28 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti, he ovat ja Sulo ihan selvästi halus olla mukana. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  ei näitä videoita jaksa kattua ku otat kissat mukaan. liikaa menee keskittymiskykysi niihin ja tulee turhia katkoja puheeseen. seuraava video ilman kissoja please!!!!!!!!!:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinhän siinä pakkaa käymään kun kissat on mukana, mutta näin oltiin äänestetty blogin FB-sivulla että kissat mukaan videoon. 🙂 Älä huoli, ei näitä joka kerta tule mut on ne kissat välillä kivat.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Anonyymilla taitaa olla usein elämässään ei pysty -fiilis, jos videon katsominen oli jo todella raskasta ;D

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voi herran jestas kun pikku herra Suloisuus onkin kasvanut! Huomaa videosta eri tavalla kun kuvista 🙂 Meillä kans kissoilla on tuo "ei pureminen", siis että vaan hellästi kosketetaan hampailla esim. kättä, aivan eri asia kuin vihaisesti pureminen. Enemmänkin ilmaistaan kiintymystä hellällä hampailla kosketuksella, eli kissat tosiaan ilmaisee monia eri asioita hampailla tarttumalla, mitä monet ei tiedäkään.
  Ja tuo kissojen haisteluilme :'D aina kyllä jaksaa naurattaa kun löytyy joku haju mistä naama vetäytyy tuohon ilmeeseen 😀
  Oot kyllä mahtavasti hoikistunut, kelpaa varmasti joitakin kevätvaatteita ostella! Treenivideo ois kyllä tosi kiva 🙂
  -kiia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, Suloisuus on jo kamala jössikkä vaikka vielä kamala kakara. 🙂 Likat ois jo tuon ikäisenä rauhottuneet. Siis juu, tuo hellästi näykkiminen on sitä et "tykkään susta tosi paljon". Siiri tekee sitä niin, että ottaa nenästä kiinni kunhan on ensin puskenut mut pyörryksiin. Cooneilla on kamala puskuvoima, et kun ne on oikeessa tunnelmassa ni niiden puskut voi tunnahtaa. 🙂 Treenivideota pitää miettiä kun se pitäs toteuttaa silleen ettei siel salilla ole muita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Varmasti mutta näillä kahdella ekalla ei kissat oiken tuu ihmettelemään, eli siksi näin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei enää kissavideoita :). Kauhean raskasta kattoa ja kuunnella kun sulla katkeaa ajatus koko ajan kissojen huomioinnin takia.
  Lisää vaan niitä salikertoja :). Mulla ainakin motivaatio on lisääntynyt kun salikäynnit ovat lisääntyneet ja kehityksen huomaa sitä nopeammin :). Tulee oikein into haastaa itteään enemmän kun koko ajan jaksaa paremmin ja painot nousee.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä oon tähän miettimässä ratkaisua koska selvästikään se ei ole hyvä että kissat on samassa kun mä yritän höpötellä. On siis tiedossa ettei tuo toimi kun huomio herpaantuu. 🙂 Että yritän tässä miettiä ratkaisua koska kissat videolla ovat tykättyjä. Juu, kyllä mä salikertoja lisään mutta en vielä – haluan tehdä tämän silleen rauhassa etten ala intoilla liikoja koska mulla on sitä taustaa että se voisi mennä järkyttäviin määriin ellen vähän jarruttele. 🙂 Kaikki aikanaan.

 • IlonaK

  IlonaK

  Oikein erinomaisen ihanaa viikonloppua sinne, sekä kaksi- että nelijalkaisille!

  Olipas mukava video, kun kaksi karvahaalaria pyöri siinä mukana. Miusta siekin höpöttelit niin luonnollisesti, välillä meille ja välillä kissuuksille. Tuli taas semmonen olo, kuin oisin ollut siellä paikan päällä juttelemassa. Minua ei siis haitannut yhtään, että huiskahännät olivat mukana, päin vastoin.

  Oisko ne hellät puraisut sellaisia "rakkauven näykkäisyjä"? Miun edellinen kissani näykki silleen, mutta tämä nykyinen kissavanhus puraista rusauttaa ihan kunnolla…ei kuitenkaan ole vielä reikiä nahkaan tehnyt 🙂

  Vaatteiden teettämisestä juohtui mieleen: siinähän maksaa myös kotimaisesta käsityöstä ja kannattaa pienyrittäjää, mikä on hyvä asia. Ja hintaan vaikuttaa myös, jos ompelija kaavoittaa vaatteen. Ja toenperrään, sie saat uniikin vaatteen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, onhan siulla ollut mukava viikonloppu?

   No mua itseäni kyllä vähän haittaisi se että jutustelu pätki kissojen takia ja oon tässä nyt miettinyt et miten siihen saisi parannusta. Sulo varsinkin on sellainen että sitä kiinnostaa heti et mitä mä teen jos höpötän ja istun lattialla.

   Joo, ne hellät puraisut on just tuota. Siiri tekee sillä tavoin et ottaa mun nenän suuhunsa. Se välillä sattuu vaikka ei siis pure, et pitää vaa kiinni. 🙂 Et ite pitää pysyä sillo paikoillaan. 🙂

   Aivan, mä en muuten aatellutkaan sitä noin – että on kotimaista työtä ja kannatan pienyrittäjää. Se on kyllä plussaa ja siitä on ilo maksaakin enemmän. Joo, kyllä hän kaavoittaa vaatteen, näin oon ymmärtänyt.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihanat huiskahännät. Oli kiva katsoa videoita kissoista.
  Mutta nyt täytyy lähtee kauppaan. Isäntä jo tuossa kävi kurkkimassa, mutta mä sanoin, että sitte kun olen katsonu sun porinat. Sillai nää vetää, ettei viitsi keskeyttää. Hyvää viikonloppua.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva oli tällainen kissavideo 🙂 Onko yleensäkin niin, että Siiri ja Sevi ei ole niin sosiaalisia kuin Silla ja Sulo? Ihania jättikissoja joka tapauksessa.

  Hiuksesi ovat muuten tosi nätit tässä videossa, ilmeisesti ihan itse laittamasi? Hyvä leikkaus on kyllä kaiken a ja o, tuo pituus toimii sinulle todella hyvin ja tuo hoikistuneet kasvot kivasti esille. Samoin hiukset tekevät huolitellun ja tyylikkään vaikutelman, paljon paremmat kuin ennen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä ne muuten on sosiaalisia ja ajattelin siksi lattialla ollakin että tulisivat katsomaan, mutta jostain syystä Siiriä ja Seviä ei nyt innostanut. Sevi kyllä katseli sohvalta touhujani mutta ei tullut liki. Siiri taas nukkui pershomeessa yhdessä luolassa. Edes juustonamit ei kiinostaneet vaikka se on yleensä salamana niiden perään. Jättikissoja nämä ovat, ja varsinkin Sulo.

   Aijaa, kiitoksia. Mun mielestä nää ei ole mitenkään ihmeelliset. En oo tainnut ees kammata niitä sen ihmeemmin. Vähän käden kanssa suin. Et en ole laittanut näitä mitenkään, luonnonmukaiset. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Toi oloasu on kivan mallinen ja pukee sua hyvin. Myös hiukset on nätisti (käänsit päätä ja hiukset vilahti myös sivuilta). Kaulakoru sopii hyvin asuun.

  Miksi uusi laukku? Olen itse ostanut itselleni kerran synttärilahjan, mutta olisin ostanut sen joka tapauksessa. Kyse oli kohdallani enemmän tekosyystä. Ostin sen synttäripäivänäni. Minusta on hassua, että ostat lahjan itsellesi, etkä miehellesi. Tää kummastuttaa, mutta tietysti saatte tehdä mitä haluatte.

  Voisitko kertoa miten toi Ärräpaketti hommeli toimii?

  Kerrospukeutuminen toimii tuossa kevätpukeutumiseen liittyvässä ongelmassa. Lisää yksi ohut kerros lisää. Aluspaita tai -mekko, myös tosi, tosi, tosi, ohut merinovillainen pusero ajaa asiansa.

  Mukavaa sunnuntaita! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oloasu on kyllä kiva, tykkään itsekin. No kiva että hiukset on muutamien mielestä kivasti, kun en ole niille tosiaan mitään tehnyt – en ole mielestäni edes kammannut niitä. Lyhyissä on se hyvä puoli ettei niitä tartte aina aamusti kammata, riittää et käden kans vähän sukii sinne tänne. 😀 Kaulakoru on muuten kiva, löysin sen sattumalta kun kaappeja siivosin. Olen sen äidiltä joskus saanut, äiti luuli että se on Kalevalaa mutta ei ole.

   No nyt en osaa sanoa että miksi uusi laukku, jotenkin se laukku vaan taas huusi sitä mun nimeä. 😀 Toki mä miehelleni olen synttäri- ja joululahjoja ostanut, en vain niitä tänne blogiin esittele. Ja tässä tapauksessa ostin itselleni koska mun synttäritkin on. 🙂

   Ärräpaketti toimii niin, että menet ärrälle ja pyydät sieltä paketin (joko miniärrä tai ärräpaketti joka on hieman isompi) ja sitten menet ja pakkaat. Näitä saa vissiin kotiinkin mukaan mut mä oon aina pakannut siellä paikan päällä. Siinä paketissa on kohdat mhini sä kirjotat vastaanottajan tiedot puh.numeroineen ja sit laitat omat tietosi. Sitten viet kassalle ja maksat. Sit seuraavan päivän aamuna se paketti lähtee. Kestää vähän kauemmin kuin postilla se liikkuminen.

   Kerrospukeutuminen vois kyllä olla, ehkä mä kokeilen tota mun kevyempää kesätakkia niin, että kerrostan sen alle vaan niin piruusti. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kysyisin vielä, että miten tuo ärräpaketti on yksityisempi, kuin muut paketit? Tätä en ymmärtänyt, vai tarkoititko, että pyydät paketit omaan Poste Restaneen. Hyvä tietää tuo, että puhelinnumero vaaditaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin tarkoitin sillä varmaan sitä että kun siihen pitää antaa osoite ja puhelinnumero. En tiedä käykö Poste restante siihe osoitteeksi, pitääkin kysyä. Ja juu, puhelinnumero vaaditaan koska sinne tulee se saapumisilmoitus. Mitään paperista ilmoitusta ei postiteta.

 • Yuki

  Yuki

  Näistä sun porinoista (ja postauksista ylipäätään) tulee hyvälle tuulelle! Olen aika uusi lukija ja aion todellakin pysyä kelkassa mukana. Kivaa kevättä Pipsa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo on mkava kuulla, että näistä tulee hyvälle tuulelle. 🙂 Tervetuloa vaan mukaan ja hyvää kevättä siullekin!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiitos! Tykkään näistä porinoistasi. Kuten tuossa joku jo aiemmin kommentoi, tuntuu kuin olisit paikan päällä. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *