Reposaari1.jpeg
Blogi

Se ois joko sydänkohtaus tai raskaus – Hmmm… Olisiko kolmatta vaihtoehtoa?

Mulla on tänään ihan kamala olo, mahassa velloo ja koko ajan on sellainen pahoinvoiva olo, varsinkin seisoessa. Peruin kaiken varalta huomenna olevan hoitola-ajankin, koska en tiedä kuinka pahaksi tämä tästä vielä menee, kun ei tunnu menevän ohitsekaan. Harjoittelussa olin kyllä koska en ole oksentanut tai muutakaan, ja hyvin pystyin tekemään työni, kun istuessa olo oli suht normaali. Vähän pelottavaakin tällainen olotila, mutta pitää nyt seurata miten se tästä etenee. Googletin näitä oireitani, niin sen mukaan mulla on joko sydänkohtaus tai olen raskaana. Taidanpa nyt kyseenalaistaa nämä diagnoosit itselleni. 
Mulla alkoi pääsiäislomakin koska huomenna on ”koulupäivä” ja silloin pitäisi kotona tehdä tutkintosuunnitelmaa, mutta ongelma on se, ettei mulla ehkä ole mitään tekemistä. Sain tänään jo tehtyä kohdat mistä opettaja laittoi korjausehdotukset. Pitää toivoa, että opettaja ehtisi jossain välissä katsomaan ja laittamaan, ettei menisi ”koulupäivä” ihan hukkaan. Oon nyt kaikki kirjalliset tehnyt, paitsi en itsearviointia koska se pitää säästää ihan viimeiseksi. Ahkera sihteeriopiskelija tässä moikka vaan!

Olen tässä suunnitellut, että menisin laittamaan pyöräni kuntoon (= pumppaan renkaisiin ilmaa, öljyisin ketjut) ja jos huomenna on parempi vointi, niin kävisin tekemässä ihan pikkulenkin tuossa aamutuimaan. Olisi kiva katsella, kun maailma herää taas uuteen aamuun, linnut aloittaa laulunsa jne. Jotenkin on alkanut tuntumaan, että olisi kiva jo aloittaa pyöräilykausi tältä kesältä. Mä oon joskus kauppiksen aikoihin pyöräillyt talvisinkin, mutta lopetin sen siihen, kun kaaduin ja loukkasin jalkani. Toki olin kaatuillut mutta noussut ylös ja jatkanut matkaa, mutta se satuttaminen teki sen, etten enää talvisin pyöräile. Joko muut ovat ottaneet pyöränsä pois talvitelakalta? 
Täällä menee superkissa! Piiperöllä on taas vauhti päällä ja Sulo menee perässä. Noiden kahden telmimistä on hauska katsoa ja kiva huomata, että Sulo selvästi varoo pienempäänsä, vaikka mieli tekisi painia ihan kunnolla. Sitten huomasin jännän asian, nimittäin kun nuo läpsivät, niin heillä ei ole kynnet esillä, mutta koska leikkivät niin ei kai. Suunnittelen tässä, että pyhitän mun pääsiäispyhän hauskuudelle (tuutte vielä näkemään mitä tarkoitan) sekä kirjeille (oon tosi hidas nykyisin, joten nyt otan tavoitteeksi kirjoittaa 1 kirje/pvä). Mietiskelen myös, josko tekisin huomisesta kotipäivästä teille vähän Porinoita, koska mulla on mielikuva, että edellisistä on turhan kauan aikaa. Kiinnostaisiko teitä Porinat ja peräti tutulle paikalle eli perjantaille? Saisitte pyhäksi katselemista. 

Käytiin viime viikonloppuna Reposaaressa, piti käydä vain vähän kuvailemassa mutta päätettiinkin lähteä vähän Takarannalle käppäilemään, joten jätimme auton kauemmas. Mulla tosin ei ole mikään lenkkeilyasu päällä, kun se oli semmonen ex tempore tilanne. Hyvin tämänkin asun kanssa pystyi pistämään töppöstä töppösen eteen. Aurinkoisempi keli olisi ollut plussaa mutta sellaista emme valitettavasti saatiin, vaikka aurinko kurkisti välillä pilvien lomasta. Omien kuvailujeni jälkeen pyysin miestä ottamaan musta muutamat kuvat, jotka onnistuivat todella hyvin, vaikka pitikin avustaa asetuksien laitossa.  
Oli tuossa viikonloppuna niin lämmin hetki, että pystyin pötköttelemään jonkin aikaa terassillakin. Siitä lähti mietiskely, että pitäisiköhän se oma fatboy raahata varastosta esiin, mutta ensin se pitää kyllä puhdistaa. Oon nyt syönyt 200-300g porkkanaa päivässä, kun ainakin viime vuonna se helpotti rusketuksen saamisessa. Olinkohan yhtenä päivänä auringossa ja se nappasi hyvin väriä ihoon. Ainakin itselläni ihan selvästi tuo porkkanan syöminen teki noin, kun en aiempina kesinä ollut syönyt porkkanaa ihan tuolla tavalla. Toki pitää muistaa kaikki aurinkorasvat, kun auringossa köllöttelee. Käsi pystyyn, joka kans odottaa auringonottohetkiä? 

190 kommenttia

  • Anonyymi

   Anonyymi

   En usko, että mitään vakavaa kyseessä! Muutenkin pöpöt liikenteessä tällä hetkellä. Toivottavasti olosi helpottaa pian.

   Halusin myös kertoa, että blogisi tekstiä on niin mukava lukea! Itse olen surkea lukemaan mitään oikeastaan mistään, mutta kirjoittamiasi tekstejä on oikein ilo lukea. Jatka samaan malliin.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Teillä ei siis ole ollenkaan seksiä? :O Anteeksi mutta omituinen parisuhde kyllä sellainen.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No jos ei ole pienintäkään mahdollisuutta raskauteen, niin se tarkoittaa että ei harrasta seksiä, koska mikään ehkäisy ei ole täysin 100% varma.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei mua se naurata, vaan se miten paljon kyseinen asia kiinnostaa 😀 😀 😀

  • Miiru

   Miiru

   Kyllä esim kohdunpoisto on aikamoisen varma raskaudenehkäisykeino! Lisäksi on muutakin seksiä kuin yhdyntä. Selvennykseksi kommentoijille vielä että muusta seksistä ei tule raskaaksi. Eikä itse asiassa edes kaikenlaisesta yhdynnästä. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Aika erikoinen ulkoiluasu. Hanki joku ohuempi ulkoilutakki ja siihen sopivat housut! Raiskin valikoimissa on isoja kokoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On mulla ulkoiluun omat asut, mutta postauksesta pitäisi käydä selväksi ettei tuolla kerralla ollut tarkoitus varsnaisesti ulkoilla. Raiskin asuja olen katsonut mutta en ole pitänyt yhdestäkään. Mä nimittäin inhoan sellaiisa rapisevia ja kahisevia ulkoiluasuja. Tuo HM:n parkatakkikin oli ainoa josta pidin koska se ei ole sellainen. Että jos tiedät tuollaisia ei kahisevia ulkoiluasuja, niin niistä otan kyllä vinkkiä vastaan. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei tämän takia ollut mikään syy lääkäriin mennä. Se sitä paitsi helpotti eilen. Jäi oikein harmittamaan kun menin liian varovaisena peruuttamaan sen hoitola-ajan. 🙁

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voihan huono olo johtua vaikka ruuansulatushäiriöstä. Tai kun olet sairaalassa töissä, niin voi olla vaikka vatsatautia. Kaikilla se ei tule oksennusasteelle, vaan ilmenee juurikin tuollaisena pahoinvointina.

  Toivottavasti olosi on huomenna parempi!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, oloni meni eilen paremmaksi – pahoinvointi hellitti, pientä nipistelyä oli mahassa mutta sekin meni iltaan mennessä pois. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eiköhän tuo ole vain tuloillaan olevaa vatsatautia.

  Kui sun pitää neuvoa miestä kuvanoton asetuksissa, kun eikö hän kuvannut sut aina aiemmin ja omisti järkkärin jo ennen sua ja oli kova kuvailemaan? Manuaalitoiminnot on kuitenkin kaikissa samat merkistä riippumatta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei mun mies osaa vielä oikein käyttää tätä kameraa, eikä ne kaikissa kameroissa ole samoissa kohdissa tai samoin laitettavissa. Ja mä en käytä manuaalitoimintoja, vaan asetan aina itse ne. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Siis mitkä asetat itse jos et kerta käytä manuaalitoimintoja? Asetat jotkut automaattiset kuvausohjelmat?

   Kannattaa opetella käyttämään kameraa ihan manuaalisti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis sori, manuaalisti tietenkin. Sekoitin nyt auton ja manuaalin. Siis manuaalisti käytän kameraa, en autoasetuksilla. Miestä varmaan helpottaisi kun ne olisi autolla mut oo ite oppinu ettei niillä otetut kuvat ole välttis kauhean hyviä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Miehesi on kuitenkin kuvannut vuosikymmenet järjestelmäkameralla ja hän ei osaa manuaaliasetuksia ilman sua? Ne todellakin on kaikissa kameroissa ihan samoilla merkinnöillä ja mieshän opetti sua aikoinaan käyttämään järjestelmäkameraa…

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Pipsa se vaan värittää ja valehtelee😂 melkonen muija kupokkana vaan kirjottelee mitä sylki suuhun tuo…varmaan äijä tykkää…😂😨

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hohhoijaa… taasko kerjäät näitä "voi että, olempa susta niin huolissaan… mene muru rakas kekuriin" …. aikuinen **mma ja tyhjää vinkuu. Jos ihminen on oikeasti kipeä/sairas, ei se tuu siitä blogiinsa narisemaan. Miten edes viitit?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Maailman ihanimmassa facebook-ryhmässä on sääntö: jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin jätä sanomatta. Voisi tämänkin pitää hyvän mielen blogina. Jos ei miellytä niin saa painua hemmettiin, ei ole meiltä muilta ja tuskin blogin pitäjältäkään pois. Kiitos nam.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Taas puhtaasti huomionhakua, sillä piti saada sekä SYDÄRI että RASKAUS jo vaakakuppiin, jotta lukijoita satasi laariin/blogiin. Sarasvuo kirjoittikin jo aiemmin teoksen HUOMIOTALOUS, jonka ilmeisesti Piiakin on lukenut kun ihan kirjanoppien mukaisesti haluaa saada Huomiotalouden blogiinsa. Jos ei noilla otsikoilla kävijämäärät ja kommentoinnit nouse niin eikös se seuraava postaus voisikin olla joko BIKINI- tai UIMAPUKUpostaus.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Voitko kertoo jotain itestäs. Mä vaa mietin millanen ihminen oikeesti kommentoi jotain tämmöstä? Joku katkera ämmä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oi voi, onpas nyt jollakin mennyt asian huumori ihan ohitse. Tarkoitus oli vain nauraa miten googlettamalla tulee tyyliin sydänkohtaus vastaukseksi kun etsii oireilleen jotain syytä. Vähän sitä huumoria nyt esiin kun tätä blogia luette, älkää olo niin tosikkoja!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Toivottavasti olosi kohenee ja voit jo huomenna paremmin!
  Porinat olisi kiva juttu! Olisi mukavaa rentoutua ja katsella porinoita 🙂
  Hyvää pääsiäistä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos voin jo paremmin ja porinatkin tuli juuri äsken. Mukavaa pääsiäistä!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miten et kissojen omistajana ennemmin oo huomannu että kissat kun leikkii,ne eivät käytä kynsiä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen toki asiaa ajatellut että näin se varmaan on mutta nyt näin oikein lähietäisyydeltä, että lätkivät vaan tassuillaan. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Remppapostaukset kun lopetit,niin nyt sitten pitää arvuutella sairauksia.Ainahan oot sanonut että oot terve kuin pukki.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No perusterve olen (ei diabetes, ei verenpaineongelmaa, yms), mutta en mäkään mikään ihmenainen ole joka välttäisi kaikki flunssat ja pöpöt. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kannattaa ehkä mittailla verensokereita. Verensokerin heittelyt voi tehdä huonoa oloa, ja jos et nyt jaksa elämäntaparemppailla, niin sehän voi jossain määrin vaikuttaa sokereihinkin. Voisiko sulla olla hartiat jumissa? Facettilukko voi tehä oksettavaa ja huippaavaa oloa myös.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näitä heittelyitä ei pitäisi olla koska syön tasaisesti päivän aikana, jos en söisi niin syy voisi löytyä tuosta. Ja kyllähän mä rempalla kokoajan olen, mutta ne postaukset on vaan tauolla. Ja kesäkuun alkuun saakka menen toki samalla rytmillä kuin ennenkin mutta en mieti sitä nyt ihan ensimmäisenä päivieni aikana. 🙂 Hartioissa ei ainakaan ole mitään kipukohtaa kun kokeilin, lapaluut mulla on aina olleet vähän jumissa mutta sekin on helpottanut töissä tehtävien jumppahetkien ansiosta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Lähinnä venyttelyitä ne on, hartia, niskat, kädet, jalat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kaduttaa mua sellaiset kun tuli joskus liian varomattomasti kirjoitettua. Sillon ei osannut ajatella, että jonakin päivänä niitäkin tekstejä luettaisi suurennuslasin kanssa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kommenteista mitä blogiin tuli, kaikkia niitä en kyllä julkaissut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Luulenpa ettei sillä ole merkitystä tässä asiassa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Takki on ostettu Ellokselta, saattaa löytyä vieläkin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Porinat tuli äsken ulos, mukavaa pääsiäistä ja kuunteluhetkiä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinhän niitä on, vaan ei mulla kyllä mennyt mitenkään pahaksi tuo, ettei voi varmaksi edes sanoa mikä oli. Ruoka pysyi sisässä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvää pääsiäistä ja paranemista! Itsekin oon tällä hetkellä maha-, yskä- ja nuhataudissa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Veikkaan että ehkäisy on nyt pettänyt ja pieniPipsa on tulossa…
  Muutenkin olet hyvin kalpean ja värittömän näköinen, miltei sairaannäköinen (raskaus).Lisäksi olet ollut myös hyvin väsynyt (raskaus).

  Kevät-ja syysulkoiluasu kannattaisi laittaa, sille on paljon käyttöä. Hyvälaatuinen, oikeankokoinen ulkoiluasu suorastaan innostaa lenkkeilemään ja kaikkeen ulkoliikuntaan. Suunnittelemillesi pöyrälenkeille kunnon asu olisi myös paikallaan! Seuraavaksi ostososoitteeksi: Intersport, Stadium, XXL ja mitä muita näitä nyt onkaan…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juuei, ei ole tulossa PikkuPipsaa. 🙂 Väsyminen taas johtuu nyt tästä harjottelusta eikä sitäkään ole enää samalla tavalla kuin harjottelun alkaessa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen ihan uusi lukija. Olen vuosikaudet seurannut blogeja, joissa valitetaan ja kyräillään. En jaksa enää tuhlata elämääni moiseen. Pipsa, sun iloinen tyyli on todella virkistänut mua! Rapsutukset kissoille ja hienoa kevättä teille kaikille!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Yritä jaksaa vielä pari päivää, kommenttikokeilu loppuu sunnuntaina. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kylläpäs teillä on kevät jo pitkällä! Meillä tuli tiistaina lisää lunta n 40cm.
  Lähditkö ajelulle ilman takkia tai edes huivia?

  Onko sinulla koskaan ollut ulkoilutakkia tai -housuja? Jos ei niin miksei?
  Liikut paljon ulkona kuvaamassa ja varmaan pihatöitäkin on, niin asialliset vaatteet ehkä ois mukavat. Tuo mekko on minusta melko juhlava vaikka lähteekin extemporeajelulle.

  Olet monta kertaa sanonut olevasi perfektionisti. Siksi tuntuu kummalliselta ettet oikolue postauksia (sanoit näin vasta jossakin vastauksessa). Joskus tekstit on melko pulppuavia ja asiat sanotaan moneen kertaan.

  Onko sinulla jo töitä tiedossa tältä uudelta alalta vai jatkatko entisissä töissä sen jälkeen kun olet valmistunut?

  Mukavaa kevättä ja pyöräilykauden avajaisia 🙂 Täällä molemmat ovat vielä "pitkässä kuusessa" !

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olihan mulla ajelulla takki päällä, tuo mikä ekassa kuvassakin on. 🙂 Huivia ei ollut.

   Ei mulla ole koskaan ollut sellaista ulkoilupukua mitä meinaat, koska inhoan niitä rapisevia ja kahisevia. Mun ulkoiluasu on koostunut fleecetakista ja jostain housuista. On mulla ulkoilessa ja pihahommissa siten sinne soveltuvat vaatteet, etten nyt kuitenkaan silloin mekko päällä mee. Ainakaan aina. 😀

   Oon kai sitten tietyissä tapauksissa perfektionisti koska ei se jokaisessa tilanteessa tuu esille. 🙂 Ja blogitekstit kirjoitan aika innolla ja kyllä mä niitä oikoluenkin mutta silti niihin pakkaa tulemaan virheitä. Enkä pidä sitä täällä blogissa niin vakavana asiana, jos on virheitä. 🙂

   Työkuvioista en uskalla sanoa nyt juuta enkä jaata. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mitä milloinkin, mutta syksyllä haravoimme yhdessä miehen kanssa tippuneet lehdet.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En kans usko, että kyseessä olisi sydäri tai raskaus. Joskus voi olla kummallinen olo ja itselläni siihen saattaa vaikuttaa ainakin nukkuminen, verensokeri, kahvinjuonti, niskajumi tai stressi. Yleensä olo tokenee päivässä. Kyllä se siitä! Jos jatkuu pitkään tai pahenee, voi mennä lääkäriin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei tosiaankaan ole, noiden tarkoitus oli olla lähinnä huumoria kun oireilla google ehdotti niitä. 😀 Ja mulla tosiaan olo parani jo seuraavana päivänä. 🙂 Ei siis huolta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kyllähän kaikenlaisia oloja on, ilman että heti täytyy mennä lääkäriin. Tämä siis vastauksena noille parille lääkäriin kehottajalle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ei nyt ihan vielä lääkäriä mennä vaivaamaan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Joo, tee ihmeessä perjantaiporinat! Niitä on mukava kuunnella ja katsella, osaat olla tosi luonteva 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Just joo,äänen vingahtelu ja käsien huitominen 😑 Pipsa, älä sit koko ajan hiplaa hiuksiasi.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Miksi sä edes katsot porinoita? Tarvii olla "vähän" tyhmä, jos katsoo vapaaehtoisesti jotain mistä ei tykkää.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Millaista ehkäisyä käytätte miehesi kanssa? Meille tulossa vauva, hormonaalisesta sekä kondomi ehkäisystä huolimatta! Ja pahasti kyllä kuulostaa oireesi alkuraskaudelta 😀

  • Anonyymi

   Anonyymi

   kannattaa ihmeessä opetella käyttää sitä kortsua ja hormooneja vähän paremmin, jos muka mukula tulossa tublaehkäisystä huolimatta…. toi kertoo ei muusta kuin huolimattomuudesta.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ihan oikeaoppisesti käytetty tuplaehkäisykään ei ole 100% varma ehkäisemään raskautta. Ei ole olemassa kuin yksi keino ehkäistä varmasti raskaus ja se on seksistä pidättäytyminen. Tämän pitäisi jokaisen vähänkään terveystiedon tunnilla kuulolla olleen ihmisen tietää 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onnittelut vauvasta. 🙂 Ja voin sanoa, ettei ole kyse raskaudesta – se oli vain kun google meinasi oireiden perusteella näitä mielenkiintoisia mahdollisuuksia. 😀 Jotka eivät ole siis mahdollisia.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Matikan tunnit sitten vissiin missasit? Ja terveystiedon tunneilla olleena varmasti tiedät, että nainen ei voi tulla kuin tiettynä ajankohtana kierrosta raskaaksi ja että kondomin ehkäisyteho OIKEIN käytettynä on 98% ja pillereiden pettämisen todennäköisyys vuodessa OIKEIN käytettynä 0.1%… siitä kun lasket mikä todennäköisyys on tulla raskaaksi tublaehkäisyllä on se olematon, jos ehkäisyä on siis käytetty oikein… Omia virheitään ja tyhmyyttää on toki vaikea hyväksyä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei hitto miten kirjaimellisesti ja haudanvakavasti ihmiset ottaa täällä kaiken mitä kirjoitat. Av-mammat oikein etsimällä etsivät jotain mitä voivat päivitellä tai vääristellä ja jotain josta vetää herneet tahallaan nenäänsä. Lukevat blogiasi kuin piru raamattua. En ymmärrä yhtään tuollaisia ihmisiä. Miksi jollekin tuottaa iloa vängätä pikkuasioista ja ymmärtää kaikki tahallaan väärin? Vai onko heidän mielestään hauskaa esittää tyhmää?

  Hyvää pääsiäistä teille ja kissoillenne! Vaikutat mukavalta ihmiseltä, sellaiselta joka olisi mukava tuntea oikeastikin. Ihailtavaa miten hyvin kestät tätä paskanjauhamisen määrää, mulla olis mennyt hermot jo kauan sitten.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sairaalloisen ylipainoisella sydänkin joutuu koville, vaikka nuori oletkin. Kakkostyypin diabeteskin on vain ajan kysymys.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ja kaikki muut mahdolliset vaarat/sairaudet vaanivat sinua. Höpöhöpö! Älä välitä Pipsa näistä maailmanlopun ennustajista! Mukavaa pääsiäistä ja terkut suloisille karvapalloille.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis täsmennän nyt että minä en pohdi sydänkohtauksen mahdollisuutta vaan tämä oli ihan huumorilla pistetty, kun google itse meinasi että se on joko sydänkohtaus tai raskaus. 😀 Kun oireet pistin sinne (ylävatsakipu ja pahoinvointi) Ps. Mun sydän voi hyvin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sinun kiloillasi olisin jo vähän huolissani. Oletkin varmasti vastikään käynyt terveystarkastuksessa, mutta terveydenhoitajana suosittelisin kuitenkin mittauttamaan veren sokerin pikaisesti. Kakkostyypin diabeteksen oireet ovat moninaisia. Jollain puutuvat jalat, jotkut väsyvät, jotkut kärsivät janosta, jotkut pahoinvoinnista. On suorastaan ihme, jos noin sairaalloisesti lihava säästyy kakkostyypin diabetekselta.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Nää on niin huvittavia nää "minä tiedän miten asiat tulee menemään paremmin kuin sinä itse"-tyypit.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ano 22.21: jep, olen monta kertaa miettinyt samaa! Pipsan lukijakunta koostuu kaikkien maailman alojen asiantuntijoista. On lääkäriä, terveydenhoitajaa, vaatetusalan asiantuntijaa, lenkkeilyn maistereita, nilkka-tohtoria, ennustajaa, sherlockia, huippumalleja, ravintoterapeutteja, muodin asiantuntijoita ja sitten nämä joka alan asiantuntijat. Pipsalla on hyvin asiat, kun nämä tietäjät kertovat, kuinka kuuluu elää.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mutta faktaahan tämä ano 11.15 kirjoittaa. Pitäisikö kaikkien vaan kehua, miten hoikka Pipsa on ja kuinka terveellistä on olla noin lihava? Hei haloo, realismia kehiin!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   0.04 Anonyymi: olen miettinyt samaa, että kas kun tänne blogiin kertyykin lukijoiksi asiantuntijaa alalta kuin alalta 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia huolenpidosta, mutta verensokerin kanssa ei ole mitään ongelmaa. Rempan aikana nuo ovat jopa laskeneet siitä mitä lihavimmillaan oli, mutta ei siltikään diabetesta ollut. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kylläpä olet taas saanut valoisia kommentteja! 🙂 No, ihanaa, kun jaksat olla pirteän oloinen ja tehdä kivoja postauksia. Aurinkoista pääsiäistä sinne Porin suuntaan! t: raumalainen

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Enkö vai? 🙂 Aurinkoista pääsiäistä sinnekin päin. Ps. Kesällä Raumalle saaristoon tutkimaan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Paljonko olet laihtunut nyt 'elämäntapamuutoksen' aikana? Näyttää kuvista että olet pulskistunut viime syksystä lähtien todella reippaasti. Ettei vain ole kaikki kilot hiipimässä pikkuhiljaa takaisin😕

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Joo, oon katellut samaa. Oletko Pipsa miettinyt että kannattaisiko elämäntaparemontissa vähän kiristää tahtia jos haluaa saada tuloksia?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Jotenkin jännää miten anonyyminä obn helppo heittää aika ilkeitä kommentteja, menisittekö naamatusten sanomaan? Kannattaa Pipsa seurata oloa nyt muiutaman päivän ja jos tila pahenee niin sitten pikaisesti lääkärille

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kertoisitko Pipsa, että saatko usein esim. Facessa, instassa jne. kaiken maailman päänaukomista? Siis niin, että porukka aukoo sitä päätään omalla naamalla, samaan tyyliin kun blogin puolella? Veikkaan, että näiltä koulukiusaajan tasolle jääneiltä, katkerilta, omaan elämäänsä kyllästyneiltä ihmisiltä ei löydy munaa tulla sanomaan mitään muuten kun anonyyminä. Nyt vaan kaikki anot näyttämään, että OIKEASTI on sitä pokkaa! 😉

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Multa iteltä (eri ano) ei löydy Facee, Instaa, Snäppii eikä räppii eikä däppii. Elämää sen sijaan on!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ano 9.24: Kyllä mulla on pokkaa sanoa omalla naamallani asiat ihmisille, jotka myös omalla naamallaan on esillä! Pipsa on omalla naamallaan esillä, te haukutte häntä anonyyminä täällä. Itse en alennu yhdenkään bloggaajan, vloggaajan, julkkiksen tmv. haukkumiseen/arvostelemiseen anonyyminä. Toisaalta mulla on oma elämä kunnossa, joten ei ole minkäänlaista tarvetta kiusata tai pahottaa toisten mieltä, ei netissä, eikä irl. Mutta jos haluatte, niin pistäkää naamanne ja nimenne kehiin, otan yhteyttä omalla naamalla ja nimellä!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Siis ensin joku muu ottaa yhteyttä omalla statuksellaan sinuun ja sitten sinä voit joko vastata tai olla vastaamatta. Mikäs esimerkki sinä silloin olet?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   vääntele ja kääntele asiaa miten haluat, mun mielipide on silti se, että toisten haukkuminen ja kiusaaminen anonyyminä on raukkamaista. Pipsa esiintyy omalla naamallaan, teiltä ei löydy munaa kertoa mielipiteitänne omalla naamallanne.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ano15.59: Amen to that! Se on just joka sanaan tarttuminen ja asioiden pyöräyttäminen 180 astetta toiseen suuntaan, jolla yritetään viedä keskustelun toista osapuolta. Nimenomaan raukkamaista toimintaa ja kertoo valitettavasti ihmisten huonosta olosta. Jos on niin huono olo itellä ja tyytymätön elämäänsä, et tulee mieleen, Hei, menenpä avautuu jollekin vieraalle ihmisille, ni mietipä sillon siinä vielä yhden kerran. Että olisko kuitenkin kaikille osapuolille hedelmällisempää, jos hoitaisitkin omat asiasi kuntoon, etkä yrittäisi siirtää pahaa oloasi muille, sekun ei onnistu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Elämäntaparempan aikana olen laihtunut -42kg, sitten tuli +10kg josta sain pois -8,5kg, sitten tuli se patterihommeli jonka takia lukema on jäänyt -40,5kg enkä enemmistä kerro nyt 😉 Muutoksia on toki tästä tullut mutta en jääköön vielä hyss hyss. 😉

   Toivotan kaikki tervetulleita laittamaan mulle faceen viestiä, jos joku asia harmittaa eikä täällä koe saavansa ääntä esiin. 🙂 Annan aina kunnioitusta jos joku pystyy sanomaan oman nimen ja naaman kanssa samat asiat kuin täällä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Patterithan ne😉😂!voi hitto vie.. typerää syyttää pattereita😂! Eikö miehesi edes ymmärrä ettei se nyt pattereiden syy ole että painos ei ollutkaan laskenut😂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ai ei voikkaan johtua pattereista, jos vaaka näyttää kummallisia lukuja?? 😰 Mun mies siis lihoi viikossa yli 40kg!!! Ja vielä syytti pattereita… kiitos anolle, täytyy pistää tuo valehteleva mies pihalle!! 👍🏻

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tykkään kovasti takistasi, sopii sulle tosi hyvin, kiva tuo vyö, joka tuo uumasi esiin. Nätti!

  Päinvastoin kun jotkut kommentoijat itse en ota asioita niin tarkasti, että aina on oltava "asianmukainen asu" joka toiminnalle. Tietty jos lähtee ihan urheilumielessä kävelylenkille, niin laitan jotain ulkoiluasua päälle, mutta jos lähden mieheni kanssa kävelylle, se reissu saattaa sisältää myös kahvilassa käynnin tai kaupassa käynnin tai jossakin muualla poikkeamisen, jos jotain spontaanisti keksitään eli se reissu muovautuu siinä tehdessä. Voisin aivan hyvin lähteä ihan tavallisessa takissa ja kengissä, enkä mitenkään urheilullisesti vain just siihen tilanteeseen tarkoitetulla asulla kävelylle. Ei aina kaikkia voi tai tarvitsekaan suunnitella niin kauhean tarkkaan… ja joka liikahdusta varten olla "oikeat varusteet" aina viimeisen päälle optimoituna 😉

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Hyvä, hyvä! Tervejärkisiä ihmisiäkin on siis olemassa. "Ennen vanhaan" ei edes ollut eri vaatteita joka tarkoitukseen. Lenkkeillä voi ihan hyvin tavallisissa vaatteissakin.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Anonyymi 18.10:
   Niin että Pipsan ois mieluummin pitänyt jättää kävely tekemättä? Vai mennä kotiin, vaihtaa vaatteet ja vasta sitten olisi sopinut lähteä kävelylle?

   Mä kävelen kävelyni, eli työmatkat jne. ihan perus vaatteilla (farkut, trenssi, villakangastakki tms.) ja ihan hyvin se kävely on sujunut, vaikka viikossa tulee ulkona kävelyä n. 50km.

   -<3-

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Just tälläiset kommentit saa hymyn huulille " Vyö tuo uumasi kauniisti esiin"🤔 Niinhän se on että kauneus on katsojan silmässä 😨

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Pitkässä takissa ja mekossa pystyy hyvin kävelemään autolta Reposaaren takarannalle kuvattavaksi kun auton saa melkein 14m merestä parkkiin. Et se on sama vaikka korkkareilla menis ton matkan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, eihän tuonne ollut tarkoitus mennä käppäilemään mutta niin me yllättäen innostuttiin. Kierrettiin takaranta siis ympäri. Eikä tuo vaatetus reipasta kävelyä kuitenkaan estänyt joten… Varmana isomman huudon olisin saanut jos olisin sanonut etten tuossa asussa viitsinyt tehdä mitään kävelyä. 😀 Olisitte siis iloisia että siinä tuli nautittua luonnosta ja kivasti reippailusta, vääristä vaatteista huolimatta. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No onhan se totta, että tuo takki tuo uuman esiin. Vyö on vartalon kapeimmalla kohdalla ja minusta tuo takki on yksi parhaimmista vaatteistasi, Pipsa. Toimii tosi hyvin yhdistettynä housujen ja tennareiden (vai mitkä jalkineet ovatkaan nimeltään?) kanssa.

   Kun kauneudesta oli puhetta, niin ivallisuus ei kaunista ketään, ihan vaan tiedoksi, arvoisa anonyymi 7.22

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mäkään en ole katsonut. Ja vaikka ikinä olisin kenenkään kohdalla katsonut, niin ei ole ainakaan koskaan tullut mieleenkään mainita asiasta. Toisille kai opetetaan käytöstapoja, toisille taas ei.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Nyt pukkaa niin huikeaa elämänviisautta että huimaa:"On ihmisen oma tahto, miten hän katsoo". Onko tämän jatkumo kenties "Valitset itse mitä näet?" vai jokin vastaava Suuri Ajatus? Pulppuavatko nämä Viisaudet oman sielusi syvyyksistä vai kurkistitko pikkiriikkisen johonkin Elämäntaito-oppaaseen? Ihanaa kuitenkin että jaot tätä oppia meille vajavaisille <3

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mikä vitun kommentti tää on olevinaan, mä oon kanssa katellu raka anonymi, että sulta on näköjään äly vähän kadonnut päästä. Tällä kommentilla ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin aiheuttaa toiselle paha mieli. Keksi joku nätimpi tapa ilmaista aisaasi, tarjoa jotain apua tai pysy hiljaa

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Hyi hyi ja suuta saippualla pesemään tuollaisesta v-sanan käytöstä ja rähinästä A20.35. Miten sinua nyt noin hermostuttaa? Lisääntyykö sinullakin kirjoitusvirheiden määrä suhteessa napsuttelun nopeuteen vai tippuuko kirjaimia pois muutaman napsun jälkeen näin pyhinä? Mitäpäs jos ihan pidät huolen omasta laadukkaasta ja hienostuneesta tyylistäsi ilmaista "aisaasi" ja "tarjota apua" (??). Tarjoatko sitä kenties itse noilla mietelauseillasi? Ihanaa ja pupunpehmoista pääsiäistä sinulle <3 t:"Raka anonymi"

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nyt on blogissa ollut mukavampaa, kun ei ole ihan koko ajan mainoksia.
  Ymmärrän kyllä, että bloggaaja tarvitsee yhteistyökumppaneita, mutta liika on liikaa, ja liian tiheään toistuvat mainospostaukset tympeitä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei ole jäänyt pois, vaan en ole ehtinyt keskittymään mainoksiin tällä hetkellä. Että odotahan vain, kyllä sieltä taas tulee kunhan ehdin. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Epäilen että olet hän jonka kommentit olen nyt muutaman kerran jättänyt julkaisematta. Kommenttiesi aihe on sellainen, joka kuuluu nyt niihin jotka jätän julkaisematta. Jos koet että haluat aiheesta keskustella, voit vapaasti laittaa mulle yksityisviestiä facen kautta. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Voiko laittaa ihan sun fb seinälle? Mikä siinä asiassa mahtaa olla niin 'salaista" ettet voi täällä julkaista?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuten sanoin, laita yksityisviestiä jos asia niin kamalasti vaivaa. Asia on ensinnäkin vanha, enkä jaksaisi vanhoja alkaa julkisesti vääntämään.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ano 1.23: Hävettääkö? Jos aletaan kaivella luurankoja sinunkin kaapistasi niin kyllä niitä aika varmasti löytyy 😊 Mietin vaan, että mikä tarve taustalla sinulla? Hävettääkö? Toisen yleisen nolaamisen tarve? Ja mistä se johtuu, omaa huonommuuden tunnettako yrität lievittää? Pysähdypä miettimään hetkeksi. Et kuitenkaan omalla nimelläsi uskalla Pipsalle viestiä laittaa, ehkä se on helpompi "länkyttää" nimettömänä. Se on pelkurien tapa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kyllä voin jossain kohtaa laittaa ihan pipsan fb seinällekki tuosta asiasta/episodista😀 ei mulla oo mitään hävettävää, en harrasta mätkimistä eikä kuulu mun luonteenpiiriini 😂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eikä toi juttu ole mikään 'luuranko'😊 mun mielestä jos sitä ei pipsa täällä voi julkaista eikä siitä kertoa, on hän just se pelkuri.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen antanut asiasta kysyjälle mahdollisuuden tulla facebookissa ihmettelemään tätä asiaa ja siellä ainoastaan. Pelkuri tai ei, mutta en aiheesta keskustele täällä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ano 16.29: juu eihän siinä mitään eroa toki ole. Tokihan on sama ruotiiko jotain asiaa yksityisviesteillä vai kaiken kansan nähden.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Lähinnä sitä ajoin takaa, että voiko hän tulla omana itsenään facebookissa kysymään minulta nämä asiat. Anonyymina on niin paljon helppo huudella. Nimen ja kasvojen kanssa hieman hankalampi.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Onko pipsa mättämässä mättöä kun ei vastaile kysymyksiin😂 Noh, kuvista se taas nähdään että on masaliisaa ja herkkuja mennyt ääntä päin 😂😉

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Varmaan kivalta tuntuu tämä sinun ystävällinen kommenttisi, jos P.vaikka on oikeasti sairastunut. Ja muutenkin, pitäisi ehkä vähän huolestua omasta itsestään, jos alkaa ajatukset kiertää tuota rataa kuin sinulla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En nyt sentään, olen vain tehnyt koulun kirjallisia sekä muuta tähdellisempää. 🙂 Blogi ei ole tällä hetkellä prioriteeteissani ykkösenä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sinulle on tullut nopeasti lisää kiloja ja ikäkin alkaa painamaan. Kun on ylipainoinen niin kropan "ikä" on vanhempi kuin normaalipainoisen ja verisuonet ovat tiukilla:/ Voi hyvinkin olla että sinulla on sydänkohtaus-oireita. Sikäli että jos huumorilla heitit tämän niin aika mustaa huumoria .

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se oli tätä sinun kuvailemaasi huumoria, harmillista ettei kukaan oikein ymmärtänyt sitä vaikka postaukseenkin siitä laitoin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä ajattelet siitä, että kuvasi toimivat monelle ruokahalun poistamiseen? Ts. Itsekin jos tekisi mieli syödä, niin ei tarvitse tulla kuin tänne ja johan on ruokahalu poissa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minulla taas käy niin, kun käyn lukemassa täällä näitä tämän tyyppisiä kommentteja, että ajattelen että on minulla sentään asiat hyvin. Voisi olla asiat niinkin huonosti kuin osalla täällä, jotka käy sen vuoksi oksentamassa täällä ulos kaiken pahan olonsa. Onneksi minulla ei ole niin huono olo. Voi se tosin johtua siitäkin, että minulla on käytöstavat eikä luonnehäiriöitä 😊👍 Pipsan kannattaisi miettiä mitä kommenttiosiolle olisi viisainta tehdä. Vain rekisteröityneille kommentointi mahdollisuus esim? Ei tällainen taistelutanner-meininki ole kaiketi blogin tarkoitus? Ei sellainen palvele mitään hyvää tarkoitusta. Itsekin olen nyt anonyymi, mutta pystyn sanomaan asiani nimellä tai ilman ja saan vielä yöllä nukutuksi, kun mietin päivän saldoa, että minkälainen kanssaihminen ja lähimmäinen olen ollut muille tänään.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Miksi et nyt pystynyt omalla nimellä kommentoimaan?Näitähän jeesustelijoita riittää..

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Niin tuntuu riittävän näitä/ teitä joka asiasta vinkujiankin, jotka tiedätte kaikesta kaiken. Osaatte heittää hirmu valideja vastakysymyksiä, mutta mistään ette itse osaa ottaa onkeenne ettekä yhteenkään ihmettelyyn/ kysymykseen vastata ja perustella käytöksenne syytä. Teititellen kun oletetaan että siellä on enemmän kuin yksi vinkumassa 😊

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ikävää että koet blogin ruokahalun poistajana, ymmärräthän ettei se(kään) ole kauhean tervettä. Sinuna opettelisin sitä samaa kuin minä, eli tervettä suhtautumista ruokaan. 🙂

   Mitä tulee kommentointiin, niin kestävää sunnuntaihin asti, sitten tulee postaus asiasta ja mitä tälle tehdään. 🙂 Mutta uskoisin että moni on nyt ymmärtänyt asioita kun olette nähneet kommentointia, vaikka tässä ei tosiaankaan ole pahinta edes ollut, kun pahimmat ovat olleet hiljaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei niitä ole, Pipsa vain värittää ja värittää ja ihan itse noita ano kommentteja laittaa itselleen että saisi niitä "tukijoita" ja säälijiä😊☺

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olet kuvissa hyvin kalpea ja väritön jopa sairaannäköinen. Ulkoiletko ja liikutko riittävästi? Eikai 8 tunnin normityöpäivät ole voineet viedä sinulta kokonaan aikaa liikuntaharrastuksiin?

  Nyt pääsiäisen aikaan reipasta liikuntaa jos jaksat!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mielestäni liikun ihan suosituksien verran, eikä normityöpäivät multa mitään aikaa vie, mutta kaikki sen jälkeen tuleva on vähän niin että pitää jakaa eri päiviin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ilmeisesti sitten, en mä niitä minuutteja niin tarkkaan katso. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No höpsistä, vähän huumoria elämään niin ymmärrät päivityksen tarkoituksen. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Oikein rämäpää sexy-pimpsa😉😄 Toi kuvahan sopisi hyvin jollekkin 'kaupataan"-palstalle😨

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Huumori ja pikkutuhma palstakuva on kaks eriasiaa 😲 Munarikasta pääsiäistä toivotus korostaa vielä kuvan sanomaa…

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuota noin, Pipsa….sinuna olisin erittäin huolissani sydän- ja verisuoniterveydestäni, koska morbiidi obeesius kuten sinulla on, on suuri riskitekijä näihin sairauksiin. Vaikka väitätkin olevasi terve kuin pukki….

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tiedän kyllä että tämä riskitekijä on, mutta tällä kertaa mitään sellaista ei silti ollut. Kai se oli joku pikavatsatauti joka ei isommin edes oireillut. Teki vain epämukavan olon. Ja lääkäri mulle on sanonut että olen terve, koska testien mukaan ei ole mitään sairauksia, ylipainosta huolimatta ja nyt ne luvut on jopa paremmat kun olen laihtunut.

  • IlonaK

   IlonaK

   "Morbiidi obeesius …"
   Oletko kenties terveysalan ammattilainen, kun käytät tuollaisia sanoja?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Hei IlonaK. Kyllä, olen terveysalan ammattilainen. Käytän usein työssäni käyttämiäni termejä myös muissa yhteyksissä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, se meni eilen iltapäivällä ohitse. 🙂 Niin kyllä, jaksaa leikkiä kissaa. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En yleensä kommentoi, mutta nyt tuntui siltä että voisin uskaltautua kirjoittamaan. Olen kiitollinen blogistasi, sillä sen kautta olen saanut motivaatiota omaan laihdutukseeni. 🙂

  T. Entinen 160kg – nykyään monta kymmentä kiloa kevyempi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että blogista on ollut motivaation tuojaksi. Onneksi olkoon! 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kumpi on mielestäsi kauniimpi ja terveempi:

  160 cm ja 160kg kokoinen nainen, jolla on kyllä ihan persoonallinen tyyli mutta joka pukeutuu liian pieniin vaatteisiin eikä näe ollenkaan vaivaa ulkonäkönsä eteen. Sanoo olevansa terve kuin pukki, mutta ymmärtää sairaalloisen ylipainon terveysriskit.

  Vai

  170cm ja 35kg nainen, paksut mutta kuivat hiukset ja tyyli hyvin perus; farkkuja ja neuleita ym. Verenpaineet matalahkot mutta vielä normaalit, labra-arvot kunnossa, pulssi on vain vähän liian matala (n.40).

  Henriikka V.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pahoitteluni, mutta nyt on niin etten halua vastata kysymyksiisi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *