Ellos1.jpeg
Blogi

PLUSKOON ASUKOKONAISUUDET PIKKUJOULUUN

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Tänä vuonna ei luultavasti kovin monia pikkujouluja vietetä koska korona, mutta halusin silti tehdä itseni ja teidän iloksi muutamat pikkujoulun asukokonaisuudet Elloksen valikoimasta. Mä tykkään tehdä kollaaseja, varsinkin vaatteissa kun voi leikitellä värien kanssa jne. Ja nämä kokonaisuudet ovat sellaisia mitä todellakin voisin itse pitää pikkujouluissa. Ainoa mitä pitäisi muuttaa on kengät, koska en pysty käyttämään tuollaisia korkoja. Olisin myös laittanut näihin mukaan jonkinlaiset pikkulaukut, mutta valikoimasta ei löytynyt sopivia. Minkä sä näistä kolmesta kokonaisuudesta valitsisit mulle?

Mä yleensä vältän tummia sävyjä, mutta tämä Zizzin paljettimekko kiinnosti mua mahdollisella kiiltävyydellä ja kuten tiedätte, mä oon harakka. Kaikki kiiltävä kiehtoo. Mekon ollessa tummasävyinen, halusin valita sille asusteiksi jotain vaaleaa joten nämä vaaleankultaiset metallihohtoiset asusteet olivat selkeä valinta. 

PALJETTIMEKKO VAALEANKULTAISILLA ASUSTEILLA

Halusin myös yhden punasävyisen asun, koska kyllähän sellainen nyt kuuluu olla. Itse ainakin miellän punaisen yhdeksi joulun väreistä. Löysin ihan Elloksen omalta puolelta (plus collection) punaisen mekon joka on vielä sellainen että menee arkenakin. Plussaa siitä! Mekon kanssa stailasin mustat nilkkurit sekä punertavat korvikset. Tähän vielä laittaisin mustan pikkulaukun mukaan.  

PUNAINEN PIKKUJOULUMEKKO 

Kun näin tämän Zizzin mekon, niin mä tiesin että tämä! Jos joku näistä asuista pitäisi valita itselle, niin se olisi tämä. En nyt ihan tiedä minkä asusteiden kanssa päätyisin mekkoa pitämään. Tässä olisi hankaluuksia valita vain yhdet tietyt kengät koska tämän kanssa menee monenlaiset. Nuo leokuvioidut olisi melkoisen villi valinta ja siksi ne tuohon otinkin vaihtoehdoksi. Harmikseni en löytänyt ihan sellaisia korviksia valikoimasta mitä olisin halunnut, mutta näiden korviksien kanssa valitsisin mustat nilkkurit sekä korviksien värisen hopeisen clutch-laukun.  

PALJETTIMEKKO VAALEANKULTAISILLA ASUSTEILLA

4 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Zizzin mekko on todella upea ja siihen sopisi upeasti leopardikuvioiset nilkkurit ja samaa kuosia oleva pikkulaukku, mutta harakka oon minäkin, joten paljettimekon ottaisin itselleni heti ja nuo vaaleanpunaiset korvikset, vaikka eivät sovi välttämättä tämän paljettimekon kanssa?

  Zizzin mekkon valitsisin sulle, sen väri on huippu-ihana ja korivksetkin ovat kauniit!

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mutta täytyykö kaiken välttämättä täysin sointua yhteen? Sillä tavoin saa ainakin mielenkiintoisia kokonaisuuksia. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Valitsin myös sinulle tuon viimeisen asukokonaisuuden 🙂 Se on kivan pirteä väri ja hyvä malli. Pitkät hihat plussaa!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *