Yours_Asu1.JPG.jpeg
Blogi

PLUSSATYYLIN JUHLAPUKEUTUMINEN

           

* Tuotteet saatu Yours Clothing

Sain valita kaksi asukokonaisuutta Yours Clothingin nettikaupasta ja voi pojjaat siinä meni pari vuorokautta kun kaikessa rauhassa mietiskelin, että mitkä sopisi parhaiten yhteen. Ja nyt voin sitten paljastaa nämä kokonaisuudet, jotka visioin mielessäni. Tein tästä myös esittelyvideonkin, niin näette miltä asu näyttää kun liikun se päälläni. Laitan myös kaikkiin vaatteisiin ja asusteisiin suorat linkit Yoursin nettikauppaan, niin löydätte helpommin tuotteet. Linkit eivät ole kaupallisia.

Valitsin tämä ns. mekkoasukseni ja olin tätä nimenomaista skater-mekkoa tuijotellut nettikaupassa jo pienen hetken. Kenkien valinta osottautui tässä hivenen haasteelliseksi ja teinkin pienen virheen ottaessani tällaiset 8cm koroilla olevat nilkkurit, koska enhän mä osaa näin korkeilla koroilla kävellä. Kattokaa vaikka videolta! Mut mekosta tykkään, tykkään todella paljon ja odotan innolla muita asukokonaisuuksia mitä tämän ympärille voi keksiä – maltillisempien kenkien kanssa.  

Tämän asun innostus lähti kokonaan noista päheistä nilkkureista ja tiesin heti, että asusta pitää tulla tumma hopeisilla (vaaleilla) yksityiskohdilla. Sopivan yläosan etsiminen oli hivenen aikaavievää hommaa, kun oli paljon valinnanvaraa, mutta kun tuo tuli vastaan tiesin, tiesin että se olisi tämä. Yläosassa on pienen pieniä bling-blingejä tuossa rintakehän kohdalla, jotka kuvissa näyttävät vain valkoisilta pisteiltä, mutta ne kimaltaa myös. Lisäksi sain valita takinkin ja tämä olisi ollut aika kiva, jos olisi ollut riittävän leveä lantion kohdalta. Takissa on painonepparien lisäksi todella pitkä vyö, jolla takin voi myöskin sitoa kiinni.   

Asusteiksi valitsin hopeista ja kimaltelevaa, koska mielestäni se sopii kaikkien värien kanssa, mutta erityisesti tummempiin. Tämä hopeankimaltava clutch laukku osui silmiini ensimmäisenä kun lähdin etsimään asusteita. Laukkuun ei voi paljoa laittaa, jos sen haluaa pitää kivannäköisenä, mutta pieni lompakko, kännykkä ja avaimet sopivat hyvin laukkuun tekemättä sitä liian täyteen tungetuksi. Nämä riippuvat bling-bling korvikset taas ihastuttivat, koska näyttävät yksinkertaisen tyylikkäiltä ja lisäksi osottautuivat kivan kevyiksi. Samassa paketissa tuli myös pienet nappitimangit mutta pidän enemmän roikkuvista. Harmikseni tämä rannekoru oli nettikaupasta loppunut, mutta valitsin sen tuon kukkamaisen kuvioinnin sekä joustavuuden takia (mahtuu siis varmasti ranteeseen).  

21 kommenttia

 • Anonyymi

  Hui! Älä vaan lähde ulos jäille noilla kengillä kun sisälläkin meno oli noin huteraa .

 • Anonyymi

  Toisen asun paita oli hieno ja laukku sopi molempiin asuihin. Kummatkin kengät näyttivät epäsopivilta, etenkin ekan asun jopa vaarallisilta nilkkojen niksauttajilta. Mut jos ei aio tanssia tai muuten juhlissa liikkua, niin toki nättejä olivat molemmat juhlakäyttöön.

 • Anonyymi

  Tuossa mekossa toinen puoli kaula-aukosta on erilainen tai sitten huolimattomasti puettu, vaikka sen on tarkoitus olla symmetrinen. Jossain aikaisemmassa Yoursin mekossa oli samaa ongelmaa, en muista missä.

  Tykkään paljon enemmän tuosta housuasusta. Housuasun paidan kanssa myös nuo korvikset pääsee paremmin oikeuksiinsa, ja tuossa asussa ne sopii sulle tosi hyvin

 • Anonyymi

  Hyvät asut, mutta kengät näytti vaikeilta käyttää. Oliko niissä liukkaat pohjat? Housuasun tunika on aivan ihana, jotenkin keveä ja ilmava. Pidin myös takin venäläisvaikutteista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On niissä sileät pohjat mutta esim. hopeiset kengät eivät olleet liukkaat, mutta tummemmat oli siitä korkolapustansa. Ei tuntunut kivalta kävellä niiden kans, kun kokoajan sai jännittää ettei askel lipeä.

 • Anonyymi

  Kuvissa noi vaatteet näytti ihan kivoilta. Mutta videolla taas läsähti koko asuvalinta valitettavasti. Paita on tosi ihana, mutta isontaa sua kamalasti vielä enempi ja helma jää takaa liian ylös. Eli on pidempi edestä. Ja kengät molemmat aivan väärät valinnat. Onko sulla jotkut isommat gaalabileet tulossa kun näin blingblingiä olet valinnut?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jaa'a, voihan sitä jotain olla tulossa, tai sitten ei. 😀

 • Anonyymi

  Vau, tuo jälkimmäinen asu sopii sinulle tosi hyvin!! Takin tosin jättäisin pois.

 • Anonyymi

  Tykkäsin tuosta housuasusta, jossa oli kaikki kohdallaan asusteita myöten. Mekko olisi minun makuuni kaivannut boleroa tms. Oloisi kiva jos laittaisit hiuksesikin juhlavammin kun esittelet juhla-asuja.

 • Anonyymi

  Mekko kaipaa sukkahousuja ja boleroa. Noi legginssit tekevät alaosasta liian raskaan, varsinkin kun yläosassa on hihatonta. Ja ne mekkoon yhdistetyt jalkineet näyttivät vaarallisila, varsinkin viedolla olivat korot oudosti vinossa. Onko vääränkokoiset kengät?

  Housuasu on mielestäni kiva, vaikka se puseron noussut helma takana hiukan häiritsi. Vaikutelma oli kuitenkin juhlava ja tyylikäs, kengät ihanaa blingblingia 😃

  Ja niikun joku muukin sanoi: näin laitetut asut kerä korujen ja kevyen meikin tarvitsevat kyllä kaveriksi myös sen laitetun tukan…

  • Anonyymi

   Minusta hiukset oli ihan ookoo. Huulipunaakin oli, joten en valittaisi nyt kun asut oli kenkiä myöten kunnolla päällä eikä avojaloin esitelty. Hyvät asut, ehkä blogihistorian parhaat!

 • Suffeli

  Tosi kivat asut, varsinkin tuo blingbling-kenkien kanssa oleva:) Mukavaa loppuvuotta:)

 • Anonyymi

  Housuasu oli kyllä parempi, mutta pusero oli joko huonosti päällä tai sitten liian pientä kokoa. Nousi omituisesti takaa ylös. Saatko takin vaihdettua isommaksi vai oliko se isointa kokoa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En saa vaihdettua takkia isommaksi, ei ollut isoin koko.

 • Anja

  Puseroasu on kyllä ihastuttava ♡, paljon parempi (jos minulta kysyttäisiin :)). Puseron ilmavuus ei korosta muotoja (kuten mekko) vaan jättää ne armeliaasti huomiotta. Housutkin kivat lahkeineen.

 • Anonyymi

  Ihania vaatteita ja kenkiä! Kauniita värejä! Mutta älä lähde niillä korkeilla kengillä minnekään, näytti vaarallisilta (en pystyis itsekään).

 • Anonyymi

  Ihana kun asukuvissa on kengät jalassa ja muutoinkin asukuva on nimensä veroinen. Kyllä on parannusta aiempaan!
  Joku jakku tai bolero ykköseen niin ois hyvä yhdistelmä. Kakkonen on ehdottomasti kuitenkin parempi. Kengät aivan ihanat!

 • Anonyymi

  Olisin kaivannut ehkä molempiin asuihin myös kaulakorua. Tykkäsin paita-asusta enemmän. Ja tosiaan, ekan asun kengät näyttivät hengenvaarallisilta ja vääränkokoisilta. Myös ne hopeakengät näyttivät jotenkin klonksuvilta jalkaan, mutta helpommin käveltäviltä.

 • Anonyymi

  Ihana ihminen olet ja onneksi et välitä muiden mielipiteistä. Oot vaan niin ihanan ilonen ja muutenkik sussa on niin paljon hyvää. Itellä hirveesti on ollu kaikkee ja ystävät tukena kaikessa ja se helpottaa mun tilannetta niin paljon. On ihan sairaan hienot asut❤ Jatka samaan malliin