16 kommenttia

 • Anonyymi

  Olipa taas mukavaa olla mukana!
  Tätä lausetta käytin viimeksikin, ja se oli ihan ilman suurempaa ajattelua kirjoitettu, siksi koska kun katselen videoitasi, tapaan jutella sulle takaisin! Joo ihan hullu oon! 😀

  Jee kivaa kun pääsin mukaan avamaan pakettia! Tykkäsin myös tosi paljon siitä keltaisesta mekosta (käyn tämän jälkeen katsomassa saisko sillasen myös itselleni) ja tykkäsin siitä lila-harmaastakin, ainoa vaan etten tykkää sillasesta helmasta, mulle "vanhanaikaisempi" malli on parempi.
  -Leila

  Olen ihan katkera kun se sun vanha keltainen mekko meni jo…

  Kissat on niin ihania, mukavaa kun tulivat vaate-esittelyyn mukaan! <3 <3 <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että oli mukavaa. Se on sitä eläytymistä jos höpöttelet takaisin. 🙂 Ne mekot oli ihanat. Tykkään kaikista. 🙂 Sitä keltasta mekkoa saa varmaan vielä kaupastakin jos oikein harmittelee. 🙂 Kisut on aina mukana kaikessa, varsinkin jos näkevät et höpöttelen ni tulevat sihen ihmettelee et mitä sää höpöttelet. 😀

 • Anonyymi

  Moi. Vinkki ..se on liian pieni jos nousee liikkuessa, suuri roikkuis alaspäin liikkeessä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aijaa, ei se kyl silleen tunnu pieneltä. No mene ja tiedä.

 • Anonyymi

  Nyt muistan mitä mun piti jo aikaisemmin kysyä: kävin YOURS-sivuilla, olen yrittänyt sieltä ennenkin tilata, mutta en ole vielä onnistunut vaihtamaan "kieltä" enkä "valuuttaa"!!

  Olen tilannut ennenkin ulkomailta, ja osaa vaihtaa maat/valuutat/kielet jne. Se palkki ei vaan pysy siinä että voisin sitä klikata, vaan aina palautuu alkuasentoon!?

  Pitääkö sinne ENSIN kirjautua vai miten sieltä voi tilata niin että tietää oikean valuutan, koko-taulukko ei ole niin tärkeä.

  Kiitollinen jos joku ehtii kertoa!

  • Anonyymi

   Itselläni oli sama ongelma Firefox-selainta käyttäessä, eli valuuttaa jne. ei pystynyt vaihtamaan. Chrome-selaimella vaihtaminen kuitenkin onnistuu, kokeile siis eri selainta, jos sen avulla toimisi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itse käytän Operaa ja mulla toimii kans tuo valuutan vaihto ihan hyvin, mut nähtävästi Firefoxilla ei toimi – löytyy sekin ja sen kanssa ei toiminut. Eli toinen selain, ni saat vaihdettua valuutan. Kielen antaisin olla englanti koska ainakin joskus se suomenkieli siellä ei toiminut.

  • Anonyymi

   Kiitos vinkistä, olin jo unohtanut että piti sielläkin käydä! 😀 Kielellä ei olekaan väliä, puhun englantia muutenkin viikottain (sukulaisia muualla jne.) -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on hyvä. 🙂 Muistaakseni Yoursilla se suomenkieli on vähän hauska kun tainneet käyttää kääntäjää. 😀

 • Anonyymi

  Eihän nuo mekot suuria oo kun nousee rinnoista ylös vaan nimenomaan ovat pieniä. Jos olisivat suuria niin valuisi siitä kohtaa alaspäin..

  • Anonyymi

   Samaa itsekkin ihmettelin.
   Tuo ilmiö tosiaan tarkoittaa että kyseessä liian pieni koko.
   Uskon että koon isompi mekko olisi ollut Pipsalle sopiva, eikä päinvastoin..

  • Anonyymi

   Ei välttämättä. Suuri koko ja vääränlainen malli voi aiheuttaa tuollaista. Sovitin kerran mekkoa jossa kävi samalla tavalla eli nousi rinnan kohdalta aina ylös, vaikka kokeilin isompaakin kokoa. Koko mekko kirjaimellisesti roikkui päälläni mutta nousi rinnan kohdalla ylös. Kyseisen mekon malli ei vaan sopinut rintavalle. Mun mielestä videon mekot sopii hyvin enkä huomaa niissä tuota nousua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei ne itseasiassa niin pahasti sieltä noussutkaan ylös. Mut se Fine Factoryn mekko nousi pahiten rinnoista ylös, kun oli isompi koko. Pienemmässä koossa se pysyi paremmin siellä rinnan alla. En tiedä mistä johtuu, et onko pieni koko vai joku vääräntyyppinen vai mikä. Ku muuten se tuntuu kyl löysähköltä päällä. No aion silti pitää 😀

 • Anonyymi

  Toi aina harmittaa vaatteita tilatessa, ettei voi olla varma sopivuudesta. Parempi ostaa niin että voi sovittaa. Yoursille palautin parit vaatteet. Rahat palautettiin nopeasti, mutta takaisin lähettäminen maksoi mulle liki 20€. Muutenkin olen todennut, että netistä tulee tilattua kaikkea aivan turhaa. Toisille se vaan tuntuu olevan jonkinlainen riippuvuus.Älytöntä pakonomaista ostelua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on aina mahdollista, mut onneks kaikki oli kuitenkin hyviä, ettei myyntiin tartte pistää. Mä en siis koskaan palauta Yoursille, ellei oo isoista euroista kyse, et myyn vaan eteenpäin. Joo, vaivaa enemmän mut kuitenkin. Mulla tuo ostelu onneks rauhottuu talveksi, ettei ihan niin paljoa, kun ei oo silleen ihania mekkoja esillä. 😀