Pinkki Rl1.jpeg
Blogi

Ralph Lauren Ruched Jersey Dress

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Vihdoin ja viimein sain napattua tämän ihanan pinkin Ralph Laurenin mekon Booztin alesta. Olin tätä mekkoa tuijotellut siitä lähtien kun se tuli alkuvuodesta myyntiin, mutta ajattelin itsekseni että ostan vasta kun mekko tulee alennukseen. Vaatii kärsivällisyyttä, mutta yleensä puolen vuoden sisällä noita uutuuksia tippuu pikkuhiljaa alennukseen. Vinkkinä myös, että edukkaimmat Ralph Laurenin plussamalliston vaatteet löytyy Booztilta eli täältä. Nämä Ralph Laurenin plussamalliston vaatteet on tuolla jopa -50% alennuksessa. 

Nämä Ralph Laurenin mekot ovat todella ihania päällä, vaikka ne ovatkin 95% polyesteria/5% elastaani sekoitusta, niin itselläni ei ole tullut hiostava olo vaikka ulkona on ollut n. +20 °, mutta tämä on varmasti yksilöllistä. Kangas itsessään on paksua ja miellyttävän tuntuista, laadukasta. Tämän mekon mukana tulee muuten olkatoppaukset, mutta mitä katsoin, niin ne saa kyllä todella helposti purettua. Itse ajattelin antaa toppausten olla, jos vaikka olkalaukut pysyisivät paremmin paikoillaan. Alennuksen jälkeen maksoin tästä mekosta 79,50€, jonka itse miellän OK-hintaiseksi. Väri on mielestäni kirkkaampi, mitä myyntikuvassa, mutta silti oikein hyvä. 

Mekko – Ralph Lauren (täältä)

Laukku – Louis Vuitton

Ballerinat – ClickShoes

37 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Katsopa tuota sivukuvaasi, kädentie kiristyy liikaa, tulee väärään asentoon. Aukosta näkyy käsi, kainalon iho sekä sivutissiä. Eli liikaa. Saatko aseteltua mekkoa edestä niin, että rinnan päältä kangasta riittäisi peittämään kainaloakin? Ellet, sanoisin, että mekko on liian pieni. Hyvä väri tosin.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Laihoilla näkyy rinta, paljas rinta. Jos alla on rintaliivit ja ne näkyy niin kyseessä on silloin pieni mekko jossa vahingossa näkyy tissit eikä kyseessä ole tarkoituksella vilautettu sivurinta.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mikä koko sulla on tästä Laurenista? Mietin itsekin juuri tilaamista ja meneeköhän nuo koot ihan standardi mitoituksella 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mulla on koko 54, nämä on mielestäni naftimpaa mitoitusta, kun vertaa vaikkapa johonkin Elloksen vaatteisiin.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Rintojen alla heti oleva kapeampi kohta ei ole vyötärö. Tsekkaas netistä kuva missä kohdin on vyötärön ja lantion linjaus. Pipsan vyötärö on navan kohdalla ja se kohta ei ole kapeaa nähnytkään. Tämmöset viestit on kirjoitettu piloillaan eikä näitä tarvis julkaista. Ymmärtääköhän Pipsa aina koska kehutaan ja koska naljaillaan vaikla ois kehuksi naamioitu viesti?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   En ole tuon vyötärökommentin kirjoittaja, mutta oli tuo alue rinnan alla nyt mikä tahansa nimeltään, se on Pipsalla tosi kapea ja saa vaatteet näyttämään hyviltä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minunkin mielestä mekko istuu kapeutuneelta vyötäröltä hyvin, korostaa hyvin muotoja 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kyllä usein naisten kohdalla vyötäröstä puhutaan, kun tarkoitetaan sitä kapeinta kohtaa kylkiluiden alapuolella. Ja kun se kohta on huomattavasti lantiota ja rinnanympärystä pienempi, niin puhutaan pienestä/hoikasta/kapeasta vyötäröstä. Pipsalla on kapea vyötärö(nseutu) suhteessa ala-ja yläosaan. Tuo asia ei katso painoa, vaan vartalon mittasuhteita.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minä kirjoitin kehun ja ihan on kyllä tosissaan sanottu eikä naljaillen. Kovasti tuo minusta vyötäröltä näyttää, sinäkö sen päätät kenen kroppa on oikeanlainen ja kenen ei? Kummasti minullakin vyötärön kapein kohta on pian tissien alla ja ihan normaalipainoinen olen ja päärynävartaloinen. Ihmettelen myös kovin, että olipa kropassa mikä kuoppa tai paukku tahansa ja se on mielestäni kaunis, ei sitä saisi kehua? Pipsalla on tosi kaunis vartalo kantamaan tämäntyyppisiä mekkoja, tykkäsit sinä siitä tai et.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuollainen mekko vaatisi hieman edustavammat ja tyylikkäämmät kengät 🙂 Muuten kaunis kokonaisuus, mekko vain hitusen liian pieni.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olet oikeassa, sellaiset se vaatii juhliin. Arkikäytössä ajattelin mennä jotenkin näin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kaunis väri mekossa. Missä ajattelit tätä pitää? Olisi kiva saada postaus ihan sun arki/kotivaatteista, niitä kun kuitenkin tulee enempi varmaan kaikkien käytettyä .

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan missä vaan, erilaisilla asusteilla sitten laitetaan jos on arkikäytössä tai juhlakäytössä. 🙂 Pitää katsoa onko tuolla sellaiisa arkivaatteita joita voisin laittaa blogiin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä lääkäri on kommentoinut noista jalan ja kaulasi todella suurista, suorastaan melanoomaksi vain muuttumista odottavista luomistasi? 😮 Miksi niitä ei poisteta ennen kuin ovat pahalaatuisia..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En nyt kuitenkaan kaikkea kerro mitä lääkäri on kertonut, mutta voin taata ettei näistä luomista tarvitse peljästyä. Eivät ole vaarallisia, mutta niitä seurataan jos alkavat muuttumaan. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Melanooma muuten tutkimusten mukaan tulee harvoin jo olemassa oleviin luomiin. Uusia tulokkaita täytyy seurata tarkemmin. Tämä aiemman anon kommenttiin liittyen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nätti mekko vaikka pikkuisen rinnoista pinkeä, mutta menneepä hyvin kunnlaihdut. Väri on sulle perfecto

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kylläpä täällä huomautellaan ihmeellisistä asioista. Millon on kauheita luomia tai mekko liian pieni. Itse jouduin katsomalla katsomaan, että mistä nää kommentoijat edes puhuu, enkä kyllä vieläkään tajua. Toi mekko sopii just hyvin. Eri väriset rintsikat vaan alle (vaikka saman sävyiset kuin mekko) niin ei haittaa tuo "vilautuskaan". 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Musta nuo nuden väriset ois hyvät, kun pitäs olla samaa sävyä kuin iho, eli silleen periaatteessa huomaamaton. Mut toisaalta, samaa väriä olevat rintaliivit ois varmaan huomaamattomimmat. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *