mustatmekot1.jpeg
Blogi

Mustan mekon metsästys

Tässä nämä kuusi mustaa mekkoa (+ kaksi ylimäärästä yllättäjää) jotka olen itselleni löytänyt (+ saanut vinkkauksen) ja näistä pitäisi kehitellä sellainen TOP3, koska en ihan kaikkia kehtaa sovitukseen tilata. Nuo pari yllättäjää toki mietityttää siksi kun ne tarttis sitten tilata erikseen toisesta kaupasta mutta ei se mitään.

Kerrohan siis mitkä TOP3 sä ottaisit näistä sovitukseen?

Sitten kaipaisin mielipidettä näistä kolmesta pitempihihaisesta mekosta, olen jotenkin viehtynyt näihin kietaisutyylisiin mekkoihin mutta en osaa päättää näistä sitä yhtä jonka ottaisin sovitukseen tuossa samalla kun ottaisin nuo TOP3 mekot.

Näitä olisi tarkoitus käyttää viileämpinä kesäpäivinä ja sitten syksymmällä, ja miksei myös talvellakin. Eli mikä olisi näistä kolmesta se yksi joka mun kannattaisi pistää sovitukseen?

28 kommenttia

 • Miina

  Ylimmästä rivistä eka ja toka, alimmasta rivistä eka. Noista pitkähihaisista 3.

 • Anonyymi

  "Viileämpinä kesäpäivinä ja sitten syksymmällä ja miksei myös talvellakin." No, miksi nyt sitten jo aiot tilata, kun laihdut kuitenkin kesään mennessä paljon?

 • Anonyymi

  Sulle valkkaisin mekot 3,6 & 8 ja pitkähihaisista 3.

  Nro 1 ei ole hyvännäköinen edes mallin päällä.
  Nrot 4&5 vaatii vyötäröä, vaikka ovat muuten ihan jees.

 • Motoristin Mutsi

  Nroissa 1 ja 3 näyttäisi olevan hyvä leikkaus -ja vaikuttavat sellaisilta, että niitä voisi myös tarvittaessa kaventaa. Pitkähihaisesta kokeilemisen arvoinen on mielestäni nro 3.

 • Anonyymi

  Kietaisumallit näyttää aina äitiysmekoilta (ellei ole ihan supertikku).

 • Anonyymi

  Katselin tänään Seppälässä mustia (Great girls -mekkoja); mukavan paksua ja jämäkkää trikoota (viskoosia suurin osa, polyamidia, elastaania). Oikein sellainen perinteinen pikkumusta, kokoja oli 3 xl saakka (ja olivat tosi reiluja kokoja), Seppälän verkkokaupassa ei niitä valitettavasti näkynyt.
  -hss

 • Anonyymi

  Ei ykköstä, en usko että tuo nyöritys sopii sinulle, eikä ainakaan ole tyylikäs. Nro 3, ehkä. Samoin pitkähihaisista nro 3.

  Kuiitenkin oikea mielipiteeni on se, että älä osta mitään näistä. Odota sitä täydellistä, joka sitten toimii pitkän aikaa. Miten minulla on muistikuva, että olet nyt parin vuoden sisällä ostanut ja sitten myynyt parikin mustaa mekkoa.

 • Anonyymi

  2, 3 ja 8.. Varsinkin 8 miellyttää omaa silmää erityisesti! Pitkähihaisista 3. Itse tilasin just puolihihaisen mustan kietaisumekon ilman vyötä Halensilta ja tykkään kovasti!
  Ihanaa keväänalkua! 🙂
  Terkuin Merja

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No näiden olka-helma mitat menee 90-105cm väliltä. Kaikista lähinnä ovat kuitenkin 2 ja 6.

 • Elina

  Ekoista nro 8 eli Junarosen, ja pitkähihaisista nro 1 eli Dorothy Perkinsin.

  Elloksen tyllimekko on enempi vintage-henkinen, tosin mallin päällä ei Elloksen sivuilla näyttänyt niin kehuttavalta. Sitä olen itse katsellut joskus, mutta ehkä ei ihan sun tyylisesi?

 • Anonyymi

  1,3 ja 8. 8 nätein.
  Pitkähihaisista 1. Kietaisumekko sopii kaikille vartalotyypeille.

 • Anonyymi

  4 ja 5 ovat minun mieleisiäni ja voisivat sopia sinullekin, rentoja ja mukavia kesämekkoja. Kietaisumekot on hyviä, mutta en sinuna ostaisi vielä kesäksi, jos vaikka laihdut, ehdit ostaa sitten syksyllä.

 • Anonyymi

  1,3 ja 6 ja 2. Itse otin tuosta 1 kuvan mekosta nyörin pois ja tuli kiva niin, kun en tykkää nyöreistä 🙂 Se on perus trikoomekko. Itse miellän sen vain arkikäyttöön.

 • Anonyymi

  2 ja 5 parhaimpia, kietaisumekoista en osaa sanoa kun ovat niin samannäköisiä kuitenkin 🙂

 • Anonyymi

  2,3 ja 7. Varsinkin 7 on ihan sinun näköisesi. Näissä minun valitsemissa mekoissa ei ole nyörejä eikä vöitä, joten ovat monikäyttöisiä monien asusteiden kanssa. 🙂

 • Anonyymi

  Suurin osa malleista on ns. kellohelmaisia mekkoja, joten jos ajattelit pitää niitä mustien jegginssien kanssa niin ei ole hyvä yhdistelmä. Parempi olisi kapealinjainen tunika yhdistettynä pitkiin housuihin.

  Mekkona (sukkahousut EI jegginssit tai legginssit) paras olisi musta RL-mekko, joka oli jo aiemmin esillä linkkinä. Mekko olisi hoikentava ja sutjakan näköinen. Alaspäin levenevät mekot ovat jotenkin niin vanhanaikaisia ellei kyseessä ole selkeä pinup-tyyli.

 • Anonyymi

  Sinullahan on se Nanson musta trikoomekko/-tunika, joka sopii hyvin käytettäväksi housujen kanssa. Itselläni on se sama sinisenä ja mustana, enkä nää mitään syytä miksi se olisi vain oloasu kuten sanoit. Hyvälaatuinen ja mukava päällä.