34 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Puolen kilsan kävely bussilla?
  Iso kinkkupatonki, trippi, leivos ja jäätävä tönikkä smoothie.
  Ootko oppinut kolmen vuoden elämäntaparemppana mitään?

  Aina, ihan aina samat huonot valinnat. Kymmeniä kerto Puuvillassa syöneenä tiedän heti kymmenen sopivampaa ja maukkaampaa ruoka-annosta. Eikä tarvi sen jälkeen ottaa päiväunia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tottakai, tuetaan citylinjaa 😀 Ja joo, oli kyl hyvät sapuskat. Ja joo, oon oppinut rempalta kaikenlaistakin. 🙂 No mut hei, kerro toki ne kymmenen sopivampaa annosta, kunhan eivät ole salaatteja. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mikä vika on salaateissa?
   En tiedä paljonko noi patongit sisältävät kaloreita, mutta juuri laskeskelin yhdelle yritykselle heidän leipiensä ravintosisältöjä. Yhdessä täysjyväleivässä täytteineen no noin 450-550 kcal (riippuen täytteistä), eli todella paljon ollakseen vähän kuin välipala tai lounaan korvike. Siihrn päälle smoothie, joissa niissäkin on paljon kaloreita vaikka olisikin vain hedelmiä sisältävä.

   Eikä elämässä tarvitse laskea kaloreita,mutta välillä niitä on yllättävän paljon yllättävissäkin tuotteissa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Laskeskelin että noista yhteensä tulee jopa päälle tuhat kaloria. Olisi ollut ehkä viisainta syödä kunnon lounas eikä sieltä täältä jotakin.

   Miksei muuten saa ehdottaa salaatteja? Toki sanoit että saat syödä niitä kyllästymiseen asti, mutta usein ravintoloissa salaatit on erilaisia omatekoisiin verrattuna. Olihan picnicissä myös keittolounas ja puuvillassa monta ravintolaa josta olisi kunnon ruuan saanut.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Käsitin, että se leivos jäi syömättä.
   Toisekseen, eiköhän Pipsa ota huomioon ja laske ruuistaan muutakin kuin kalorit.
   Kolmannekseen tuskin hän syö näin päivittäin tai edes viikottain?
   Ja neljännekseen: eiköhän aikuinen ihminen jo tiedä, mitä tekee ja päätä omat syömisensä kuin parhaaksi katsoo. Jos esim. on joku ruoka mitä suosittelisitte, niin kertokaa hyviä vinkkejä ihmeessä muille. Niitä voi sitten testata JOS haluaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei salaateissa vikaa ole, mutta kun niitä nyt kuitenkin syö itsetehtynä lähes joka päivä, niin tykkää sitten ottaa jotain muuta kuin salaattia. Tosin kyllä niihin salaatteihinkin niitä kaloreita saa aikaiseksi.

   Joo, se leivos jäi syömättä kun ei ollutkaan sellainen mitä luulin. Luulin siis tavalliseksi leivokseksi minkä päällä kookohiutaleita. Mut tää olikin semmonen pusumainen, joka liian makea mun makuuni. Että sitä leivoksen kaloreita ei kannata laskea, koska sitä ei syöty. Enkä mä tosiaan syö tuolla tavalla joka päivä, enkä joka viikko, enkä välttämättä ees joka kuukausi. Riippuu ihan siitä kuinka usein käyn Siljan kanssa lounaalla. 🙂 Nuo Piknikin täytetyt patongit on tosi hyviä.

  • Saary

   Saary

   Mitäs se kellekkään kuuluu mitä toiset ihmiset syö tai on syömättä? Pitäisitte huolen omista syömisistänne.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No pitää katsoa kun seuraavaksi menen. Jos siinä valmistuksessa ei kestä kovin aikaa kun aikaa ei ole paljon käytettävänä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Käveletkö kaupungilla pitkiä matkoja? Mietin vain, kun olet aina niin hengästynyt… Olet kuitenkin useamman elämätaparemonttivuoden aikana liikkunut aika säännöllisesti, joten kävelykunto pitäisi olla aika hyvä?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kyllä niin tulee kaupunkielämää ikävä kun katselin reissuasi! Vilahtiko siellä vaatekaupassa punatukkainen ystäväni L M-L P? <3

  Olen samaa mieltä paikallis-busseista! Asun nyt pikkupaikkakunnalla ja olen yrittänyt yllyttää muitakin käyttämään pikkubussia, ne kun katoaa nopeasti maisemista jos ei käytetä ja on lisäksi edullista!

  Ei oo epänormaalia väsähtää jossain kohtaa päivää, varsinkin juuri syömisen jälkeen, mutta eikö siitäkin ollut jo tovi? Äh, mä taas reagoin noihin kommentteihin, mutta en vaan ymmärrä miten jotkut viittii pilata muitten viihtymistä, tai niin, ehkä just siksi! ;D -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva et voit tälleen videoiden kautta katsella. 🙂 Mulla ei silleen oo kaupunkielämää ikävä, viihdyn syrjässä. Joo, kyllä hän siellä taisi vilahtaa. 🙂 En tiennytkään häntä ystäväksesi. 🙂 Joo, kyllä sitä on hyvä noita bussilinjoja käyttää, vaikka toki ei tuo matka kävellenkään paha ollut ja monet kerrat on tullutkin käveltyä, mut välillä kiva mennä bussilla ja tukea, vaikka ne nuoret koivet löytyykin. 🙂 Joo, oli siitä syömisestä jo varmaan pari tuntia väliä tossa, ettei se siitä syömisestä johtunut vaan kun kokoajan saanut mennä paikasta toiseen ja olla sosiaalinen. Kyllä siinä väsähtää. Ja nyt kun viime aikoina mennyt niin paljon, ni tekis mieli paeta johonkin syrjäiselle saarelle kauhean kirjapinon kanssa. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihmettelin kanssa tuota syötävien määrää.Yksistään iso smootie vie hyvin nälän.Miten tuon jaksaa yhdeltä istumalta.Askelia kannattaa kerätä eikä ajella pieniä matkoja linjurilla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä niitä yhdeltä istumalta syönyt/juonut. 🙂 Kyllä niitä askelia tuli tuolta päivältä riittävästi vaikka citylinjalla meninkin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä en tajua tätä että Pipsan kaikista syömisistä huomautellaan. Varmaan tietää Pipsa mitä syö ja juo. Jos joskus syö patongin ja juo smoothia, niin mitäs sitten. Kiitos Pipsa mukavista pornoista ja mukava kun kannustat äitiäsi ja olet hänelle tykena. Kyllä iloista ja positiivista ihmistä on mukava seurailla !

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kiitos Pipsa mistä, hihihii!!!

   Anteeksi, oli aivan pakko tarttua tuohon kirjoitusvirheeseen:)

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Pipsa on moneen otteeseen kertonut, että hän syö tasan 1800 kcal/päivä; ei enempää, eikä vähempää.

   Kyllä hän varmaan tuonakin päivänä laski kalorimääränsä niin, että tuo 1800 toteutui.

   Noissa hänen syömissään annoksissa on sekin etu, että niiden kalorimäärät löytyvät helposti myös netistä (helpottaa päivän energiansaannin laskemista): kinkkupatonki 541 kcal, kookosleivos 152 kcal, juoma 84 kcal, smoothie 280 kcal (mikäli oli se 400 gramman annos).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei kannata laskea sitä kookosleivosta, kun sitä ei syöty. Otin vain pienen palan ja totesin et ei ollutkaan sitä mitä piti. Ja voin kertoa salaisuuden, koko päivän kalorit tuolta päivältä oli 1761. 🙂 Et ei tartte kenenkään kauhistella mun syömisiä, varsinkin kun näete vain yhden päivän syömiset millaista ei kuitenkaan ole joka päivä. En mä Siljan kanssa joka päivä, tai viikko, käy lounaalla. 🙂 Mun lounas on yleensä joku itsetehty salaatti, kanalla, kalalla tai jauhelihalla/lihalla.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Olen siis tuo anonyymi-29.08.2018-11:47.
   En tarkoittanut laskea kaloreitasi, koska se on sinun tehtäväsi.

   Halusin vain tuoda julki, että nuo tuon kaltaiset ruuat ovat mukavia ja käytännöllisiä kaloreitaan tarkkailevalle, koska niiden energiasisältö on helposti tarkistettavissa.

   Sinullahan on se Ringa, joka määrittelee kalorimääräsi sen mukaan, haluatko laihtua vai pysyä ennallaan. Kyllähän hän on sinulle neuvonut järkevät syömiset, joten niihin ei minulla ole syytä puuttua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ehkei, mutta hyvä niistä on sanoa kun kuitenkin jotain ne tuntuu kiinnostavan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei
  En ole tuo eilinen 17.14 ano, eikä enää näy viime viikon lounaslistat, mutta esimerkiksi:

  Aschanilla on salaattibuffa, joka sisältää myös uuniperunan
  Citymarketissa oli toissapäivänä broileria yrttikermakastikkeessa tai lohikeittoa tai kebabkiusaus, eilen kaalikääryleitä tai uunikanaa tai nakkikeitto.
  Ristoranta Momentosta esim. kana-avokadopasta, jollei mansikkainen vuohenjuustosalaatti tai halloumi-kanasalaatti kelpaa.
  Pancho Villassa maanantaina lohta metsäsienikastikkeella, eilen esim. kasvisburrito.
  Ja eikös Picnicistäkin saa keittoa?

  Nämä vain noin esimerkkeinä. Tuli vaan mieleen, kun sinulla oli niin tiivis ja pitkäkin päivä, pääsit kotiin syömään vasta iltasella, että olisiko ”kunnon” ns. lämmin lounas ollut mukavampi vaihtoehto.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kovin oli salaattipainotteinen, niitä en siis hakemalla hae jos lounaalle menen, vaan jotain muuta. Lounaan pitää myös olla nopeasti saatavissa, eli sellaiseen ei vo mennä missä esim. kestää moniakymmeniä minuutteja saada se ruoka. Mut voihan sitä joku kerta katsoa jotain muuta, mitä saisi nopeasti. Onko sulla näistä tiedossa mistä saa nopeasti ruuat? Ettei tarvitse odotella montaakymmentäminuuttia?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eikö? No ehkä sitten johonkin voi mennä seuraavan kerran.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  No mutta hei. Mielenkiintoisin jäi kertomatta; mitä vaatteita tms. ostit.
  Vai teetkö niistä ihan oman postauksen?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voi luoja, että jaksatte vaivata päitänne Pipsan syömisistä!!! Eiköhän aikuinen ihminen osaa itse laskea, että jos päivällä syö x kilokalorin verran, voi illalla syödä y kilokalorin verran ylittämättä päivittäistä energiamäärää? Ihan yksinkertaista matematiikkaa, jonka Pipsa varmasti osaa ihan itse. Ärsyttävää vahtimista 🙁

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Samaa mieltä. Plus että tilalle ehdotetut salaatit ym. ei välttämättä ole yhtään sen kevyempiä vaihtoehtoja jos on pähkinät ja kastikkeet ym. mukana.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Niinpä. Onpahan hän ollut sentään rehellinen syömisen suhteen 🙂
   Kiitos tästä porinaviikosta, aivan mahtavaa <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ainahan nuo syömiset on aiheuttaneet päänvaivaa ja huomauta edelleen, ettei yhden päivän aikana nähtyjen ruokien perusteella voi päätellä yhtään mitään. Kuten jo sanoin, en tällä tavoin syö todellakaan usein. Eikä mun päivän kalorit menneet tästä edes yli. Ylempänä on kerrottuna kuinka paljon päivän aikana söin kaloreita. 🙂

   Ja totta, ei ne salaatit ole välttämättä yhtään sen kevyempiä.

  • Saary

   Saary

   Eikä se salaatti nälkää pidä ellei siinä ole tuhdit täytteet. Joka muuta väittää niin valehtelee.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ehkä tasaisempi ruuan jakaminen pitkin päivää olisi parempi, .niin ei jää iltaan niin paljon. Teetkö Äidillesi ruokaa niin että söisitte yhdessä niinä päivinä, kun olet häntä auttamassa. Toisaalta jokainen syö niinkuin itse haluaa, vai mitä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on aina parempi mutta ei valitettavasti onnistu ihan kiireisnä päivinä. Onneksi tuollaiset eivät kuitenkaan ole säännöllisiä, niin ei haittane. Oon tehnyt ruokaa ja oon myös syönytkin äidin luona, mutta kun nyt kävin nimenomaan ystävän kanssa lounastamassa. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *