SaintLaurent.jpeg
Blogi

UNBOXING – Saint Laurent Large Shopping Tote

             

Oli tämä kyllä yksi epäonnekas tilaus kun ensimmäinen laatikko saapui sen verran rikkinäisenä etten uskaltanut ottaa vastaan, mutta onneksi tämä toinen laatikko saapui ehjänä. Lähettikin oli sama kuin ekalla kerralla ja totesikin ihan ensimmäiseksi, että nyt on ehjä paketti. Tuon ensimmäisen laatikon rikkoontumisen takia en saanut laukkua jouluksi, mutta ei sillä niin väliä koska tämä toinen tuli heti joulun jälkeen.
Saint Laurentilta lähetettiin uusi laukku pikakuljetuksella (heidän piikkiinsä) ja se olisi ehtinyt jouluksi tänne jos Suomen sisäinen kuljetusliikenne toimisi yhtä vauhdikkaasti kuin muualla. Italiasta Suomeen saapui tämä laukku alle 12h! Mukavaa palvelua kyllä Saint Laurentin puolelta. Tuli myös keskusteltua puhelimessa englanniksi ja se oli ihan kivaa, vaikka välillä unohtui mitä joku tietty sana olikaan englanniksi.
Mutta tämä isohko laukku on siis Saint Laurent Large Shopping Tote, värissä Black eli musta. Tänne pitäisi sitten mahtua se puoli elämää mukaan silloin kun niin paljon tarvitsen elämää mukaani. Laukku on nahasta tehty ja tuollainen kivan lötkömäinen, jonka takia sinne mahtuukin paljon.

89 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti, on kyllä ihana. Ja mahtuu kivasti tavaraa!

 • Maisa

  Selkeä ja tyylikäs, käy moneen tarkoitukseen. Eikös nuo maksa lähemmäks 1000 eur?? En kyllä maksaisi laukusta noin paljoa, mutta varmaan johonkin humpuukiin rahani laitan 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyllä tyylikäs mutta mikä tahansa musta laukku on. 🙂 Hinnan voi jokainen katsoa googlettamalla tuon laukun nimen. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on tuohon laukkuun kuuluva pochette. Mielestäni näytin sen kyllä videolla, on siis kiinnitetty tuohon laukkuun mutta että sen pitäs saada irroitettuakin.

  • Anonyymi

   Joo, videolla näytit sen pochetten, mutta mielestäni laitoit valkoiseen pussiin jonkun vähän isomman pikkulaukun.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sama pikkulaukku edelleen, eli tuo laukun mukana tullut pochette. 🙂 Ei ollut muuta.

  • Anonyymi

   Ano klo 17.23 tarkoittaa n. kohdassa 06.04 tapahtuvaa. Sujautat jonkun mustan valkoiseen pussiin. Ja ei, se ei ole tuo pochette.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tiedän mitä kohtaa tarkoitetaan ja se on edelleenkin se sama pochette. 🙂 Ei tuon paketin mukana tullut mitään muuta pikkulaukkua kuin se pochette. 🙂 Tiiän että tuo kohta näyttää hassulta, koska näyttää siltä että laittaisin pochetten sinne valkoiseen mutta oikeasti laitan sen laukkuun. Siellä valkoisessa on vain joku pehmustetyyny sisällä. 🙂

 • Anonyymi

  Ihana ja tyylikäs. Sopivan kokoiseltaki näyttää. Mä vaan kuolaan LV laukkuja. Pitäis päästä käymään Helsingissä, että sais tunnustella kunnolla. Mä en tilaile yleensä mitään. Olis kiva nähdä mitä tuohon laukkuun menee. Kannattaisko sun hankkia sellainen sisälaukku, minne vois laittaa niitä pikkutavaroita. Sen mä olen tilannu ja mun mielestä on hyvä keksintö.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, tää varmaan on riittävän iso isokokoiselle. 😀 Joo, kyllä laukkuja kannattaa päästä tunnustelemaan ja kokeilemaan. Mäkin kokeilin sillon kun Helsingissä kävin, mutten sillon viel ostanut kun aattelin etten mä sitä vielä tarvitse. Voi olla että teen jonkun mitä laukkuu mahtuu videon niin näette paljonko menee. 🙂 No se pikkupochette on sitä varten että sinne voi laittaa pikkutavarat ja jos se ei riitä, niin sitten pitää hommata erillinen, mut uskoisin että riittää koska ei mulla sitä pikkutavaraa oo niin paljoa. 🙂

 • Anonyymi

  Luulitko laukkua isommaksi, kun sanoit sellaista tuossa videolla? Sadesäällä tuo laukku on hankala, kun ei ole kuin yksi magneetti eikä vetoketjua sulkemassa. No, ehkä et kuljekaan kävellen sateella.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, pari senttiä pidemmäksi luulin kun netissä oli kahdenlaiset mittatiedot. Mut ei siis paha noinkaan eli olen tyytyväinen. No onhan mulla muitakin laukkuja, esim. Furla jossa on vetoketju. 🙂 Ni otan sitten Furlan käyttöön kun on sadekeli. 🙂

  • Anonyymi

   Voisitko laittaa kuvan, jossa tämä uusi ja Furla ovat vierekkäin. Olisi kiva nähdä niiden kokoero.

   Onko tässä uudessa sellaisia vetoketjullisia sisätaskuja ollenkaan (siis muita kuin se irrallinen pikkulaukku)?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, voin mä sellaisen ottaa. Hitsit kun olisit ollut 30min aikasemmassa pyyntösi kanssa, niin olisin voinut ottaa jopa tänään kun oli tuo valkokangas paikoillaan. Otin sen nimittäin just 10min sitten pois. Mut otan jossani vaiheessa ja laitan vaikka instagramiin ja blogin FB-sivuille. 🙂 Joo, ei oo sisätaskuja paitsi just tuo irrallinen pochette. Mut noihin saa kyl ostettua semmosia sisäpussukoita, oliko ne jotain organizer nimellä olevia.

 • Anja

  Todellakin erinomaisen hyvin pakattu, ihan jännäksi kävi että koska se vihdoin varsinainen laukku sieltä putkahtaa esiin. On kyllä hieno ja hyvänkokoinen, niin sietää ollakkin tuohon hintaan 🙂 Täytyy sanoa että itse olen auttamattomasti "ulkona" tästä laukkumaailmasta… pitäisi varmaan vähän sivistää itseäni näistä eri laukkumalleista ja merkeistä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mua kans nauratti kun oli niin hyvin pakattu. Melkeen kuin maatuskaa ois sieltä yrittänyt esiin. 😀 Mut pisteet silti tosta paketoinnista, oli kiva noin! Älä välitä, en mäkään näistä laukuista kaikkea tiedä ja sillon kun vielä reppuja käytin, niin en tiennyt tämän vertaakaan. 😀 Mut mieluusti sitä panostaa vähän enempi sit tämmöseen kun joka vuosi pistää 100e pariin laukkuun jotka saa seuraavana vuonna heittää pois. Tai ainakin mulla on käynyt noiden tekonahkalaukkujen ja yhden oletetun nahkalaukun kanssa ikävästi, että ovat menneet tosi lyhyessä asiassa huonoon kuntoon enkä sillon ees viel käyttänyt laukkuja niin paljoa kuin esim. nykyisin. Ni sit vaa tuli mitta täyteen ja halusin kattoo et onko noista merkkilaukuista sitten paremmiksi. Ja ainakin mulla on kestänyt. Käytettyinä tykkään ostaa mut joskus pitää ottaa uutena kun on niin suosittu laukku et menee tosta vaan. 🙂

  • Anonyymi

   Minäkin olen aika ummikko noiden merkkilaukkujen suhteen, mutta kyllä kiinnostaisi niiden kestävyys verrattuna noihin "tavallisiin" laukkuihin, joita olen tähän asti käyttänyt.

   Koska hankit ensimmäisen merkkilaukkusi? Eli kuinka kauan olet käyttänyt sinulla pisimpään ollutta merkkilaukkua? Tarkoitan siis sellaista miltei joka päivä käytössä olevaa "arkilaukkua".

   Juhlakäytössä (ainakin minulla, jolla on aika vähän oikeita juhla-juhlia) kestää "tavallinenkin" laukku ihan hyvin.

   Mutta arkikäyttöön pitäisi löytää käyttöä hyvin kestävä,koko ajan eri tilanteissa kulkeva laukku, joka ei pienistä ota itseensä. Varmaan pitäisi tutustua paremmin noihin merkkilaukkuihin ja ostaa sellainen. Jos viidenkympin laukku menee tohjoksi vuodessa, voisi kai odottaa, että tonnin laukku kestää hyvän näköisenä vähintään parikymmenen vuotta.

   Ovat kai nuo merkkilaukut niin hyvin tehtyjä ja niin hyvistä aineista, ettei niitä tarvitse koko ajan varoa, vaan niitä voi käyttää yhtä huolettomasti kuin halpislaukkujakin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Okei, nyt voi tulla pi-iiitkä teksti. 🙂 Ottakaa hyvä asento ensin. 🙂

   No mullahan on siis ollut tekonahkaisia laukkuja ennen, sekä yksi väitetty nahkalaukku jonka hinta 80e mutta joka alkoi hilseilemään 6kk kuluttua ostamisesta vaikka olin suihkuttanut siihen jotain nahka-ainetta jonka myyjä silloin ostettaessa mulle myi. Mut pointti se että koskaan ikinä ei ole laukut kestäneet vuotta kauempaa, kun on jo alkanut jostain kohtaa repsottamaan tai hilseilemään.

   Mä hankin ekan merkkilaukkuni 2015 toukokuussa mutta se on jo myyty eteenpäin, joten tällä hetkellä pisimpään ollut on musta Furlan tote joka on ollut mulla arkilaukkuna. Eikä se ole mennyt minkäänlaiseksi. Kun katson sitä, se näyttää aivan uudelta. Nahassa ei ole jälkiä ja sisus on puhdas. Lisäksi multa löytyy noita käytettyjä laukkuja joiden kaikkien iästä en ole täysin varma mutta Mulberry on ilmeisesti 2012 vuodelta ja Mahinta 2013. Molemmat hyvässä kunnossa. Tosin Mahinaa en nyt muutenkaan isosti käytä, Mulberrya enemmänkin – sehän kulkee mukanani tuolla kun oon kuvailemassa. 🙂

   Merkkilaukkuja löytyy monenhintaisia. Furlat ja Longchampit taitaa olla edukkaimpia mutta yhtä kestäviä. 🙂 Edukkaimmista itse suosittelsiin Furlaa. Laukkujen nahka on paksua, eikä tosiaan ota pienistä (tai ees isoistakaan) itseensä. 😀 Ja mitä olen netissä katsellut niin monella on vintage-laukkuja eli yli 25v. jotka näyttää edelleen hyväkuntoisilta. Ja moniin laukkuihin pystyy tekemään fiksauksia hyvällä suutarilla.

   Niin että ainakin itse käytän omia laukkujani ihan huolettomasta, käyttöönhän ne on kuitenkin tarkoitettu. 🙂 Ja itse suosin merkkilaukuissakin sellaisia etteivät ne ihan heti huuda merkkiä.

  • Anja

   No nyt tuli tietoa, kiitos 🙂 Minulla on juurikin niin, että about vuoden välein menee pakosta laukku vaihtoon kun kuluvat päivittäisessä käytössä nopeasti. Nyt oliskin tarve vähän isommalle käsilaukulle, saapa nähdä saanko aikaiseksi hankkia vai jatkuuko olkalaukku + kassi -linja 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jos hankit, niin suosittelen nahkalaukkua. 🙂

  • Anonyymi

   Pipsan pitkään kommenttiin liittyen. Kirjoitat kuin merkkilaukku olisi yhtä kuin nahkalaukku, näin ei yksiselitteisesti ole. Merkkilaukkuhan voi olla myös keinonahkaa ☺ . Ja keinonahka voi olla hyvinkin kestävä. Monia merkkilaukkuja (nahkaa) omistavana voin sanoa, että nuo minun kainonahkaiset voi hyvin olla kestävämpiäkin jopa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en ole kyllä yhdelläkään merkillä nähnyt tekonahkaa käytössä, canvasta kyllä mutta en tekonahkaa. Ja se on hyvä että joillakin teistä on hyviä kokemuksia keinonahkaisista, varmaan hyvin tehty keinonahkainen voi olla ihan kestäväkin. Itselläni vain kokemus on ollut erilainen.

  • Anonyymi

   Mulla on esim. yksi Tommy Hillfigerin keinonahkalaukku ja se on kyllä laadukas. Ei juttu sitten pitääkö kukaan sitä minään merkkinä… Mulle se kuitenkin on merkkilaukku.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tommy taitaa olla premium merkki, jos oikein muistan ne kategoriat mutta merkkilaukku kyllä vain. 🙂

  • Anonyymi

   No ei, mällää rahoillas miten haluat, kun sitä kerta jemmassa on 😂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siltä se vaan kuulosti että haittas, mut hyvä jos ei haittaa mihin mä rahani mällään. 😀

  • Anonyymi

   Kateus vie kalatkin vedestä. 😀 😀
   Eiköhän aikuinen ihminen, oli sitten opiskelija tai miljoonia takova venäläinen oligarkki (kirjoitetaanko se ees noin… 😀 ) saa tehdä OMILLA rahoillaan ihan mitä haluaa. Vaikka tunkisi vessanpönttöön ja ottaisi samalla selfieitä Instaan. 🙂

  • Anonyymi

   p.s. ihana laukku! 🙂 <3

   terv. se kaloista maininnut ano (en omaa mitään tunnuksia millä kirjautua 😀 )

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Noku ei saa, mää en ainakaan saa. 😀 😀

 • Anonyymi

  Vau! Onpas hieno. Toista kuin meikäläisen 10 euron laukut, jotka tosin palvelleet uskollisesti vuosia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Miten sä oot saanut ne pysymään? Kerro mullekin. Kyl mullekki kelpais 10e laukut jotka kestävät. 🙂

  • Anonyymi

   Ostan vaan sellaisia jonkinlaisia kangaslaukkuja vähän kuin reppumateriaalia. Ne kestää, ja onneksi ei ole mitään hienompia tilaisuuksia kuin noin kerran 5 vuodessa. 🙂 Olen nimittäin tosi toivoton laukkujen ja kenkien ostaja. 🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   JOo, tiedän. Mulla on ollut kangasreppuja, sillon kun reppuja käytin. 🙂

 • Anonyymi

  Jokainen saa rahoillaan ostaa mitä tahtoo mutta kyllähän tonnilla saisi jo aika monta tavislaukkua, joten ei haittaa, jos ne vuodessa hajoaisivat. Ja ei mulla satasen laukut ainakaan vuodessa ole käyttökelvottomiksi menneet. Jos nyt vähän nahassa jälkeä näkyy niin eihän se käyttöä haittaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinhän jokainen saa tehdä. Mut mieti vaikka niin että 10 tavislaukkua vuodessa joka kuormittaa maapalloa, tai yksi merkkilaukku joka kestää monta kymmentä vuotta, eikä kuormita ihan niin paljoa. 🙂 Hyvä jos sulla on 100e laukut toimineet. Enkä mäkään pikkujäljistä mitään meinaakkaan, tää mun 80€ laukku hilseili ja se teki sitä tosi pahasti, niin törkeän näköinen ettei kehdannut käyttää. Ja kun liike kieltäytyi korvaamasta, oli kuitti josta näki että 6kk oli laukulla ikää ja mä en ees sitä laukkua isommin käyttänyt. Käyttökerrat molempien käsien sormista . Niin minä päätin viedä rahani parempaan paikkaan.

  • Anonyymi

   Jos ostat tavislaukun kerran vuodessa, niin yleensä sen pitäisi kestää, kun et kuitenkaan yhtä laukkua koko ajan käytä. Tottakai välillä voi tulla hutiostoksiakin. Ja vaikka tämä merkkilaukku kestäisikin 10 vuotta niin olen varma, että olet ehtinyt sen jo myydä siihen mennessä, koska vaan vaihtelu virkistää. Mutta ymmärrän senkin, että merkkilaukusta saa rahansa takaisin aika hyvin. Joten anna mennä vaan, jos rahaa on. Itse lähtisin ylimääräisellä tonnilla vaikka viikonlopuksi johonkin kivaan Euroopan kohteeseen tai vaikka etelään viikoksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jokainen käyttää rahansa niihin mihin itse kokee. Sä menet Eurooppaan, mä ostan uuden laukun. 🙂

 • Anonyymi

  En ymmärrä tuota, että halpislaukkuja et osta koska ne kuluu nopeasti, mutta merkkilaukkuja ostat koko ajan uusia…maailma siis pelastuu, jos halpislaukkujen sijasta ostaa koko ajan merkkilaukkuja????

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei sun tarvitsekaan ymmärtää. Eipä se maailma siitä varmaan pelastu mutta mieluummin otan sen yhden merkkilaukun 10 tavislaukun sijaan. 🙂

  • Anonyymi

   Sama ajatus pätee myös esim. mekkojen kanssa. Yksi laadukas on kestävämpi valinta kuin monta huonompi laatuista vaatetta. Tällainen ajatus ylemmästä keskustelusta.
   Laukku on oikein hyvä ja kaunis!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sekin on totta, harmi vaan ettei mulle ihan viel kaikki laadukkaat vaatteet mee päälle mut onneks muutama. 🙂 Et näissäkin varmaan tulee muutosta jahka painoa tippuu.

  • Anonyymi

   Onpa täällä rumasti kommentoivia. Ei sinun edes tarvitsisi vastata tällaisiin. Itse ostan myös kalliita merkkilaukkuja
   yksinkertaisesti siksi, että ne ovat ihania ja miellyttävät minua. Itseään on lupa hemmotella, kukin tavallaan ja rahavarojensa mukaan!

  • Anonyymi

   Mutta sinähän ostat noita merkkilaukkujakin koko ajan lisää. Idea siitä että ne on kestäviä, lähtee vähän pois kun niitä on enemmän mitä tarvitsee.

  • Anonyymi

   Eli 10 merkkilaukkua on parempi kuin 10 tavista? Samalla tavalla ne 10 merkkilaukkua kuormittaa ympäristöä. I'm just saying…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ainakin ne 10 merkkilaukkua kestää kauemmin (ainakin mun kokemuksen perusteella) kuin 10 tavislaukkua. 😀

 • Anonyymi

  Onnea uudesta laukusta 🙂 koon (ja mallin) puolesta näyttää samalta kuin Korsin shopperi johon olen ollut tosi tyytyväinen. Menee hyvin työlaukkuna ja on mukavan jämäkkä ja ryhdikäs. Isossa laukussa se on plussaa, "lötköstä" laukusta ei ole niin helppo metsästää tavaroita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä luulen että Korsin shopperi on jämäkämpi, ainakin mitä oon ite nähnyt. Korsin shopperi on vähän kuin LV Neverfull. Ne on jämäkämpiä vaikka ei tääkään mikään äly lötkö oo mut lötkömpi kun noihin vertaa. 🙂 Mä testasin muuten liikkeessä ihan ekana näiden lötkömpien kans sen, et miten voi metsästää tavaroita – toki siel laukus ei ollu mitään mut kuvittelin et metsästin jotain näkymätöntä kännykkää sieltä. 😀

 • Anonyymi

  Ihana! Mun suosikkilaukku ikinä! Kun saan myytyä mun parit Longchampit ja Pradan niin ostan tuon. Pradalle on jo ostaja eli haave lähestyy koko ajan 🙂

  Hyvää Uutta Vuotta 2017!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä kans mietein Pradaa mut niissä oli se keskipussukka, tai sellainen ni en sitten ottanut. Ku halusin siis tälleen sisältä täysin avonaisen. 🙂 Mukavaa Uutta Vuotta Sullekin!

 • Anonyymi

  Laukku on huomattavasti paremman näköinen kuin joskus käyttämäsi pienet laukut. Olisi kiva nähdä, mitä kaikkea sinne saat mahtumaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä mä varmaan sellaisen videon tässä teen, niin näette paljonko sinne saadaan mahtumaan. 🙂

 • Anonyymi

  Laukku ilman vetoketjua on taskuvarkaan unelma.
  Itse vannon Longchampin Le Pliagen nimiin, aivan ihana laukku, kestää kovassakin käytössä, ei mene rikki, tavaraa mahtuu järjetön määrä. Ja niitä saa Poristakin ja ihan pikkurahalla.

  • Anonyymi

   Sama täällä. Tykkään myös siitä sisäpuolen kiiltävästä pinnasta, mikä hylkii likaa ja kosteutta. Käytän samaa kassia myös eväiden tms. kuskaamiseen, joten ei tarvitse pelätä esim. pakkauksen hajoamista (toimii myös ihan ruokaostosten kuskaamisessa mulla kyseinen laukku). Lisäksi siinä kulkee uimakamat hyvin usein. Viikonloppulaukkuna se toimii myös. Erittäin monikäyttöinen ja tuvallinen vaihtoehto. Huoleton on varmaan oikea sana.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on ihan totta, että sellainen on taskuvarkaan unelma. Mut tykkään silti. 🙂 Mä en itse tykkää tuosta Le Pliagesta, olen Ratsulassa sellaista katsellut. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pirtsakan värinen mutta en usko että keltainen oikein toimisi värinä.

 • Sanna

  Ehdin jo ihmetellä missä kissat ovat, kun aloitit paketin avaamisen. Meidän karvahousu on heti "auttamassa", kun jotain pakettia avataan 🙂 Mutta tulihan sieltä sullekin sit apuri 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No yllättävää ettei heitä videolla isommin tainnut näkyä, mutta kuului senkin edestä. 😀

 • Anonyymi

  Niille jotka haluaisivat kestävän, mutta järkevän hintaisen laukun, niin suosittelen googlaamaan Utua -laukkusarjaa. Ovat suomalaista suunnittelua, aitoa nahkaa. Hintaa ei kuitenkaan ole pilattua ns. merkkilisällä.

  Itselläni on yksi laukku ollut jo yli vuoden lähes päivittäisessä käytössä jaon edelleen kuin uusi. Siksi uskalsinkin ostaa nyt syksyllä uuden vähän pienemmän laukun, joka sekinon osoittautunut hyväksi.

  Hinnaltaan molemmat laukut olivat noin 150€, joka on mielestäni varsin kohtuullinen hinta nahkalaukusta. Jos laukun hinta nousee yli 500€ tms., niin silloin laukussa maksaa merkki, ei itse tuote.

  • Anonyymi

   Utua laukut suunnitellaan kotimassa, valmistetaan ulkomailla. Se siitä kotimaisuudesta..

  • Anonyymi

   Juuri meinasin ehdottaa Utuan laukkuja 🙂 Itselläni on pikkulaukku, johon sujahtaa sopivasti avaimet, lompakko ja puhelin + jotain pientä. On tosiaan suomalaista designia (ei turhia krumeluureja, yksinkertaista ja tyylikästä) ja mun laukku on valmistettu Kreikassa. Ei haittaa minua. Takuukin tuotteilla on. Suosittelen! Saa nettikaupasta ja Sievi Shopista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos vinkistä. Kivoja laukkuja. Tähän voisittekin vinkkailla lisää kotimaisia nahkatuotteita. 🙂

 • Anonyymi

  Jokainen saa toki tehdä rahoillaan mitä haluaa ja ostaa vaikka miljoona laukkua mutta bloggareiden tapa naamioida turhamaisuus ekoteoksi on oikeasti naurettavaa. Kuinka monta kertaa saa lukea, että "nahkalaukku on ympäristöteko koska se kestää parhaimmillaan kymmeniä vuosia"? Useinhan nämä laukkuhullut bloggarit vaihtavat laukkuja vuosittain, joten miten tämä aitonahkaisten laukkujen hamstraus auttaa yhtään ketään? Pipsakin on jo laittanut kiertoon useamman veskan. Siitä vaan, ostakaa vaikka laukku per viikko, mutta asioiden selittely on ihan lapsellista. Asioista voi puhua niiden oikeilla nimillä: Minä ostan nahkaisia merkkilaukkuja siksi, että haluan hemmotella itseäni ja pidän niiden tuomasta statusarvosta. Sinä tai kukaan muukaan ei pelasta tätä maapalloa ostamalla 5 nahkalaukkua 5 keinolaukun sijasta.

  • Anonyymi

   Ymmärrän sun pointin, mutta onhan siinä eroa: halpislaukut joutavat useimmiten nopeasti kaatopaikalle, merkkilaukut harvemmin. Pipsa (ja monet muut) ostavat merkkilaukkuja käytettynä, ei uutena. Mulla esim. mennyt vuoden sisään kaksi arkilaukkua suoraan kaatikselle, kolmas nyt siis jo käytössä. :/
   Toisekseen tuskin kukaan bloggaaja on sanonut ostavansa merkkilaukkuja _vain_ eko-teko -syistä?

  • Anonyymi

   Juu eko-teko-syyt, ajattomuus, klassisuus… mitä näitä syitä on, mutta ikinä ei myönnetä, että laukkujen ostamisen syy on niiden tuoma oletettu statusarvo. Onhan niillä käyttöarvokin, koska käytössä ovat, en tätä kiellä.

   KOOMISINTA on 'onnittelut'. Onnitellaan uudesta laukusta. Tai laukuista puhuminen YKSILÖINÄ. Mikä ihmeen yksilö?? Valitsin tämän yksilön… Jokainen laukku tismalleen samanlainen (keskenään). Muutenkin koko yksilöllisyyden ajatus on varsinkin näiden shoppereiden kohdalla vähintään kummallinen. Kaikilla luksusmerkeillä mallit on todella lähellä toisiaan… Shopperi, kuin shopperi malli kaikkea muuta kuin yksilöllinen.

 • Anonyymi

  No kyllä keinonahkaisiakin laukkuja on monenlaisia ja -laatuisia; tutkimalla laukkua tarkemmin ennen ostoa voi välttyä hutiostokselta. Ostin Henkkamaukasta keinonahkalaukun vuonna 2008 ja on vielä edelleenkin käytössä. Ja kyllä, olen itsekin yllättynyt koska kyseisen puljun kamat ei välttämättä ole niitä kestävämpiä. Pointti on siis se, että kyllä keinonahkaisetkin laukut voi kestää kauan mutta olen samaa mieltä, että aidosta nahasta tehty laukku kestää todennäköisesti vielä kauemmin. Vastasit, että bloggaajat ostavat niitä käytettyinä. Tämä uusi musta laukkuhan on upouusi? Olen saanut sen kuvan, ja korjatkaa jos olen väärässä!, että useimmat ns. eniten pinnalla olevat bloggarit ostavat laukkunsa lähes poikkeuksetta uutena. Siksi en ymmärrä tätä hypetystä, että nahkalaukku kestää vuosikymmeniä, jos sen saman veskan myy ensi vuonna eteenpäin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kaikkea löytyy kaikenlaatuisena. En siis kiroa kaikkia keinonahkaisia, vaan kuten sanoit, laukkua tutkimalla selviää tarkemmin ja josksu voi tulla jopa yllätyksiä: 🙂

   Joo, tämä laukkuni on uusi koska en löytänyt sitä käytettynä. Suurinosa mun laukuistani on käytettyinä ostettuja, muutama uutenakin ostettu löytyy. Mä tiedän muutamia bloggaajia jotka ostaa laukkunsa käytettyinä.

  • Anonyymi

   Tässä on ristiriita… Jos laukku on sijoitus, kuten kuulee perusteltavan… Ja laukusta saa myydessä omansa takaisin (tosin sijoituksista pitäisi kyllä saada voittoa…) niin miksi ihmeessä kukaan ostaa käytettyä jos samaan hintaan tai jopa halvemmalla (em. tuotto-oletus)? Käytetty on käytetty. Kukaan ei voi pitää vuosia käytössä laukkua ilman, että siinä näkyy käytönjälkiä. Onko jotkut bloggarit niin ekohenkisiä sitten, että ostavat ennemmin käytetyn kalliimmalla tai samaan hintaan, millä saisi uuden? Pipsa iso KIITOS sinulle, etten kertaakaan ole lukenut sanaa YKSILÖ sinun blogista!! Kiitos!!

 • Anonyymi

  Siivoajana seuraan ihmeissäni ostoksiasi. Ei minulla olisi varaa ostaa tuhansien eurojen laukkuja joka kuukausi, puhumattakaan jokaviikkoisista vaateostoksistasi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mäkään tuhansien eurojen arvosia laukkuja osta joka kuukausi. 🙂

 • @follower 678463525789921

  Minusta tuo laukku on yksinkertaisesti tosi ihana!

  Ja on ollut myös omassa harkinnassani kesäksi nudena, sekä hapsuilla että ilman, tosin en jaksa kantaa käsivarrella puolta omaisuutta eli haluaisin käyttää kyllä olalla. Eikö sekin käy? Toinen vastaava, mitä olen katsellut on LV:n Lockme Cabas tai Neverfull GM:nä. Ne olisi ainakin tarpeeksi isoja joka juttuun. Cabas tosin hieman ylibudjetin, mutta Neverfull epi leatherina ei myöskään ihan halpa. Tämä siinä mielessä selkeästi kohtuullisin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on ihana!
   Tuolla taitaa olla joku Lockme myynnissä, ellen väärin muista. 😀 Nappaa siitä Affe itsellesi laukku. 🙂 Mä katsoin muuten Neverfullia mutta koska sitä ei saa GM koossa nahkaisena, niin annoin olla. 🙂 Ja juu, noihin mainitsemiisi verraten Saint on edukkain. 🙂

 • @follower 678463525789921

  Pipsa, kiitos vinkistä, se on tosi kaunis ja muttei se ole Lockme Cabas – Cabas on avoin shopperlaukku, tuo vetoketjullinen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ei se se Cabas ollut mutta muistutti jonkin verran sitä niin aattelin vinkata. 🙂

 • Anonyymi

  Hei Piia! Ihana tämä sun uusi laukku. Minulla on sama malli viininpunaisena sekä beigenä. Ainoa mitä tässä ihmettelen on se kuinka kateellisia ihmiset ovat. Sen näkee kun lukee kommentteja. Hyvää Uutta Vuotta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oi, mä kans katselin sitä viininpunaista mut päädyin sitten mustaan. 🙂

 • Eetu

  Onpas todella nopea kuljetusliike ollut, jos Italiasta Suomeen tulee alle puolessa vuorokaudessa! Itse usein, kun olen tilannut jotain ulkomailta niin tuntuu, että kestää aina ikuisuus. Todella kivan näköinen laukku ja varmasti tulee hyvään käyttöön.