Shortsiasu 29.7. 1.jpeg
Blogi

Tämä on minun voima-asuni

Hitsit kun mä pelästyin tänään. Pötköttelin sängyssä kun lueskelin kirjaa ja sitten… kauhee ujellus alko. Palovaroitin alkoi huutamaan ja tottakai pelästyin, että missä palaa. Minuutin se siinä huusi ja kun sain kättä pidempää, mutta ennenkuin kerkesin tekemään mitään, niin se lakkasi huutamasta. Pelottavaa. Kävin sitten paikat läpi ja nuuskuttelin missä haisisi savu, mutta ei mitään. Samalla huomasin yhden ongelman, Sevi. Hän nimittäin paineli paniikissa sängyn alle ja myöhemmin mietinkin, että miten ihmeessä saisin hänet pelastettua jos tulipalo tulisi. Muiden kanssa tällaista ongelmaa ei tuntunut olevan, ihmettelivät ääntä mutta eivät menneet paniikkiin.

Onko palovaroittimet pelotelleet teitä? Mä en ole koskaan ollut tositilanteessa, eli tulipalossa, kiitos palovarottimien, mutta en kyllä tällaisessakaan tilanteessa. Muutaman kerran on tullut mokattua kokkailujen kanssa, että on saanut hetken kuunnella sitä varottimen huutoa kunnes on saanut käryt pois. Pitää koputtaa puuta, ettei mitään tällaista tilannetta tulisi uudelleen. 

Onneksi nuo turhat palohälytykset eivät ole enää toistamiseen häirinneet ja olen pystynyt keskittymään muihin juttuihin, kuten kuvaamaan Pirpanaa nukkumassa. Pakko sanoa, mutta oon kyllä äärettömän onnellinen tosta raitapaidasta, joka on muuten uskaltautunut ulkohäkkiin kun jossain vaiheessa vaikutti kovasti siltä, ettei tule sinne menemään. Tuli myös katsottua uusin GoT jakso ja aloitettua siinä samalla uusi kirjekin. Onko lukijoissa muita, jotka seuraa Game of Thrones sarjaa? Me lähdemme kohta Meri-Porissa käymään, kun en sinne aamusti päässyt kuvailemaan, koska säätiedotus lupaili vesisadetta (viikko sitten suunnittelin meneväni sinne kuvailemaan) mutta ihana mieheni ehdotti, että menisimme illalla yhdessä käymään. Kenties auringonlaskun aikoihin. 

Mä ylitin viikonloppuna itseni – menin uudelleen sinne Harjavallan uimapaikalle, sinne missä on ne kamalat portaat. Jos haluat nähdä miten tällä kertaa sujui – klikkaa tästä tuubin puolelle kurkkaamaan video tuosta reissusta. Pakko sanoa mutta jännitti ihan hitokseen tuonne meno, kun viimeksi venäytin oikean reisilihakseni, mutta halusin mennä uudelleen – ylittämään itseni, sekä tietty että halusin uimaan. Ja nyt paistattelen sellaisessa tyytyväisyydessä ja ylpeydessä, ettei ole tosikaan. Mä tein sen, menin alas, uin ja kiipesin takas ylös. Hengissä olen ja jalatkin ihan OK. Eilen oli sellainen päivä, että lihaksissa tuntui, mutta tänään on jo melko normaalit. 
Huomenna sitten taas salitreenien vuoro. Pikkusen jännittää, että miten reidet tykkää, mutta pidin eilen vapaapäivän liikunnasta, että jalat sai palautua edes sen yhden päivän. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta mä oon selkeesti saanut taas otteen siitä oikeasta narusta. Vaikka välillä kynnetäänkin katuojassa, niin se ei vielä tarkoita että olisi antanut periksi, niin kauan kun sieltä ojasta noustaan pystyyn – on toivoa. Mä uskon että mulla on toivoa, koska en jäänyt sinne ojaan makaamaan vaikka välillä tekikin mieli. Muutaman kerran on mieleen tullut, että pitäisikö vain antaa periksi. Onneksi en antanut.  

Pusero – Lindex

Pitsishortsit – Ellos

Sandaalit – Rieker

Laukku – Furla

Koska olen tänään ollut ihan vaan kotona, pessyt pyykkiä ja siivonnut, niin saatte ihastella aurinkoisen lauantai-illan shortsiasuani, jonka nappasin päälleni kun lähdin kaverilla käymään. Tää on mun voima-asu. Tunnen itteni tässä tosi kivannäköiseksi, kun nuo kaikki vaan toimii keskenään. Nuo Riekerin sandaalit on ihan parhaat, ehkä se on se antistresspohja, minkä takia tykkään. Eipähän oo enää kesällä liian kuuma, kun pukeutuu tällä tavalla, kevyemmin. Ah, muistan ne ajat kun menin kesäkuumalla legginssit jalassa ja valitin kuumuutta, mutta ihmekös se. Kyllä kesällä pitää mennä kevyemmin – shortsit jalassa. Tai edes jotkut kevyet viskoosihousut jalassa.    
Mulla oli aiemmin lauantaina tämä ihana Dorothy Perkinsin mekko ja hitsit, kun olisin saanut otettua teille kunnon tilannekuvan, joka tapahtui muutamaa sekuntia ennen kuin nappasin tuon instassa olevan asukuvan. Siinä kävi nimittäin niin, että kissojen melkein poikkipurema pompula räpsähtää rikki ja lensi toiselle puolelle huonetta, ja mä möllötän suu auki hämmentyneen ilmeen kanssa.  Siinä sitten nopeasti kerään itteni ja hymyilen, ainoastaan hiukset paljastaa että kaikki ei oo ihan oikein. Tuossa instan kuvassa mulla on kaverin ostama Nyxin huulikiiltoa huulilla, se oli hänen vastapainonsa erittäin ikävää kommenttia vastaan.

Mulla on tämmönen, että jos tulee tosi ikäviä kommentteja, niin saan vastapainoksi jotain kivaa. Pitää olla tasapainoa, blogissakin – jos tulee pahaa, on siihen vastapainoksi saatava hyvää. Itseltä, ystävältä, tai mieheltä. Miksei vaikka lukijaltakin, jos haluaa jonkun ikävän kommentin painoa keventää hyvällä. Enkä se ole minä, joka päättää mikä kommentti on ikävä, vaan henkilöt jotka auttavat mua kommenttien kanssa. En ole enää hetkeen aikaan hyväksynyt itsekseni kommentteja, vaan mulla on pari henkilöä, ns. neutraalilla pohjalla, lukemassa kommentteja ja poistavat sieltä ne pahimmat. Tuo on ollut hyvä muutos. Helpottanut blogin kirjoittamista.   

59 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olipas aikamoinen palohälytinepisodi. Onneksi sitten mystisesti rauhoittui.
  Kiitos vielä treenivideosta. Hoksasin siitä, että miksi ihmeessä työpaikkani nurkassa on puinen luudanvarsi. Tänään jopa vähän venyttelin sillä, kunhan ensin sain luntattua, että miten ihmeessä kädet sai taivutettua selän taakse kepin kera. En ymmärrä, mikä siinäkin oli niin vaikeaa aluksi hoksata. 😀 -kirmi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se oli tosi kauhea, sydän hakkas hetken sen jälkeen. Mystisesti tosiaan rauhottui, eikä vieläkään tiedetä mikä tuli. Mies hommasi tuohon täysin uuden varottimen. Ole hyvä vain treenivideosta. 🙂 Joo, se saattaa olla siitä syystä siinä. Muistelen kans et yhdessä siivouskohteessa, toimistossa, oli tomomnen puuvarsi enkä sitä sillon aatellut tommoseksi, kunnes näin. Ja kuulin että heillä on 2x päivässä 10min keppijumppa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jokainen pitää kesällä sellaisia vaatteita kuin haluaa. Ei tulisi mieleenikään laittaa shortswja. Pillifarkut on mun juttu myös kesällä. Eikä ole kuuma!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hatunnosto sinulle jos ei ole farkuissa kuuma. 🙂 Sillon kun kans nuorempana niitä käytin, niin kesät oli kamalia koska kuuma. Ja tottakai jokainen pukeutuu kesällä miten haluaa, mutta valitettavasti on näitä joiden mielestä esim. lihava ei saisi pukeutua kevyemmin kesällä. Haluan vain sanoa, että jos tekee mieli pukeutua kevyemmin, vaikka shortseihin, niin siitä vaan. 🙂 Esim. sä saat pukeutua farkkuihin vaikka mä kauhistelenkin sitä, mutta jos sulla on hyvä olla niin mitäpä minä siihen toista sanomaan. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei ole kuuma ei! Pillifarkut rules! Ylipainoa enää 29,5 kiloa ja aion selättää sen ensi kevääseen mennessä…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kiva kuulla, joten me vapaasti farkuissa jos sun on hyvä olla. 🙂

 • Anja

  Anja

  No onneksi ei ollut sentään tulipaloa! Kiva kesäpäivän keveä asu. Hyvin selvisit portaiden noususta ja uiminen näyttää niin mukavalta… itse ei ole kyllä tullut uitua aikoihin luonnonvesissä vaikka se mieluista olisikin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ei ollut. Mikään pesukonekaan ollut päällä, ei mitään. Mikä ois edes jotenkin selittänyt miksi se teki noin. Joo, sinnikkyydellä menin ja tulin. Uinti tuolla on kyllä kivaa, vaikka ei oikein voi sukeltaa koska kiviä, isoja. 🙁

 • Anonyymi

  Anonyymi

  On täälläkin palovaroitin säikäytellyt. Viime talvena keskellä yötä alkoi hälyttimet huutamaan. Pompattiin mieheni kanssa molemmat sekunnissa ylös, ja onneksi oli väärä hälytys. Meillä oli syynä se, että hälyttimiin kertyy pölyä ja se reagoi tuollalailla. Putsattiin hälyttimet kunnolla pölystä, eikä tuota ole tapahtunut toiste. Meillä siis verkkovirralla toimivat hälyttimet.
  Se kyllä saikäyttää kunnolla, ei uskoiskaan kuinka nopeasti pääsee sängystä ylös. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos muuten tästä vinkistä, miehenikin putsasi läpi muttei löytänyt mitään isompaa pölyä. Että mene ja tiedä onko non vai mten. Mut kyllä mä uskon et kuinka nopeasti pomppasitte sängystä ylös ja se sydämentykytys ei hetkeen laantunutkaan, eikä uni varmaan tullut heti takaisin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei ollut sellainen huuto – varotinhan piippaa tietyn välein kun patterit alkaa olla lopussa. Tää siis huusi sillä tavoin kuin olisi savua.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ois kiva nähdä tuo asu myös takaa, onnistuuko? Hieman housut näyttävät alushousuilta kun ovat niin tiukat. Muuten asu on ok.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nyt ei onnistu koska en ottanut tästä takaapäin kuvaa. En yleensäkään ota takaapäin, että ainoastaan asuvideoissa sitten näkyy, kun pyörähdyksen teen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Palovaroitin reagoi myös kosteuteen, eli jos esim saunasta tai suihkusta tulon jälkeen varoittimeen pääsee vesihöyryä. Nyt on muutenkin niin kosteaa, että pienikin lisä voi laukaista varoittimen.

  Minunkin silmään nuo housut näyttää alushousuilta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuulemma näin, mutta kun ei mitään tällaistakaan ollut. En ollut pessyt mitään, en käynyt suihkussa, etten oikein tuohon kosteuteenkaan uskoisi.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sinähän tulit vauhdilla ne portaat ylös. Kiva video muutenkin. Miten tuo vesi näyttikin tosi kylmältä? No mä en olekaan mikään himouimari, joten olisi varmaan jäänyt menemättä 🙂

  Meillä kävi samoin palovarottimen kanssa ja niinkuin tuossa ylempänä jo kommentoitiin, niin pattereiden loppumista se siellä vaan huuteli.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   JOo, niinhän mä tulin. Mieskin tuosta sanoi, että tosi reippaasti tulin. 🙂 Oli ylpeä musta. <3 Ei se kylmää ollut, mutta ei se mitään 22 asteistakaan ollut. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mielestäni tuollaiseen asuun kuuluisi matalakantaisemmat sandaalit ja olalle joku iso rento kesäkassi.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kyllä noissa portaissa kunto kohenee ja vielä uinti lisäksi. Laskitko montako askelmaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Luulisi näin. 🙂 Mies laski että noin 180 askelmaa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Shortsit näyttää ennemminkin lahkeellisilta alushousuilta. Ehkä niiden olisi tarkoitus olla löysät reisiltä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Shortseja on monenlaisia, on tiukempia ja löysempiä. Nämä nyt sattuu olemaan ne tiukemmat ja hyvä niin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En ole ennen kommentoinut, mutta nyt kyllä pakko; niin kaunis toi instakuvan mekko on ylläsi.

  Kiitos kivasta blogista. Toivottavasti tiedät, että saat aikaan paljon hyvää olemalla rohkea ja näyttämällä, että kaikkien kauniisti pukeutuvien ja blogia kirjoittavien ei tarvitse olla toistensa kopioita (niin ulkoisesti kuin sisäisetikään. )

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, on kiva kuulla että pidät blogista. 🙂 Ja kyllä mä tiedän tuon, siksi mä niistä aion jatkossakin paasata että moni muukin uskaltaisi olla oma itsensä, jos niin haluavat olla. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Dorothy Perkinsin mekko on päälläsi kaunis! 🙂 Ihanan kesäinen.
  Palovaroittimista ja lemmikeistä sen verran, että tositilanteen tullen ne lemmikit pitää vaan valitettavasti jättää sinne piileskelemään. Kuulostaa kamalalta, mutta tulipalo etenee muutamassa minuutissa ns yleispaloksi että kaikki syttyy, joten ihmiset ensin ulos ja hälyttää apua sieltä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, mekko on tosiaan ihana ja kesäinen kuten sanoit. 🙂 Mä en varmaan pystyisi jättämään kisuja, en vaan pystyisi. En pysty ees ajattelemaan asiaa, kun alan vetistelemän.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Asun pusero on kaunis, mutta alaosa on hieman huono valinta. Voisin itse käyttää kyseisiä shortseja esimerkiksi pidemmän mekon tai tunikan kanssa. Mukavaa alkanutta elokuuta.

  Ystävällisin terkuin: Marika

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ns. pyöräilyshortsit sopii nimenomaan pidemmän tunikan tai lyhyen mekon alle. Näin kuten Pipsalla näyttää hyvin alastomalle, aivankuin hame/housut olisi unohtunut.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Paita on sinulle aivan täydellinen väriltään! Ihan kun kintutkin näyttäisivät solakoituneen, oletko saanut niihin jotain hoitoa? Noita ns. pyöräilyhousuja puolestaan en itse miellä aikuisten päällyshousuiksi, sain niistä lapsena/nuorena silloin 90-luvulla tarpeekseni..! 😀
  Tarkoitatko, että saat jokaisesta ilkeästä kommentista jonkun lahjan? Haluaisitko laittaa huulikiillon tuottaneen kommentin ip:ineen julki?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. En ole saanut niihin nyt hetkeen aikaan mitään hoitoa. Luultavasti nestekierto vaan toimii. 🙂 Saan sellaisesta kommentista jotain kivaa vastapainoksi, mitä mun kommenttimoderaattorit sanoo, että on tullut. 🙂 Ei, en laita IP-osoitteita tänne.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miten sinä onnistut näyttämään huomattavasti hoikemmalle kuvissa kuin videolla? Katsoin porras-uintireissusi ja tuntui kuin aivan toinen henkilö olisi kivunnut portaita siis paljon tukevampi ihminen? En itse olisi julkaissut näin epäedullista videota itsestäni.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jaa'a, nyt en osaa sanoa mitään tähän. Sama henkilö olen kuitenkin kummassakin, kuvassa ja videolla. Ja tuossa mä kuntoilen, eikä silloin kuulu näyttää täydelliseltä. Siinä ähistään ja puhustaan, ollaan naama punaisena. Ja jos tuosta videosta on innostusta monelle, sen julkaisu oli loistava asia. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eikös sinulla Pipsa ollut joskus Cubuksen neuletakki/ -paita? Vai muistanko ihan väärin? 🤔

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvä kun mulla on teidät muistuttamassa. 🙂 Tosiaan, on musta pusero jonka Piipu on ominut pesäkseen ja neuletakin taisin antaa kaverilleni ellen nyt ihan väärin muista. Saattaa olla kaapissakin. 😀

 • Elina

  Elina

  Meillä kärtsäsi kerran leivänpaahdin, kun olin sulattamassa leipää. Ihan ohjekirjan mukaan oikeilla säädöillä, ja olin mielestäni myös pitänyt murutarjottimen kohtuu puhtaana. Paahtimella toki oli jo ikää joitain vuosia… Sen jälkeen ei olla uutta hankittu. Mitään ei käynyt, koska olin vieressä täyttämässä astianpesukonetta, nappasin virrat pois jatkorasiasta (siinä on virtakytkin) ja liekit oli niin pienet, että sain puhallettua ne sammuksiin. Vein paahtimen parvekkeelle ja avasin ikkunat. Palohälytin kyllä ulisi siis ihan aiheesta, mutta onneksi ei tuon pahempaa.

  Ja kyllä GoT on seurannassa.;)

  Ps. Nyt olen viimein saanut jotain uusia asukuvia nettiin ja uuden blogin laiteltua: https://paperiajamustetta.wordpress.com/

  Voisi kai kirjoittaa enemmän noista vaatteista, mutta ehkä vähän myöhemmin.:) Hommasin muuten taannoin kamerajalustan ja laitoin numeron salaiseksi – kiitos vinkeistä. On nämä somehommat aina vähän vaiheessa ja ideoiden asteella.x)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hui, tommonen on kyllä pelottavaa kun se omalle kohdalle iskee. Itse en muista aiakaan olleeni liekkien kanssa koskaan tekemisissä. Onneksi tiesit heti mitä pitää tehdä. 🙂

   Kuka on lempihahmo GoTissa?

   Pitääpä käydä kurkkaamassa blogiasi. 🙂 Ja kiva että vinkeistäni oli apua. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Apua, mä en varmaan ees osaisi sanoa ihan varmaksi lempparihahmoa, mutta pidän jotenkin herkästä Danysta. Tää uudempi, kovempi puoli vähän on että mitäs mitäs…

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Meillä on sellaset palovarottimet mistä ei saa pattereita irti. N. Kuukaus sitten lapset paisto jauhelihapihvejä ja hälytin alko huutaa, (joo no se ei ollu eka kerta, kun on niin herkkä ja sellaessa kohtaa että helposti alkaa huutaa jos vähän enemmän käryää ruokaa laittaessa). Lopetti huutamisen kun lehellä sitä leyhytteli alapuolelta, mutta n. Minsan päästä siitä alotti uudestaan eikä lopettanut ollenkaan. Se piti laittaa vesisankoon että sai sen hiljaseks :D. Mutta tästä meni muutama päivä niin toinen samanlainen(erikohdassa) oleva hälytin alkoi huutaa ihan itekseen. Eikä sitäkään ilman vettä saanu hiljaseks. Kumpikin oli vähän alle 2v. Vanhoja ja takana luki käyttöiän olevan 10v. Onneks oli päivä, yöllä olisin varmaan saanu jonkun p**kahalvauksen :D.

  Ja hyvä, että uskaltauduit uudestaan uimaan ja rappusiin, eka kerta aina on se pahin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oisko teillä ollut verkkovirrassa palovarottimet? Vai onko siis patterit vaan niin tiukassa? Mut nuo hälyttimet on kyl semmosia, ärsyttävintä on se kun patteri pitää vaihtaa piipitys eikä itse saa sitä tehtyä. 😀

   Ja tottakai mie uskalsin, pakko se oli kokeilla. Saas nähä pääseekö tuonne vielä uimaan, paitsi et voihan ne raput käydä vetämässä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei oo verkkovirrassa vaan ne toimii pattereilla tai jollain akulla tms. Jotka on siellä sisällä niin ettei niitä ole edes mahdollista saada ulos. Piti soittaa huoltomiehelle, että mitä tälle tehdään ja se käski laittaa vesisankkoon :D.
   Ennen oli siis ihan tavalliset mistä patterin sai irti, mutta sillon vajaa kaks vuotta sitten vaihtovat tollaset joiden piti kestää se 10v. Onneks oltiin kotona, huoltomies kertoi, että naapuri pihasta oli palokunta käyny sammuttaa tollasen
   hälyttimen kun naapurit oli ne paikalle soittanu.

   Ja rappuset on kyllä tosi tehokkaat. Kannattaa vaan säännöllisesti niitä käydä kipuamassa vaikka ilman uintia niin ei mene paikatkaan enää sitten kipeiksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuulostaa melko turvalliselta, jos naapuristakin on tommoset käyty sammuttamassa. Jaiks. Onneks e käyny teillä pahemmin. Suojelusenkeli mukana.

   Joo, ne on tehokkaat. Just mietin että pitäisiköhän yrittää vielä tässä käydä ja silleen et uisi, mutta saattaa olla että alkaa vedet olemaan viilenemän päin, mut sit pelkät raput. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Näin vanhemman henkilön silmään nuo housut näyttävät kyllä villahousuilta; sellaisilta, joita (iäkkäämmät) naiset ovat tottuneet käyttämään talvipakkasilla mekon alla. Ja esim. vierailulle tai teatteriin mennessä ne riisutaan vaivihkaa pois vaikkapa wc:ssä.

  Tamsilk näyttää myyvän tuollaisia http://www.tamsilk.fi/kauppa/villasilkki-lahjehousut/

  Arvostan rohkeaa pukeutumista, mutta onko rohkeutta näyttää tahallaan siltä, että jokin/joitakin vaatteita (tässä tapauksessa hame) on kiireessä unohdettu pukea ylle ennen ihmisten ilmoille menoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Elloksen mukaan ovat kuitenkin pyöräilyshortsit. 🙂 Eikä näin kesällä kukaan ajattele, että jotain olisi jäänyt pukematta – talvella se olisi sitten eri asia. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Metropolis ei ole iltalaukku, vaikka pieni onkin kooltaan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olipa hirveet nuo portaat. Eikö sieltä pääse muuta kautta pois, kuin noita portaita.
  Menee raikas uintireissu hukkaan, kun tulee hikiseksi kiivetessä. Ainakin minä tulisin.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei sieltä oikein muuta kautta taida päästä, ellei sitten yritä uida, mutta siihenkään en lähtisi 🙂 Kyllähän siinä hikikin tuli mutta ei mahdoton, ja kun kotona kuitenkin käytiin suihkussa, niin ei sillä ollut väliä vaikka hikosikin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Porrastreeni on todella tehokasta! Kannattaa mennä useampaan kertaan ne portaat ylös ja alas. Loikkiminen tekee reisille ja pakaroille ihmeitä…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tällä hetkellä tuo kerran alas ja ylös saa riittää, katsotaan joskus myöhemmin jos loikkisi muutamaan kertaan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tosi hyvä, että sulla on nyt ulkopuolisia karsimassa kamalimmat kommentit pois. Tosin on harmi, että sellaiseen on pitänyt ryhtyä. On tosi ikävää, että jotkut ihmiset kirjoittavat ilkeitä kommentteja. En oo koskaan ymmärtänyt, miksi joku haluaa olla ilkeä. 🙁 Mulle tulee ainakin heti tosi huono olo, jos sanon jollekin jtn ilkeää.

  Aurinkoa päiviisi <3

  Ella

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On ollut paljon kivempaa, kun ei tartte mitään ikävää enää lukea, että kyllä tuo moderointi auttaa. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *