72 kommenttia

 • Anonyymi

  Hei, mikset sä kuvannut Ringan kaa olevaa palaveria? Katsoin pikakelauksella joten täytyy kysyä, et missä kohtaa ringan jutut alkaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Enhän minä nyt meidän palaveria kuvaa. 😀 Jutuista kerron itte jotain pientä tuossa videolla. Sun pitää kuunnella tarkemmin. 🙂

  • Anonyymi

   Hei Piiaseni, en tarkoittanut et palaveria kokonaisuudessaan kuvaat vaan sitä, että Ringa ois mukavasti vilahtanut videolla. Ois ollu tosi kiva lisä tähän mydayhin, jossa nyt esiinnyt vain yksin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No hei hei, kommenttisi kyllä kuulosti siltä että se palaveri olisi pitänyt kuvata ja kyllähän Ringa tuossa videolla vilahti. 🙂 Mä oon aatellut et teen mieluusti videot niin, että minä näyn niissä enimmäkseen, mutta onhan niitä sellaisiakin kertoja että esim. Silja on kanssani.

 • Anonyymi

  Mulla on muuten sama juttu et aloyan uudelleen salin ja rempan. Huomenna ois tapaaminen pt:n kans;) Mä puuskutan muuten nykyään just samoin kuin sä kun kävelen.

  Onnea uuteen alkuun! Fresh start on meillä molemmilla 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onnea sinulle kans! Fresh start kuulostaa hyvältä. *peukku*

 • Heli

  Tsemppiä remppaan! Moni ilkeää palautetta antava antaa sitä kateellisuudesta toisen onnistumista kohtaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Pakko yrittää kuin antaa täydellisesti periksi, vaikka onkin ollut hieman masennusta. Kertoilen näistä varmaankin sitten kunnon postauksessa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäät. Yritetään kuvailla useammin.

 • Anonyymi

  Ihan huippu juttu toi sali-sponsori! Voiko parempaa tsemppiä tullakaan eteen 💪 Odotan innolla treenipostauksia, niistä saa taas itsekin uutta intoa ja mukava seurata taas kun pääset vauhtiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo oli kyllä ihan parasta, mä kans ootan niitä postauksia. Niitä varten tosin pitää aina pyytää kuvausapua koska itse en pysty kuvia ottamaan, ellen sitten kikkaile jotain tuon selfietikkuni kanssa. 🙂

 • Anonyymi

  Tuo on tosi ikävää, että remppapostauksiin tulee niitä ilkeitä kommentteja. Uskon kuitenkin, että suurin osa lukijoista kannustaa sinua. Hyvä juttu, että on uusia tuulia tiedossa ja alat taas käymään salilla! Ja ihanan eläväisiä nuo teidän kissat! Niitä on aina niin kiva katsella videoilla 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Suurinosa kyllä kannustikin, mutta kun kuppi tulee täyteen niistä ikävistä, niin se vain tulee. Ihminen minäkin vain olen, ja kaikella on rajansa. Jos tuli vastoinkäymisiä, niin mieluummin halusin etsiä niistä jotain positiivista, pompahtaa niistä uuteen nousuun, joten silloin en haluaisi lukea niitä lyttääviä kommentteja. Minä kun en ole sellaisia tyyppiä joka sisuuntuu ja kiukkuisena on että vielähän minä näytän. Että sellainen huspois, mieluummin sitä kannustavaa ilmapiiriä. 🙂 Kisut on kyllä kivoja videolla, harmi vaan että niitä kahta ei juurikaan kuvaan saa, ellei ole jotain millä houkutella. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. 🙂 Aurinkoisia hetkiä sinullekin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Varmaan sitten lisäksi tuota pyöräilyä. 🙂

 • @follower 678463525789921

  Oletko ajatellut hakea masennukseen ammattiapua? Jos mieli on maassa, niin liikunta yleensä auttaa, mutta voi myös tuntua, ettei jaksa ja huvita ja keksii kaikkia tekosyitä välttää sykettä nostavaa liikuntaa ja syö vielä liikaa. (Ja vst jotkut ei pysty syömään ollenkaan, menettää ruokahalun kokonaan).

  Toivotaan, että löydät oikeanlaista apua ja tukea ja pääset tekemään asioita, mistä oikeasti nautit! Hyvää kesää! 🌸🦋🌳🍀⛵️

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kaikki kyllä on kokeiltu, eikä liikunnasta ollut mitään mieltä ylentävää parannusta. Sen hetken mukavan olon se toi, kun ajatukset sai muualle. Sitten kun hommat lopetti, ajatukset palasi. Tosin oma masennukseni oli sellaista aaltoilevaa, eikä oikein täysin masennuksen tyyppistä. Eli ei saisi mitään aikaiseksi. Mut kyllä se tästä.

  • Anonyymi

   Puhutte masennuksesta melko kevyeen sävyyn – Oikeasti masennus ei ole mielialanmuutoksia tahi hetkittäisiä pahoja oloja.
   Masennus vaatii aina ammattiapua ja on vakava sairaus. Tietynlaiset mielialan vaihtelut tulee hyväksyä elämässä mutta kyse ei ole masennuksesta. Pipsa koki varmaankin kovia kun rakas kisuliini loikkasi pilven päälle, äitiä uhkasi syöpä jne. Mutta ne ovat elämään kuuluvia asioita ja niihin liittyviä mielentiloja. Suru lie niistä ahdistavin.
   Masennus on aivan jotain muuta. Masentunut ihminen ei koe iloa, ei tunne kiinnostusta mitään kohtaan. Usein masentunut vetäytyy, ei peseydy, kerää roskia sisätiloihin, nukkuu paljon eikä mitenkään jaksa lörpötellä ystävien kera, saati etsiä näitä jostain.
   Pipsa on opiskellut, tehnyt monellakin tapaa elämäntaparemonttia, on ollut uusi työpaikka ja miljoona muuta asiaa josta emme välttämättä edes tiedä mitään. Tottakai joskus puhaltaa ja kiukutteleekin. Tottakai väsyy ja elämä on vähän harmaampaakin. Mutta se menee ohi ilman lääkityksiä.
   Tsemppiä uuteen nousuun 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Masennus ei tosiaan ole kevyt asia, mutta itselläni ei ilmeisesti ole ihan sellaista masennusta, edes testien mukaan. Mut se tuntui itseltä kuin masennukselta. Mut joku semmoinen alakulo se oli.

 • Anonyymi

  Mahtavaa että yhteistyö Ringan kanssa jatkuu. Jos kerta sinäkin pystyt parantamaan elämääs vaikeuksista huolimatta, niin täytyyhän munkin taas alottaa. Tai mulla on samantyylinen tilanne kuin sulla, että mitään laihista ei oo, vaan yritän ihan tosissaan muuttaa elintapoja. Se vain on niin pirun vaikeaa!! Välillä rämmitään, mutta eiköhän taas nousta.

  Hassua, että ihan vieraana ihmisenä minulle, voit antaa niin paljon tsemppiä ja energiaa, ihan vain tavallisella elämälläsi. Jotain erityistä sun persoonassa täytyy olla, kun tuo postitiivisuus leviää bloginkin välityksellä.

  Eikä siinä kaikki, että sua remppaprojektissa matkin, vaan annat muutenkin inspiraatiota. Nimittäin kuvittelin aina, etten kovin paljon anna mainosten vaikuttaa. Mutta eilen Farmarissa kävelin House of Simonin kojun ohi. Jokin aivoissa raksutti, piti palata takaisin ja tuloksena on ihana kaulakoru. Vasta poislähtiessä tajusin, että nimi oli tuttu sun blogin kautta. Mutta niinhän sen mainonnan onkin tarkoitus toimia… Piilotajunnan kautta. En kyllä kadu, sain upean korun kotimaisesta naudan nahasta, suomalaista käsityötä. Tykkään!

  terveisin Outi, pitkäaikainen lukija, anonyymi kommentoija (mutta ilkeitä kommentteja en jätä. Joskus voin olla erimieltä, mutta sillon jätän kommentoimatta kokonaan, en halua yrittää muuttaa muita ihmisiä omaan muottiini. Meillä jokaisella taitaa omat ristimme olla joiden kanssa muokkaudumme sellaisiksi kuin olemme. Sää oot hyvä tyyppi!)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Älä suinkaan tee sitä sen takia, että mä parannan elämäni. Tee se siksi, että sä haluat parantaa oman elämäsi. 🙂 Mutta tsemppiä sinullekin! Se on välillä vaikeaa, varsinkin jos ei oo oma mieli täysillä mukana menossa. Se on muuten ihanaa kuulla että aiheuttaa jollekin hyvää mieltä. 🙂 Sitä varten tämä blogi periaatteessa onkin, hyvän mielen levittämistä. 🙂 Ai sullakin on nyt HoSin koru – mimmosen otit? Kaulakoru, väri? Oon ite tykännyt tosi paljon heidän koruistaan, pitääkin ottaa jompikumpi käyttöön. 🙂

 • Anonyymi

  Pipsa sinä olet kyllä ihana persoona. Sun videoita ja arkisia juttuja on mukava katsella ja kuunnella. Tulee ikävä ihan Suomeen ja vaikka sataa tihuuttaa niin vehreys ja kaikki se arkinen ympäristö näyttää hyvältä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että tykkäät. 🙂 No, tuu käymään Suomessa, niin lievität tuota pientä ikävääsi. 🙂

 • Anonyymi

  Kiva kun teit Porinat. Tosiaan videoita useammin olis kiva 🙂
  Mutta pakko kysyä, haittaako noi sun epilepsiakohtaukset (?) Sua mitenkään tai siis huomaatko niitä mitenkään kun ne tulee? Kissoille terkkuja 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että tykkäsit. Voisihan niitä nyt enemmänkin tehdä, varsinkin nyt kun on vielä tuota aikaa. 🙂 Ei mua haittaa mun kohtaukset, ja kyllä mä ne huomaan kun ne tulee – en siis etukäteen, vaan silloin kun ne tulee. 🙂 Lapsena ne oli pahempia, että näin vanhemmiten paljon lievempiä. Jostain syystä tuona päivänä niitä tuli tosi paljon, jännitin kaiketi. Oon huomannut että niitä tulee enemmän sillon kun jännittää tai on hermostunut.

 • Anonyymi

  Tsemppiä remppaan, vuodessa ehtii tapahtua paljon! Ja tunnuit kävelevän paljon päivän aikana, se on hyvää liikuntaa myöskin. Pari krt viikossa salilla, arkiliikunta ja hyvä ruokavalio, niin luulisi tepsivän 👍🏻 Pääasia, ettei tosiaan haksahda mihinkään helppoheikkidieetteihin. Nyt vaan uutta usvaa putkeen!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. No tuossa tuli paljon kävelyä, että enemmän mä kyllä pyöräilen päivien aikana. 🙂 Mut kyllä se käppäilykin onnistuu. 🙂 Toki siis nyt aluksi menen kerran viikoss salille, siihen sitten päälle arkiliikuntaa ja se ruokavalio. Jossain vaiheessa sitten nostan sen tuohon 2x viikossa ja varmaan ens vuoden puolella sinne 3x viikossa. Mennään näin asteittain, ettei heti vedetä kolmea kertaa viikossa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sen takia ettei Sevi kärsisi näistä kuumista ilmoista. Huomattiin jo muutama vuosi sitten, ettei Sevi oikein tykkää olla ja turkki rasvottui silloin nopeammin. Tytsy on selvästi tykännyt tästä kevyemmästä olosta, kun painelee menemään eikä enää vingu kodin viileimpään paikkaan. Nyt sitten päätettiin kokeilla tällaista parturointia, kun huomasin että muutama muuki oli parturoineet omille cooneilleen kesäturkin. Tästä voisi ottaa ihan perinteen kun tuntuu kerran helpottavan. Voin suositella!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No periaatteessa ei, koska coonit on täyskasvuisia 3-vuotiaana ja Sulo täyttää vasta 2v. Mut en mä usko että Sulo tuosta juurikaan enää kasvaa ja parempikin vain. 🙂

 • Anonyymi

  Miksi sun ruokavaliota ei haluta muuttaa salilla käynnin takia? Tuskin siellä kuitenkaan kulutat niin paljoa, että sitä olisi edes tarvetta muuttaa, en ihan ymmärtänyt mitä tämän ajatuksen takana oli. Kerran viikossa salilla käynti on painon pudotuksen kannalta yhdentekevää :/ Mutta toki kaikki liikunta kannattaa! Tsemppiä remppaan ja reeneihin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuosta ruokavaliosta sun pitää kysyä Ringalta, mutta ei mua itseäni haittaa se että ruokavalio pysyy suht samoissa kaloreissa. Kaikki liikunta on aina kannattavaa, joten ei se kerran viikossa salilla käyminen huono olo ja kuten videollakin sanoin, niin se on vain aluksi. Siitä lähdetään sitten nostamaan 2x viikossa ja lopulta 3x viikossa. 🙂

  • Anonyymi

   Vaikka käyt 3 kertaa viikossa salilla niin pääpaino on ruokavaliossa! Otaksun ettei PIia ole noudattanut Ringan ruokavalioo joten sen takia palataan siis siihen vanhaan Ringan ruokavalioon. Sehän ilmeisesti tepsi silloin rempan alussa kun Piia ilmeisesti sitä noudatti. Nyt tsemppiä Pipsuliini, hyvin sulla tulee meneen!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nimenomaan näin, pääpaino on ruokavaliossa. Olen myöskin noudattanut ruokavaliota ja siinä olleita aineksia, mutta syönyt niitä tuossa 3kk aikana liikaa. Eli ei tässä palata varsinaisesti mihinkään vanhaan, vaan samassa pysytään mutta kiinnitetään nyt enemmän huomiota niihin kaloreihin, ruoka-aikoihin ja vedenjuontiin. 🙂

 • Anonyymi

  Erikoinen aloitus elämäntaparemppaan. Ruokailu jatkuu samana? Salilla kerta viikkoon? Jo järkikin sanoo ettei siis tuloksia ole odotettavissa tuolla tyylillä. En millään pahalla kysäise, mutta oletko ollenkaan tosissasi tuon asian kanssa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuten videollakin sen jo kerroin, niin salitreenaus aloitetaan 1x viikossa ja se olisi tarkoitus nostaa suht nopeasti siihen 2x viikossa ja siitä vielä sinne 3x viikossa. 🙂 Aloitamme siis maltillisesti pienellä, josta sitten määriä nostetaan. Ja kyllä niitä tuloksia tuli sillä 1x viikossa salitreenilläkin. 🙂 Äläkä sano että olet pahoillasi, koska se kuulostaa siltä, ettet oikeasti ole. Ja olen harvinaisen tosissani.

 • Anonyymi

  En ymmärrä miks sä syöt karkkii kun just oot aloittamassa uudelleen remppaa. Ota vaikka hedelmät kehiin niin saat makean nälän tyydytettyä. Tää ei ollut sitten piruilua vaan ihan asiallinen huomio!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Koska karkkipäivä, silloin saa syödä sen tietyn määrän verran mitä tahansa herkkua silloin tekeekin mieli. Olen aina rempan aikana syönyt tuona yhtenä päivänä karkkia, eikä se ole ollut koskaan ongelma. Myös hetkellisiä muitakin herkkuja olen ottanut. Se rempassa on mukavaa, ettei mitään tarvitse kieltää itseltään, pitää vain katsoa se kohtuus. Ettei mitään söisi liikaa.

  • Anonyymi

   Sinuna kieltäisin itseltäni aivan konkreettisesti kaikki herkut joksikin aikaa. Sellainen 'kyn on karkkipäivä niin on karkkipäivä ja minäoä tyttö se mässään navan täyteen suklaatia tai muuta herkkua', ajaa ennenpitkään siihen et kontrolli katoaa. Toki ajan kuluessa kun on päässyt makeanhimosta ja 'omasta luvasta' mässätä, niin voi sitten ostaa jonkinnpienen hetkun, esim lakupötkön, jonka sit nauttisi aivan ajan kanssa.
   Mut jos yhtään on kamalan perso makealle, niin tuo oman luvan karkkipäivä on vihoviimeinen sallimus.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ymmärrän pointtisi, kaikille se karkki ei ole hyvä. On ihmisiä joille se totaalikieltäytyminen on parempi. Itselläni ei tätä ongelmaa ole, että nytkin tämä nykyinen ongelma on siitä, että mun on vain tehnyt mieli RUOKAA enemmän, ei varsinaista herkkua. Ja olen myös huomannut vuosien kokeiluilla, että totaali herkkukielto ei toimi mulla. Hypin seinille kun yritän kieltää ja sitten jossain vaiheessa aina repsahdan ja vedän sen navan täyteen sitä mitä mieli on niin kauan tehnyt. Meillä jokaisella on se oma sopiva tapa. 🙂

 • Anonyymi

  Otas ny Pipsa itseäsi oikein kunnolla niskasta kiinni ja sitoudu tähän remppaan❤

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No nythän mä olen ottanutkin. 🙂 Toivottavasti saan tällä kertaa sitä tsemppiä, enkä kommentointia miten jotkut toivoo ettei onnistuisi. Tällaisia sain aiemmin ja kyllä ne satutti.

  • Anonyymi

   Sitoutuminen tarkoittaa sitä että pysyt suoralla tiellä vaikka millaisia ongelmia olisi matkan varrella.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mutta ne ongelmathan siinä on niitä, joiden kanssa sillä suoralla tiellä ei aina pysy, mutta kun sitoutuu yrittämään eli tässä tapauksessa yrittää korjata itseltään sieltä pientareen puolelta takaisin suoralle tielle. 🙂

 • Anonyymi

  Hyvä hyvä, uusi alku kuulostaa mainiolta! Ja nuo kissat on niiiiiiin suloisia! 🙂 Odottelen remppapostauksia! Videot on kivoja myös.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on ollut hyvä, tämä alku. Yritetään tässä tehdä, mutta en lupaile mitään tarkempaa ajankohtaa. 🙂 Videoita tulee salilta jossain vaiheessa. Ootan niitä itsekin. 🙂

 • Anonyymi

  Eikö se oo vaan hyvä elämäntaparemonttia ajatellen ja sua itteeski aatellen hyvä jos mies hakee kauempaa ja joudut kävelemään? Kilometri kaks on normaalia kävelyä ja ylipainosena se kannattaisi olla ainakin tuplaten vielä enemmänkin. Varsinkin jos muutaman sadan metrin matkasta jo hengitys puuskuttaa niin on keuhkot oikeasti tarvii treeniä.

 • Anonyymi

  Tsemppiä uusiin tuuliin!
  Itseänikin mietityttää kyllä tuo ruokavalio. Kun ei onnistunut ensimmäisellä kerralla (tai no onnistui oikein hyvin kyllä aluksi!), niin miten onnistuisi jatkossa? Kun ruokavalionhan pitäisi olla sellainen, että sitä jaksaa ja pystyy koko loppuelämänsä syömään, ja näin aluksi vakuuttelitkin, mutta sitten kuitenkin joku meni pieleen?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Ei ruokavaliossa ole mitään ongelmaa, olenhan mää sitä kokoajan noudattanut mutta olen vain syönyt liikaa niitä mitä ruokavaliossa on. Ja jos joku kyllästyttää, niin sitten vain vaihdetaan se toiseen. 🙂

 • Anonyymi

  Pipsa hei, sinut pitäisi nyt muistaa että "julkisuuden henkilönä", bloggaajana, tulet aina saamaan negatiivisia kommentteja, jopa sellaisia joissa toivotaan sinun epäonnistuvan kaikessa mitä teet. Sillä ei ole tekemistä laihduttamisen tai minkään muunkaan toiminnan kanssa, niitä "en tykkää, ootpa kauhee"-kommentteja tulee olemaan niin kauan kuin teet sisältöä nettiin, oli se sisältö mitä tahansa. Älä ota itseesi jos meinaat pystyä jatkamaan tätä hommaa.

  Ja se joka takertuu karkinsyöntiin tai muuhun herkutteluun on varmaankin kovin yksinkertainen. Laihtuminen on matematiikkaa ja yhteen- ja vähennyslaskut taitamalla ymmärtää kyllä että 100 grammaa suklaata kerran viikossa ei kaada laihtumista.

  Tsemppiä taas uuteen rempparupeamaan, tee sitä itsellesi äläkä muille. Ison työn olet jo tehnyt ja pystyt vielä mihin vaan!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä, minä tiedostan tuon oikein hyvin mutta oon vain surullinen ettei edes tällaisessa asiassa voisi kääntää sitä tsemppimittaria päälle. Ja koska minä olen vain ihminen, minä tunnen, niin tottakai asioihin reagoi. Tiedätkö, tulee kuppi täyteen. Myöskin se, että joku nyt bloggaa, tai on julkisuuden henkilö, niin typerin syy kiusaamiselle on juurikin tuo että se on sen henkilön vika kun on esillä. Mullekin sanotaan usein että pitäisi lopettaa, mutta en todellakaan lopeta tuollaisten takia. Kyllä se syy on sitten muussa. Mä haluaisin kyllä joskus päästä naamatusten keskustelemaan jonkun kiukuttelijan kanssa, kysyä että miksi. Kun blogiin ei ole pakko klikata ärsyyntymään. Ja että tuliko hyvä olo, kun sai haukkua rumaksi ja läskiksi.

   Ja ei se tosiaan siihen karkinsyöntiin kaadu, jos sitä karkkia ei vedä sitä 100g joka päivä. 😀 Kaikki on kyllä mun ruokavaliossa laskettu ja otettu huomioon, että pystyn sen yhden syntisen hetken pitkämään. 😀 Ja musta se auttaa mua jaksamaan, kun saa välillä imeskellä tuttia. 😀 Tai suklaata. 😀

  • Anonyymi

   Minä en hei ollenkaan tarkoittanut sitä, että se olisi SINUN VIKASI että sinua kiusataan, yritin vain sanoa sitä, että kiusaamista tulee olemaan aina ja kaikkialla, ja yritin tavallaan sitä sanoa että älä ota niin henkilökohtaisesti ihmisten haukkuja, koska he haukkuisivat sinua (tai ketä tahansa muuta) riippumatta siitä oliko kyse laihtumisesta tai virkkausprojektista. Kiusaaminen ei ole koskaan kiusatun syy, eikä sen saa antaa lannistaa. Kaikilla ei vaan ole empatiakykyä sen vertaa että haluaisi tsempata sinua tai jotakuta muuta.

   Tätä tarkoitan, en sitä että sinä olisit syyllinen. 🙂

  • Anonyymi

   En nyt oikein pysy mukana. Muistaakseni olet jossain vanhemmissa teksteissä kertonut, että nämä negatiiviset kommentit eivät suhun mitenkään vaikuta, muistaakseni sanoit jopa nauravasi niille. Syy miksi et niitä julkaissut oli vain, että lukijat eivät tarvitsisivat lukea niitä. Nyt yhtäkkiä ne satuttavatkin. Minusta sun kannattaisi aina olla rehellinen, tulee vähän ristiriitainen tunne kun vastauksesi ovat laidasta laitaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Anonyymi1,
   Joo, en ajatellutkaan että sinä siis tarkoitit sitä vaan ihan yleinen ajatus tuntuu olevan tuolla kiusaajaporukoissa että kun joku henkilö kirjottaa blogia, niin häntä saa ja kuuluu kiusata koska itsehän se henkilö sitä blogia pitää. Että ihan kuin se kiusaaminen olisi sallitumpaa, kun joku nyt bloggaa. Se siis pointtini. 🙂

   Anonyymi2,
   Olen vain ihminen jolla välillä tulee kuppi täyteen sitä ainaista valitusta ja pilkkaamista. Ei kovinkaan paljon mieltä ylennä, kun joku haluaisi vastaanntullessa räkäistä "päin rumaa naamaa". Olisin tunteeton, jos väittisin ettei tuo tuntuisi jossain. Osalle osaan kyllä nauraa, mutta jotkut kommentit vetää jopa sanattomaksi, surulliseksi. Pahimmissa tapauksissa osa satuttaa, koska en vain pysty käsittämään silloisen kommentoijan jättämään kommenttia, en pysty ymmärtämään.

  • Anonyymi

   Muista myös Pipsa, että ollenkaan kaikki negatiiviset kommentit eivät ole kiusaamista, ihmiset vain ovat eri mieltä, tai kyseenalaistavat asioita. Puhdasta haukkumistakin varmaan on, mutta se nyt on semmoista, mistä ei kannata välittää.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tiedän tämän mutta joskus sitä on vaikea näin tekstistä päätellä jos joku on kommentoinut vähän suorasanaisemmin vain. Myönnän, että joskus oon jättänyt julkaisematta kun olen ollut epävarma että kummalla kannalla kirjoittaja on ollut. Siksi yritänkin aina muistuttaa, että mietittäisi sitä mitä kirjoittaa kun emme näe toinen toistamme.

 • Anonyymi

  Tsemppiä uuteen remppa-alkuun! Itsekin pitäisi taas skarpata syömisten suhteen.
  Uusi banneri on kaunis ja kesäinen, tykkään!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Kiva että tykkäät bannerista, halusin vähän uudistaa sitä. 🙂

 • Anonyymi

  Mun mielestä on hieman hassua sanoa että oot noudattanut ruokavaliota. Tiedän että tarkoitat että oot syönyt oikeita ruokia mutta siis liikaa. Kyllähän se niin on että jotain on mennyt pieleen kun kiloja on tullut takaisin eli ruokaremppa on mennyt hieman persiilleen 🙂 Muutama repsahdus ei vaikuta suuntaan eikä toiseenkaan.

  Siinä oon sun kanssa samaa mieltä että herkutella voi, ihan hyvin, kunhan tosiaan kirjaa ne ylös ja ne sisältyy sun kalorimääriin. Itsekin käytän sulamoa ja toimii ainakin mulla hyvin.

  Toivottavasti sun remppa alkaa taas sujumaan paremmin ja paino putoaa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On se ehkä siinä mielessä hassua, mutta kuitenkin, ruokavaliota olen kyllä sinäänsä noudattanut mutta ottanut vain isompia määriä. Tosin oli välissä sellaisiakin viikkoja että määrät pysyi oikeina ja paino tippui, vain tullakseen takaisin. 🙁 Mut nyt yritän ihan tosissani vaikka se tuntuu jotenkin kamalan vaikealta kun mieli heittelehtii. Huonompana päivänä haluaisi vain antaa periksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siinähän se tuli. Se on se epilepsiakohtaukseni, jolle en voi mitään.

 • Anonyymi

  Jos olet syönyt liikaa niin et ole noudattanut ruokavaliota. Jotta tilanteesi paranee sinun pitää olla ehdottoman rehellinen itsellesi. Ilmeisesti ruokailu on sellainen asia jossa sinun on vaikea olla rehellinen itsellesi ja se juuri on se kohta joka sinun pitää arjessasi muuttaa. Toivon että onnistut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, näinhän se on mutta silti noudattanut ruokavaliota mutta syön niitä aineksia vain liikaa. 🙂 Ei siis luulisi olevan kauhean iso homma saada tätä kuntoon. 🙂