Blogi

PipSan Porinat 23-2016

            


Huom!
Tämä Porina pätkä on kuvattu aikaisemmin jo syksymmällä mutta jätin sen julkaisematta koska olin epävarma että haluanko sitä sittenkään blogiin. Nyt olen (taas) muuttanut mieleni koska kaverni katsoi tämän pätkän ja sanoi, ettei se ole epäonnistunut millään tapaa, joten tässä tämä mielestäni edelleen epäonnistunut Porinapätkä, toivottavasti kuitenkin tykkäätte. Videolla näkyvä tilanne kuvattu kuukausia sitten, ei ole enää ajankohtaista. Mutta siitäkin huolimatta halusin laittaa sen teille katsottavaksi.

6 kommenttia

 • Kirjoittaja

  Kirjoittaja

  Olen katsonut näitä kumppareita monta kertaa Booztilla ja ne joka kerta huutaa Sun nimeä. Ne on nyt isossa alessa ja sopisi tosi hyvin Sun parkan kanssa, kun liikut kuvaamassa ym. En tiedä onko sulla kumisaappaita, mutta musta moi on ihanat ja jotenkin Sun näköset. En pahastu, jos et tykkää. Halusin vaan näyttää nämä Ilse Jacobsenit sulle ☺ Hyvää uuttavuotta!

 • Anja

  Anja

  Mukavat porinat oli nämäkin, vauhdikas päivä kaikkinensa. Kuuntelin kuulokkeilla ja klapin esittelyn jälkeen posahti kyllä musiikki melko kovalle, ei nyt ihan klapista päähän mutta melkein 🙂 Minulla jäi pyöräilyt viime kesänä vähälle, pitäisi siinä(kin) kunnostautua tulevana suvena.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. Joo, nuo musiikkikohdat on voimakkaat koska en vielä tässä ole tajunnut pienentää niitä ääniä oikealla tavalla – olen nimittäin hiljentänyt puheääntä mutta musiikkiääni on ollut normaalilla. Mut muistaakseni seuraavissa Porinoissa taisin tämän ymmärtää ja nykyisin uusimmissa pitäisi olla äänet kohdillaan. 🙂 Pahoittelut että säikäytin sut musiikeilla. 🙂 Eli melkeen kuin klapista päähän. 😀

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *