Revontulet15
Blogi

REVONTULET PORISSA

Täällä on ollut parina iltana melkoiset revontuliesitykset josta on saanut nauttia koko Suomi ellei pilvisyys ollut esteenä. Itselläni meni ensimmäinen ilta mönkään juurikin pilvisyyden takia, mutta onneksi toisena iltana pilvet siirtyivät juuri sopivasti sivuummalle, niin pääsin todistamaan tuota ihanaa valoesitystä.

Ensin vain vaikutti siltä ettei mitään tapahtuisi ja taivaalla näkyi silmin vain vaalea tuplavana. Kamera kyllä näki vihreää väriä mutta ihmissilmä ei. Vartin odottelun jälkeen revontulet heräs ja niitä oli joka puolella ettei edes tiennyt mihin suuntaan katsoo ja kuvaa. Revontulien liikehdintää oli edessä, sivuilla ja yläpuolella.

Välillä unohduin vain tuijottamaan taivaalle ja ihastelemaan kaunista liikehdintää. Tällaista kun ei kovin usein pääse todistamaan. Kokoajan sai olla huokailemassa miten kaunista oli. Viime syksynä sitä sanoin, että haluaisin päästä tällä kaudella kuvaamaan edes yhdet kunnon revontulet ja luulen että ne oli tässä. Täällä päin kun ei usein näy nämä suuret revontulet.

Esitys kesti n. 40min ajan kunnes rauhottui haaleammaksi vanaksi ja siinä kohtaa totesin että sain kaipaamani. Saatoin mennä untenmaille hymy huulilla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *