16 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei Pipsa, jos et ole vielä ehtinyt suunnitella tämän vuoden joulukalenteria loppuun asti, niin esittäisin seuraajanasi toiveen: What-I-Eat-In-A-Day / Kaikki-Päivän-Syömiset -joulukalenteri! <3 Eli videoita, joissa näyttäisit, mitä kaikkea ja kuinka paljon – oli se sitten ruokalistan mukaista "rempparuokaa", herkkuja tai kunnon "lipsumisia" – vuorokauden aikana tulee syötyä, suodattamatta niin "hyvässä" kuin "pahassa". Sen lisäksi, että se saattaisi osoittautua sinulle itsellesi vapauttavaksi läpinäkyvyydeksi, niin meitä syömishäiriöisiä tunnesyöjiä on maailman sivu, jotka olisivat nenä kiinni ruudussa ja kaiken lisäksi inspiroituisivat kyseisenlaisesta sisällöstä 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Aika kiva idea. Itse käytän parhaillaan netin ruokapäiväkirjaa ja kaloreita tulee yllättävistäkin jutuista joita ei muutoin laskisi ruokavalionsa kaloreihin. Pitäydyn max 1200 kcal joten katsotaan eiköhän se paino ala putoaan.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tuskin osoittautuu vapauttavaksi läpinäkyvyydeksi, onhan niitä ruokapäiväkirjoja ollut aiemminkin ja joka kerta Pipsa saa niistä kuraattorin niskaan. Joten joo, jos haluaa laittaa itsensä alttiiksi blogiankeuttajille. Itse en kannata ideaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Heh, selvennän nyt vielä. Siis kuraa niskaan, autocorrectin on näköjään vaikea tunnistaa tuota sanaa. Toivottavasti mikään kuraattori ei sentään vaani Pipsaa…

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kyllä olen samaa mieltä, ei niitä syömisiään kannata tänne laittaa, varsinkaan kun jotkut tuntuu oikein odottavan että pääsevät laskemaan toisen kaloreita ja arvostelemaan ruoka-aineita ja määriä! Puhumattakaan siitä, mikä on eettistä ja "oikein" koko luomakuntaa kohtaan (mikä on mahdoton tehtävä).

   Joten, koska tykkään Pipsasta, enkä toivo sulle pahaa mieltä, älä kerro ainakaan mitä "lipsumisruokaa" syöt!

   Mutta jos päätät että sellasen ruokapäiväkirjan teet, niin muista nauttia (maiskuttaa jne.)!

   Sulo-joulukortti on aivan ihana! SÖPÖÖÖ! <3

   Ai joo, ostin sen punaisen mekon! Monen kymmenen vuoden toive! Cellbesistä;

   https://www.cellbes.fi/naiset-tuotemerkit-cellbes-mekot-18640/mekko-601771?active-menu-id=6266&imageId=519460&variantId=601771-0004&list=Naiset%2FValikoima%2FMekot

   Hirvee linkkihirviö? Mutta tämmöisen ostin, ihastuin varsinkin kellomaiseen helmaan, joulu saa tulla!

   -Leila

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tässä nyt jotkut haluaa tosiaan "suojella" Pipsaa, mikä on ihan oikein. Tosin en usko että rehellisyys aiheuttaa paskakommentteja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Musta tuo idea on kiva ja jos aletaan oikein miettimään asioita, niin mähän en voisi tehdä mitään, edes tätä blogia, jos oikein alkaisin miettimään ikävämpiä kommentteja ja noin. Se on tosiasia, ettei kaikki tykkää, mutta se ei saa olla peruste mitä tekee ja mitä ei. Jos asia tuntuu itestä kivalta, niin miksipä en sitä tekisi. Ruokapuolen että laihdutukseen liittyvät asiat tuntuvat saavan erityisen paljon vihaa niskaan, jos niistä jotain mainitsee, mutta en mie niiden asioiden keskustelua pelkää. Koska jos pelkää, ni eihän sitten kannata tehdä yhtään mitään.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä en ymmärrä, miksi pitäisi kertoa syömisensä suupalan tarkkuudella blogissa, jossa on ollut ja ehkä on edelleen ongelmia ilkeilijöiden kanssa. Jos ei täällä kommentoitais, niin kyllä kanavia löytyisi, missä asia reposteltais oikein huolella.
  En todellakaan kannata!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä ihmeen ilkeilyä tuosta nyt vois tulla? Onko se niin kamalaa kertoa mitä suuhunsa on laittanut?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Juu ei kyllä mitään ruokapäiväkirjaa …. ylipäätään henkilökohtaisesti ei juurikaan kiinnosta Pipsan syömiset ja syömättä jättämiset. Ne aiheet on niin läpikäyty. Pipsan elämä on muuten kivaa seurattavaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Juu, ei kannata kirjoittaa mitään itsestään, ongelmistaan, elämästään ja olemisestaan pullukkana. Tai siitä, miten arkipäiväänsä viettää ja ongelmiaan ratkaisee.

  Kissavideoita vaan peliin, niin kyllä se siitä!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  No kyllä minusta Pipsan elämä on aika mukavaa seurattavaa. Sellaista tavallista elämää, jota moni meistä elää ja siihen in helppo mennä mukaan. Kaikki
  syö ja juo , ihan normi hommaa sekin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *