
Ruokapäiväkirjani minun – 17.2.2017
Aamupala klo 9.00:
Aamupala joka sisältää kaurahiutaleita, vadelmia, vi sibliniä, vettä, rypsiöljyä ja maitorahkaa.
Lounas? klo 12:30:
Kuppi kahvia ja yhdet palaset voileipäkakkua ja maustekakkua.
Välipala klo 16.00:
ProPud SuklaaVanukas.
Päivällinen klo 18.20:
Sisältää Fusilli täysjyväpastaa, kasvissalaattia sekä kanan rintapalasta pilkottuja palasia.
Iltapala klo 22.30:
Mukillinen kevytmaitoa, 3 porkkanaa ja 2 Vaasan RuisTaika viipaletta joiden päällä 4 Broilerin leikkelettä ja 2 paistettua kananmunaa.
Lisäksi olen päivän aikana juonut nesteitä tähän malliin:
Vettä 2l
Teetä 1l


7 kommenttia
Anonyymi
Porkkanat näyttävät vähän huonoilta. :/ Kaupassa silti nyt on tuntunut olevan paljon tuollaisia homeisia yms.
Anonyymi
No ei kyllä ole hometta noissa. Ihme kommentti taas..
PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni
Juu, ei oo kyllä homeisia. Ihan hyviltä maistuivat. 🙂
Neiti Säästäjä
Moi! Mua kiinnostais noi erilaiset proteiinivanukkaat, joita sun ruokapäikyissä on näkynyt. Tekisitkö niistä jonkinlaista vertailua, maku, energiasisältö yms. 🙂
PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni
Mä oon tosi huono tekee näitä mutta muistaakseni Karkkipäivän Sannilla oli joku juttu tehtynä, mutta ei tainnut ihan proteiinivanukkaista olla. 🙂
Anonyymi
Minua kiinnostais myös jonkinlainen vertailu proteiinivanukkaista. Kaupassa työlästä tihrustaa pientä tekstiä purkin kyljestä 🙂
PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni
Kiitos ideasta, mutta on itselleni hitusen hankala tehtävä. Kenties joku muu bloggaaja voisi tehdä ja muistaakseni olen jollakin näistä nähnyt vertailun.