Blogi

SYNTTÄRIKUVAUS YYTERISSÄ

Essi vietti synttäreitään joten ideoitiin yhdessä, että käydään ottamassa viralliset synttärikuvat Yyterissä. Kuvauspaikkana Yyteri on tosi hyvä, sillä se on täynnä mahdollisia paikkoja missä ottaa kuvia. Ainoaksi haasteeksi ajattelin tuulta, koska meren rannalla tuulee yleensä aina. Onneksi meillä oli tuuria matkassa ja tuuli alkoi voimistumaan vasta kuvausten loppupuolella.

Tällaisissa kuvauksissa missä asuna on mekko ja ulkona lämpötila on lähempänä nollaa kuin +20 astetta, on äärimmäisen tärkeää pitää välillä lämmittelytaukoja. Mekin pidimme kuvien välissä lämmittelyhetkiä kunnes taas jatkettiin. Hyvänä vinkkinä kerron lämpöpusseista joita voi laittaa esimerkiksi kenkiin tuomaan lisälämpöä. Mä olen kuvaajana sellainen, etten halua saattaa toista tilanteeseen missä voi vilustua eli aina keskustellaan ja sovitaan asioista, sekä katsotaan mahdolliset lämmittelyt.

Kuvasimme nämä Essin synttärikuvat kahdessa eri kohtaa Yyteriä ja tykkäsin todella paljon auringonlaskun tuomista väreistä taivaalla. Seurasin säätiedotteita pitkän aikaa ja ne vaihteli viikon aikana useaan otteeseen – milloin satoi, milloin paistoi aurinko ja milloin oli täysin pilvistä. Joten olin syystäkin tyytyväinen taivaan värisävyihin ja muutenkin kuvauskokonaisuuteen. Jonkin verran tuli kehuja ja kyselyitä ohi menneiltä ulkoilijoilta ja niihin oli kiva sitten kertoa että teimme synttärikuvausta.

Tunnin aikana saimme otettua monen monta hienoa kuvaa, jossa on mukana iloittelua, että hieman totisempaakin ilmettä. Kuvien valinnan kanssa oli pientä vaikeutta, sillä niin moni on hieno. Laitan loput kuvat instagramiin @valokuvauspiiav tilin puolelle. Jos muuten mietitte mitä ilmapalloille tapahtui kuvauksen jälkeen, niin ne tulivat mukanani kotiin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *