Nl Tunikat.jpeg
Blogi

Suurta vaatepohdintaa + Stailaa PipSa!

Kiertelin aikani kuluksi kaikissa mahdollisissa plussakoon
nettikaupoissa. Kyllähän sieltä ja varsinkin NewLookista löytyi vaikka
mitä kivaa mekkoa, mutta koetan nyt olla tilaamatta kun kaapit on
piukassa vaatteita. Mitään isompaan tarvetta siis ei ole! Mutta saahan sitä ihastella ja huokailla, kun on niin ihania.

Tykkään aika usein kierrellä noita nettikauppoja ja ihan kivijalkamyymälöitäkin aikani kuluksi. Myymälöissä vaan se vaihtuvuus on hitaampaa kuin nettikaupoissa joten siitäkin syystä niitä tulee vilkuiltua AINAKIN kerran viikossa. Hupsuahan se on vilkuilla kun jo tietää, että mitään ei aio ostaa. Ellei sieltä sitten joku taas JÄMÄHDÄ tajuntaan!

Punainen tunika NewLook – Loppuunmyyty   
Värikkäämpi tunika on joko NewLookista tai Evansista – Loppuunmyyty!

Osaattekohan arvata mikä on ehdoton suosikkini näistä NewLookin vaatteista?

Kaikki NewLookista
Keltavioletti mekko
Tummempi kuviollinen mekko
Sinivioletti toppi

Kuten jo Porinoissakin sanoin, että olen löytänyt Porin kivijalkamyymälästä (joo, sieltä isojen tyttöjen osastolta) jotain erittäin ihanaa. Ja olen salamyhkäinen asiasta, ettei sieltä vaan kukaan Porilainen mene ostamaan tätä ihanuutta pois (no jos menee, niin enpä sitten ollut ainoa joka vaatteeseen tykästyi) mutta toivon niin valtavasti ettei tätä ihanuutta kerkeis kukaan ostamaan. Tää on niin hämmentävä asiakin mulle kun yleensä noista myymälöistä ei löydy mitään kivaa – tai jos löytyy niin se ei sovi mulle sitten ollenkaan.

Muutenkin nämä Porin myymälät ottaa tarjolle aika vähän vaatteita, kun mitä olen käynyt Tampereella ja jopa Helsingissä, niin siellä on ihan erilainen tarjonta! Muistan kun himoitsin erästä Gossip -mekkoa Sokokselta mutta kuinkas kävikään – ei meidän Sokos ollut ottanut sellaista valikoimiinsa (mälsää!!!) No kyllähän sen toisaalta ymmärtää, Pori on paljon pienempi paikkakunta kuin joku Tampere/Helsinki. Ja tällaisinä hetkinä sitä toivoisi asuvansa jossain isommassa citissä.

KappAhlista löysin pari kiinnostavaa asua, harmikseni mun on sanottava
että tuo punainen mekko ei mene päälleni kun koot loppuu 52-54 (siis
yläosasta olisi ihanteellinen mut perse pisti vastaan, mut ehkä vielä jonakin päivä se on OK)
Mutta turkoosia toppia voisin jopa vakavasti harkita. Pituus vaikuttaa sopivalta ja on yläosasta vähän kapoisempikin. Ja mikäli nää helteet pysyy, niin topit on suuressa käytössä meikäläisellä!

KappAhl – Toppi

KappAhl – Tunika

Harmittaa että olen tällainen tumppi-tullero (eli siis pituudeltani pieni) sillä nyt olisi ollut ties kuinka monet ihanat maksimekot mutta jotka on auttamattomasti LIIAN pitkiä mulle. Mut ehkä sellaisen voisi ostaa jos jollain kivalla alehinnalla löytyisi kiva jota vois alkaa siedättämään itselle. 😉

Hei muuten tehdääs tämmönen kiva stylistipähkinä teille murmeleille, kun nyt tosiaan vaatteista näin paljon puhutaan. Eli tehkää mulle asukokonaisuus joka teidän mielestä ois kiva. Ja saa olla joko juhlaan sopivaa asua taikka vähän rennompaa vapaa-aikaan sopivaa. Myös kotiasut huomioidaan! Niin että menkääs kiertelee noita pluskoon nettikauppoja (löytyy tuosta vasemmasta sivubannerista jonkin verran osotteita mutta asukokonaisuuksia voi tehdä myös muistakin nettikaupoista jossa vaan on pluskoot) Ja se kokohaitarihan on siis suomikoossa 52-56 välillä ja UK/US koossa 22-28 välillä. Eli nyt valitsemaan SINUN mielestäsi mulle sopiva kokonaisuus, mukaan siis vaatteet, kengät, korut, laukut ja ties mitä asustetta vaan – muista vain laittaa linkit kaikkiin, sillä esittelen TOP3 kokonaisuudet blogissa!

Shopninkastakin löytyi parikin mielenkiintoista mekkoa – osaatteko arvata kumpi onkaan SE jota sillä silmällä nyt katselen?

Shopninka – Eläinmekko

Shopninka – Magentamekko

24 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *