35 kommenttia

 • Anonyymi

  Mä katoin ekaksi että sullahan oli onnistuneet tarjoilut synttäreillä. Mut sitten huomasin että olikin jossain liikkeessä 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ei mun synttärit nyt vielä olleet. 😀

 • Anonyymi

  Ihania kukkia <3 Tuo musta mekko on kerta kaikkiaan sun paras kesämekko. Se peittää just sieltä mistä pitääkin ja on helposti yhdisteltävissä värikkäisiin asusteisiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on oikeastaan tummansininen mut se on kyl tosi ihana. Tykkään. 🙂

 • Anonyymi

  Oikein kivat porinat 🙂
  Kerrankin vaihtelua. Toivottavasti oli kivaa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. Oli kyllä mukavaa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei ne kaikki kyl syötävää olleet?

 • Anonyymi

  Tarjoilut näytti todella hyviltä, mutta eivät ilmeisesti maistuneet sinulle? Makeasta marenkijälkkäristä tuli vatsa kipeäksi, mutta mikä oli muuten vikana?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Todella kauniit asettelut oli ja sitä kovin ihastelinkin. Maistelin toki jotain, mutta kaikki eivät olleet makuuni. En ole esimerkiksi erilaisten juustojen ystävä, tai sitruunakakun. 🙂

 • Anonyymi

  Oletko käyttänyt niitä aurinkolaseja, jotka hiljan ostit?
  Mietin vaan että eikö ne juuri tuollaisessa auringonvälkkeessä olisi hyvät.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aina välillä. Usein ne jää kotiin kun eivät mahdu noiden pikkulaukkujen mukaan. 🙂

 • Anonyymi

  Hei anteeksi, mutta selitä tyhmälle, mikä tuon kutsun idea niiko oli? Siis et menitte sinne, ostitte tavaraa ja saitte sen pussin, ok, mutta siis miksi? "Pitääkö" sun tehdä postaus siitä kaupasta vai mikä oli koko tuon käynnin tarkoitus ja idea? En ole oikein perehtynyt näihin juttuihin, siksi kysyn, kun kuitenkin pitkän matkan taakse lähditte sinne.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kaipa kutsun ajatus oli tulla tutustumaan heidän uutuustuotteisiin ja muutenkin kauppaan. Tässä ei käsittääkseni ole mikään pakko tehdä postausta, mutta tulihan se multa nyt videopostauksen muodossa. Eli lähdin itse tutustumaan kauppaan, joka nettisivujen perusteella vaikutti hyvin kiinnostavalta ja olin oikeassa. Pitkän matkan takaa toki lähdimme, mutta aikalailla uteliaisuudesta kauppaa kohtaan. Jos kutsuja tipahtelisi kerran kuukaudessa, niin ei sinne tulisi lähdettyä, mutta silloin tällöin, miksei. 🙂

 • Anonyymi

  Muistithan kiittää Emäntää. Noissa tilaisuuksissa on lienee tarkoitus juuri tutustua kanssa bloggaajiin ja ehkä hieman verkostoitua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä muistin kiittää, sehän kuuluu peruskäytöstapoihin. 🙂 En nyt ihan tätä näkisi ns. verkostoitumistilaisuutena, mutta tottakai sitä olisi ollut kiva tutustua toisiin bloggaajiin, mutta koska muutkaan eivät siellä oikein keskenään touhuilleet, niin katsoin viisaammaksi olla itsekin omissa oloissa ja tutkailla kauempaa. Olen aina ns. vieraammassa ympäristössä asiallisen rauhallinen, enkä sillä tavoin oma itseni, koska en tiedä miten toiset reagoi jos änkeisin heidän "kuplaansa". 🙂

 • Anonyymi

  Ihanan näköiset tarjoilut! Mikset maistellut useampaa sorttia?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oli kyl ihanat tarjoilut. Juomatkin. 🙂 Maistelin sen verran kun itselle maistui. 🙂

 • Anonyymi

  Ensi kerralla sitten, ei se niin helppoa ole, jos ei ole tuon tyyppisissä tilaisuuksissa käynyt. Voi mennä juttelemaan esim. jostain tuotteesta jota joku toinen katselee.

  Ja itse tykkään käydä tilaisuuksissa yksin, tutustuu paljon helpommin muihin, kun ei ole sitä omaa ystävää, jonka kanssa juttelee. Vaikka toki ystävästä on seuraa esim. juurikin matkalla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Katsotaan nyt. Mä tutkailen mieluusti etäältä, koska kaikki eivät tykkää tehdä tuttavuutta.

 • Anonyymi

  Ihanat tarjoilut ja oli suolaista ja makeaa tarjolla eli olisi kyllä tänne kelvannut 😋 oletko ajatellut, että sulla on melko rajoittunut ruokavalio eli kokeile vaan uusia makuja ja ainesosia! Siis perustan tämän ruokapäiväkirjaan ja muihin valintoihisi esim.ulkona syödessäsi.

  Mä olen itse vaihtelevan ruokarajoitteinen refluksin takia ja siksi kiinnitän huomiota ihmisten syömisiin, kun itsellä on välillä niin ankea ja tylsä ruokavalio. Hyvinä aikoina syön vapaammin, mutta varovainen pitää olla.

  Grillaatteko usein? Grillauskin voi olla kepeää eli kasviksia ja hedelmiä yms.ja kanaa ja lohta, nam!

  Kivaa kesää ja onnea etukäteen synttäreiden johdosta ☀️

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en ole asiaa noin ajatellut, että rajoittunut, mutta on tiettyjä makuja sun muita, mitä en syö. 🙂 Kyllähän mä nytkin siellä kokeilin uusia makuja, enkä niistä rehellisesti kaikista tykännyt. Esimerkiksi tiettyjen makeiden kohdalla pitää olla todella varovainen ja itsehän sen parhaiten tietää mikä toimii ja mikä ei. Kuten varmaan sinäkin tiedät. 🙂 Emme me grillaa, lähinnä kavereiden kanssa ja siellä on kyllä maisteltu kaikenlaisia vartaita 😀

 • Anonyymi

  Olisi kiva nähdä sinulta postaus, jossa esittelet lapsuuden kuvia tai tyyliä pidemmän ajan takaa. Tuli mieleen kun monet on nyt viikonloppuna muistelleet omia ylppäreitään tai valmistumista somessa 🙂

 • Anonyymi

  Tuon "vierailun" tarkoitus jäi todellakin epäselväksi. Et kertonut paikanpäältä juuri mitään, ainoastaan kuvia oli runsaasti. Kuvat herättivät lähinnä kysymyksiä, mitä tämä kaikki on. Minulle jäi jotenkin tunne, että hengailu Hennan kanssa ja jäätelön syönti olivat matkan päätarkoitus.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo tiedän. Mä tein itseasiassa pätkän sieltä kaupan sisältä mutta siellä oli niin paljon taustamölyä, ettei omasta puheesta saanut selvää, enkä sitten muistanut myöhemmin siitä tehdä semmoista. Mutta siis minä sain kutsun tuonne bloggaaja-iltaan tutustumaan tuotteisiin, tsekkaamaan uutuustuotteita ja nauttimaan hyvästä pikkunaposteltavasta. Mukaan sai ottaa kaverin ja mie kysyin Hennaa sinne mukaan. Eli päätarkoitus oli just käydä tuolla kaupassa tutustumassa.

 • Anonyymi

  Minä oisin sinuna käyttänyt tilaisuutta (ja alennusprosentteja) hyväkseni ja ostanut kaikenlaisia kivoja lahjoja ja viemisiä valmiiksi. Kummilapsille ja ystäville olisi löytänyt persoonallisia lahjoja!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, mutta ihan tällä kerralla en kaikkia ostanut. Mut kaikkea kivaa löytyi muutamille. 🙂

 • Anonyymi

  Tohon mekkoon sopis hyvin vyötärölle joku ihan ohkanen vyö tai jopa ihan naru, ja sit vetää vähän tota mekon alaosaa silleen ylöspäin, että se yläosa jäisi vähän niinku "pussille" sen vyön päälle 🙂 Nyt näyttää vähän muodottomalta ja ryhdittömältä.

  Kivoja muuten on ollu viime aikoina sun asun esittelyvideot, kun on ollut lyhyitä, eikä mitään selittelyjä! Mieluummin sellaisia, ja lukee selittelyt materiaaleista yms. sitten blogista. Viimeisimmässä videossa oli ekan asun kohdalla selitystä, mutta kelasin suoraan loppuun katsomaan loputkin mekot.

  Kysyit muistaakseni viime tai sitä edellisen videon yhteydessä, että millasia / minkä pituisia videoita tykättäisiin katella. Musta nää my dayt olis kivempia silleen esim 10 tai 15min pitkinä, ei kauheesti höpinää, enemmän sitä tekemistä ja esimerkiks taustamusiikki vaan siellä. Ja sitten olis höpinävideot erikseen. Vaikka joka toinen olis toista ja joka toinen toista. Ja olis kiva päästä noi my dayt kattomaan tyyliin seuraavana päivänä tapahtuneesta, kun jotenkin outoa katsoa my dayta päivästä/tapahtumasta, jonka on viettänyt joskus esim. 2 viikkoa tai jopa 1 kk sitten (en tarkoita että itselläsi on ollut niin pitkiä välejä, mutta joillakin on).

  Niin ja oletko miettiny tekijänoikeuksia videoita tehdessä? Tuli vain mieleen kun jossain videossa kirjoitit kirjettä ja katsoit samalla sarjaa, että sarjan näyttämisestä omalla videolla voi tulla tekijänoikeuskysymykset vastaan, varsinkin kun ohjelma näkyi taustalla useamman minuutin pätkä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mekossa on jo tommonen kiristysnauha tuolla piilossa. Mut toisaalta, kyllähän siihen varmaan semmonen kivanlainen vyökin toimisi. 🙂

   No joo, esittelyt on ollut mukava tehdä nyt silleen nopeasti. 🙂 Aattelin että jos jokin asia kiinnostaa tietää, niin sitä sitten kysytään. 🙂

   Tommoset 10-15min videot ois kivoja mut mä en pysty tekee. Parhaimmillaan taisin saada 20min päiväni tiivistettyä. 😀 Et on tosi vaikeaa. 🙂 Se taas ei valitettavasti onnistu nykyisellä menolla, että esim. maanantaina kuvattu video olisi tiistaina blogissa. Mut ei nuo videot nytkään tule kuin muutaman päivän perässä. 🙂 Eli jos vaikka maanantaina kuvaan, niin perjantaina se on blogissa. 🙂 Ainakin my dayt on näin. 🙂 Mut joskus niiden videoiden kanssa kestää, kun meillä ihmisillä o muutakin touhua elämässä. Se kannattaa muistaa. 🙂

   Olen miettinyt, eikä tämmöisessä tapauksessa ole mitään ongelmaa tekijänoikeuksien kanssa.