47 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voin samaistua täysin tohon että kattelen huvikseni myynnissä olevia maatiloja vaikken aattele edes ostaa 😀

  Mistä oot ostanu tuon sun kotiasun mekon? mahtavan näkönen,itekki ettin tollassii mutta en löydä :/

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Musta niitä on tosi kiva katsella, oon sitä tehnyt jo vuosia. Mies aina nauraa että joko mä kattelen uutta kotia, mut ehei. Tällä kertaa en kattele sillä silmällä, aikasemmin toki oli sitä pientä vilkuilua et jos löytyisi kiinnosta. 🙂 Tuo mekko on joskus aikoja sitten ostettu Yoursilta, oisko 2-3v. sitten.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ootko kokeillut joskus tehdä smoothieta vesimelonista, banaanista ja maustamattomasta jugurtista? Mä tein tänään ja voi pojat tuli hyvää 😊 Vesimeloni antoi mukavasti makeutta siihen, suosittelen. Onko sulla kertoa mitään hyviä smoothie reseptejä 😊?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En ole maistanut, mutta ehkä joskus maistan. 🙂 Ei mulla ole mitään sen ihmeempiä reseptejä, tota perusmustikkasmoothieta oon käyttänyt koska se on niin hyvää, ettei voi kyllästyä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, mutta ei niistä tullut nyt mitään – omien aikataulutuksien mukaan. My Day kuvina voisi joskus tehdä. 🙂 Kirjaan sen itelleni ylös ettei unohdu. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En nyt tiedä otanko ihan sellaista kuin videolla näytin. Löysin Zalandolta viel paremman joten sen laitan tilaukseen. :)Se mitä sovitin H&M:llä ei ainakaan eturepun suhteen ollut olleskaan paha joten mikäpä ettei. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Höh, innolla rupesin katsomaan mutta olikin tylsät kun vaan kävelit. Olisit nyt kertonut jotain Porin keskustasta/patsaasta etkä vain kuvannut kukkia, ja myös olisi ollut kiva nähdä sovituskuvia . Kissat <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No harmin paikka. Aina ei voi voittaa, että kaikki tykkäis. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Teetkö aina tuollaisen samanlaisen smoothien? Tuo on varmasti hyvää, mutta itse tykkään vaihdella aineksia ihan sen mukaan mitä kaapista löytyy. Upotan smoothien sekaan myös esim. pinaattia ja lehtikaalia ym. terveellistä josta en muutoin pidä.
  Kesällä teen pakasteeseen "jäätelöä" soseuttamalla banaania ja avocadoa ja joskus myös esim. marjoja, mangoa, pähkinöitä ja maustamatonta jugurttia. Vie jädenhimoa helteellä.
  Voisin kuvitella, että tuo shortsihaalari ei sovi kropallesi, mutta mielenkiinnolla odotan, olenko väärässä. Parempi varmaan olisi, jos ylä- ja alaosa olisivat erillään ja yläosa tulisi takamuksen päälle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No suurinpiirtein teen aina saman, kesällä tykkään kyl tehdä mansikoista ja vadelmista eli marjasmoothiet on omaan mieleeni enemmän. Onhan noita variaatioita moniakin mutta mustikkasmoothie on jäänyt parhaimmaksi. 🙂 Kuulostaa hyvältä nuo sinunkin variaatiot. 🙂 Ehkä joskus itekki testailen, ainakin tuo mango ja pähkinä voisi olla hyvä. 🙂 No ainakin se H&M:llä oleva shortsihaalari oli tosi hyvä, ei olleskaan paha. Harmi etten ehtinyt sitä sen enempää kuvaamaan. Mut se voi olla että erilliset ylä- ja alaosat ois paremmat koska niitä vois sitten vaihdella, siis yläosia. No tämä on myös yhtenä vaihtoehtona mutta aattelin nyt tilata sen Zalandolta löytämäni täydellisen oloisen shortsihaalarin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kivan vaihtelevat porinat, tykkäsin kovasti!

  Minäkin katson asuntoilmoituksia. Olen tehnyt sitä jo vuosikausia ja ihan huvikseni vain ilman ostoaikomusta. Just noiden syiden takia kuin itsekin mainitsit eli on kiva katsoa sisutuksia ym.

  Teillä on kaunis koti ja ihanat kissat. Olisi kiva nähdä kuvia pihastanne, mutta ymmärrän, jos et halua näyttää.

  Mä olen sovittanut jumpsuitia muutamaan otteeseen, mutta aina niiden selkäosa on tosi pitkä ja haaraosa roikkuu 15 senttiä liian alhaalla eli mittasuhteet on ihan pielessä, vaikken edes ole mikään pitkäsäärinen ja lyhytselkäinen, vaan minusta melkein päinvastoin. Sinulle onnea sopivan metsästykseen!

  Ja tähän loppuun haluan sanoa sinulle: ole vain oma itsesi ja kulje omaa tietäsi <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. 🙂
   Mä oon kans vuosikausia jo tehnyt ja aina huvikseni, vaikka toki muutamalla kerralla on ollut ihan kunnon etsintäkin päällä. 🙂 Kiitoksia, koti ja kisut on kyllä ihania mutta valitettavasti en voi juurikaan pihaamme kuvata koska ei haluta kertoa tästä mitään tarkempia yksityiskohtia. Se on toisaalta harmi mutta kun muistelee millaista se oli vanhassa kodissa, niin sen jättää ilomielin pois. Kiitoksia, oon ehkä nyt löytänyt Zalandolta sopivan jumpsuitin ja pistänkin sen tilaukseen vielä tänään. Täytyy toivoa että on sopiva 🙂

 • Pellavasydämen Mervi

  Pellavasydämen Mervi

  Kun tässä itsekin vielä viittaat aiempaan postaukseen, niin rohkenen vielä yhden kommentin siitä kirjoittaa. Aihe nimittäin pohdituttaa kovasti. Tässä suora lainaus kommentistasi: "Jos alkoholisti olisi onnellinen ja tyytyväinen, niin ei se luultavasti olisi alkoholisti. Mä oon nähnyt ihan läheltä alkoholistin elämää ja se on kaikkea muuta kuin onnellista. Yleensä sillä alkoholilla haluttaan turruttaan jotain."

  Olen itsekin lihava. Mielestäni alkoholimissa ja liikalihavuudessa on hyvin paljon samaa. Nyt kirjoitat, että jos alkoholisti olisi onnellinen, niin se ei olisi alkoholisti. Eikö sitten lihavasta voisi sanoa samaa, jos lihava olisi onnellinen, niin se ei olisi lihava? Vai onko se eri asia?

  Mielestäni tuo lauseesi osoittaa juurikin ulkopuolisen ennakkoluulon – sen mitä itsekin kauhistut! En ole alkoholisti, eikä minulla ole – toisin kuin sinulla – siitä edes läheiskokemusta, mutta voisin kuvitella, että alkoholistikin saattaa olla tyytyväinen elämäänsä. Vailla aikatauluja, ilman sitoumuksia, luonnossa, kivassa porukassa… Ai, eikö?

  Ja vielä diipimmin. Kirjoitat, että jos alkoholisti olisi onnellinen, se ei olisikaan alkoholisti. Täytyykö siis ajatella, että jos lihava ei halua olla lihava, vaan alkaa laihduttaa, se ei olekaan onnellinen. Hiffaatko, mitä ajan takaa?

  Vielä kolmas pointti: Kirjoitat, että alkoholilla yritetään turruttaa jotain. Olen vahvasti sitä mieltä, että moni (en väitä, että kaikki) lihava yrittää turruttaa jotain.

  Kumpikin, lihava ja alkoholisti ovat halujensa vankina. Mielestäni emme voi/saa kumpaakaan arvioida ulkoapäin. Ihminen on onnellinen, jos hänestä tuntuu että on. Ympäristö olkoon muuta mieltä. Ehkä ongelma onkin siinä, että arvioimme itsestämme lähtöisin: jos minä olisin tuollainen alkoholisti,en olisi onnellinen. Jos minä olisin noin lihava, en olisi onnellinen.

  Kumpikin aiheuttaa haittaa itselleen, mutta usein myös kustannuksia yhteiskunnalle (katkaisuhoidot, liikalihavuuden liitännäissairauksien hoito jne..) Muutos tapahtuu vasta sitten, kun ihminen myöntää ongelmansa ja alkaa muuttaa sitä. Siitä voi tulla onnellisemmaksi, mutta ei aina.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No ei lihavaa ja alkoholistia voi verrata…Esim.lihava voi käydä säännöllisesti töissä, ei aiheuta ympäristölle uhkaa jne, kun taas alko voi ajaa päissään jne. Alkon pää ei myöskään 'pelaa' kuin kuivilla jaksoilla. Alkoholisti on pahimmillaan vaaraksi ympäristölle, lihava ei. Aika suhteetonta siten tuollainen vertaus.

   Tunteet, kuten onnellisuus, ovat vaikeasti mitattavia asioita. Se, että joku on onnellinen, voi näköjään olla monelle reaktiota aiheuttavaa ikään kuin se olisi heiltä pois viety. Onnellisuus on kuitenkin parhaimmillaan stressitön tila, joka voi johtaa ja usein johtaakin parhaassa tapauksessa ihmisenä kasvamiseen. Silloin näkee ja tuntee jokaisen hetken merkityksen tässä ja nyt, ei 'sitten joskus'…Tiedän kokemuksesta, että 'sitku-ihmisille' onnellisuus on aika punainen vaate. Aina löytyy syitä vertailla ja yrittää horjuttaa ja romuttaa…mutta onnellisuutta ei saa rahalla, asemalla, viisastelulla…

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Olen Mervin kanssa samoilla linjoilla. Eiköhän tästä ole ihan tutkimuksiakin tai ainakin vahvoja lausuntoja päätohtoreilta, että riippuvuudet (muutkin kuin syöminen ja alkoholi) ovat hyvin samankaltaisia.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Entäs lihava alkoholisti? 😄 Tää aihe vois jo olla. Olkoon kukanenkin sen verran onnellinen kuin on, mitä sillä päätään vaivaamaan toisten onnellisuuden määrän arvioimiseen. Se kun on mahdotonta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mielenkiintoista pohdintaa. No, mä oon ihan läheltä katsonut alkoholistin elämää joten ainakin sen pohjalta uskaltaisin sanoa ettei hän olisi kovin onnellinen, varsinkin kun valittaa sitä juomista. En tietenkään voi tuon perusteella sanoa että kaikki olisivat näin, voihan olla että joku alkoholisti on onnellinen, samoin kuin joku lihava ei ole onnellinen ja joku on. Nää on vähän kakspiippusia asioita. Alkoholistia ja lihavaa en kyllä täysin vertaisi keskenään vaikka kummatkin omilta osiltaan kurmittava yhteiskuntaa. Kuten tuossa ylempänä joku totesikin että alkoholisti voi olla ympäristölle vaaraksi, kun taas lihava ei ainakaan käsittääkseni ole. Molemmat ovat toki addikteja, alkoholisti alkoholiin, lihava syömiseen/ruokaan mutta eivät silti täysin samat. Pienillä eroilla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No voi harmi, toivottavasti ens kerralla olisi sunkin mieleen. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Katsoin itsekin tällä viikolla asuntomyynti-ilmoituksia. Tosin Espanjan auringon lämmöstä. Sinne haluaisin. Ainakin talveksi.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, joku auringon lämmössä oleva mökki ois kyllä kiva talven ajaksi. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tuskin se Pipsan onnellisuus lihavuudesta johtuu. Vaikka olisikin onnellinen, niin kyllä siltikin saa ja pitää yrittää kehittää itseään ihmisenä, oli se sitten terveellisempien elämäntapojen kautta tai jotenkin muuten.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan tämä sanottu ties kuinka monta kertaa, että terveyden takia pyrin siitä pois. 🙂 En ulkonäön, enkä sen että olisin sitten hoikempana onnellisempi. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihania kissoja! Mullakin on ollut cooni, yhä ikävä:(
  Toivottavasti kuitenkin luet edellisen postauksen kommentit, laitoin sinne viestiä ja en suinkaan ilkeätä.

  -Anna

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Millainen cooni sulla on ollut? Ne on kyllä ihania hurmureita ilvestupsuineen. 🙂 Kyllä mä ne luen, kunhan ehdin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Taas alkoi anonyymien keskinäinen nimittely. Miksi ei voi uskoa siihen että bloggari itse osaa vastata kommentteihin. 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei se minua haittaa, koska itselläni kuitenkin kestää tämän vastailun kanssa niin joskus kyselyt on sellaisia joihin joku toinenkin osaa vastata minun puolestani, yleensä syystä että vastaus on jo kerrottuna. 🙂

 • Anna

  Anna

  Kävin muuten ihan huvikseni vilkaisemassa noita Lumingerie liivejä. Ajattelin, että siellä olisi vaan tosi isoille naisille suunnattuja liivejä, mutta yllätyinkin positiivisesti, sillä siellä on myös mun kokoa! Melkeen mahdoton löytää ns. "normikaupoista". Hintavia ovat kyllä, luuletko että kannattaa harkita tilaamista?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä mie suosittelen ostamaan, koska jos ei olekaan sopiva niin palautus on helppoa ja nopeaa. Itse oon ostanut tuolta muutamat rintaliivit ja oon tyytyväinen. Paljon halvempaa ainakin itselleni nuo rintaliivit, kun jostain muualta ostettuna saattaisin joutua maksamaan 120e, mutta tuolta saa yleensä alle 70€ ja lähes täydellisiä rintaliivejä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hienoa, että Pellavasydämen Mervi laajensi lihava/onnellinen -keskustelua. Tosiasia on, että sekä alkoholismissa että lihavuudessa on kyse samasta asiasta eli addiktiosta. Addiktoituuko ruualle vai alkoholille on luonnollisesti seurauksiltaan jonkin verran erityyppinen tilanne.

  Lihava tosiaan voi hoitaa paremmin työnsä kuin alkoholisti, mutta terveysongelmat ovat molemmilla tuttuja ja addiktiosta johtuvia, ilmennen erityyppisinä.

  Vaikka Piia, et halua julkaista tätä kommenttia niin toivon, että mietit ja ymmärrät mistä nyt vakavasti puhun.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä kyllä mutta olisit voinut tämän vastauksesi laittaa tuohon Mervin kommentin alle niin ei lähtisi näin erkanemaan tuon keskustelun vastaukset. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miksi Pipsalle pitää koko ajan yrittää "opettaa jotain", ihan sormi ojossa ollaan aina neuvomassa. Mua ainakin ärsyttää suunnattomasti neuvominen, jos en ole neuvoa pyytänyt. En tajua monia näitä blogin lukijoita, kun tuntuu, että iso määrä on tällaisia besserwissereitä, joiden elämäntehtävänä on "vakavasti muistuttaa" ja kysellä, "otitko nyt varmasti huomioon sen ja tämän ja tuon" ja "ihan vaan tässä sanon, että…" . Että vaikka Pipsa ei ole edes pyytänyt, kannattaa tulla vaan itsepintaisesti tuputtamaan niitä ohjeitaan? Mä en ainakaan enää edes julkaisisi näitä "elämänohjeita".

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   😀 Älähän nyt, en ole itse kokenut niitä pahoina vaan lähinnä huvittavina vaikka on joistakin joskus ollut ihan vinkkiapua. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tismalleen näin!!!! Itsekin olen ihmetellyt ihmisten vimmaa saada muut toimimaan kuten itse toimii/haluaa/näkee asian… ihan kun ei olisi ERILAISIA tapoja toimia 😀

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *