä on jokin juju (esim. mieletön kuosi). Kaappiin on kertynyt kolme erilaista, joita pidän tähän aikaan vuodesta bleiserin tapaan. Kesällä menevät myös takkina. Olen sen verran paksu, etten mielelläni pidä bombereita kiinni, koska pallo-efekti on kohtuullisen epäimarteleva. Efektin suuruus riippuu kuitenkin mallista ja materiaalista, joten eikun kokeilemaan!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aika monen olenkin nähnyt käyttävän bombereita ihan avoinaisena. Ajattelinkin että onko se se tapa.

 • Anonyymi

  Olipa kiva postaus. Kerro sitten mikä ravintola valikoitui ja millaiset ruuat oli.. vaikka ihan pieni ruokapostaus? Icebugit on kyllä hyvät, että voi löytyä tosi edullisesti kun kesää kohti mennään..jos ensi talveksi hankkisin itelle, kun aika arvokkaat ovat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Enköhän mä ainakin instaan laita kuvaa, muusta en vielä uskalla mitään varmaa sanoa. 🙂 Icebugeja voisi harkita, tosin vain ulkoilukäyttöön – että noita laitettavia nastajutskia sitten muuhun tarkoitukseen.

 • Anonyymi

  Vain minun mielipiteeni,mutta bomberit sopivat parhaiten sellaisille pitkänhuiskeille mallityypeille joilla ei ole lantiota tai rintoja.Ainakin itselläni (olen vahvasti tiimalasimallinen) bombertakki kiinni ollessaan peittää juuri kropan kapeimman osan ja saa minut näyttämään muurahaisen malliselta:)
  Bomber myös kapeavyötäröisillä kohoaa ylöspäin ja nostaa paidanhelmaa,eikä ole kiva olla koko ajan peittelemässä alaselkää.Sama efekti on kyllä monissa muissakin vaatteissa näin tiimalasimallisella.Niin ja jos bomberin helma loppuu juuri lantion kohdalle niin oikean koon löytäminen on haastavaa kun pienemmässä vetskari ei mahdu kiinni ja jos vetskari menee kiinni lantiolta niin takki on muualta liian iso.
  Minua vähän ärsyttää tuo bomber-villitys kun takki ei kovin monen päällä ole imarteleva.
  Vaikka kuosi olisi kuinka kiva tms niin takin malli on vaan kummallinen.

  • Anonyymi

   Samaa mieltä! Bomber vain pitkille ja hoikille, mutta Pipsa tietty ei näistä vinkeistä paljoa piittaa! 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla näitä mielipiteitä. Bomber tosiaan on itselläni vain sellainen että olisi kiva kokeilla ja katsoa. Ja mitä olen nähnyt, niin moni käyttää bomberia avonaisena. Silleen itsekin ajattelin kun luulin että se pitotapa on sellainen.

  • Anonyymi

   Kuten niin monessa muussakin tapauksessa, ei ole vain yhtä oikeaa tapaa. Kukin tyylillään vai pelkäätkö että teet jotain "väärin"?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En varsinaisesti pelkää mutta kyllähän sitä "väärin tehty" tuomiota aina odottaa kun sellaisen on aina kaikkeen saanut. Ja kun yleensä unohdetaan että on monia käyttötapoja, kuten sanoit. 🙂

 • Anonyymi

  Nanda Devi on Tampereen paras etninen ravintola! Lounas kympin, mutta sillä hinnalla pääse suu toiselle puolelle maailmaa! Suosittelen lämpimästi! Usein etniset ravintolat Suomessa muokataan "suomalaisille sopiviksi" (jolloin koko idea esim kiinalaisen ruuan syömisestä katoaa) mutta Nanda Devi on ihan aidon nepalilaisen makuista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos suosituksesta, pistän tämänkin tuonne listalle kun aletaan miettimään et minne mennään. 🙂

 • Anonyymi

  Miten tää mekko tässä kuvassa laskeutuu, ylemmässä kuvassa leikkaus on vyötäröllä, ja helma laskeutuu eturepusta vasta vapaasti, kun alemmassa kuvassa leikkaus on heti rintojen alla ja helma lähtee jo siitä laskeutumaan ja kaula-aukkokin on hassusti kaulassa? Muuten kivan näköinen mekko, onko tää se jota käytät töissä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Huomasin saman kun editoin kuvia pienempään kokoon, on varmaan noussut kun siinä kuvien aikana tuli häsättyä enkä sitä huomannut laittaa kuntoon. Ei siis kuulu olla tuolla tavalla, vaan noin että kaula-aukko on tommonen lötköttävä. Ja ei, en mä tätä käytä töissä – mulla on ihan työasu töissä ollessa. Mekon kanssa kyl menin töihin mutta mekko jäi pukkarin kaappiin. 🙂

  • Anonyymi

   Minusta mekko on erityisen hyvännäköinen Piian päällä. Yksi hänen parhaiten istuvista mekoista. Mikäli Piia itse tykkää niin kannattaisi tilata vastaava myös toisen värisenä.

  • Anonyymi

   Minustakin tää mekko näyttää jotenkin tosi hyvältä. Ja kivat ulkokuvat.

 • Anonyymi

  Sinisen hameen (sitten kun saat sen) kanssa sopisi tosi hyvin bomber!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kenties ja varmaan myös riippuu bomberin kuvioinnistakin. 🙂

 • Anonyymi

  Minä inhosin bomber-takkeja. Nyt on tilattu kaksi eriväristä kokeiluun. Ei oikein ole nykyään valinnanvaraa 😄

 • Anonyymi

  Nanda Deviä minäkin suosittelen. Ja Katmandua.
  Myös Lielahtikeskuksen Hua Du on kiva kiinalainen buffa, kun olen saanut käsityksen, että liikutte länsipuolella kaupunkia. Arkisempi miljöö toki.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos suosituksista. Liikkuminen ei ole ongelma, kun autolla mennään eli ei ole pakko olla tietyllä puolella kaupungia. 🙂

 • Anonyymi

  Nanda devi on kyllä intialainen, mutta todella hyvä!

  Bomberit, varsinkin ne topatut tuovat pahalla tavalla nuoruuden 90-luvun itäsuomessa mieleen. Eli ei siis todellakaan kannata natsitakkia. Rumiakin ovat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos suosituksesta, kirjaan sen itselleni ylös. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos tiedosta, pistän ylös. 🙂

 • Anonyymi

  Eikö siellä ristiäisissä anneta ruokaa ku pitää muualle mennä syömään? Tai siis etkö jaksa ristiäisruuan syötyä kotia asti?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei siellä varmaankaan ruokaa tarjoilla, luultavasti kakkukahvit. Me ollaan kuitenkin menossa tuonne aikasin aamusti, nimeämiset alkaa vasta myöhemmin iltapäivällä joten lounastaa ajattelimme jossain siinä ennen.

  • Anonyymi

   Ei nyt mitenkään riitaa haastavasti,mutta tuollaiset "turhat" kysymykset voisi jättää ihan hyvin julkaisematta.Onko sillä oikeasti väliä tarjotaanko ristiäisissä ruokaa vai käykö Pipsa ravintolassa tai molempia.Kai sitä nyt saa ravintolassa käydä reissussa jos huvittaa?
   Minä ainakin olen sellainen ihminen etten juhlissa vieraskoreana tohdi syödä kuin näytöksi,ja paljon mieluummin käyn juhlien ennen tai jälkeen "oikeasti" syömässä.
   Ja mitä nyt olen ristiäisissä käynyt pitemmänkin matkan päässä,niin ei minulla ainakaan vatsa täyttyisikään kahvista,kaneliässistä ja voileipäkakusta.Kyllä sitä mieluummin syö ihan sitä kunnon ruokaa,ihan painonhallinnankin kannalta.
   Ihmettelen vain näiden kysymysten pointtia,mitä väliä?

  • Anonyymi

   Hyvä vaan jos käy ennen ristiäisiä syömässä jotain oikeaa ruokaa, niin ei sitten siellä ristiäisissä tule nälissään vedettyä mitään kakkuövereitä. Tampereen ravintoloita en tunne, mutta aasialaista ruuista nepalilainen on ehdottomasti suosikkiani!

 • Anonyymi

  Tuo mekko on yksi parhaita mitä sinulla on, istuu täydellisesti👍

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei kannata ihan verrata tämän postauksen kuvia saumojen suhteen koska ne ei ole kunnolla. Blogissa pitäisi olla kuvia mekosta kuten se oikeastikin on, että sieltä katsoo. 🙂

 • Anonyymi

  "Tyyliä metsästämässä" blogin Veera antoi vinkin, että edullisen ketjuliikkeen bomberista voi poistaa alaresorin kuminauhan. Ohutta kangasta oleva takki laskeutuu silloin nätimmin kurvikkaan vartalon ylle ja voidaan välttyä palloefektiltä:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo on muuten hyvä vinkki ja se tosiaan laskeutuu kivemmin kun sen kuminauhan ottaa pois. Tää onkin hyvä mun muistaa kun käyn bomberia sovittamassa. 🙂

 • Anonyymi

  Onko kyseessä ristiäiset vai nimiäiset? Kumminimitystä voi tietysti käyttää molemmissa tai sitten haltijakummi, siviilikummi tms.

 • Anonyymi

  Mä en tykkää bomber-takeista, on mielestäni kertakäyttömuotia. Mieluummin ostaisin klassisen mallisen takin, joka menee monta vuotta.

  Kiva, kun otit asukuvat ulkona!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Asukuvat oli kiva ottaa ulkona, harmi kun tällaista ei voi aina tehdä.

 • Anonyymi

  Moi! Oletko käynyt koskaan inbody mittauksessa siis kehonkoostumus? Se kertoo kehityksestä paljon enemmän kuin vaaka 😊 Itse yllätyin kun kävin tänään mittauksessa ka omaan ylipainoa niin lihasmäärä ikäistäni korkeampi ja se yllätys oli, että suurin lihasosuus mulla on keskivartalossa, vaikka omaan omppuvatsaa toki kutistuvissamäärin olevaa, mutta kuitenkin 😊 Puolen vuoden päästä uusi mittaus 😊

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moi. En ole käynyt, enkä oikein enää tässä vaiheessa ole siitä innostunut. Parempi olisi ollut jos olisi alkuajan tiedot niin voisi jotenkin verrata.

  • Anonyymi

   Kyllähän se silti kannattaa mitata, tietää lihasten ja rasvan suhteen. Mä mittautin joskus, tärkein on nimenomaan viskeraalinen rasva eli se, mitä on sisäelinten ympärillä. Mulla se oli ok, vaikka rasvaprosentti oli korkea. Olen siis normaalipainoinen eli rasva on akselilla rinnat ja takamus. Nyt voisin käydä uudelleen, koska painan 6-8 kg vähemmän eli silloin bmi oli 24 ja nyt se on 21.

 • Anonyymi

  Kiva että olet innostunut pyöräilystä! Kuinka pitkää pyörälenkkiä suunnittelet?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aina kun kesä tulee, niin se intokin saapuu. 🙂 En ole vielä miettinyt tuota pyörälenkin pituutta mutta olisi kiva tehdä joku pidempi matka. Oon joskus tehnyt 26km pyöräilylenkkejä, ne vei kyllä voimat mutta se oli silti kivaa.

  • Anonyymi

   ^ Jaa, minä luulin sinun tarkoittavan ihan oikeasti pitempää pyörälenkkiä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nytpä siis tiedät etten tarkoittanut 100km pyörälenkkejä vaan ihan tuollaisia pienen pieniä. 🙂 Voisi kyllä olla kiinnostavaa pyöräillä tuollainen 100km lenkkikin mutta sitä ei voi tehdä ihan samalla mentaliteetilla että tuosta vaan lähtee, kuten pienemmissä lenkeissä. Tuollainen pitempi vaatii hivenen suunnitelmallisuutta.

  • Silja`s

   Mitä hittoa, kyllä mulle ainakin 26km on todella pitkä pyörälenkki!:D Pieni pyörälenkki on mun mielestä reippaasti alle 10km ja sekin on jo suhteellisen pitkä! Jos taas harrastaa pyöräilyä, niin ymmärrän, että 26km on lyhyt.:")

 • Anonyymi

  26 kilometrin ja 100 kilometrin väliin sopii vaikka minkäpituisia lenkkejä! Itse fillaroin kerran kaverille (matkaa oli reilut 70 km) ja seuraavana päivänä sitten tulin takaisin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mahtuu toki, enkä mä edelleenkään tiedä tulevan matkani määrää. Se on sitten se mitä päätetään mutta en silti usko 50,70,100km matkoihin nyt kuitenkaan.

  • Anonyymi

   Suunnitteletko pyöräretkeä yksin vai yhdessä jonkun toisen kanssa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nyt ensisijaisesti yksin, mutta miksei jonkun kanssakin. 🙂

 • Anonyymi

  Minä fillaroin töihin 10 km suuntaansa, voitko tehdä niin niin tulee hyötyliikuntaa

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voisin varmaankin mutta myönnettävä se on ettei aamusti pyöräily töihin kiinnosta koska joutuisin heräämään aikaisemmin. Mieluummin pyöräilen sitten muulloin. Hatunnosto sinulle kun menet töihin ja takaisin. 🙂

 • Anonyymi

  http://www.ravintolakatmandu.fi

  Ehkä myöhässä tämä suositus, mutta nepalilainen ravintola Katmandu on ehdottomasti mun suosikki aina, kun piipahdan Tampereella. Heillä on Tampereella kolme ravintolaa, itse käyn aina Satakunnankadun ravintolassa. Menu on herkullinen ja työntekijät ovat aina niin symppiksiä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Ei tullut vielä myöhässä. 🙂