18 kommenttia

 • @follower 678463525789921

  @follower 678463525789921

  Starbucks-elokuva? 😂 Tarkoitit siis Starwarsia? Ei se mitään, toi oli hauska sekoilu. Mukavaa joulua!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eikä!? Oonko mä taas puhunu jotain muuta, siis Star Wars tosiaankin oli tarkoitukseni. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kokeile kissoille Orijen nimistä raksua, kana-liha maku on meidän 9 ja 14 kiloisten coonipoikien suursuosikki 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sulon ruokaiutavat kuulostaa hassuilta, koita napata videolle? 🙂 Meidän koira on vanhemmiten muuttunut tosi ahneeksi, tuijottelee aina vieressä jos esim. sohvalla syön jotain. Tietää, ettei saa ottaa, mutta pakko on tunkea kuono ihan lähelle. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voin mä yrittää saada videolle, koska se tosiaan on hassu tapa syödä ja vain raksujen kanssa toimii noin. Meillä muuten Silla tekee tuota, eli tulee ihan lähelle kun syön.

 • Maria

  Maria

  Mitä ihmettä tuossa osoitteessa pitäisi muuttaa, paitsi lisätä Finland? Hyvää joulun odotusta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No postin sivujen mukaan se pitäisi kirjoittaa näin jos menee ulkomaille:
   Piia Viena
   Poste Restante
   FI-28100 PORI
   FINLAND

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No enhän minä kaikkien lahjojen sisältöä tiedä, vain noiden jotka on mies ostanut. Ja ajatellaan sitä vaikka näin, että eipähän tuu petyttyä. 🙂 Kyllä nuo paketit on ihan muut paketoineet kuin minä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mutta niimpä, eihän aikuinen ihminen voi koskaan pettyä lahjoihin. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei vaan ihan oikeasti, miksi? Joku haluaa ostaa sinulle lahjan, on ajatellut sinua kaiketi lämmöllä ja tahtoo ilahduttaa. Miksi ihmeessä aikuinen ihminen pettyisi saadessaan huomionosoituksen toiselta? Kyllä ne täsmäostokset voi hoitaa itsekin. Ei minulla ainakaan käy järkeen miksi pettyisin lahjan saadessani. Olisi kiva kuulla ajatuksiasi tästä, kun sinulla on niin vahva mielipide asiaan.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Musta lahjan saaminen on ihanaa, kun tietää, että se toinen on nähnyt vaivaa ja miettinyt lahjaa *juuri minulle*, se on lämmin ja ihana tunne, että merkitsee jollekin läheiselle niin paljon. Ei se lahjan sisältö ole minusta aikuisena niin iso asia ollenkaan, vaan se lämmin ja kaunis ajatus toiselta. Se on omasta mielestäni aikuisen ja lapsen ero näissä lahja-asioissa. Aikuisena arvostaa toisen huomionosoitusta jo sinänsä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ehkä joku halpa lahja ei olisikaan pettymys mutta kun on kyse kalliista laukusta niin olisihan se nyt aikamoinen pettymys saada omastamielestään ruma laukku. Tai no jollekkinhan se 200 euroakin voi olla pikkuraha eikä haittaa jos menee ihan hukkaan kun mieleisempikin laukku löytyy.

  • IlonaK

   IlonaK

   Kyllä miekin tiedän joistakin paketeista, mitä niissä on, mutta silti odotan jouluaattoa ja vaikka tiedänkin paketin sisällön, silti tuntuu vähän jännältä – jaan siis ajatuksen Pipsan kanssa.
   Mielestäni aikuinenkin voi pettyä tai "pettyä'" saamaansa lahjaan. Miksei voisi?? Ok, lahjan antaja on kovastikin voinut ajatella juuri minua ja miten antamansa lahja on "juuri minun näköinen", mutta en välttämättä itse niin ajattele. Tottahan se on, että kaunis ja lämmin ajatus on lahjan takana, mutta joskus mietin, että lahjan antaja ei kyllä tunne minua yhtään. Tai sitten se on niin, että joskus annamme lahoja jotenkin omasta vinkkelistä, ehkä omien toiveiden / halujen ja mielikuvien mukaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hepulis hei! Minä taasen täällä, eli se leikkaukseen lihavuudesta meniä tapaus ja viimeisemmimät tutkimukset vielä… Jännitys tiivistyy.
  Meillä on toi tyty Siperiankissa sini. valko. puna kilppari ja poika on maatiainen täysin valkoinen.
  Kavattaja aikoinaan ( on Facessa ystävänäni ) suosittelee kovasti Royal Canini kuiva ruokaa kisuille. Maine Coon, Norjanmetsäkissa ja Siperiankissat painii samassa gategoriassa turkkinsa kanssa… Luonnonrotuja kisuttimia. Niitä ei ole ruvettu risteyttämään muiden kisu rotujen kanssa, koska ovat niin vahavaa ja kauniita metsäkisuja perimältään. Ainoastaan on puhdistettu perimää, jota on sinulla syli täydellä… Niin myös minulla. ( minun tytyn kasvattajalla on myös lemmikeille tarkoitettu, eläinkauppa etelä-suomessa ) Uskon Royal Caniniin ja meillä rouskutetaan niitä. Niitähän löytyy… 2 kg pussissa.. On Hair boll, skin and hair.. YM. Tutustu tuotteeseen tarkemmin!? Olis yksi vinkki… Abteekista saa, jos tuntuu, että kisut tarvivisivat jotain hiven ja muuta boosteriksi elämään? sieltä voi ostaa sellaista kuin Nutri-plus gel. Ei tarvitse pillereitten kanssa yrittää. Tuubissa on geelimäisenä ja sitä lusikkaan ja kyllä maistuu ( ainakin näin talvella ) thai suoraan tuubista. Meillä kyllä kisut tietää milloinka ite tarvitseevat kyseistä tavaraa. eivät huoli, jos kaikki on kunnossa, mutta heti hulluna ku se kropasta tuntuu puuttuvan. <3 Helena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos vinkistä mutta mitä olen itse tutkaillut niin melko monessa RC:n raksuissa on viljaa joten tuota merkkiä ei meillä juurikaan syödä. Kiitos myös nutri-gel vinkistä mutta tätä tarvetta ei meillä ole ollut kun kissat syö vitamiinitabletit ihan tuosta vain. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *