42 kommenttia

 • Anonyymi

  – Toi hate mail- videoi ois just mahtava! Miekii oon niistä kuullut, ja mie peukutan ton idean kohdalla :D.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se ois kyl kiinnostava mut mietin asiaa vielä. Nyt kun oikein mietin siis niin ehkä on viisaampi ettei niille anna enempää huomiota. 🙂

 • Marjukka

  Ei, älä tee tuollaista ehdottamaasi videota. Ei ole hyvä ajatus. Puhut muutenkin liikaa noista, että kun sinusta puhutaan ja kirjoitellaan, ei tällainen tavallinen blogin lukija niitä jaksa kuunnella. Mitä väliä. Ja olet itse sanonut, että haluat pitää blogin hyvän mielen blogina, miksi siis alkaa kaivelemaan noita. Kiihdytkin itse aina ihan selkeästi kun noita mietit. Anna olla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en nyt tiedä katkeruudesta mutta toisaalta kun asiaa ajattelee, niin en kyllä haluaisi antaa yhtäkään mainosta tässä blogissa niille napisijoille vaikka toisaalta aihe myös kiinnostaisi. Mut jos jutut on sellaisia mitä vuonna 2012 niin en usko että siinä ois järkeä.

 • Anonyymi

  Naivi ajatus, että mollausviesteistä videolla jauhaminen auttaisi mitään. Oot kovin julkinen persoona ja se tarkoittaa kritiikkiä. Osa voi olla asiatontakin. Thats life.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä nyt juu tiedä auttaisiko se mitään. Joo, olen julkinen persoona ja kritiikkiä saa esittää, mutta mitä ystäväni puheista olen ymmärtänyt, niin eipä siellä kuulemma kovin paljon kritiikkiä levitellä vaan suoranaisia valheitakin. Mua ei haittaa se keskustelu siellä sivustoilla, mut en kyllä voi hyväksyä valheiden levitystä.

 • Anonyymi

  Oletan, että magnesium kannattaa ottaa treenin jälkeen, sillä niin siitä saa suurimman hyödyn lihasten toiminnan kannalta. En ole kyllä aivan varma asiasta. Mutta nuo poretabletit ovat kyllä todella hyviä, piristävät mukavasti. Sokerin sijaan juurikin esim. jääteessä kannattaa kokeilla steviaa tai esim. Lidlistä saa makeutusainetta nimeltä Cologran, joka on todella riittoisaa, edullista ja vähäkalorista. Kaloreita taisi muistaakseni olla n. 20 kcal/100g, ja yksi pieni puriste vastaa yhtä sokeripalaa. Itse en tykkää steviasta, mutta tuo Cologran on mielestäni todella hyvää.

  Vihapostin lähettäjien on niin helppo piiloutua sinne ruudun taakse ja olla ottamatta vastuuta sanomisistaan. Kukaan heistä ei uskaltaisi videolla avoimesti sanoa niistä ilkeistä asioita, mitä kirjoittavat muista ihmisistä. Olisi mielenkiintoista nähdä niitä vihaposteja mitä saat, voisi olla huvittavaa tai sitten tulisi säälin tuntemuksia niiden kirjoittajia kohtaan.

  Oletko koskaan miettinyt, minkälaiset ihmiset haukkuvat ja inhoavat muita ihmisiä ilman oikeaa syytä? Olen vain omien kokemuksieni pohjalta huomannut haukkujille yhteisen piirteen, vähä-älyisyys. Mielestäni olisi mielenkiintoista kehittää tutkimus, missä tarkkailtaisiin kiusaajien tai häiriköivien ihmisten älykkyysosamääriä. Tämä on vain minun oma teoria, mutta olen huomannut, että tyhmyys ja ilkeys kulkevat usein käsi kädessä. Toki poikkeuksiakin löytyy. Mutta kuka älykäs ihminen kiusaa ihmisiä netissä? Tuskin kovin moni. Itse en tykkää liittää epävarmuutta kiusaamiseen, sillä olen itse erittäinkin epävarma, mutta en silti hauku muita ihmisiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se voi olla että magnesium olisi treenin jälkeen parempi mutta kysyn tuota vielä Ringalta, kun se tietää näistä jutuista enempi. 🙂 Mut asia vain tuli mieleen kun salilla kuiteskin melko monella näyttäisi olevan muuta juomaa kuin vettä.

   Kiitti tuosta makeutusainevinkistä, pitää sitä katsoa jos kokeilisin tuota sen jääteen kanssa. Jos se juttu siis on, että maistuakseen hyvältä, jäätee tarvitsee makeutusta.

   No joo, nimettömänä on niin hyvä olla paitsi että pitää muistaa ettei silloin ole nimetön kun poliisi alkaa tutkimaan. Aina saadaan selville. 🙂 Ja itse osaan jo yhdistää muutaman tutun kirjoitukset, kirjoitustyylin takia siis. Olen nyt vielä kahden vaiheilla tekisinkö tuota, muuten idea on aika kutkuttava mutta toisaalta taas en haluaisi antaa huomiota tuon tyyppisille. Pitää vielä miettiä.

   Olenhan mä tuota miettinyt, mutta en usko että se on se vähä-älyisyys vaan enemmänkin oma paha olo, sillä en usko että aidosti elämäänsä tyytyväinen ja onnellinen haukkuisi toista.

  • Anonyymi

   Mutta onko se viha-postia,jos kertoo oman mielipiteensä,vaikkei se olisikaan mikään vau-kommenntti?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei tietenkään, vihaposti on vihapostia, mielipide on mielipide vaikka ei samaa mieltä olisikaan. Toki mielipiteen voi aina sanoa nätistikin, vaikka eri mieltä olisi. 🙂 Ja sitten on aina heitä jotka eivät enää ymmärrä missä vaiheessa mielipide on kritiikkiä ja milloin puhdasta kiusanpitoa.

  • Anonyymi

   Magnesium kannattaa ottaa iltaisin, suurempina annoksina väsyttävää. Magnesiumillahan ei ole piristävää vaikutusta,se auttaa lähinnä lihaspalautumisessa raskaan lihastyön jälkeen. Jos treenin aikana jotain haluat nauttia niin aminohappoja, esim bcaa tai eaa. Toisaalta, et treenaa niin kovaa että tarvitsisit mitään ravintolisää treenin ajaksi, puhdas vesi on paras tehon lisääjä. Ja tällä tarkoitan tosiaan siis kovaa treenaamista, eli mennään täysin oman kehon äärirajoille.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, illalla kannattaa ottaa magnesium. Tosin ei se mua kyllä ole väsyttänyt. 🙂

 • Anonyymi

  En minäkään kannata jauhamista. Parempi, kun et kiinnitä niihin kommentteihin mitään huomiota.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se voi olla viisaampi, mutta pakko myöntää että pieni uteliaisuus nostaa mussa nokkaansa ja tekisi mieli mennä katsomaan että mitä siellä oikein on ja saisi siinä videolla vähän niinkuin antaa vastauksen johonkin kommenttiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Koska silloin on ainoa sopiva poistoaika.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No pieni murto-osa tulee blogiin, poste restanteen ei ollenkaan, sähköpostiin joskus – luulen et suurinosa on varmaankin niillä netin keskustelusivustoilla.

  • Anonyymi

   Mistä tiedät, että blogiin tulee vain murto-osa? Eli mistä tiedät, että palstoilla puhutaan enemmän? Jos et kerran seuraa niitä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ystävieni ja lukijoiden kertoman perusteella olen näin päätellyt että blogiin ei tule kuin murto-osa näistä ikävämmistä kommenteista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei kyllä kaikki mutta melko moni. Ihmettelen kyllä miksi näin, toki kaikkia ei voi miellyttää mutta pitääkö silti alkaa ilkeäksi? Mielipiteen kun voi sanoa asiallisestikin.

 • Anonyymi

  Miksi ystäväsi kertoi sulle tuosta keskustelupalstan jutusta? Olethan monet kerrat sanonut, ettei sinua haittaa eikä kiinnosta ja että et itse niitä lue.

  Ehkä sinun kannattaa tehdä se videojuttu, että pääset tästä asiasta eroon, koska se kuitenkin vaivaa sinua.
  Valitettavasti on niin, että kaikkia ihmisiä ei voi miellyttää eli arvostelijoita riittää. Olet kyllä rohkea, kun olet jo vuosia ollut omila kasvoilla täällä blogissa ja lehdissä.

  Ostamisesta : miksi esittelet kaikki (?) vaate- ja laukkuostoksesi täällä somessa, kun tiedät että saat myös arvostelua niistä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kaveri ehdotti sitä koska oli nähnyt joiden vloggaajien tekevän niin, mutta ei ollut kenenkään suomalaisen vloggaajan/bloggaajan nähnyt tehneen niin heitti ehdotuksen mulle kun tiesi että materiaalia löytyisi tehdä sellainen. Ja joo, ei mua haittaa jos musta kirjoitellaan netissä, paitsi siinä tapauksessa jos siellä levitetään valheita. Kaverini on puhunut parista tapauksesta jossa on ollut sellaista valehtelua että oksat pois ja yhdestä olen myös tehnyt ilmoituksen poliisille. Että keskustelkaa toki minusta, mutta valehtelua ja kunnianloukkauksen ylittäviä juttuja en hyväksy.

   Ei se asia sillä tavoin vaivaa, mutta aiheena olisi kyllä kiinnostava. Jollakin tavalla ja nyt kun olen youtubesta katsonut pari sellaista videota. Se o totta, ettei kaikkia voi miellyttää enkä mä sitä edes yritä tehdä – miellytän vain itseäni.

   Ja tuohon osteluun, miksen saisi esitellä ostoksiani? Kyllä mä tiedän että niistä saan arvostelua mutta mitä sitten? Ei se ole tähänkään mennessä hillinnyt esittelyitäni. 🙂 Mun rahat joten saan tehdä niillä mitä haluan. Se on voi voi jos jotakin se ottaa päähän. 🙂

 • Anonyymi

  Jätä vihapuheet silleen. Se on loppujen lopuksi sen puhujan itsensä painolastina, kun on sellaisia päästelly suustaan.
  Toivottavasti tervehdyt pian. Laita niistä ihanista karvatassuista taas juttua tänne,niitä on niin kiva seurata. Kissat on niin ihania.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kenties jätän, mutta jotenkin silti kiinnostaisi. Ehkä mä vaan käyn katsomassa sen ketjun jonka ystäväni mulle linkkasi ja kenties vastaan sinne jos on vastattavaa. Tai ehkä parempi ettei.

   Oon jo itseasiassa parempi, että taisi olla joku vuorokausinuha vain. 🙂 Tai sit joku allergiajuttu. Mene ja tiedä.

   Kisuista löytyy kuvia Facebookista, https://www.facebook.com/coonielamaa/ Mut pitää katsoa jos jossain vaiheessa saisin taas tehtyä postauksen. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi, mut nyt tuli ja ihan kivan pitusetkin. Seuraavista ei oo taaskaan tietoa. 🙁

 • Anonyymi

  Kiinnostuin blogistasi kun sisustit edellistä kotiasi ja nyt tämä on mennyt ostoksilla leveilyyn. Mitään negatiivista ei saa sanoa, mistään. Ei ole enään hyvän mielen blogi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No enpä minä edellistä kotia sisustanut millään tavalla. 🙂 Harmillista että koet asiat noin.

 • @follower 678463525789921

  Mä jättäisin vihapuheet kokonaan pois videosta ja elämästäsi. Sanot, ette lue niitä, mutta ne kuitenkin tuntuu olevan usein ajatuksissasi. Ja ystäväsi, jotka niitä seuraa tai niistä raportoi… En tiedä, ei kuulosta hirveen ystävälliselliseltä minusta.

  Mutta asiaan, laita vaan pinkit kynnet, kun Sulla on muutenkin paljon pinkkiä. Minusta ainakin tuntuu, että kynsilakan pitää sopia vaatteisiin ja/tai asusteisiin. Siksi laiskana käytän vaan ranskalaista manikyyria tai muita vaaleita lakkoja, jotka sopii kaikkiin vaatteisiin. Noi turkoosit blingit menis minusta parhaiten farkkuasujen kanssa. Porinoissa päälläsi olevaan punakirjavaan mekkoon taas löytyy helposti sama punainen sävy kuin mekossa; halusipa tummanpunaisen tai vaaleamman.

  • Anonyymi

   Ystävien kuuluu olla rehellisiä toisilleen. 🙂 Kyllä minä ainakin itse kertoisin ystävälleni, jos hänestä kirjoitettaisiin jotain juttuja netissä. Ei tuntuisi oikealta jättää kertomatta.

  • Anonyymi

   Minäkään en oikeen ymmärrä, miksi Pipsan ystävät käyvät edes lukemassa niitä ketjuja. Minä, vaikka en edes tunne Pipsaa, en availe niitä ketjuja, koska uskon tietäväni niiden sisällön ja miten sairaita ne ihmiset ja niiden jutut ovat. Eikä todellakaan kiinnosta uhrata yhtään aikaa joidenkin vähä-älyisten juttujen lukemiseen.
   Tietenkin kertoisin ystävälleni, jos vastaan tulisi joku todella törkeä juttu, mut muuten kyllä jättäisin omaan arvoonsa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Musta on ihan kiva että kaverini seuraa noita keskusteluita, koska häneltä olen kuullut muutamista mihin mun on tarvinnut reagoida. En mä niihin "läski sitä ja tätä" keskusteluihin jaksa vaivata aikaa mutta sellaisista haluan kyllä tietää jos niissä keskusteluissa levitetään suoranaista paskaa musta. Ihan sellaista joka täyttää kunnianloukkauksen kritiikit eikä ole "vain" mielipide jostain asiasta.

 • Pellavasydämen Mervi

  Minusta teet kaikkein viisaimmin, että annat asian olla. Älä käy itse lukemassa ja kerro ystävillesi, ettet halua kuulla.

  Hyvä se on toista neuvoa, saattaisi olla etten itsekään tähän kykenisi. Muistan kyllä miten paljon itse pahoitin mieleni ensimmäisestä ilkeästä kommentista blogissani. Silloin sain apua toisilta bloggaajilta ja se auttoi minua. Nyttemmin osaan ehkä suhtautua paremmin.

  Tosiasia on, että tuollaisten negatiivisten asioiden vatvominen vie ihan turhaan energiaa – sinulta itseltäsi ja myös lukijoilta, jos niitä jaat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllä mä haluan kuulla jos netissä levitetään suoranaista paskaa musta, muuten ne keskustelut eivät kiinnosta pätkän vertaa. Mut totta sanot, vie turhaa energiaa ja sen takia en noille ole huomiota viitsinyt antaa, mutta sen takia tämän tyyppine kyllä hieman ois kiinnostanut. Lähinnä siis tietyn tyyppisiin olisin reagoinut, en niihin mitkä vain olisi että se on läski ja ruma yms yms. Vaan niihin vakavampiin.

 • Anonyymi

  Se, että sä täällä nostaisit noita valheita esiin ja kumoat ne, ei kyllä auta mitään. Päinvastoin, sontaa on turha pöyhiä.

  Jokainen järkevä ihminen tajuaa mistä on kyse/jättää ko. keskustelut lukematta.

  En minäkään oikein ymmärrä, miksi ystäväsi noista sinulle raportoi. "Rehellisyys" ei tarkoita sitä, että kertoo toiselle kaiken p***an, mitä hänestä puhutaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, on tuokin totta. Järkevä ihmine kyllä tajuaa milloin jutut on väritettyjä. Mut kyllä mä silti tykkään tietää millaisia valheita musta liikkuu, että ihan hyvä ystävältäni että nämä kertoo – niitä muita ei sitten tarvitsekaan kertoa. 🙂

 • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

  Parin päivän pohdinnan jälkeen päätin, että on ehkä parempi jättää tekemättä tuollaista kiusaamisviestien lukemisvideota. Eli aiheesta ei varmaankaan enää kannata keskustella, eli vaihdetaanko keskusteluaihe? 🙂

 • Anonyymi

  Älä ruoki trolleja. Olen joskus katsonut youtubettajan reaction-videon eikä ollut yhtään mukavaa seurata miten yritti huumorilla peittää itkuisuutta. (En tosin tiedä mitä juttuja sinusta on kirjoitettu)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vaikea sanoa itkuisuuteen mitään koska en ole nähnyt. 🙂 Mutta onhan se parempi olla ruokkimatta vaikka tuntuvat ruokkiintuvan joka tapauksessa. 🙂