Id Aamu.jpeg
Blogi

Puolet elämän iloista on löydettävissä pikkuasioista, ohimennen siepatuista. – O.S. Marden

Aamusti ei paljon naurattanut kun lämpömittari näytti -8.3 asteen pakkaslukemia ja kun niitä piti ennustuksen mukaan olla vain kolme. Mä en sitten yhtään ole kylmien kelien ystävä mutta onneksi hienot maisemat piristävät. Bussissa olikin hiljaista kun kouluissa taitaa olla tällä viikolla syysloma. Heti oli bussitkin aikataulussa. 

Meillä on kyläilemässä taas pikkupirpana, jonka kanssa pelailin shakkia. Juu, myönnän – hävisin! En oo koskaan ymmärtänyt tuon shakin perään mutta kiva se on kuitenkin pirpanan kanssa pelailla. Sitten muistin että meillähän on tabletti ja siellä vaikka mitä kivoja pelejä, joten sen kanssa innostuttiin pelaamaan kahta enemmän. Kyllä nuo lapset vaan niin paljon piristävät. Pitääkin alkaa neuvottelemaan jotain lauantaita siten että voisimme mennä Tampereella käymään ja katsomaan mun kummipoikaani sekä tietenkin rakasta ystävääni (tui tui vaan sinne, mää tiedän että sää luet tätä)

Mukava ja levätty viikonloppu takana. Me ollaan otettu traditioksi käydä aina sunnuntaisin tekemässä pieni lenkki. Tosin tällä kertaa mulla oli oma pikku agenda tässä ulkoilussa – testasin nimittäin uusia kenkiäni. Oon jopa niin tyytyväinen että ostan toiset, voipahan sitten vaihdella. Mut myöskin tuntien tiedän etten saa itseäni käyttämään noita Vansin pinkkejä missään työssä mutta kiva kun on tuollaiset hienot ja mukavatkin kengät jotka voi sitten laittaa jalkaan kun menee johonkin. Ettei nyt suinkaan noilla lenkkareilla ihan joka paikkaan vaikka ovat kyllä aika päheet!

Postilaatikossa odotti mukava paketti Postcard Gardenilta. Uutta kirjepaperia jota en olisi kylläkään tarvinnut mutta en vain voinut vastustaa kiusausta. Tälläkin hetkellä siellä on pari lehtiötä jotka oikein kiusaa mua ostelemaan. Yritän vastustaa. Tuossa yhdessä isossa lehtiössä (näkyy tuossa yhdessä kuvassa noiden kahden lehtiön alla) on ihania sateenkaarenvärisiä sivuja.

Taisin Porinoissa mainita että tiskikoneemme tuli kuntoon ja se oli hyvä asia, koska mieheni ei oikein ole innostunut käsintiskauksesta (olimme sopineet että aikana jolloin tiskikonetta ei voi käyttää, niin tiskaamme vuorotellen) No olin väärässä – tiskikoneemme EI OLE kunnossa. Jossain vaiheessa korjaaja tulee uudelleen katsomaan mutta mitä nyt mietin niin tuntuu kone menevän vain huonompaan kuntoon. Mies jo tuossa katseli netistä Mielen tiskikoneiden hintoja. Tiskikoneiden vesivahinkomahdollisuus on se suurin syy miksi en ole itse ollut kovin innokas tiskikoneen käyttäjä. Myönnän että kyllähän tuo on paljon helpottanutkin mutta ei paljon mieltä ylennä kun kone vain kokoajan on rikki. Mä tiskaan ihan mielelläni käsinkin mutta tuo tiskialtaamme on kyllä melkoisen ahdas tiskaamiseen, varsinkin on jos hitusenkin isompaa tiskattavaa.

Sain napattua kaksikosta kivan edustuskuvankin. Muuten meno on liian vauhdikasta mun kameralleni, ei pysy näiden kahden vauhdissa. Menoa ja meininkiä! Saatiin tytöille sterilointiaika ensi viikon torstaille. Kyllä, molemmat samalla kerralla. Onpahan vihdoinkin tehty.

12 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *